Astro-Μηνύματα από 19/1 – 26/1/2020


Όλο και πιο συχνά διαπιστώνουμε, πως καιρό τώρα τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο και υπάρχει μία στασιμότητα που μόνο αρνητικές επιπτώσεις έχει στην εξέλιξη της ζωής μας ή στην ψυχολογία μας.

Η σκέψη αυτή, γίνεται πέδη που μας κρατάει στάσιμους, αποθαρρύνοντας το συναίσθημα της έμπνευσης να προχωρήσουμε μπροστά. Να κυνηγήσουμε τα όνειρα τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. Από την άλλη πλευρά, έχουν συμβεί δραματικές ανατροπές σε ότι ξέραμε μέχρι σήμερα.

Στις σταθερές αξίες της ζωής μας στις σχέσεις μας με τους “σημαντικούς” άλλους που συμβιώνουν δίπλα μας. Στη ρευστότητα του εργασιακού μας περιβάλλοντος, στην ανασφάλεια που μας προκαλεί η οικονομική δυσπραγία. Εάν ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε όλα τα παραπάνω, δεν αναθεωρηθεί στο μυαλό μας, θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε μαύρα και δυσοίωνα.

Άρα χρειάζεται να αλλάξουμε οπτική. Να ανακαλύψουμε εκ νέου, ότι υπάρχει η προοπτική για να έρθουν τα καλύτερα για μας, αρκεί, να κοιτάξουμε μπροστά. Τότε θα διαπιστώσουμε, πόσα πολλά πράγματα υπάρχουν ακόμα, που δεν τα έχουμε δοκιμάσει, μάθει, τολμήσει, επιχειρήσει και που μας προκαλούν να τα ακολουθήσουμε.

Το μυστικό βρίσκεται σε ένα μικρό “κλικ” μες στο μυαλό μας, που θα γυρίσει το διακόπτη και την ίδια εικόνα που συνηθίσαμε να βλέπουμε, θα τη δούμε με διαφορετική πιο αισιόδοξη ματιά.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και τι να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, μπορεί τα οικονομικά σας να μη σας επιτρέπουν να κινηθείτε όπως θα θέλατε, την εβδομάδα όμως αυτή χρειάζεται να βγείτε έξω, να γνωρίσετε κόσμο και να κάνετε τις επαφές εκείνες, που θα σας δείξουν τον τρόπο του πως θα προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. “Δικτυωθείτε” αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας και μην αποθαρρύνεστε όταν κάποια θέματα της ζωής σας, δεν εξελίσσονται με τους ρυθμούς που επιθυμείτε. Κάντε ταξίδια, γνωρίστε μάθετε ή εκπαιδευτείτε σε κάτι καινούργιο. Θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Το μπορείτε. Κάντε το. 

*Ζυγοί, σε κάποιες υποχρεωτικές αλλαγές θα πρέπει να προβείτε μέσα στο σπίτι, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση. Μην αντιμετωπίζετε το μεταβατικό στάδιο που περνάτε ως αδιέξοδο. Φίλοι θα σταθούν αρωγοί στις προσπάθειές σας. Νέες γνωριμίες και κοινωνική δικτύωση θα σας δώσουν ιδέες που δεν έχετε μέχρι τώρα σκεφτεί και ίσως μπείτε στη διαδικασία να τις ακολουθήσετε. Τα φλερτ και ο έρωτας δε θα λείψουν εφόσον το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση. Εάν όμως δεν το επιτρέπει ίσως να ήταν καλύτερα να το αποφύγετε, όσο και αν σας το ζητούν οι επιθυμίες σας.

*Καρκίνοι, οι σχέσεις  με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας, ακόμα σας πικραίνουν μέσα σας αλλά εάν χρειάζεται να δώσετε τη μέριμνά σας σε κάποιον, αυτός είναι ο εαυτός σας. Κοιτάξτε λοιπόν μπροστά και μόνο μπροστά και θα ανακαλύψετε νέες προοπτικές για τη ζωή σας. Ανοιχτείτε περισσότερο κοινωνικά και με εξωστρέφεια βγείτε απ το καβούκι σας, κάνετε νέες γνωριμίες, δικτυωθείτε. Σίγουρα θα βρείτε καινούργιους συνεργάτες, φίλους πρόθυμους να σταθούν δίπλα σας, ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα και να σας βοηθήσουν. 

*Αιγόκεροι, προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά από τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν με κάποιες στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Βρείτε τρόπους πιο διπλωματικούς στο να προσεγγίσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Νέες γνωριμίες και συνεργασίες ευνοούνται την περίοδο αυτή. Ενώ δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα. Γίνεστε πιο δραστήριοι και δημιουργικοί. Παίρνετε μία χαρά από αγαπημένο σας πρόσωπο. Διώξτε την εσωτερική καταπίεση που ασκείτε στον εαυτό σας. Κάντε το. 

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να συνηθίσετε στις αλλαγές και στις ανατροπές που συμβαίνουν, γιατί θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν αφού σκοπό έχουν την καλύτερη εξέλιξή της ζωής σας. Η ρουτίνα, η συνήθεια αλλά ακόμα και η ζητούμενη σταθερότητα, που σας έδινε το ψευδές αίσθημα της ασφάλειας, δε θα καλύψει πια τις νέες ανάγκες και απαιτήσεις που γεννιούνται στην καθημερινότητά σας. Τολμήστε λοιπόν το καινούργιο, το νέο το διαφορετικό το ανατρεπτικό! Ευνοούνται σχέσεις και συνεργασίες. Θα σας δοθούν σίγουρα ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης. 

