Τετράγωνο Άρη – Ανάδρομου Δία, Αποφάσεις υψηλού ρίσκου !!


Υπάρχουν κάποιες στιγμές που ενώ θέλουμε να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας στα χέρια μας, η κατάσταση μοιάζει να ξεφεύγει και να γίνεται ανεξέλεγκτη, αυτό που πρέπει να κάνουμε τότε είναι να προσπαθήσουμε να βγούμε από αυτή και να δούμε τι συμβαίνει γύρω μας ως παρατηρητές.

Η αίσθηση  που θα έχουμε οι περισσότεροι αυτές τις ημέρες θα είναι αυτή ακριβώς, τι είναι όμως αυτό που θα την πυροδοτήσει;

Στις 04/08 ο Άρης από το ζώδιο που κυβερνά τον Κριό θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (19ο 45’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ιδιαίτερα παρορμητικός αυτός Άρης με τον ανάδρομο Δία αρκετοί από εμάς θα παρασυρθούμε σε αψυχολόγητες ενέργειες όπως για παράδειγμα να πάρουμε αποφάσεις υψηλού ρίσκου χωρίς να έχουμε μελετήσει σωστά τις κινήσεις μας, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχουμε τόσο με τους δικούς μας ανθρώπους όσο και με τους συνεργάτες μας είναι πιθανό η κατάσταση να ξεφύγει και να δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις όπου θα εκτοξεύονται ανυπόστατες κατηγορίες.

Επίσης αρκετοί είναι πιθανό να αναλάβουν ευθύνες που δεν μπορούν να διεκπεραιώσουν υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις τους, ενώ σε κοσμικό επίπεδο αυτή η όψη ευθύνεται για μεγάλες φωτιές και για επεισόδια βίας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  11 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι για καυγά είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που  θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει είτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε, είτε θα σας κάνει ιδιαίτερα πιεστικούς απέναντι στους συνεργάτες σας στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις στο χώρο της εργασίας οι οποίες μπορεί να πλήξουν την εικόνα σας ανεπανόρθωτα, γι’ αυτό προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά αγχωμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η επιθυμία σας να υλοποιηθούν τα όνειρα σας για το μέλλον είναι πιθανό να σας παρασύρουν σε αψυχολόγητες ενέργειες οι οποίες μπορεί μακροπρόθεσμα όχι μόνο να μην φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά να οδηγήσουν σε ενέργειες οι οποίες μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον των φίλων σας θέλετε να τραβήξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι, αυτό θα σας οδηγήσει είτε σε λεκτικές υπερβολές οι οποίες είναι πιθανό να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις σας, είτε να σας παρασύρουν σε υπερβολικά έξοδα στην προσπάθεια σας να δείξετε ότι αξίζετε κάτι παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που σίγουρα δεν αντέχετε είναι οι συγκρούσεις τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Δυστυχώς για εσάς, αυτές τις ημέρες δεν θα είναι εύκολο να τις αποφύγετε, καθώς εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα νιώσετε τόσο πολύ πιεσμένοι που η αντίδραση σας θα είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική.

ΛΕΩΝ

Τον ενθουσιασμό σας για τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας πλάνα θέλετε να μοιραστείτε αυτές τις ημέρες με τους φίλους σας εσείς οι Λέοντες. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας με αποτέλεσμα να εξαντλήσετε όλα τα ενεργειακά σας αποθέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα μαχητικοί είστε αυτές τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία του ανάδρομου Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω σας βοηθάει να προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδια σας, ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη είναι πιθανό να νιώσετε υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά όχι μόνο το πορτοφόλι σας αλλά και την ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί και το δύσκολο για εσάς θα είναι να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να πάρετε θέση ανάμεσα στον /στην σύντροφο σας και την οικογένεια σας με αποτέλεσμα η κατάσταση και από τις δύο πλευρές να γίνει εκρηκτική. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογική σας διάθεση καθώς ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που απεχθάνονται τις εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ ένταση και εκνευρισμός θα υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας τις επόμενες ημέρες. Από την μια πλευρά η επιθυμία σας να γίνουν όλα γρήγορα θα σας κάνει ιδιαίτερα πιεστικούς απέναντι στους συναδέλφους σας και από την άλλη πλευρά κάποια επικριτικά σχόλια που θα γίνουν και από τις δύο πλευρές θα είναι αρκετά για να πυροδοτήσουν καυγάδες και εντάσεις μεταξύ σας. Ψυχραιμία!!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες, και αυτό γιατί ο ενθουσιασμός σας από μια νέα οικονομική συνεργασία ή από έναν νέο έρωτα είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολικές σπατάλες οι οποίες θα κάνουν μεγάλη ζημιά στον προϋπολογισμό του μήνα αλλά και των διακοπών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας έχει βοηθήσει να γίνεται πιο αισιόδοξοι σε σχέση με το παρελθόν. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες, και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο σας με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις, απέναντι σε όποιον σας κάνει κριτική στα σχέδια σας, και ιδιαίτερα απέναντι στα μέλη της οικογένειας, με αποτέλεσμα οι συγκρούσεις να είναι κάτι παραπάνω από αναπόφευκτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Ωστόσο, πριν αρχίσετε να διαφημίζετε τα μελλοντικά σας σχέδια με πομπώδης εκφράσεις, καλό θα ήταν να τα ξαναδείτε από την αρχή, να μην ρισκάρετε πολλά και πάνω από όλα να μην κινηθείτε παρασκηνιακά , αν δεν θέλετε να βρεθείτε στο μέλλον εκτεθειμένοι.

ΙΧΘΥΣ

Ο κοινωνικός σας κύκλος συνεχώς διευρύνεται και αυτό σας δίνει μεγάλη χαρά. Στην προσπάθεια σας όμως να γίνετε αποδεκτοί, καλό θα ήταν να διατηρήσετε τις αξίες σας και να μην παρασυρθείτε σε οικονομικά και ψυχικά ξοδέματα, γιατί το πιθανότερο είναι πολύ σύντομα να διαπιστώσετε ότι η τόσο μεγάλη σας προσπάθεια δεν άξιζε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!