Τετράγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ουρανού, ελέγξτε τα συναισθήματα σας και τα λόγια σας…


Στις 16/08 ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει για πρώτη  φορά όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Λέοντα (6ο 36’). Στην συνάντηση των δύο αυτών πλανητών η γρήγορη σκέψη με την πρωτοτυπία έχουν σαν αποτέλεσμα την ξαφνική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε, ιδιαίτερα τώρα που αυτή η συνάντηση γίνεται στο Σταθερό Σταυρό που δεν συμπαθεί τις αλλαγές, υπάρχει πιθανότητα να παρασυρθούμε σε  ακραίες αντιδράσεις.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, μας ωθεί να υπερασπιζόμαστε τις απόψεις με υπερβάλλοντα ζήλο, σε απερίσκεπτες κινήσεις , δίνει πρωτότυπες ιδέες τις οποίες δεν ξέρουμε πως να διαχειριστούμε, είναι υπεύθυνη για τις ξαφνικές αλλαγές στη συμπεριφορά μας και σε περίεργα ξεσπάσματα, κάτω από την επιρροή της όψης παρατηρούμε προβλήματα ή ζημιές σε τεχνολογικό ή τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό (κινητά, tablet) αλλά και στα  μεταφορικά μας μέσα, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις είναι πιθανό να υπάρξουν και βλάβες ή ατυχήματα στον αέρα. Γι’ αυτό, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ερμή – ανάδρομου Ουρανού είναι σοφό να επεξεργαζόμαστε τις σκέψεις μας και να φιλτράρουμε τα λόγια μας ώστε να αποφύγουμε τους καυγάδες και τις παρεξηγήσεις. Η όψη αυτή θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει έξυπνες ιδέες για να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ωστόσο, καλό θα ήτανε να κινηθείτε συντηρητικά, μιας και ο ενθουσιασμός σας είναι πιθανό να κάνει τους μελλοντικούς σας συνεργάτες να βρεθούν σε θέση άμυνας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστούν ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό  από το ζώδιο σας , θα ωθήσει σε ξαφνικές αλλαγές στην συμπεριφορά σας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα και εντάσεις στις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να αντιληφθούν τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες τις οποίες ίσως οι άλλοι  δεν μπορούν άμεσα να αντιληφθούν. Από την άλλη πλευρά όμως, θα χρειαστεί να διαχειριστείτε το θυμό σας σε περίπτωση που υπάρξει μια ξαφνική βλάβη στο κινητό ή στον υπολογιστή σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που όλοι γνωρίζουν καλά είναι το πόσο πολύ προσέχετε και προστατεύετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να σε επιθετικές συμπεριφορές αν αισθανθείτε ότι ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθήσει να καταπατήσει τα κεκτημένα σας ή να πειράξει ένα άτομο που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή  τα σχέδια σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες . Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει ιδιαίτερα τους τόνους στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα δημιουργήσει αρκετές ανατροπές στα σχέδια σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα ξεσπάσματα σας, γιατί μπορεί να προκαλέσουν ρωγμές στην δημόσια εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνάντηση κορυφής θα έχει σήμερα ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει ξαφνικές εμπλοκές σε θέματα Σπουδών ή σε ένα επαγγελματικό ταξίδι με αποτέλεσμα να αγχωθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου  είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις , όταν διαπιστώσετε ότι τα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που έχετε ανάγκη να ελέγχετε τα πάντα γύρω σας . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει απρόσμενες αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι χάνετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Προσοχή, γιατί πάνω στον εκνευρισμό σας είναι πιθανό να πείτε πράγματα που δεν πρέπει και να εκτεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  με τον  ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα είναι η αιτία ένα προγραμματισμένο ταξίδι να αναβληθεί ή να ακυρωθεί. Ενώ, οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας είναι πιθανό να πάρουν ξαφνικά την απόφαση και να αλλάξουν το αντικείμενο των Σπουδών τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά προκλητικοί έχετε γίνει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να προκαλέσει απρόσμενες ανατροπές σε μια οικονομική συνεργασία εξαιτίας όχι μόνο των πρωτότυπων ιδεών σας αλλά και του προκλητικού τρόπου με τον οποίο θέλετε να τις προωθήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι λέξεις αλλαγή και ανατροπή είναι συνώνυμες της ύπαρξης σας. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας , στο ζώδιο του Λέοντα με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις και προβλήματα στην επικοινωνία τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τους αγαπημένους σας. Βασική αιτία είναι το γεγονός ότι δεν μπορείτε ακόμα να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΣ

Αυτό που όλοι έχουν στο νου τους για εσάς είναι ότι είστε φιλήσυχοι και ονειροπόλοι.
Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να υποστηρίξετε τις απόψεις σας στο χώρο της εργασίας σας με φανατισμό, ενώ δεν θα διστάσετε να είστε και προκλητικοί απέναντι στους συναδέλφους και στους προϊσταμένους σας, με αποτέλεσμα να τους ξαφνιάσετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την πολύμηνη παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου κατά τη διάρκεια τ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 08/12  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον  Π ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ερωτικό πάρτι !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 03/12 o  Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, δώστε σημασία στις λεπτομέρειες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 03/12 Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε λίγες ημ ...

Ο Δίας στον Αιγόκερω, Τι θα αλλάξει στην ζωή μας ;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της τύχης και καλός δάσκαλος του ζωδιακού ο Δίας στις 02/12/2019 θα ολοκληρώ ...

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, παίρνοντας σίγουρες και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 30/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 3η φορά φέτος όψη εξάγω ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u