Ερμής στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει


Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίναμε παρατηρητές, έντονων και πολλές φορές, όχι και τόσο ευχάριστων γεγονότων και ειδήσεων, τα οποία έπαιξαν αρκετές φορές με το θυμικό και επηρέασαν αρκετά την συναισθηματική μας κατάσταση.

Όπως έχουμε πει και το παρελθόν, το Σύμπαν έχει ένα μοναδικό τρόπο να επαναφέρει την ισορροπία στην ζωή μας, βοηθώντας μας να βρούμε τις ισορροπίες μας και να δούμε την κατάσταση γύρω με ψυχρή λογική.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει, η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ενισχύσουμε τις  επικοινωνιακές ικανότητες, παράλληλα όμως, θα μας βοηθήσει  να δούμε την κατάσταση γύρω μας με πιο καθαρή ματιά και ψυχρή λογική. Το αποτέλεσμα θα είναι να  γίνουμε πιο πρακτικοί, να δώσουμε μετά από αρκετό καιρό αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ ταυτόχρονα αυτή τη χρονική περίοδο θα εστιάζουμε την προσοχή μας σε λεπτομέρειες που πιθανόν το προηγούμενο διάστημα να μην δίναμε.

Επίσης, θα είμαστε πολύ αυστηροί στην κριτική μας, και πιθανόν ορισμένες φορές και επικριτικοί, όχι μόνο με τους άλλους, αλλά, κυρίως με τον εαυτό μας.  Από την άλλη πλευρά, παρόλο που οι περισσότεροι μπορεί αυτή τη χρονική περίοδο να βρίσκονται σε διακοπές, θα δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό του και θα ασχοληθούν  με την υγεία και την διατροφή τους, ενώ είναι πιθανό γυρίζοντας να προγραμματίσουν και το ετήσιο τσεκ-απ . Φυσικά, αυτή η χρονική περίοδο είναι ιδανική  για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας,  μετά από σκέψη και λεπτομερή ανάλυση όλων των δεδομένων. Ο μόνος κίνδυνος, εξαιτίας της υπερβολικής ανάλυσης, είναι να  χάσουμε την ουσία των πραγμάτων. Ενώ, τα επικριτικά μας σχόλια μπορεί να πληγώσουν τους συνομιλητές μας.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της  Παρθένο στις 04/08 στις 09:58 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 26/08 στις 04:02 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα   του Ερμή από το  ζώδιο της Παρθένου θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα  οποίοι θα εκμεταλλευτούν τις  ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν για να  αναπτύξουν με ιδιαίτερα έξυπνους τρόπους τα μελλοντικά τους σχέδια, ενώ το έξυπνο χιούμορ τους και τα εύστοχα σχόλια τους θα είναι τα δυνατά τους όπλα στο παιχνίδι του φλερτ, ενώ τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύς) θα πρέπει  να βρουν πρακτικές λύσεις στα θέματα ζητήματα που θα προκύψουν στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένο οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 16/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό (18ο 53’), θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του  2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, από την μια πλευρά θα να βρουν έξυπνες και πρακτικές λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν, ενώ από την άλλη πλευρά τους υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις.
  • Στις 21/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (24ο 43’), θα παρασύρει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, σε  ψεύτικες υποσχέσεις, ενώ παράλληλα θα είναι η αιτία για λανθασμένες εκτιμήσεις και αρκετές παρεξηγήσεις.
  • Στις 23/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα (26ο 38’), θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να χρησιμοποιήσουν  τις πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια τους προς όφελος τους, ενώ παράλληλα η παρατηρητικότητα τους θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω τους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο της Παρθένου τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Με τα θέματα της  στη  δουλειάς σας θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν, με αποτέλεσμα να κερδίσετε τις εντυπώσεις των προϊσταμένων σας με αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα σας , ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική και για να ασχοληθείτε με την διατροφή και την υγεία σας και να προγραμματίσετε το ετήσιο  τσεκ-απ.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από αρκετό καιρό είστε και πάλι χαρούμενοι εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να μπείτε και πάλι σε δράση και να αναπτύξετε με έξυπνους και πρακτικούς  τρόπους τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές  με τους φίλους, οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά με τον σύντροφο τους,  ενώ οι αδέσμευτοι  με το χιούμορ και τα εύστοχα σχόλια τους θα γοητεύσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρακτικές λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας ήρθε η ώρα να δώσετε  εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις, και να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν εδώ και καιρό τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ από την άλλη πλευρά μπορείτε  να βελτιώσετε και  τις σχέσεις μεταξύ σας. Επίσης, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσετε στην  οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ από την άλλη πλευρά, μπορείτε να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ ευχάριστη θα είναι η καθημερινότητα σας αυτές τις ημέρες . Η είσοδος  του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι η ζωή σας θα κινείτε σε διαφορετικούς, και γιατί όχι πιο έντονους ρυθμούς, και παρόλο που οι περισσότεροι μπορεί να βρίσκονται σε διακοπές, εσείς θα έχετε πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Επίσης, αρκετοί από εσάς μπορεί να προχωρήσετε στην αντικατάσταση του κινητού σας τηλεφώνου ή του αυτοκινήτου σας. 