*Σκορπιοί, πείτε ναι στην εξωστρέφεια και κυνηγήστε νέους στόχους και φιλοδοξίες. Δυναμικούς σας θέλει η περίοδος αυτή και τολμηρούς να δοκιμάσετε το καινούργιο το νέο το ανατρεπτικό. Ακόμα και ο έρωτας θα έρχεται στη ζωή σας με την πρόθεση να σας προκαλέσει και να σας αιφνιδιάσει. Βρείτε ανθρώπους για να υποστηρίξουν τα ταλέντα σας. Κερδίστε χρήματα από την ανάδειξή τους. Οργανώστε εκ νέου την καθημερινότητά σας, εντάσσοντας σ αυτή νέες συνήθειες και δραστηριότητες. Αποδεχτείτε προτάσεις που θα βοηθήσουν την κοινωνική σας δικτύωση. 

*Λέοντες, την εβδομάδα αυτή, ίσως να συμβούν κάποιες αναταράξεις στο εργασιακό σας πεδίο. Να συμβούν ανακατατάξεις που δε θα θέλατε. Να θυμάστε όμως ότι στο τέλος θα διαπιστώσετε πως έγιναν για το καλό της δικής σας επαγγελματικής εξέλιξης. Μπορεί να έχετε περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, όμως θα δεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους αλλά και “προκλήσεις” που θα έχουν μέσα τους την ερωτική χροιά. Θα δεχτείτε ευχάριστες προτάσεις μηνύματα ή τηλεφωνήματα και δεν αποκλείεται αν το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση,να γεννηθεί και ένας μεγάλος έρωτας. 

*Υδροχόοι, εκμεταλλευτείτε τις επαφές που θα κάνετε στα πλαίσια της κοινωνικής σας δικτύωσης. Τώρα θα μπορέσετε να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και να βρείτε συμμάχους και συμπαραστάτες σ αυτό. Εάν κάνετε μία καλύτερη διαχείριση των εσόδων σας, θα μπορέσετε να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Εκφράστε τις ιδέες σας και θα βρείτε σίγουρα την ανταπόκριση εκείνων που θέλετε να τις ακούσουν. Ίσως να υπάρξουν στιγμές όπου συναισθηματικά θα αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι. Θα υπάρξουν όμως κι αυτές που θα πάρετε χαρά. 

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες 

*Δίδυμοι, εάν δεν αρκείστε πια σε εκείνα που σας δίνουν οι προσπάθειες που κάνετε στους βασικούς τομείς της καθημερινότητά σας. Εάν σας έχει κουράσει η ρουτίνα και η στασιμότητα, τόσο στην εξέλιξη κάποιων διαπροσωπικών σας σχέσεων, όσο και σε επίπεδο εργασιακό, αλλάξτε στάση. Βγείτε ρωτήστε πάρτε νέες ιδέες, που θα σας δώσουν την έμπνευση να ξεκολλήσετε από ότι δεν αποδίδει στη ζωή σας. Με περισσότερη εξωστρέφεια θα έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας δώσουν τη βοήθειά τους ή την κατεύθυνση να κοιτάξετε εκεί που πραγματικά δεν έχετε σκεφτεί. 

*Τοξότες, προσπαθήστε να μετατρέψετε τη νευρικότητα που αισθάνεστε το τελευταίο διάστημα σε δημιουργικότητα. Βγείτε από τα οικονομικά σας αδιέξοδα ακολουθώντας νέες ιδέες τακτικές αλλά και γνωριμίες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις. Το θετικό των ημερών, είναι ότι η ψυχολογία σας αλλάζει και η σκέψη σας γίνεται αισιόδοξη. Καταπιάνεστε με δραστηριότητες που δεν είχατε ασχοληθεί στο παρελθόν και αυτό εισάγει νέα ενδιαφέροντα στην καθημερινότητά σας. Άνθρωποι κλειδιά βρίσκονται εκεί που τους χρειάζεστε. Θα διέπεστε από επικοινωνιακή δεινότητα. 

*Παρθένοι, κάτι καλό σε επίπεδο επαγγελματικών συμβαίνει και ενθαρρύνει εκ νέου τη διάθεσή σας να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να φτάσετε πιο κοντά τους επαγγελματικούς σας στόχους και φιλοδοξίες. Ενισχύεται η συντροφική ζωή. Το σπίτι και οι άνθρωποι που αγαπάτε γίνονται το καταφύγιό σας. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλετε ακόμα και τα δύσκολα που σας ήρθαν σε μια σειρά. Ευνοούνται όλες οι νέες συνεργασίες. Νέες φιλίες και δραστηριότητες μπαίνουν στην καθημερινότητά σας. Σταθεροποιούνται κάποια σχέδιά σας. Γεννιούνται νέες προσδοκίες κι όνειρα. 

*Ιχθύες, με αρκετή αυτοπεποίθηση και την επιβεβαίωση ότι ο δρόμος που ακολουθήσατε στο να κατακτήσετε κάποιους στόχους,βαίνει καλώς, ξεκινάει και εξελίσσεται έτσι για σας η εβδομάδα αυτή. Με ορθότερο λόγο αλλά και περισσότερο “διπλωματικά” επιχειρήματα, θα καταφέρετε να κάμψετε τις πεποιθήσεις κάποιων που μέχρι τώρα σας έφερναν εμπόδια σε επίπεδο συνεργασιών. Θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται άνθρωποι στο πλάι σας και να σας υποστηρίζουν. Απαιτείται η προσπάθειά σας να κάνετε κινήσεις προκειμένου να έχετε ακόμα μεγαλύτερη κοινωνική δικτύωση.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!