Αφροδίτη στον Ταύρο, Στον έρωτα όλα επιτρέπονται !!!


Σε όλο αυτό το περίεργο κλίμα των τελευταίων ημερών που ζούμε, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή τόσο στο ζώδιο των Ιχθύων όσο και στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο έρχεται  να γλυκάνει την ατμόσφαιρα και να προσθέσει μια νότα αισιοδοξίας, άλλωστε κάθε φορά που η Αφροδίτη μπαίνει σε ζώδιο που κυβερνά (είτε στον Ταύρο είτε στον Ζυγό) παρατηρούμε  ότι τα χρώματα στην φύση γίνονται πιο όμορφα.

Άλλωστε, η συγκεκριμένη Αφροδίτη είναι η κατ’ εξοχήν Αφροδίτη των αισθήσεων και των απολαύσεων. Η παρουσία της στο ζώδιο της διακυβέρνησης της θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο πρακτικοί, να μην λειτουργούμε παρορμητικά στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, γι’ αυτό και θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε με προσεχτικά βήματα και να μην παρεκκλίνουμε από τους στόχους μας.

 Ένα ακόμα από τα θετικά της παρουσίας της Αφροδίτης αυτή τη χρονική περίοδο στο ζώδιο του Ταύρου είναι, ότι θα ανεβάσει την ερωτική μας διάθεση και θα επαναφέρει την ηρεμία και την ισορροπία στις ερωτικές σχέσεις, ωθώντας μας να απολαύσουμε τις στιγμές με τον /την ερωτικό μας σύντροφο, ενώ ως σαγηνεύτρα, το μότο της είναι ότι στον έρωτα όλα επιτρέπονται, και φυσικά θα απαιτήσει να λάβει και τα ανάλογα δώρα της.

Επίσης στο ζώδιο της ύλης, η Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά, και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στις 05/03 στις 05: 08 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 03/04 στις 20: 10 μ.μ.. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της η ερωτική διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) θα ανέβει και δεν θα διστάσουν να μπουν σε ερωτικές περιπέτειες, ενώ ιδιαίτερα ευνοϊκή, όχι μόνο για τα ερωτικά αλλά και για τα οικονομικά, θα είναι για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Ταύρου  θα έχει μόνο θετικές συναντήσεις :

  • Στις 8/ η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ουρανό (4ο 01’), η οποία θα φέρει ξαφνικούς έρωτες στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 22/3 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα (18ο 57’), η και θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του  Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, θα δουν τον έρωτα με πιο ρομαντική ματιά
  • Στις 28/03 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία (23ο 54’ ), θα είναι ιδιαίτερα θετική τόσο για τις ερωτικές όσο και για τις οικονομικές υποθέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 28/03 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα (24ο 48’) , θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το γεγονός ότι συνέχεια τρέχατε, δεν σας έδινε την δυνατότητα να απολαύσετε τις κατακτήσεις σας.  Η είσοδος της  Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου,  θα σας δώσει την δυνατότητα να απολαύσετε την ζωή και τις στιγμές με τους αγαπημένους σας, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια πολύ σημαντική οικονομική συνεργασία, ενώ σε ότι αφορά την εμφάνιση σας αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την εικόνα σας ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα σας ή προχωρώντας σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε για ένα περίπου μήνα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα σας κάνει πιο γοητευτικούς και ερωτικούς, γεγονός που θα το  χρησιμοποιήσετε ως το δυνατό σας όπλο για να κερδίσετε στο παιχνίδι του έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μυστηριώδες και γοητευτικοί θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πέσετε στα δίχτυα ενός απαγορευμένου έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί για τον επόμενο μήνα . Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις νέες γνωριμίες και την διεύρυνση του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλο με πολύ σημαντικά πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μέσα από φίλους είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει.

ΛΕΩΝ

Με την δημόσια εικόνα σας ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε ουσιαστικά εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κάνετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα με επιτυχία, αλλάζοντας ουσιαστικά την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε ερωτικές περιπέτειες με ένα συνεργάτη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ανανεώσετε την σχέση σας με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο σε ένα ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντική βοήθεια στα οικονομικά σας θα φέρει η παρουσία  της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της παραμονή της θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους ή να ξεκινήσετε μια πολύ συμφέρουσα για εσάς οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο ο ερωτισμός σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα στρέψει την προσοχή σας η παρουσία της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου   στον 7ο Ηλιακό σας οίκο , αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ παράλληλα θα ολοκληρώσετε και τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με το ταίρι τους, ενώ για τους αδέσμευτους ένας νέος έρωτας  θα κάνει την είσοδο του στην ζωή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλαπλά  οφέλη θα έχει για εσάς τους Τοξότες η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, και αυτό γιατί από την μια πλευρά θα βελτιώσει το κλίμα στο χώρο της εργασίας σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε λιγάκι με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, όπως για παράδειγμα με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, και γιατί όχι να προχωρήσετε σε παρεμβάσεις που θα ανανεώσουν το στυλ και την εμφάνιση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νότα χαρά και αισιοδοξίας θα είναι για εσάς η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και αυτό γιατί θα σας βοηθήσει να γίνετε δημιουργικοί και να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο,  ενώ από την άλλη πλευρά θα αφήσετε τον εαυτό σας να ελεύθερο να χαρεί και να ερωτευτεί χωρίς ενοχές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σπίτι σας θα γίνει το καταφύγιο σας για τον επόμενο μήνα. Η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας, όπως να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου ή να ξεκινήσετε μια παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι.

ΙΧΘΥΣ

Πιο όμορφη και λειτουργική θα γίνει η καθημερινότητα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει αρχικά να  δείξετε τις επικοινωνιακές δεξιότητες τόσο στο χώρο της δουλειάς σας όσο και στις φιλικές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα,  σας ευνοεί και για ευχάριστες μετακινήσεις όχι μόνο για δουλειά αλλά και για διασκέδαση.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u