Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020


-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:09’ το πρωί και θα δύσει στις 20:50’  το βραδάκι. Η μέρα του ξεκίνησε από τη 14η μοίρα και 31΄του Καρκίνου, κάνοντας όψη συνόδου με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή από  το ίδιο ζώδιο και την 7η μοίρα του. Η επικοινωνία γίνεται με επίκληση στο συναίσθημα όπου εκεί στηρίζεται υποκειμενικά και η λογική.

Συνεχίζεται η όψη εξαγώνου που κάνει με τον Ουρανό από την 10η μοίρα και 02’ του Ταύρου, όπου περίεργες ειδήσεις, ανορθόδοξες και ασυνήθιστες σκέψεις κάνουν το πνεύμα να σκέπτεται με τρόπο περίεργο.

Παράλληλα ο Ήλιος βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον φαινομενικά ανάδρομο πλανήτη Ποσειδώνα από τις  20 μοίρες και 54’ των Ιχθύων. Κάπου το ψέμα και η αλήθεια μπερδεύονται, όπως και η τάση να πιστεύει κάποιος σε ουτοπίες. Είναι όμως μια όψη καλλιτεχνική.

Τέλος συνεχίζει να βρίσκεται σε τετραγωνική όψη με τον Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’ του Κριού, όπου τραυματικές εμπειρίες και απωθημένα, βγαίνουν στην επιφάνεια.

-Η Σελήνη τη στιγμή της ανατολής, θα ξεκινήσει το ταξίδι της από την 26η μοίρα και 08’ του Αιγόκερου. Θα βρίσκεται σε όψη συνόδου με τους φαινομενικά ανάδρομους Πλούτωνα Δία και Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, πράγμα που μαρτυρά, πόσο έχει επηρεαστεί η ψυχολογία, με φόβους και ανασφάλειες από όλα τα κοσμογονικά γεγονότα που συμβαίνουν.

Παράλληλα θα βρίσκεται σε όψη εξαγωνική με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα από τις  20 μοίρες και 54’ των Ιχθύων, όπου η έκφραση μέσα από τις τέχνες μπορεί να λειτουργήσει παυσίλυπα.

-Ο Ερμής που εξακολουθεί την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από την 7η μοίρα του Καρκίνου, θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη από την 4η μοίρα και 47’ του φλογερού Κριού, εξάγωνο με τον Ουρανό από την 10η μοίρα και 02’ του Ταύρου και όψη τετραγώνου με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’ του Κριού, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να ειπωθούν με απότομο και άτεχνο τρόπο, που θα έχουν την αφετηρία τους από παλιά απωθημένα και ίσως να δημιουργηθούν ρήξεις σε διαπροσωπικές σχέσεις.

-Η Αφροδίτη ορθόδρομη πλέον από την 7η μοίρα και 25’ των Διδύμων, εξακολουθεί να κάνει όψη εξαγώνου με τον με τον Άρη από την 4η μοίρα και 47’ του φλογερού Κριού, μία όψη άκρως ερωτική, γεμάτη πάθος αλλά και κτητική συμπεριφορά.

Ενώ η επίσης εξαγωνική όψη της με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’ του ίδιου ζωδίου, την κάνει να αναζητά την εκπλήρωση των απωθημένων της, όχι απαραίτητα σε ερωτικό επίπεδο αλλά και σε οικονομικό.

-Ο Άρης από την 4η μοίρα και 47’ του φλογερού Κριού, εκτός από τις παραπάνω όψεις του, εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο από την 29η μοίρα και 42΄του Αιγόκερου, όπου επιβάλλεται να υπάρχει η ανάγκη αυτοέλεγχου στην συμπεριφορά και στην έκφραση. Δίνει ενέργεια και δύναμη να ακολουθεί κάποιος αφοσιωμένα τους στόχους του.

Ενώ η σύνοδός του με τον Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’ από το ίδιο ζώδιο λέει, ότι τώρα παλιοί στόχοι ταλέντα και δεξιότητες, μπορούν αν ενεργοποιηθούν.  Το τετράγωνο που κάνει με τον βόρειο δεσμό στην 29η μοίρα και 06’ των Διδύμων, δείχνει ότι με φιλότιμη προσπάθεια και πολύ κόπο, μπορεί να αγγίξει κάποιος το όνειρα ή τη φιλοδοξία του.

-Οι φαινομενικά ανάδρομοι Δίας από τις 23 μοίρες και 23’ του Αιγόκερου με τον Ποσειδώνας από τις  20 μοίρες και 54’ των Ιχθύων, βρίσκονται σε όψη εξαγώνου. Είναι μια όψη που δίνει δημιουργική φαντασία αλλά και κάνει την τρίχα τριχιά, αφού μπορούν να διασπείρονται ψευδείς ειδήσεις και ανυπόστατοι ισχυρισμοί με μεγάλη ευκολία.

-Συνεχίζεται η μεγάλη σύνοδος των φαινομενικά ανάδρομων Πλούτωνα 23η μοίρα και 58’, Δία 23 μοίρες και 23’ και Κρόνου 29η μοίρα και 42΄του Αιγόκερου, υπεύθυνη για τα κοσμοϊστορικά γεγονότα και ανατροπές που συμβαίνουν και επιτείνονται, αφού συμμετέχει στη σύνοδο αυτή με όψη χιαστή και ο βόρειος δεσμός της Σελήνης στην 29η μοίρα και 06’ των Διδύμων. Αυτός ο κόσμος αλλάζει με πολλούς οδυνηρούς τρόπους.

-Εξακολουθεί να υφίσταται η όψη εξαγώνου των φαινομενικά ανάδρομων Ποσειδώνα από τις  20 μοίρες και 54’ των Ιχθύων και Πλούτωνα 23η μοίρα και 58’ του Αιγόκερου. Η όψη αυτή δίνει αυξημένη διαίσθηση και ενισχύει τα ανθρωπιστικά συναισθήματα. Από την άλλη μεριά δημιουργεί θρησκευτικό φανατισμό με τάσεις να επιβληθεί και να χειραγωγήσει, από όπου και αν προέρχεται.

-Η όψη χιαστή του φαινομενικά ανάδρομου Πλούτωνα με το βόρειο δεσμό της Σελήνης, δηλώνει ότι για να ακολουθήσει κάποιος τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του, πρέπει να απαλλαγεί από συναισθηματικά κουσούρια, να μηδενίσει σχέσεις ακόμα και σημαντικές που όμως υπολειτουργούν και να ξανά αρχίσει από του μηδενός να χτίζει τη ζωή ή την καριέρα του.

*Τυχεροί στον έρωτα και στο χρήμα, θα είναι τις ημέρες αυτές, οι Δίδυμοι Τοξότες Κριοί και Ζυγοί, γεννημένοι στην 4η και στην 7η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Αυξημένη διαίσθηση και τον τρόπο να διαβάζουν τι κρύβεται, πίσω από λέξεις και τις συμπεριφορές ανθρώπων, θα έχουν οι Σκορπιοί Ιχθύς Αιγόκεροι και Καρκίνοι, γεννημένοι γύρω από την 20η μοίρα των ζωδίων αυτών,  καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Ας προσέξουν την εκφορά του λόγου και την εσωτερική τους ένταση οι Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι της 9ης μοίρας, αφού μπορούν να βγουν πολλά καταπιεσμένα απωθημένα από μέσα τους, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

 

Να έχετε μία όμορφη αισιόδοξη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!