Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020


-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:02′ και δύει στις 20:44′ το βραδάκι. Βρίσκεται στις 13 μοίρες και 57′ των Διδύμων και κάνει όψη συνόδου με την Αφροδίτη που βρίσκεται στις 13 μοίρες και 21′ φαινομενικά ανάδρομη. Από την όψη αυτή γεννιέται η ανάγκη συναισθηματικής και υλικής κάλυψης. Παράλληλα κάνει τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύς που βρίσκεται στις 14 μοίρες και 45′, που σημαίνει ότι δημιουργούνται ανταγωνισμοί, προβάλλεται περισσότερο το “εγώ” και οι καταπιεσμένες επιθυμίες. Ενώ το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 51′, ίσως να φέρνει υπερεκτιμήσεις και αυταπάτες αλλά είναι εξαιρετική όψη για καλλιτεχνικές δημιουργίες. Τέλος, εξακολουθεί η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Χείρωνα που βρίσκεται στην 8η μοίρα και 50′ του Κριού. Εδώ εάν υπάρχουν ταλέντα και δεξιότητες, ή κάποιοι στόχοι που έμειναν πίσω, μπορούν να βρουν το δρόμο να πραγματοποιηθούν.

-Η Σελήνη τη στιγμή εκείνη θα βρίσκεται στις 21 μοίρες και 20′ του Σκορπιού, βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Άρη από τις 14 μοίρες και 45 λεπτά στους Ιχθύς. Όψη που δίνει αποφασιστικότητα ενέργεια και ζωτικότητα συναισθηματική. Ενώ φαντασία ευαισθησία και έντονη διαίσθηση, δίνει το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 51′.

-Ο Ερμής από την 7η μοίρα και 30′ του Καρκίνου, κάνει όψη εξαγώνου με τον πλανήτη Ουρανό από την 8η μοίρα και 42΄του Ταύρου. Προσδίδει εκκεντρικές συμπεριφορές, πρωτοτυπία στις ιδέες, περίεργες φιλίες αλλά και συμμαχίες.

-Δύο είναι οι πιο σημαντικές όψεις της Αφροδίτης σήμερα που θα βρίσκεται στις 13 μοίρες και 21′ στους Διδύμους. Η πρώτη είναι το τετράγωνο που εξακολουθεί να κάνει με τον Άρη στις 14 μοίρες και 45′ από τους Ιχθύες και φέρνει ερωτικά, ζήλια πάθη ανασφάλειες αλλά και κτητικότητα. Και η δεύτερη είναι το εξάγωνο που κάνει με το Χείρωνα που βρίσκεται στην 8η μοίρα και 50′ του Κριού. Παλιά απωθημένα και κρυφές επιθυμίες ζητούν εκτόνωση.

-Ο φαινομενικά ανάδρομος Δίας από τις 26 μοίρες και 34′ στον Αιγόκερω, εκτός από την παρατεταμένη σύνοδο που κάνει με τον φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα απ το ίδιο ζώδιο στις 24 μοίρες και 38′ αλλά και το Κρόνο στην 1η μοίρα και 30 λεπτά του Υδροχόου, είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη. Κάνει και όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 51′, ελπιδοφόρα όψη, αφού προάγει τον ανθρωπισμό, τη φαντασία τις τέχνες, τη φιλανθρωπία.

-Το εξάγωνο του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, τονίζει την ικανότητα της διαίσθησης.

-Ενώ η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από τις 29 μοίρες και 7′ των Διδύμων, δείχνει ότι μπορεί να προωθηθούν κάποιοι κοινοί στόχοι που έχουν σαν κίνητρο το γενικότερο καλό.

*Ευνοούνται όσοι θέλουν να προωθήσουν τις πρωτότυπες ιδέες τους και έχουν Ήλιο Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους στις στην 7η και 8η μοίρα του Καρκίνου και Αιγόκερου, ή του Ταύρου και Σκορπιού.

*Καλλιτεχνική έμπνευση σε ότι και αν δημιουργήσουν θα έχουν όσοι έχουν Ήλιο Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους στις 20 μοίρες των Ιχθύων.

*Τη ζήλια και την κτητικότητα θα χρειαστεί να προσέξουν, όσοι έχουν Ήλιο Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους στις 13 με 14 μοίρες της Παρθένου των Ιχθύων του Ταύρου και του Σκορπιού.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!