Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020


Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το λέμε τυχαία αφού ο Ιούνιος είναι μήνας Εκλείψεων. 

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα μπορεί να είναι απαλλαγμένη από πλανητικές αλλαγές και μετακινήσεις, έχει όμως πολύ σημαντικές όψεις σε όλη τη διάρκεια της, με αποκορύφωμα την Έκλειψη Σελήνης η οποία θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη της εβδομάδας στο ζώδιο του Τοξότη.

Οι πλανήτες που θα πρωταγωνιστήσουν στο σκηνικό αυτής της πρώτης εβδομάδας του καλοκαιριού, θα είναι ο Άρης με την Αφροδίτη οι οποίοι θα συναντηθούν σε όψη τετραγώνου, ενώ καθοριστική θα είναι η συμμετοχή του Άρη και στην Έκλειψη Σελήνης.

Στο στόχαστρο αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), πιο ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) με πιο ευνοημένους τους Ταύρους και τους Σκορπιούς αλλά και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους.

Την Κυριακή 31/05  ο Μάιος θα μας αποχαιρετήσει με τις όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Δία θα γεμίσει τα ενεργειακά αποθέματα των ζωδίων της Γης (Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων).

Την Δευτέρα 01/06 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Υδροχόους).

Την Τρίτη 02/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα δημιουργήσει εντάσεις και έντονη ζήλεια στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 03/06 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη θα βοηθήσει ώστε να ηρεμήσει η ένταση που είχε δημιουργηθεί τις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) και να βγάλουν στην επιφάνεια την πιο τρυφερή τους πλευρά.

Την Πέμπτη  04/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ θα είναι θετική για τα υπόλοιπα ζώδιο του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύες).

Την Παρασκευή 05/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει να αλλάξουν στάση απέναντι στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, ενώ το ίδιο βράδυ η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη με την συμμετοχή του Άρη θα προκαλέσει ριζικές αλλαγές με απαιτητικό τρόπο, τις οποίες θα δουν τους επόμενους μήνες, στις ζωές των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 06/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων θα ωθήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές αλλά μπορεί να είναι και η αιτία μικροατυχημάτων , για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ερμή θα ενισχύσει την νευρικότητα των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων).

Το μήνυμα αυτής της συναισθηματικά φορτισμένης εβδομάδας είναι:

Η ζωή ζητά από εμάς να κάνουμε αλλαγές, δίνοντας μας αρκετές ευκαιρίες τις οποίες μπορεί και να αγνοήσουμε, όταν όμως έρθει η στιγμή που θα τις απαιτήσει με έντονο και αιφνίδιο τρόπο, τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τις αποδεχτούμε, γιατί σίγουρα τα σχέδια της για εμάς είναι καλύτερα από τα δικά μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και κρατήστε όσο μπορείτε χαμηλούς τόνους!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθε η ώρα σου. Με τον Άρη νταβραντισμένο από το ζώδιό σου, να φλερτάρει την ξε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Με καλά νέα θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μιας και ο πλανήτης της επικ ...

Astro-Μηνύματα από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Ευκαιρίες για κάποιους που ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό μπορεί να κρύβει η εβδ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u