Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Προσοχή στις παγίδες …


Ο απόηχος της 1ης Σεληνιακής Έκλειψης τους καλοκαιριού, εκτός από αρκετές εντάσεις, άφησε και αρκετές μπερδεμένες καταστάσεις, τις οποίες, καλούμαστε με κάποιο τρόπο να ξεδιαλύνουμε.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ιδιαίτερα όταν διαλέγουμε να το κάνουμε τη λάθος στιγμή. Μια στιγμή που καλό είναι να αποφύγουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, γιατί το πιθανότερο είναι οι καταστάσεις να μπλεχτούν ακόμα περισσότερο, είναι στις 11/06 όπου ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (20ο 55’).

Κάτω από την επιρροή, της τόσο περίπλοκης σε διαχείριση της όψη, καλό είναι να μην αφήσουμε τον εαυτό μας να έχει υψηλές προσδοκίες για μια νέα σχέση ή μια συνεργασία γιατί το πιθανότερο είναι πολύ σύντομα να διαψευστούν, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να μην  πέσουμε θύματα εξαπάτησης από ανθρώπους που εμπιστευόμασταν.

Οι εκτιμήσεις που θα κάνουμε αυτές τις ημέρες για ζητήματα που μας απασχολούν είναι πολύ πιθανό να είναι λανθασμένες, μπορεί να βρεθούν δίπλα μας άνθρωποι που θα μας δημιουργήσουν ψεύτικες ελπίδες και κρύβοντας τις πραγματικές τους προθέσεις, μπορεί να υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω μας, ένας σύμβουλος που σίγουρα δεν είναι καλός και  κάτω από την επιρροή αυτής της όψης δεν πρέπει να εμπιστευτούμε  το ένστικτό μας το οποίο θα λειτουργήσει μάλλον παραπλανητικά.

Ενώ από την άλλη οι τάσεις φυγής που κάποια στιγμή μπορεί να αισθανθούμε μπορεί να μας οδηγήσουν στην αναζήτηση προσωρινών εξωτερικών λύσεων οι οποίες βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του Ποσειδώνα  όπως είναι το αλκοόλ.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου  και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα πράγματα στην θέση τους θέλετε να βάλετε όσο γίνεται πιο γρήγορα εσείς οι Κριοί. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες καλό θα ήτανε να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι πολύ σύντομα να διαπιστώσετε ότι στηριζόταν σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Όσο και αν σας είναι δύσκολο αφήστε το χρόνο να δουλέψει υπέρ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρόλο που είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, αυτές ειδικά τις ημέρες θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ ποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα εμπιστευτείτε. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις οικονομικές σας υποθέσεις, καλό θα ήτανε να μην αφήσετε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να αναμειχθούν γιατί το πιθανότερο είναι οι προθέσεις τους να μην είναι αγαθές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Ωστόσο αυτές τις ημέρες, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό εξαιτίας μιας επαγγελματικής πρότασης, να σας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες για το επαγγελματικό σας μέλλον οι οποίες το πιθανότερο είναι πολύ σύντομα να διαψευστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε αυτή την περίοδο εσείς οι Καρκίνοι με τους συνεργάτες σας, και όσο είναι εφικτό αποφύγετε να τους εκμυστηρευτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια, γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω σας το οποίο πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί.

ΛΕΩΝ

Νέα πρόσωπα, μέσα από το φιλικό σας κύκλο, έχουν κάνει την είσοδο τους στη ζωή σας το τελευταίο χρονικό διάστημα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Ωστόσο, όσο και αν σας κολακεύουν τα σχόλια τους, καλό θα ήτανε να μην μπείτε στον πειρασμό να ξεκινήσετε μια οικονομική συνεργασία μαζί τους γιατί το πιθανότερο είναι να το μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα, αυτή τη χρονική περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας  σας. Αυτές τις ημέρες όμως, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να βρεθείτε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, ανάμεσα στο δίλημμα καριέρα ή προσωπική ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να είστε αγαπητοί και αποδεκτοί στο  εργασιακό σας περιβάλλον είναι πιθανό να σας ωθήσει να κλείσετε τα αυτιά σας στην διαίσθηση σας και να εμπιστευτείτε πολύ προσωπικά σας πράγματα σε συναδέλφους σας που δεν πρέπει. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα πολύ σύντομα να απογοητευτείτε από την συμπεριφορά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η σιγουριά σας όμως μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις που είτε έχουν να κάνουν με μια νέα οικονομική συνεργασία είτε με την ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό καλό θα ήτανε να μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπερδεμένα συναισθήματα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Καθόλου τυχαίο, αφού η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας ωθήσει, εξαιτίας της ανασφάλειας σας, σε λανθασμένες εκτιμήσεις για τα άτομα που έχετε δίπλα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα μεγάλος θα είναι ο όγκος των πληροφοριών που πρέπει να διαχειριστείτε στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Ωστόσο, πριν τις μοιραστείτε ή πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις καλό θα ήτανε να τις διασταυρώσετε, γιατί το πιθανότερο είναι κάποιες από αυτές να είναι λανθασμένες με σκοπό να σας εκθέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τυχεροί και ευγνώμονες νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι, αφού το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ένα από τα πιο δημιουργικά της χρονιάς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εξαιτίας του ενθουσιασμού και τις αισιοδοξίας σας θα πρέπει να μπλέξετε τις ερωτικές με τις οικονομικές σας υποθέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις προσπαθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Καλό όμως θα ήτανε, εάν είναι εφικτό, να αναβάλετε τις πιο σημαντικές για λίγες ακόμα ημέρες, γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, είναι πιθανό είτε πολύ σύντομα να συνειδητοποιήσετε ότι οι λύσεις που βρήκατε δεν είναι εφικτό να υλοποιηθούν είτε να πέσετε θύματα οικονομικής απάτης.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!