Τετράγωνο Άρη – Δία, Εντάσεις και εκρήξεις θυμού !!


Η αίσθηση που έχουμε όλοι μας , αυτές τις ημέρες, είναι ότι καθόμαστε πάνω σε μια βόμβα η οποία, όταν απασφαλίσει, μπορεί να μας οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Αφορμή θα είναι στις 23/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (8ο 00’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία , η κατάσταση είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει από τον έλεγχο, καθώς στην προσπάθεια μας να ξεχωρίσουμε δεν κάνουμε σωστή εκτίμηση των δυνατοτήτων μας και αναλαμβάνουμε υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε, δεν έχουμε την αίσθηση του κινδύνου με αποτέλεσμα να μην διστάζουμε να συγκρουστούμε με πιο ισχυρά από εμάς πρόσωπα, είμαστε υπερκινητικοί, δεν διστάζουμε να ξεπεράσουμε ή να καταπατήσουμε τα όρια, προσπαθούμε να με κάθε τρόπο να ξεχωρίσουμε στη δουλειά μας αλλά και στις κοινωνικές μας συναναστροφές χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος, θα έχουν τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους, οι πράξεις μας.

Ενώ από την άλλη πλευρά, κατά την διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας συζητήσεων, εμμένουμε στις απόψεις μας με αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει πολύ εύκολα στα άκρα. Σε κοσμικό επίπεδο, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης είναι πιθανό να δούμε μεγάλες φωτιές σε διάφορα μέρη του κόσμου ή μεγάλες καταστροφές, καθώς και συγκρούσεις, βίαια επεισόδια ή ατυχήματα, που αν συμβούν, ευχόμαστε να έχουν μόνο υλικές ζημιές και όχι ανθρώπινες απώλειες.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  20 ημέρες -/+.

Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στο Σταθερό Σταυρό θα είναι στις 29/07 σε όψη αντίθεσης.

ΚΡΙΟΣ

Φρένο στην κτητικότητα σας θα πρέπει να βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που  θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας κάνει ιδιαίτερα κτητικούς όχι μόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και με τους φίλους σας. Στην προσπάθεια σας να τραβήξετε τις εντυπώσεις είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε έξοδα τα οποία μπορεί να τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι για δράση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να υπερεκτιμήσετε τις ικανότητες σας και να αναλάβετε ευθύνες στην δουλειά σας που δεν έχετε τις δυνάμεις να υλοποιήσετε. Αυτό που επίσης πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες είναι τις συγκρούσεις, καθώς, δεν θα διστάσετε να έρθετε σε άμεση αντιπαράθεση με πιο ισχυρά από εσάς άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετό άγχος έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το άγχος σας για το μέλλον, με αποτέλεσμα να προχωρήσετε σε σπασμωδικές κινήσεις, οι οποίες μπορεί να έχουν το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την συμπεριφορά σας στις φιλικές σας συναναστροφές θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε συγκρούσεις με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον με αποτέλεσμα να φτάσει η κατάσταση στα άκρα. Αφορμή μπορεί να είναι είτε μια οικονομική διαφορά, είτε τα λάθος μηνύματα που μπορεί να πάρετε από αυτούς.

ΛΕΩΝ

Με την καριέρα και την εικόνα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερο πάθος τους επαγγελματικούς στόχους. Στην προσπάθεια σας να φτάσετε στην κορυφή δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε με όποιον προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο σας, αδιαφορώντας πολλές φορές, εάν η στάση και συμπεριφορά σας ε΄χει επιπτώσεις στην εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αισιοδοξία και τόλμη είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε το μέλλον σας εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, να ξεπεράσετε τα όρια, με αποτέλεσμα να εισπράξετε την δυσαρέσκεια των συναδέλφων σας.

ΖΥΓΟΣ

Έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία για την οποία έχετε υπερβολικές προσδοκίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις και η συνεργασίες σας θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μεγεθύνει το συναισθηματικό φορτίο μέσα σας, με αποτέλεσμα να σας ωθήσει να προχωρήσετε σε ρήξεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Όσοι από εσάς θελήσετε να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε μια σχέση ή μια συνεργασία θα το κάνετε με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την συμπεριφορά σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να πυροδοτήσει συγκρούσεις και εντάσεις στην δουλειά σας. Αφορμή θα είναι οι απόψεις σας αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα τις υπερασπιστείτε, ώστε να μην δημιουργήσετε έχθρες και αντιπάθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέτρο στις επιθυμίες σας θα πρέπει να βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Δία  από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ολοκληρώσετε μια επαγγελματική συμφωνία η οποία θα σας βοηθήσει να παγιώσετε την παρουσία σας στον επαγγελματικό σας στίβο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να κατακτήσετε με κάθε τρόπο το αντικείμενο του πόθου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο για άλλη μια φορά θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο σας, θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Αφορμή που μπορεί να είναι πυροδοτήσει αυτές τις καταστάσεις, το πιθανότερο είναι, να είναι ασήμαντη.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας δώσει μια ιδέα την οποία θα υπερασπιστείτε με πάθος, με αποτέλεσμα να μην διστάσετε να έρθετε σε άμεση σύγκρουση με δικούς σας ανθρώπους. Αυτό μπορεί στις φιλικές σας συζητήσεις να είναι χαριτωμένο, στις επαγγελματικές όμως μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγείτε καθώς εξαιτίας του θυμού σας θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Aνάδρομου Πλούτωνα, Kρατάω τα χαρτιά μου κλειστά !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά έκρυθμη θα είναι η κατάσταση αυτές τις ημέρες για όλους, και όπως θα παρατηρ ...

Πανσέληνος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι μας έχουμε ανάγκη να ζήσουμε πιο ξέγνοιαστα κα ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Η διαίσθηση οδηγεί στις σωστές αποφάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την ζωή μας, εξαιτίας του δύσκολου χειμώνα που περάσαμε, προσπαθούμε να χτίσουμε  ...

Ήλιος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Καλοκαίρι, διακοπές, ανέμελες στιγμές, δημιουργία και έρωτας, αυτά είναι τα στοιχε ...

Πως θα επηρεάσει τις προσωπικές μας σχέσεις η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό καλοκαίρι είναι λιγάκι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα, γι’ αυτό ...

Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Δία, Ερωτικές περιπέτειες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα, είναι η εποχή που αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u