Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Άρη , αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις


Τα γεγονότα και οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει την ζωή όλων μας, αυτό φαίνεται πολύ έντονα στον τρόπο που αντιδρούμε, καθώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και  τις ισορροπίες στις προσωπικές, φιλικές αλλά και στις επαγγελματικές μας σχέσεις.

Η ένταση θα κορυφωθεί στις 24/09 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού στο οποίο  απεχθάνεται τις εντάσεις θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον εκρηκτικό Άρη ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού (26ο 37’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Άρη το μόνο σίγουρο θα είναι ότι δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες, βασική αιτία των εντάσεων θα είναι οι εγωιστικές συμπεριφορές, η ισχυρογνωμοσύνη, ενώ μια λάθος λέξη μπορεί να προκαλέσει πολύ εύκολα εκρήξεις θυμού με αποτέλεσμα το κλίμα να φορτιστεί αρνητικά πολύ εύκολα.

Επίσης εξαιτίας της βιασύνης μας ή του θυμού μας θα είναι πολύ εύκολο να έχουμε μικροατυχήματα όταν περπατάμε ή με το μεταφορικό μας μέσω, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να προκληθούν μηχανικές βλάβες στον τηλεπικοινωνιακό μας εξοπλισμό ή στο μεταφορικό μας μέσο.

Η μόνη λύση, εάν δεν θέλουμε να χαλάσουμε σημαντικές σχέσεις για τη ζωή μας είναι να αποφύγουμε αυτές τις ημέρες τις σημαντικές συζητήσεις, ενώ εάν βρεθούμε σε δύσκολη θέση καλό είναι να προσπαθήσουμε να εκτονώσουμε  τον θυμό ή την ενέργεια μας δημιουργικά.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Άρη  επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το δύσκολο μάθημα ελέγχου του θυμού θα μάθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Και αυτό γιατί εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, θα ανεβάσει τους τόνους τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Αφορμή των συγκρούσεων μπορεί να είναι είτε η αναβλητικότητα τους, είτε  το γεγονός ότι αρνούνται να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές ευθύνες  έχετε αναλάβει στη δουλειά σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Το έντονο άγχος αλλά και το γεγονός ότι οι συνάδελφοι σας δεν σας δίνουν την βοήθεια που εσείς θέλετε είναι θα είναι η αφορμή για να παρασυρθείτε σε νευρικά ξεσπάσματα και να έρθετε σε ρήξεις μαζί τους. Προσπαθήστε όσο είναι εφικτό να ελέγξετε τα νεύρα σας, εάν δεν θέλετε η κατάσταση να γυρίσει μπούμερανγκ σε βάρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτω από άλλες συνθήκες θα λέγαμε ότι  εσείς οι Δίδυμοι διανύετε μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ζυγού είναι πιθανό να έρθετε σε έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάμεσα από συμπληγάδες πέτρες θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Και δεν το λέμε τυχαία, αφού η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού θα σας φέρει σε έντονη σύγκρουση με το οικογενειακό σας περιβάλλον εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Αυτή τη φορά θα πρέπει να μείνετε πιστοί στις προτεραιότητες που έχετε θέσει.

ΛΕΩΝ

Πολλές συζητήσεις για μελλοντικές συνεργασίες έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Εξαιτίας όμως της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να διαφωνήσετε πολύ έντονα με τους συνομιλητές σας με αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει στα άκρα και να κινδυνέψει μια μελλοντική συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε με τους αγαπημένους σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Πίσω από την κτητική σας  συμπεριφορά κρύβεται η κρυμμένη συναισθηματική σας ανασφάλεια την οποία θα πυροδοτήσει η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού. Εμείς αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι ότι δεν πρέπει να αφήσετε τους φόβους σας να δηλητηριάσουν τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε αντίθεση με τους Κριούς εσείς οι Ζυγοί απεχθάνεστε τις αντιπαραθέσεις και τις συγκρούσεις. Αυτές τις ημέρες όμως, όσο και αν το θέλετε, δεν θα καταφέρετε να τις αποφύγετε, καθώς, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Κριού με τον Ερμή που συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα αναγκαστείτε να μπείτε μπροστά και να υπερασπιστείτε τις απόψεις και τις επιλογές σας, και να συγκρουστείτε εάν χρειαστεί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Οι εξελίξεις στη δουλειά σας, αλλά και το άγχος για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, θα σας κάνουν αυτές τις ημέρες ιδιαίτερα ευερέθιστους με αποτέλεσμα να τσακώνεστε με το παραμικρό με τους συναδέλφους σας. Προσπαθήστε να τιθασεύσετε το άγχος σας, γιατί αυτές τις ημέρες για εσάς κάθε άλλο παρά εποικοδομητικό είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Αυτές τις ημέρες όμως θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο, καθώς εξαιτίας της  όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Άρης από το  φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού είναι πιθανό να έρθετε σε έντονη σύγκρουση με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συγκρουστείτε πολύ έντονα με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθε άλλο παρά εύκολες είναι αυτές οι ημέρες για εσάς τους Αιγόκερους. Και δεν το λέμε τυχαία, αφού εξαιτίας της  όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού είναι πιθανό να νιώσετε έντονο εκνευρισμό με τους συνεργάτες σας , τον οποίο θα μεταφέρετε και στο σπίτι σας, με αποτέλεσμα να δεχτείτε την έντονη κριτική των μελών της οικογένειας σας, γεγονός που δεν θα σας αρέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού θα σας κάνει ιδιαίτερα νευρικούς και απρόσεχτους κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας με αποτέλεσμα να είστε επιρρεπείς στα στραβοπατήματα και στα μικροατυχήματα. Επίσης, είναι πιθανό κάτω από αυτή την όψη να πάθει βλάβη το κινητό σας ή το μεταφορικό σας μέσο. Ψυχραιμία!!!

ΙΧΘΥΣ

Πολλά ξαφνικά έξοδα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Ερμή θα ενισχύσει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας για το μέλλον των οικονομικών σας, μιας και τα ξαφνικά έξοδα θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το αποτέλεσμα θα είναι το άγχος και την ανασφάλεια σας να την ξεσπάσετε στον/στην σύντροφο σας με αποτέλεσμα η κατάσταση ανάμεσα σας να βγει εκτός ορίων.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!