Τετράγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ουρανού, Οι απόλυτες απόψεις δεν οδηγούν πουθενά !


Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούμε γύρω μας, φαινόμενα φανατισμού και επιθετικές συμπεριφορές και άκαμπτες απόψεις. Ιδιαίτερα όταν αυτές προέρχονται από άτομα τα οποία έχουν επιρροή σε ομάδες ανθρώπων, μπορεί να αποτελέσουν την αφορμή για εξελίξεις που κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι.

Στις 12/01 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (6ο 44’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών συζητήσεων να υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις, μιας και η κάθε πλευρά θα εμμένει στις απόψεις της και δεν θα αποδέχεται τις απόψεις της άλλης, θα υπάρξουν φαινόμενα φανατισμού τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε επιθετικές συμπεριφορές, ενώ είναι πιθανό να δούμε ανθρώπους χαμηλών τόνων να αλλάζουν εντελώς ξαφνικά την συμπεριφορά τους.

Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν βλάβες στον τεχνολογικό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, ή στα εναέρια μέσα κυκλοφορίας.

Φυσικά, υπάρχουν και οι θετικές πλευρές  της, καθώς κάτω από την επιρροή της είναι πιθανό να έχουμε έξυπνες και ιδιαίτερα πρωτοποριακές ιδέες τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των 2 αυτών πλανητών θα γίνει στις 24/04 σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Ταύρου.

ΚΡΙΟΣ

Τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί . Και αυτό γιατί, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό κάποιες από τις απόψεις σας να φανούν εκκεντρικές ή προκλητικές στα μάτια του φιλικού σας κύκλου. Ενώ, ο τρόπος με τον οποίο θα τις υπερασπιστείτε, είναι πιθανό να πυροδοτήσει αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ξεσπάσματα σας θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό, ο οποίος για λίγες ακόμα ημέρες θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα είναι η αφορμή να έχετε ξαφνικά ξεσπάσματα και αλλαγές στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στην δουλειά σας. Βασικές αιτίες είναι τόσο το άγχος, όσο και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν εάν μάθετε να προσαρμόζεστε γρήγορα στα νέα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διανύετε μια από τις πιο εποικοδομητικές περιόδους της χρονιάς εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει μια ανατρεπτική ιδέα, η οποία μπορεί να αλλάξει ριζικά το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Απλά τολμήστε την…. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον κύκλο των εργασιών σας με νέες συνεργασίες θέλετε να ανοίξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Αυτές τις ημέρες όμως, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με ποιους συζητάτε τα σχέδια σας, καθώς κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να ανέβουν οι τόνοι με ορισμένα φιλικά σας πρόσωπα ξαφνικά. Αυτό θα γίνει καθώς θα νιώσετε ότι με τις προτάσεις τους δεν σας βοηθούν, αλλά αντίθετα προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Ασκήσεις ψυχραιμίας και υπομονής θα πρέπει να κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να αντιδράσετε με πιο έντονο τρόπο από ότι συνήθως, δίνοντας λαβές για κακόβουλα σχόλια τα οποία θα κάνουν κακό στην εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρνητικά φορτισμένη είναι αυτές τις ημέρες η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους ξαφνικά τους τόνους ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας. Αφορμή μπορεί να είναι ένα επικριτικό σας σχόλιο.

ΖΥΓΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα σχέδια σας με ιδιαίτερα τολμηρό τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκαλέσετε ερωτικά το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας προσπαθείτε να δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα συγγενικά σας πρόσωπα είναι πιθανό η κατάσταση να ξεφύγει εκτός ορίων, καθώς θα προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα βεβαρημένο είναι αυτές τις ημέρες το πρόγραμμα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, με αποτέλεσμα να περνάτε αρκετές ώρες χρησιμοποιώντας τον τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  είναι πιθανό να υπάρξουν βλάβες οι οποίες θα δημιουργήσουν προβλήματα και καθυστερήσεις στην δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανατροπές στα σχέδια σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στην πορεία υλοποίησης μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό τα αγαπημένα σας πρόσωπα αν αντιδράσουν έντονα, καθώς νιώθουν ότι τους ασκείτε έντονη πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το άκαμπτο σας πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του για λίγες ακόμα ημέρες στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αντιδράσετε με επιθετικό και ειρωνικό τρόπο απέναντι σε όποιον έχει διαφορετική γνώμη από την δική σας. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο φανατισμός και οι απόλυτες συμπεριφορές μόνο σε αδιέξοδο μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Τολμηρές σκέψεις και έξυπνες ιδέες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Αφορμή είναι η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Ωστόσο, για να γίνουν αποδεκτές από τους φίλους και τους συνεργάτες σας, θα πρέπει να βρείτε και τον κατάλληλο τρόπο για να τις εκφράσετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!