Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!


Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κλίμα αυτών των ημερών, μιας και η έκρυθμη κατάσταση που υπάρχει γύρω μας, αλλά και σε διάφορες περιοχές του πλανήτη προσπαθεί να βρει δίοδο.

Η ένταση αυτή υπερτονίστηκε άλλωστε και από την Σεληνιακή Έκλειψη που προηγήθηκε στο ζώδιο του Τοξότη.

Όλη αυτή η κατάσταση φαίνεται ότι φτάνει σε μια κορύφωση στις 06/06 κατά τη διάρκεια της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ήλιο από το ζώδιο των Διδύμων (16ο 32’).

Έτσι κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Ήλιου με τον Άρη θα δούμε τις εντάσεις και τις διαμαρτυρίες να κλιμακώνονται, είναι πιθανό να υπάρχουν τσακωμοί στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις εξαιτίας εγωιστικών συμπεριφορών με αποτέλεσμα να παρασυρθούμε στη χρήση εκφράσεων που όχι μόνο δεν μας ταιριάζουν αλλά και δεν μας εκφράζουν, ενώ εξαιτίας του θυμού και της βιασύνης μας είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε μικροατυχήματα. Όλη αυτή η κατάσταση θα στο τέλος θα μας κάνει να νιώσουμε ενεργειακά άδειοι.

Η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη, ενώ την τελευταία φορά που είχε πραγματοποιηθεί στην ίδια ομάδα ζωδίων ήταν στις 03/12/2018.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  20 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά αγχωμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί και αυτό γιατί δεν μπορείτε ακόμα να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ξεσπάστε στους γύρω σας τα νεύρα σας, ενώ εξαιτίας της βιασύνης σας θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που σίγουρα δεν θέλετε είναι να νιώθετε ότι οι άλλοι σας εκμεταλλεύονται. Γι’ αυτό αυτές τις ημέρες εάν νιώσετε ότι φιλικά σας πρόσωπα προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά θα δουν μια πλευρά σας που σίγουρα δεν περιμένανε, αφού θα γίνουν αποδέκτες του θυμού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονα συγκρουσιακό είναι το κλίμα στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες. Στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα σχέδια σας, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων, θα δείξετε μια εγωιστική και ιδιαίτερα εριστική συμπεριφορά η οποία είναι πιθανό να χαλάσει την εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρόλο που θέλετε να κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας δεν τολμάτε αυτή τη στιγμή να κάνετε το επόμενο και αυτό σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια. Προσέξτε όμως γιατί γύρω σας υπάρχει έντονο παρασκήνιο, το οποίο όταν αποκαλυφτεί θα νιώσετε άδειοι από ενέργεια.

ΛΕΩΝ

Με τους εσωτερικούς σας φόβους θα έρθετε αντιμέτωποι αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Αντί όμως να τους ξεπεράσετε εσείς προσπαθείτε να τους καλύψετε με αποτέλεσμα να βγάζετε στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον πιο επιθετικοί από ότι πραγματικά είστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά δύσκολα περνάνε αυτές τις ημέρες οι προσωπικές και οι επαγγελματικές σας σχέσεις. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις τόσο στη σχέση σας με τον / την σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Επειδή θα είναι πολύ εύκολο η κατάσταση να φτάσει στα άκρα, προσέξτε όχι μόνο τι λέτε αλλά και πότε το λέτε.

ΖΥΓΟΣ

Τεταμένη θα είναι αυτές τις ημέρες η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας.
Οι συγκρούσεις που θα έχετε με τους συναδέλφους σας θα σας βάλουν στην διαδικασία να σκεφτείτε  αν πραγματικά μπορείτε να συνεχίσετε και στο μέλλον να εργάζεστε κάτω από αυτές τις συνθήκες ή τι τρόπους μπορείτε να βρείτε ώστε αν θωρακίσετε  τον εαυτό σας και να προστατεύσετε την δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε πεδίο μάχης μοιάζει η ερωτική ζωή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Ήλιο από το ζώδιο των Διδύμων, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με εγωιστικό τρόπο στον/ στην ερωτικό/ή σας σύντροφο στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή του/της και να νιώσετε ότι εσείς έχετε το πάνω χέρι στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε άλλο παρά εύκολες είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Τοξότες. Η πίεση που δέχεστε τόσο από την δουλειά σας όσο και από τους δικούς σας ανθρώπους έχει αρχίσει να σας εξαντλεί. Αυτό θα σας οδηγήσει σε έντονα ξεσπάσματα με αποτέλεσμα να πείτε πράγματα που δεν πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκτός από το αίσθημα ευθύνης σας χαρακτηρίζει και η συνέπεια, γι’ αυτό και δεν μπορείτε να ανεχτείτε τους συναδέλφους σας όταν δεν είναι συνεπείς στις δικές τους υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα αυτές τις ημέρες, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ήλιο από το ζώδιο των Διδύμων, θα είστε ιδιαίτερα επικριτικοί έως προσβλητικοί απέναντι τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την αγάπη σας στους δικούς ανθρώπους θα προσπαθήσετε να δείξετε με κάθε τρόπο εσείς οι Υδροχόοι. Σε αυτή σας την προσπάθεια είναι πιθανό να γίνετε ιδιαίτερα καταπιεστικοί με αποτέλεσμα να εισπράξετε την έντονη αντίδραση των αγαπημένων σας οι οποίοι νιώθουν ότι ασφυκτιούν.

ΙΧΘΥΣ

Στην πρίζα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, μπορεί να σας ωθεί να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας , σας έχει στερήσει όμως την υπομονή. Γι’ αυτό το λόγο, και ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Ήλιο από το ζώδιο των Διδύμων, είναι πιθανό να έρθετε σε έντονη ρήξη με τα συγγενικά σας πρόσωπα καθώς νιώθετε ότι δεν υποστηρικτικοί απέναντι στα όνειρα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!