Τρίγωνο Άρη – Ανάδρομου Πλούτωνα, Όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται ..


Την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας θα έχουμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε αυτές τι ημέρες όλοι μας, και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, μιας και τις περισσότερες φορές η ανασφάλεια μας είναι αυτή που φρενάρει την εξέλιξη μας.

Στις 06/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης λίγο  πριν αποχωρήσει από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 32’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα ξαναβρίσκουμε την αυτοπεποίθηση μας καθώς ανακαλύπτουμε τα  ανεξάντλητα αποθέματα δύναμης  που έχουμε μέσα μας και είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο μας και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα να  ανακαλύψουμε πράγματα που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη μας στην δουλειά μας, θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα μας και μας βοηθήσει  να ανανεώσουμε την σεξουαλική μας ζωή .

Η όψη τριγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα θα είναι ιδιαίτερα θετική για  τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η θετική επιρροή της όψης ισχύει  για +/- 7 ημέρες. Η επόμενη συνάντηση των 2 αυτών  πλανητών θα είναι σε όψη τετραγώνου στις 23/10.

ΚΡΙΟΣ

Αποτελεσματικές λύσεις στην δουλειά σας θα δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης  από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που σας έχουν βάλει συνάδελφοι σας και να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας.  Ενώ  παράλληλα, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε αισθητικές παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τολμηροί και χαρούμενοι είστε  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με τόλμη και ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας ανανεώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άμεσες λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσες και τολμηρές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προβάλλετε τον εαυτό σας με ιδιαίτερα τολμηρό τρόπο. Ενώ, δεν θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες στην προσπάθεια σας να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε  αυτές τις ημέρες  εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να δώσετε άμεσες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα μπείτε μπροστά για να τους προστατεύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δραστήριοι, τολμηροί και αποφασισμένοι να πετύχετε είστε  αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει τα ψυχικά αποθέματα που χρειάζεστε για να πετύχετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε ένα έρωτα ο οποίος θα σας μεταμορφώσει.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετό άγχος για το μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, έστω και αν χρειαστεί να κινηθείτε παρασκηνιακά. Ενώ παράλληλα, θα καταφέρετε να ανακαλύψετε ποια άτομα από το φιλικό και εργασιακό σας περιβάλλον προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στον δρόμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές προσκλήσεις από φίλους έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε σημαντικούς συμμάχους στα μελλοντικά σας σχέδια, μέσα από το φιλικό σας κύκλο, τους οποίους δεν θα δυσκολευτείτε να πείσετε να σας στηρίξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους κυνηγάτε με ενθουσιασμό  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους , όσο μεγάλοι και δύσκολοι και αν φαίνονται και να κάνετε τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε ριζικά την εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφασισμένοι να πετύχετε είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερο πείσμα τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία θα αλλάξουν ουσιαστικά το μέλλον σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας σε ένα ταξίδι, το οποίο θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γερά στα πόδια σας πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Υδροχόοι.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου   με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια τολμηρή οικονομική συνεργασία, η οποία θα αλλάξει την ζωή σας. Ενώ παράλληλα, ένας νέος έρωτας  θα ανανεώσει την ζωή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Νέα πρόσωπα ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύς.   Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το  ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο τολμηροί τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει. Ενώ, μέσα από τους φίλους θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!