Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020


-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:43′ το βραδάκι. Βρίσκεται στις 11 μοίρες και 5′ των Διδύμων. Βρίσκεται στις 13 μοίρες των Διδύμων σε σύνοδο με την Αφροδίτη από τις 13 μοίρες και 58”, όπου από την όψη αυτή γεννιέται η ανάγκη συναισθηματικής και υλικής κάλυψης. Θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τις 14 μοίρες και 6′ των Ιχθύων, που σημαίνει ότι δημιουργούνται ανταγωνισμοί, προβάλλεται περισσότερο το “εγώ” και οι καταπιεσμένες επιθυμίες. Και τετράγωνο με το Χείρωνα από την 8η μοίρα και 48′ του Κριού. Δημιουργείται εδώ η εσωτερική ανάγκη να εκφράσει κάποιος τα βαθύτερα συναισθήματά του, να διεκδικήσει ότι πιστεύει ότι του το χρωστούν κτλ.

Σελήνη τη συγκεκριμένη ώρα θα βρίσκεται στην 6η μοίρα και 42′ του Σκορπιού σε τρίγωνο με τον Ερμή από την 6η μοίρα και 29′ του Καρκίνου, όπου δίνει συναισθηματική ευφυΐα. Θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη από τις 14 μοίρες και 6′ των Ιχθύων και κάποιες στιγμές μπορεί να δημιουργεί συναισθηματική αμφιθυμία. τετράγωνο με τον Κρόνο από την 1η μοίρα και 32′ του Υδροχόου όπου θα δυσκολεύει τη συναισθηματική πειθαρχία. Ενώ θα υπάρχει μία εσωτερική ανάγκη επαναστατικότητας, λόγων της όψης αντίθεσης με τον Ουρανό από την 8η μοίρα και 39′ του Ταύρου.

-Ο Ερμής σήμερα θα είναι στην 6η μοίρα και 29′ του Καρκίνου, σε όψη χιαστί με τον Κρόνο από την 1η μοίρα και 32′ *R του Υδροχόου. Κάπου εδώ η κριτική και όσα λέγονται θα χρειάζονται αποδείξεις για να είναι πειστικά. Όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από την 8η μοίρα και 39′ του Ταύρου, η αμφισβήτηση θα έχει τον πρώτο λόγο στα πράγματα. Και τετράγωνο με το Χείρωνα από την 8η μοίρα και 48′ του Κριού. Ίσως εδώ κάποιες απόψεις να παραμένουν αμετακίνητες, σε ιδεολογικό επίπεδο και στάση ζωής.

-Εξακολουθεί να υπάρχει το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους 13 μοίρες και 58′ *R, με τον Άρη 14 μοίρες και 06′ από τους Ιχθύς, όπου οι προσωπικές ανάγκες για αισθηματική σεξουαλική και ερωτική γενικότερη κάλυψη συνυπάρχουν συγκρουσιακά. Όπως και το εξάγωνό της με το Χείρωνα από την 8η μοίρα και 48′ του Κριού, όπου παλιά απωθημένα ζητούν εκτόνωση, υλικά ή συναισθηματικά.

-Ο Άρης τώρα στις 14 μοίρες και 66′ των Ιχθύων, κάνει όψη εξαγώνου με τον πλανήτη Ουρανό από τις 8 μοίρες και 39′. Όψη συγκρουσιακή που δίνει όμως δίνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Ενώ η όψη του με την Αφροδίτη δίνει αισθήματα ανασφάλειας, διεκδίκησης, ζήλιας κυρίως σε ερωτικό επίπεδο.

-Η όψη χιαστί του Δία στις 26 μοίρες και 38′ *R με το βόρειο δεσμό της Σελήνης, από τις 29 μοίρες και 9′ των Διδύμων. Η όψη αυτή ανακινεί όνειρα προσδοκίες ταλέντα που βρίσκουν τώρα τους τρόπους και το έδαφος να δρομολογηθούν.

-Η σύνοδος Πλούτωνα στις 24 μοίρες και 39′ *R, του Δία στις 26 μοίρες  και 38′ *R στον Αιγόκερω και Κρόνου από την 1η μοίρα και 32′ *R στον Υδροχόο, είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη.

Όπου *R φαινομενικά ανάδρομοι πλανήτες

-Το εξάγωνο του Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 51′ των Ιχθύων με τον φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δίνει διαστρέβλωση μιας πραγματικότητας, εξαιτίας της έντονης παραπληροφόρησης. Δημιουργεί ψεύτικες ανάγκες και πίστη να υπηρετεί κάποιος πράγματα που δεν έχουν ουσιαστικό ρόλο για την εξέλιξη της προσωπικής του κατάστασης, ζωής και πραγματικότητας. Από την άλλη μεριά όμως το σημαντικό κίνητρο της όψης είναι η ανάγκη να συνεισφέρουμε κοινωνικά.

*Ευνοούνται στο να πραγματοποιήσουν όνειρα στόχους ή φιλοδοξίες που οι συνθήκες μέχρι σήμερα δεν τους είχαν ευνοήσει όσοι έχουν Ήλιο Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους γύρω από τις 29 μοίρες των Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων.

*Να προσέξουν τη ζήλια και την κτητικότητα κυρίως σε ερωτικά θέματα όσοι έχουν Ήλιο Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους γύρω από τις 13,14 και 15 μοίρες των Ιχθύων Διδύμων Παρθένων και Τοξοτών.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!