Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020


-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:10’ το πρωί και θα δύσει στις 20:50’  το βραδάκι. Η μέρα του ξεκίνησε από τη 16η μοίρα και 25΄του Καρκίνου, κάνοντας αντίθεση με τον φαινομενικά ανάδρομο Δία από την 23η μοίρα και 8’ του Αιγόκερου αλλά το φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα από την ίδια μοίρα 23η και 55’.

Συνεχίζεται η όψη εξαγώνου που κάνει με τον Ουρανό από την 10η μοίρα και 05’ του Ταύρου, που σημαίνει ότι το ασυνήθιστο και αντισυμβατικό τραβάει την προσοχή. Όπως και το τρίγωνο που κάνει με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 54’ των Ιχθύων. Κάπου το ψέμα και η αλήθεια μπερδεύονται, όπως και η τάση να πιστεύει κάποιος σε ουτοπίες. Είναι όμως μια όψη εξαιρετικά δημιουργική και καλλιτεχνική.

Τέλος, συνεχίζει να βρίσκεται σε τετραγωνική όψη με τον Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’ του Κριού, όπου τραυματικές εμπειρίες και απωθημένα, βγαίνουν στην επιφάνεια.

-Η Σελήνη τη στιγμή της ανατολής, θα ξεκινήσει το ταξίδι της από την 22η μοίρα και 06’ του Υδροχόου, σε όψη θετική με τριγώνου με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης, που βρίσκεται στις 29 μοίρες και 02΄των Διδύμων. Ίσως εδώ κάποιο όνειρο να μπορεί να δρομολογηθεί και να γίνει πραγματικότητα.

-Ο Ερμής που εξακολουθεί την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από την 6η μοίρα και 12’  του Καρκίνου, θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη από την 5η μοίρα και 56’ του φλογερού Κριού, εξάγωνο με τον Ουρανό από την 10η μοίρα και 05’ του Ταύρου και όψη τετραγώνου με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’ του Κριού, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να ειπωθούν με απότομο και άτεχνο τρόπο, που θα έχουν την αφετηρία τους από παλιά απωθημένα και ίσως να δημιουργηθούν ρήξεις σε διαπροσωπικές σχέσεις.

-Η Αφροδίτη, από την 8η μοίρα και 13’ των Διδύμων, εξακολουθεί να κάνει όψη εξαγώνου με τον με τον Άρη από την 5η μοίρα και 56’ του φλογερού Κριού, μία όψη άκρως ερωτική, γεμάτη πάθος αλλά και κτητική συμπεριφορά. Ενώ η επίσης εξαγωνική όψη της με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’ του ίδιου ζωδίου, την κάνει να αναζητά την εκπλήρωση των απωθημένων της, όχι απαραίτητα σε ερωτικό επίπεδο αλλά και σε οικονομικό.

-Μία σύνοδο με τον Χείρωνα  που βρίσκεται την 9η μοίρα και 25’ του ίδιου ζωδίου τον Κριού κάνει ο Άρης από την 5η μοίρα και 56’.  Το άτομο που έχει την όψη και τις μοίρες αυτές στο γενέθλιο χάρτη του, μπορεί να ανακαλέσει ταλέντα και δεξιότητες και να βρει τον τρόπο καθώς και την υποστήριξη άλλων ανθρώπων για να τα δρομολογήσει.

-Ο φαινομενικά ανάδρομος Δίας από την 23η μοίρα και 08’ του Αιγόκερου βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον επίσης φαινομενικά ανάδρομο  Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 54’ των Ιχθύων, που δίνει υπέρμετρη ή αμετροεπή φαντασία, πίστη στην ουτοπία και σε όψη συνόδου με τους φαινομενικά ανάδρομους από το ίδιο ζώδιο Πλούτωνα 23η μοίρα και 55’ και Κρόνο 29η μοίρα και 34’.

Μια σύνοδος που είναι υπεύθυνη για τα κοσμοϊστορικά γεγονότα και ανατροπές που συμβαίνουν και επιτείνονται, αφού συμμετέχει στη σύνοδο αυτή με όψη χιαστή και ο βόρειος δεσμός της Σελήνης στην 29η μοίρα και 02’ των Διδύμων. Αυτός ο κόσμος αλλάζει με πολλούς οδυνηρούς τρόπους.

-Εξακολουθεί να υφίσταται η όψη εξαγώνου των φαινομενικά ανάδρομων Ποσειδώνα από τις  20 μοίρες και 54’ των Ιχθύων και Πλούτωνα 23η μοίρα και 55’ του Αιγόκερου. Η όψη αυτή δίνει αυξημένη διαίσθηση και ενισχύει τα ανθρωπιστικά συναισθήματα. Από την άλλη μεριά δημιουργεί θρησκευτικό φανατισμό με τάσεις να επιβληθεί και να χειραγωγήσει, από όπου και αν προέρχεται.

*Τυχεροί στον έρωτα σήμερα θα είναι οι Δίδυμοι Τοξότες Κριοί και Ζυγοί, γεννημένοι στην 4η των παραπάνω ζωδίων, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Λίγο παραπάνω ζηλιάρηδες ανασφαλείς και κτητικοί θα είναι σήμερα κάποιοι Δίδυμοι και Κριοί, γεννημένοι γύρω στην 7η μοίρα των ζωδίων αυτών, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Ας αποφύγουν τους φανατισμούς και τις ακραίες απόψεις ή αντιλήψεις, οι Καρκίνοι Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί της 23ης μοίρας των ζωδίων αυτών, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Τις απάτες και τις αυταπάτες να αποφύγουν οι Παρθένοι Ιχθύς Δίδυμοι και Τοξότες γεννημένοι γύρω από την 20η μοίρα των ζωδίων αυτών, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Τον λόγο και την παρορμητική τους έκφραση ας την χρησιμοποιήσουν στον έρωτα και όχι στις αντιλογίες απέναντι στους συνομιλητές τους οι Κριοί Καρκίνοι Αιγόκεροι και Ζυγοί γεννημένοι κοντά στην 5η μοίρα των ζωδίων αυτών, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

 

Να έχετε μία όμορφη αισιόδοξη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!