Αντίθεση ‘Ηλιου Ανάδρομου – Ουρανού, Τα δεδομένα αλλάζουν ξαφνικά ..


Αυτό που όλοι μας αποζητάμε είναι την σταθερότητα και την ασφάλεια στην ζωή μας, με αποτέλεσμα οτιδήποτε αλλάζει τις ισορροπίες που έχουμε δημιουργήσει να μας φοβίζει και να μας δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια.

Πολλές φορές επίσης, κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια, γι’ αυτό και όταν συμβαίνουν απρόσμενα  γεγονότα νιώθουμε αδύναμοι και μικροί, καθόλου τυχαίο άλλωστε αυτό που λένε πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελά.

Στις 31/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομο πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου (8ο 41’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό θα υπάρξουν απρόσμενες ανατροπές και αλλαγές την ζωή μας οι οποίες θα μας ωθήσουν να φύγουμε από την φαινομενική μας ασφάλεια και να ρισκάρουμε τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα μας.

Το μυστικό για να γίνουν πιο εύκολα οι αλλαγές είναι να δείξουμε ότι τις θέλουμε και τις αποδεχόμαστε ώστε να γίνουν όσο γίνεται πιο ομαλά, και να μην φοβηθούμε να βγούμε από την ασφάλεια μας, και να υποδεχτούμε με χαρά το καινούργιο και διαφορετικό.

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο  Ουρανό  θα επηρεάσει  τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το μήνυμα αυτών των ημερών για εσάς τους Κριούς είναι ένα, αφήστε την ασφάλεια σας.  Η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη ότι θεωρούσατε ότι σας δίνει φαινομενική ασφάλεια (υλική ή συναισθηματική) και να ρισκάρετε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή μια νέα οικονομική συνεργασία κλείνοντας οριστικά την πόρτα στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέα δεδομένα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο   Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις και να δεχτείτε με χαρά το καινούργιο που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην ζωή σας. Και επειδή από την φύση σας δεν τις θέλετε τις αλλαγές αυτές θα σας αιφνιδιάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξαφνικές εξελίξεις στην δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου  θα προκαλέσει απρόσμενες ανατροπές στο χώρο της εργασίας σας με αποτέλεσμα άλλοι από εσάς να αναλάβετε νέες ευθύνες, ενώ άλλοι μπορεί να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εργαζόσασταν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέοι άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σας. Η όψη  αντίθεσης   που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να βγάλετε από την ζωή σας ανθρώπους που για πολλά χρόνια αποτελούσαν σημείο αναφοράς για εσάς μιας και ήταν χρόνια δίπλα σας, και να μπείτε σε νέους φιλικούς και κοινωνικούς κύκλους.

ΛΕΩΝ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η καριέρα σας. Η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας, όπως μια νέα επαγγελματική πρόταση, η οποία θα σας ωθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά τα σχέδια σας και να βάλετε την ζωή σας σε νέα τροχιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανατροπές στα δρομολογημένα σας σχέδια θα έχετε εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια εντελώς ξαφνικά και να ακολουθήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν στην ζωή σας, ιδιαίτερα σημαντικές θα είναι αυτές που θα έχουν σχέση με ένα νέο έρωτα από μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Απέναντι στους φόβους και στις ανασφάλειες σας θα έρθετε εσείς οι Ζυγοί. Η όψη  αντίθεσης   που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να αφήσετε οικονομικές συνεργασίες που ήταν σταθερές στην ζωή σας και να ξεκινήσετε νέες οι οποίες στα μάτια των άλλων φαίνονται ριψοκίνδυνες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας απελευθερώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η βασική σας επιθυμία είναι να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων της ζωής σας στα χέρια σας, γι’ αυτό και δεν διστάζετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να χειραγωγείτε τις αποφάσεις των αγαπημένων σας. Η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και στις συνεργασίες σας γεγονός που θα σας βρει απροετοίμαστους. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να μην αντισταθείτε στις αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η λέξη ρουτίνα δεν σας ταιριάζει καθόλου. Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα  σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε μιας και οι αλλαγές και οι ανατροπές στην καθημερινή σας ζωή και στο χώρο της δουλειάς σας θα είναι πολλές. Εσείς απλά οπλιστείτε με υπομονή, φορώντας το ωραιότερο σας χαμόγελο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα δεδομένα στην ζωή σας έρχονται να σας βγάλουν από την πεζή καθημερινότητα.Η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα φέρει νέα άτομα στην ζωή σας τα οποία θα σας βοηθήσουν να ανοιχθείτε κοινωνικά, ενώ είναι πιθανό, ένας νέος έρωτας να γεννηθεί μέσα από μια φιλική παρέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες ισορροπίες ετοιμάζονται να δημιουργηθούν στην ζωή σας. Η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα που είχατε μέχρι τώρα στην ζωή σας, αυτό σημαίνει ότι άλλοι μπορεί να έχετε μια επαγγελματική πρόταση η οποία απαιτεί από εσάς να αλλάξετε και τόπο κατοικίας, ενώ για άλλους η είσοδος ενός νέου μέλους στην οικογένεια είναι πιθανό να συνοδεύεται και από σημαντικές ευθύνες.

ΙΧΘΥΣ

Πιο τολμηροί θα γίνεται πλέον εσείς οι Ιχθύες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και διαφημίζετε τον εαυτό σας, ενώ είναι πιθανό, ορισμένοι από εσάς να αναβάλλετε ένα επαγγελματικό ταξίδι για χάρη ενός νέου έρωτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!