Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Ερωτικές απιστίες !!


Ένας από τους τομείς της ζωής μας, που επηρεάστηκε ιδιαίτερα την χρονιά που φεύγει, είναι και οι ερωτικές μας σχέσεις. Αυτές τις ημέρες όμως, κάτω από το φως της Πανσελήνου, όλα γίνονται πιο ρομαντικά, αρκεί να μην αφήσουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί σε ερωτικές αυταπάτες.

Πόσο όμως εύκολο μπορεί να είναι αυτό, αφού, στις 30/12 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (18ο 26’);

Μάλλον δύσκολο, η όψη αυτή έχει την τάση να επηρεάζει την κρίση μας και να βλέπουμε τις καταστάσεις γύρω μας μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες.

Αυτό σημαίνει ότι κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να αφήσουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί στην δίνη μιας πλατωνικής ρομαντικής ιστορίας, να κάνουμε όνειρα για την δουλειά μας ή την προσωπική μας ζωή τα οποία μπορεί να διαψευσθούν καθώς εμείς θα έχουμε δημιουργήσει στο μυαλό μας υψηλές προσδοκίες.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί με τις οικονομικές συμφωνίες, καθώς είναι πιθανό να πέσουμε θύματα οικονομικής εξαπάτησης, από την άλλη πλευρά τα όμορφα λόγια και τα κολακευτικά βλέμματα είναι πιθανό να μας παρασύρουν σε ερωτικές απιστίες οι οποίες μπορεί μελλοντικά να μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Τα σχέδια για την νέα χρονιά καταστρώνεται αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους  Ιχθύς, είναι πιθανό να σας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες κυρίως για το μέλλον της καριέρας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι .

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να σας κάνει εύκολα θύματα εξαπάτησης από φιλικά σας πρόσωπα, τα οποία θα εκμεταλλευτούν τις οικονομικές σας ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε πρώτο πλάνο θα βρεθούν αυτές τις ημέρες οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη με τον  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να δείτε μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα να πέσετε θύματα των επιθυμιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η βασική σας επιθυμία λίγο πριν το τέλος της χρονιάς είναι να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Ωστόσο, κάτω από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον  Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανόν η επιθυμία σας για καλές σχέσεις, να σας κάνει για άλλη μια φορά να παραβλέψετε τις πραγματικές τους προθέσεις, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να διαψευσθούν οι προσδοκίες σας και να απογοητευτείτε από την συμπεριφορά τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να μην προχωρήσετε σε αλλαγές στην εμφάνιση σας γιατί είναι πιθανό το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που έχετε φανταστεί.

ΛΕΩΝ

Αυτό που πραγματικά θέλετε να ζήσετε αυτές τις ημέρες είναι ένας μεγάλος έρωτας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη  με τον  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , μπορεί να λειτουργήσει θετικά για εσάς εάν διοχετεύσετε την ενέργεια σας δημιουργικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί στην δίνη ενός φαντασιακού έρωτα, ο οποίος θα μοιάζει πολύ καλός για να είναι αληθινός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου   που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον  Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να πέσετε θύματα εξαπάτησης από τα συγγενικά σας πρόσωπα, καθώς η επιθυμία σας να τους βλέπετε χαρούμενους είναι πιθανό να λειτουργήσει  ως τροχοπέδη στην κρίση σας.

ΖΥΓΟΣ

Από το σύνδρομο του καλού παιδιού θα παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει είτε να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε στην δουλειά σας, είτε να κολακέψετε ένα συνάδελφο σας, στην προσπάθεια σας να γίνετε αποδεκτοί από τους προϊσταμένους και τους υπόλοιπους συναδέλφους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον  Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , θα βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, έστω και αν χρειαστεί να καλύψετε με ευρηματικό τρόπο, τις αδυναμίες της. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας είναι πιθανό να δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι δεν θα υλοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ένα ροζ συννεφάκι βρίσκεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον  Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ερωτικές ιστορίες οι οποίες θα κρατήσουν λίγο ή σε ερωτικές απιστίες. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης και από τα μέλη της οικογένειας σας, τα οποία ξέρουν την αδυναμία που τους έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο παρασκήνιο κινείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μυστικές οικονομικές συνεργασίες οι οποίες όταν ολοκληρωθούν δεν θα σας ικανοποιήσουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα παραμυθένιο έρωτα, ο οποίος όμως, θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τους φίλους σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Και αυτό γιατί, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να πέσετε θύματα οικονομικής εξαπάτησης από άτομα του φιλικού ή κοινωνικού σας περιβάλλοντος, τα οποία θα εκμεταλλευτούν την επιθυμία σας να προωθήσετε άμεσα τα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το επαγγελματικό σας μέλλον είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη  με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα , είναι πιθανό να σας ωθήσει να βάλετε υπερβολικά υψηλούς στόχους για την επόμενη χρονιά, οι οποίοι θα είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να βγάζετε προς τα έξω μια λανθασμένη εικόνα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!