Άντρας Παρθένος

Γιάννης Μπέζος Άντρας Παρθένος


Άντρας Παρθένος : Σχολαστικοί και γκρινιάρηδες

Ο άντρας Παρθένος ανήκει στα ζώδια της γης, είναι ανεξάρτητος και μπορεί να χρησιμοποιήσει την εξυπνάδα του για να τα κάνει όλα μόνος του. Είναι ωστόσο πολύ πιθανό, η στενοκεφαλιά του να πλήξει τη δημιουργικότητά του και να οδηγήσει και αυτόν και την σύντροφο του σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον.

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

 Δυνατά σημεία του Παρθένου: Έξυπνοι, αξιόπιστοι και Σχολαστικοί

Αδυναμίες του Παρθένου: Γκρινιάρηδες και Αδιάλλακτοι

Επειδή μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους: Όλοι θέλουν τον Παρθένο ως φίλο, γιατί έχει την ικανότητα να σκέφτεται καθαρά και να λύνει τα προβλήματα με την λογική.

Οι άντρες Παρθένοι είναι πολύ έξυπνοι, έχουν εξαιρετική μνήμη και αναλυτικό μυαλό. Αυτό τους κάνει άριστους πραγματογνώμονες και ερευνητές. Αυτό τους καθιστά φοβερούς αστυνομικούς ή ανακριτές. Είναι πολύ καλοί στο να λύνουν προβλήματα, η μεθοδικότητα είναι το φόρτε τους. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, θα το διαιρέσουν σε κομμάτια και θα τα βάλουν πάλι όλα στη σωστή σειρά. Ο αιώνιος σκοπός τους είναι να βάλουν τάξη στο χάος. Θέλουν να είναι χρήσιμοι, η ανάγκη τους είναι να νοιώθουν σημαντικοί και απαραίτητοι σε όλους και σε ο,τι κάνουν. Είναι ορθολογιστές και καλοί διαιτητές, βάζοντάς τους ανθρώπους στο σωστό δρόμο της συμφιλίωσης.

Αν δουν τα πράγματα θετικά, γίνονται ευχάριστοι και προσαρμόζονται στις καταστάσεις εύκολα, αλλά θέλουν και προσοχή γιατί έχουν παράλληλα έναν απρόβλεπτο και συχνά ασταθή χαρακτήρα.

Οι άντρες Παρθένοι είναι φιλόδοξα άτομα, προσπαθούν πάντα να μαθαίνουν περισσότερα και να αποκτούν υλικά αγαθά. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι τα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο που δεν είναι απαραίτητα προφανής και πως δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τα πάντα. Κατά βάθος ο Παρθένος είναι πολύ ευαίσθητο άτομο και θέλει να εισπράττει την εκτίμηση των άλλων για τις πράξεις του. Όταν πληγώνεται ή προσβάλλεται, δεν το δείχνει ποτέ.

Ο άντρας Παρθένος βγάζει προς τα έξω μια ψυχρή εικόνα, αλλά έχει ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο. Έχει απεριόριστο σεβασμό προς τη γυναίκα και θα την αντιμετωπίσει ως ίση. Του αρέσουν εκείνες που θα ασχοληθούν με τα συναισθήματά του, αφού ο ίδιος είναι απρόθυμος να τα εκφράσει. Είναι ιδανικός για μια γυναίκα προσγειωμένη και συμβατική. Δε θα φερθεί ρομαντικά και δε θα σας συνεπάρει, αλλά θα σταθεί δίπλα σας και θα είναι απόλυτα πιστός. Ο αισθησιασμός του θα βγει με τον καιρό. Για τη γυναίκα που θέλει μία σταθερή και στερεή σχέση με προβλέψιμο και ήσυχο μέλλον, ο Παρθένος είναι το τέλειο ταίρι. Βέβαια κούκλα μου πρέπει να ξέρεις πως στο κρεβάτι  δεν είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο, αφού δεν το θεωρεί και τόσο σημαντικό. Επίσης να ξέρεις ότι ο άντρας Παρθένος, κάπου μέσα του πιστεύει ότι το σεξ είναι αποκρουστικό και βρώμικο.

Πάντως αν θέλεις να τον «φτιάξεις» ασχολήσου με τον κορμό του – δηλαδή στήθος, στομάχι, και περιοχή γύρω από τον αφαλό. Χαϊδέψτε τον σ΄ αυτές τις περιοχές. Αυτό τον κάνει να αισθάνεται καλά και θα τον βοηθήσει να ανοιχτεί. Όσο περισσότερο γνωρίζεστε, τόσο το σεξ γίνεται και πιο αισθησιακό. 

 Keanu Reeves Άντρας Παρθένος

 Διάσημοι άντρες Παρθένοι Έλληνες:

Ελευθέριος Βενιζέλος, Άρης Βελουχιώτης, Ανδρέας Εμπειρίκος,  Κάρολος Κουν, Στέλιος Καζαντζίδης, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Γιώργος Σαρρής, Ντέμης Νικολαΐδης, Κώστας Καραμανλής, Δάκης, Πασχάλης, Νίκος Βουρλιώτης Νίκος Μουτσινάς Θανάσης Πάτρας, Κώστας Σπυρόπουλος, Φώτης Σεργουλόπουλος, Τάσος Μητρόπουλος, Μάκης Βορίδης, Πέτρος Ίμβριος, Νίκος Τσιφόρος, Φρέντυ Γερμανός, Απόστολος Κακλαμάνης, Γιώργος Γερολυμάτος, Νίκος Καρβέλας, Γιάννης Μπέζος, Στέφανος Κορκολής, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Ίων Δραγούμης, Σταμάτης Γονίδης, Σωτήρης Μουστάκας, Γιάννης Γκιωνάκης, Γιώργος Κιμούλης, Κώστας Κουτσομύτης, 

Διάσημοι Άντρες Παρθένοι Ξένοι:

Leo Tolstoy, Γιάσερ Αραφάτ, Michael Jackson Richard Gere, Freddie Mercury, Keanu Reeves, Roger Waters, Michael Keaton, Τζέισον Πρίσλεϊ, Ray Charles, Peter Falk, Sean Connery, Mickey Rourke, Hugh Grant, Prince Harry, Kobe Bryant, Μπάρι Γουάιτ, Ντέϊβ Στιούαρτ, Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζέρεμι Άϊρονς, Μάϊκλ Κίτον, Τσάρλι Σιν, Πάουλο Κοέλιο, Τιμ Μπάρτον, Dr. Alban, Τομ Φορντ, Γιόχαν Γκαίτε, Μάικλ Τζάκσον, Λουδοβίκος Βοναπάρτης, Eazy-E, Adam Sandler, Guy Richie, Moby, Μάρκο Πόλο, Τόμι Λι Τζόουνς, B.B. King, Μίκι Ρουρκ, Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, Τραϊανός Ρωμαίος αυτοκράτορας, Λέοναρντ Κόεν, Στίβεν Κινγκ,Νικ Κέιβ, Ρονάλντο, River Phoenix,



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!