Ο Ερμής στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!


Μετά τον συναισθηματικό Ερμή στον Καρκίνο, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τον αριστοκράτη Ερμή του ζωδιακού. Τον Ερμή στον Λέοντα θα τον καταλάβουμε πολύ εύκολα, όχι μόνο από το λόγο του αλλά κυρίως από την εμφάνιση του.

Ο Ερμής στον Λέοντα, είναι ένας Ερμής ηγετικός και πληθωρικός ο οποίος ξεχωρίζει με την αριστοκρατική του εμφάνιση αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο μιλά και ντύνεται, είναι ηγετικός και πληθωρικός στις εκφράσεις του, είναι υπερήφανος και αξιοπρεπείς. Του αρέσει να κάνει δώρα στους αγαπημένους του τα οποία είναι πομπώδες και φανταχτερά, με αποτέλεσμα, όταν οι άλλοι δεν δείχνουν τον ενθουσιασμό που ο ίδιος περιμένει απογοητεύεται, και  προσπαθεί να επιβληθεί στους άλλους με τον τόνο της φωνής του.
Σε αυτόν τον Ερμή αρέσουν οι απολαύσεις , οι χαρές της ζωής και το φλερτ, το οποίο είναι ευγενικό και διακριτικό, ωστόσο, αν νιώσει ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση αποσύρεται με διακριτικότητα και αξιοπρέπεια. Είναι πολύ έξυπνος και πνευματώδης, όλα αυτά όμως,  μπορούν να καλυφθούν από τον υπέρμετρο εγωισμό του. Του αρέσει να βοηθάει τους άλλους, ζητάει όμως από αυτούς αναγνώριση, όταν θέλει να τραβήξει την προσοχή των άλλων λειτουργεί θεατρικά, άλλωστε έχει υποκριτικό ταλέντο, το οποίο αν θέλει μπορεί να τον βοηθήσει να κάνει σημαντική καριέρα ως ηθοποιός. Θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη, γι’ αυτό και σπάνια αναθεωρεί τις απόψεις τους, και αυτό κυρίως από ντροπή γιατί δεν θέλει να παραδεχτεί ότι έσφαλε, ενώ δεν καταλαβαίνει τους άλλους όταν διαφωνούν με τις απόψεις ή τις προθέσεις του, επίσης,  του αρέσει να ρισκάρει σε τυχερά παιχνίδια.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/06 όπου μέχρι τις 7/7 θα φτάσει στις 4ο 27’ και θα μπει σε στάση. Στις 8/7 από τις 4ο 27’ θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και στις 19/7 θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου μέχρι τις 31/7 θα έχει φτάσει στην 23ο 56’. Την 1/8 θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 23ο 56’ στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 11/8 θα επιστρέψει και πάλι στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29/8.

Κατά τη διάρκεια της παραμονή του στο ζώδιο του Λέοντα, θα μας βοηθήσει να εκφράζουμε τις σκέψεις μας με ενθουσιασμό, να απολαμβάνουμε τις όμορφες στιγμές της ζωής και το φλερτ, να είμαστε πληθωρικοί και γενναιόδωροι με τους άλλους, και να υποστηρίζουμε με πάθος της απόψεις μας .

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του από το ζώδιο του Λέοντα ,  θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί , Λέοντες, Τοξότες) καθώς και οι Δίδυμοι  και οι Ζυγοί, οι οποίοι δεν θα διστάσουν να φλερτάρουν και να υποστηρίξουν δυναμικά τις θέσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Λέοντα , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 8/7 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Άρη (4ο 26’), θα βοηθήσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να βρουν γρήγορες και πρακτικές λύσεις.
  • Στις 16/8 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (6ο 36’), θα ωθήσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαήμερους καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να υπερασπιστούν με ιδιαίτερο φανατισμό τις απόψεις τους.
  • Στις 21/8 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία (14ο 40’), θα ενισχύσει την ευστροφία και την αγάπη για μάθηση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαήμερους καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Λέοντα  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές  περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Κριούς . Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε  τα δημιουργικά σας  σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να περάσετε όμορφα και να φλερτάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με  τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την  οικογένειας σας,  καθώς και με την  ακίνητη σας περιουσία. Ωστόσο, καλό θα είναι μέχρι τα μέσα Αυγούστου να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε γρήγορους ρυθμούς θα αρχίσετε να κινείστε εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο  με πολλές συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδο ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους . Η είσοδος του Ερμή, στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα είστε ιδιαίτερα αποφασιστικοί και αφοσιωμένοι στους στόχους σας  , ενώ η γενναιοδωρία σας και το ταπεραμέντο σας θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Παρθένους . Η είσοδος  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αποτραβηχτείτε από τα φώτα, και να ασχοληθείτε με το σχεδιασμό και την οργάνωση των επόμενων κινήσεων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί . Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο , θα  δώσει νέα πνοή στην  κοινωνική σας ζωή. Νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας, ενώ το χαμόγελο σας και ο πληθωρικός τρόπος με τον οποίο θα εκφράζετε τις σκέψεις σας θα τραβήξουν το ενδιαφέρον τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια πολύ σημαντική περίοδο για τα επαγγελματικά σας,  κατά τη διάρκεια της οποίας θα ξεκινήσετε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Τοξότες . Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδανική για να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, και να οργανώσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο θα βρεθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία),  ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις του /της συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας  σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε αρκετές συζητήσεις για μια νέα συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν με τον /την σύντροφο σας. 

ΙΧΘΥΣ

Ευχάριστες ευθύνες θα αναλάβετε εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει αρχικά να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας και να λύσετε όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί, ενώ θα σας φέρει και νέες ευθύνες τις οποίες θα αναλάβετε με μεγάλη χαρά.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u