Τρίγωνο Ερμή-Άρη, Τόλμη και αποφασιστικότητα !!


Τα δύο πράγματα που χρειαζόμαστε αυτές τις ημέρες για να πάμε μπροστά και να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας, στην νέα εποχή που ξεκινά, είναι, τόλμη και αποφασιστικότητα.

Η δράση άλλωστε, είναι αυτή που χαρακτηρίζει κυρίως, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Έτσι στις 14/12, την ημέρα που πραγματοποιείται η Ολική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη, έχουμε μια σημαντική όψη η οποία μας υπόσχεται, ότι, οι αλλαγές στην ζωή μας θα δρομολογηθούν άμεσα.

Αυτή δεν είναι άλλη από την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού (20ο 53’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα κινηθούμε με τόλμη και αποφασιστικότητα, και δεν θα κάνουμε πίσω στις προειδοποιήσεις τον δικών μας ανθρώπων όταν μας πουν ότι οι κινήσεις μας κρύβουν αρκετό ρίσκο.

Επίσης, αυτό που θα τους εντυπωσιάσει είναι, η ταχύτητα με την οποία θα αποφασίσουμε να κινηθούμε, αλλά, και ο ενθουσιασμός μας .

Απλά, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας συζητήσεων, θα πρέπει να προσέχουμε τον αυθορμητισμό αλλά και την ειλικρίνεια μας, γιατί είναι πιθανό να πούμε πράγματα που δεν πρέπει ή με τον λάθος τρόπο με αποτέλεσμα, είτε να φανούμε αιχμηροί , είτε αγενής.

Σίγουρα όμως, θα υπερασπιστούμε τις θέσεις μας με ιδιαίτερο δυναμισμό. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με αισιοδοξία και χαμόγελο κοιτάτε το μέλλον σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης στο ζώδιο σας με τον Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον, και μάλιστα να τις δρομολογήσετε άμεσα. Άλλωστε εσάς, οι δυσκολίες που περάσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όχι μόνο δεν σας λύγισαν, το αντίθετο σας πείσμωσαν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μια οικονομικής συνεργασίας θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία μπορεί να φαίνεται υψηλού ρίσκου, εσείς όμως θα την τολμήσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα τολμήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την προσοχή των φίλων σας θα τραβήξετε αυτές  τις ημέρες με την αποφασιστικότητα σας εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή, ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη,  θα σας ωθήσει να αποδεχτείτε την πρόταση ενός φιλικού σας προσώπου και με την βοήθεια του να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με το έξυπνο χιούμορ σας θα τραβήξετε την προσοχή ενός ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σας θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από τον Τοξότη, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση, και είτε να φύγετε από μια συγκεκριμένη εργασία η οποία έχει να σας προσφέρει πλέον, ή να διακόψετε την συνεργασία με συνεργάτες οι οποίοι είναι πλέον τοξικοί και φρενάρουν την εξέλιξη σας.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα δραστήριοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη  από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να έρθει στην ζωή σας από μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειας σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε μια οικονομική υπόθεση της οικογένειας σας, βρίσκοντας άμεσες λύσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυθόρμητοι και ειλικρινείς θα είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερο αυθορμητισμό τις σκέψεις σας, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων. Αυτό που πρέπει όμως να προσέχετε είναι, να μην μπερδέψετε την ειλικρίνεια με την αγένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα υπερασπιστείτε με ιδιαίτερο δυναμισμό αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να υπερασπιστείτε ότι έχετε κατακτήσει στην δουλειά σας με δυναμικό τρόπο. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να πάρετε και σημαντικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα  συνάδελφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοι και αισιόδοξοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το ζώδιο σας, μια όψη που δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στην Ολική Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε δυναμικές αποφάσεις για όλους τους τομείς τις ζωής, και να δράσετε άμεσα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφεθείτε με χαρά στα βέλη του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο παρασκήνιο κινείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να σχεδιάσετε με ιδιαίτερη μυστικότητα τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να επιστρέψει και ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν και να σας αναστατώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την γνώμη των φίλων σας θα ζητήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους φίλους σας, και να ζητήσετε την βοήθεια τους για τον τρόπο που θα τα υλοποιήσετε. Οι αντιδράσεις τους θα σας ενθουσιάσουν, και αυτό θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε το επόμενο βήμα.

ΙΧΘΥΣ

Το δυναμικό σας πρόσωπο θα βγάλετε στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να μπείτε μπροστά και να ολοκληρώσετε με επιτυχία, μια νέα οικονομική συνεργασία στην δουλειά σας. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, θα καταφέρετε να προβάλετε με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!