ΛΕΩΝ

Άμεσοι και διεκδικητικοί θα είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος  Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που μια νέα επαγγελματική συμφωνία, ενώ η ικανότητα σας να είστε άμεσοι και να λεπτομερείς θα σας βοηθήσει, όχι μόνο να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, αλλά να   ανεβάσετε τις μετοχές σας στη δουλειά σας, βάζοντας τα θεμέλια πολλών ακόμα επιτυχιών. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας, ενώ δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι για δράση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή  τα σχέδια σας, τα οποία δουλεύετε εδώ και καιρό. Επίσης, θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τους φίλους σας και να με να αποκαταστήσετε όσες σχέσεις είχαν περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα.  Το δυνατό σας όπλο, είναι η ικανότητα σας να δίνετε άμεσες και  πρακτικές λύσεις με επιτυχία. Εάν κάτι πρέπει να  προσέχετε, είναι τα σχόλια σας, καθώς η υπερβολική ειλικρίνεια και η επικριτική σας στάση μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση ή να πληγώσουν τους συνομιλητές σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια περίοδος προετοιμασίας ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  από την μια πλευρά θα σας δώσει έξυπνες ιδέες, ενώ από την άλλη πλευρά, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε επικοινωνία ή να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους  Σκορπιούς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι μπορείτε να περάσετε, μετά από αρκετό καιρό όμορφα, καθώς κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε αρκετές  προσκλήσεις από φίλους, για εξόδους ή για διακοπές, ενώ μέσα από τις φιλικές συγκεντρώσεις θα έχετε την ευκαιρία μέσα να γνωρίσετε νέα πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι  πιθανό να είτε να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, είτε να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε ένα φιλικό κάλεσμα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τους φιλόδοξους  στόχους σας θα ασχοληθείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος  του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει  να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, για τους οποίους είστε έτοιμοι να δουλέψετε με ενθουσιασμό, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την εικόνα σας. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας και να κάνετε τις κατάλληλες επαφές . 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία βλέπετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να μπείτε σε δράση και  να προωθήσετε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία  τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα, μπορείτε να τακτοποιήσετε  τις Νομικές ή Γραφειοκρατικές σας υποθέσεις τις οποίες αναβάλατε. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν τη σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια παθιασμένη σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσουν κατά τη διάρκεια των  διακοπών τους . 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο πορτοφόλι σας θα έχετε την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας υπόσχεται ότι θα ξεκινήσετε  μια νέα οικονομική συνεργασία,  την οποία έχετε προετοιμάσει εδώ και καιρό, ενώ από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι θα έχετε την δυνατότητα  να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις στις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους. Αυτές οι εξελίξεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία σας, καθώς θα σας βοηθήσουν να  ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και να ξαναβρείτε και πάλι το χαμόγελο σας. 

ΙΧΘΥΣ

Με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας  θα ασχοληθείτε, πιο σοβαρά,  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του  Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στις συνεργασίες σας και στην συμπεριφορά των συνεργατών σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ άλλοι, θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουν. Επίσης, κατά τη διάρκεια των διακοπών σας θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε και πάλι κοντά με το ταίρι σας και να διαλύσετε τα σύννεφα που μπορεί να υπήρχαν σε αυτή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!