Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020


-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:02′ και δύει στις 20:44′ το βραδάκι. Βρίσκεται στις 13 μοίρες και 57′ των Διδύμων και κάνει όψη συνόδου με την Αφροδίτη που βρίσκεται στις 13 μοίρες και 21′ φαινομενικά ανάδρομη. Από την όψη αυτή γεννιέται η ανάγκη συναισθηματικής και υλικής κάλυψης. Παράλληλα κάνει τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύς που βρίσκεται στις 14 μοίρες και 45′, που σημαίνει ότι δημιουργούνται ανταγωνισμοί, προβάλλεται περισσότερο το “εγώ” και οι καταπιεσμένες επιθυμίες. Ενώ το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 51′, ίσως να φέρνει υπερεκτιμήσεις και αυταπάτες αλλά είναι εξαιρετική όψη για καλλιτεχνικές δημιουργίες. Τέλος, εξακολουθεί η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Χείρωνα που βρίσκεται στην 8η μοίρα και 50′ του Κριού. Εδώ εάν υπάρχουν ταλέντα και δεξιότητες, ή κάποιοι στόχοι που έμειναν πίσω, μπορούν να βρουν το δρόμο να πραγματοποιηθούν.

-Η Σελήνη τη στιγμή εκείνη θα βρίσκεται στις 21 μοίρες και 20′ του Σκορπιού, βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Άρη από τις 14 μοίρες και 45 λεπτά στους Ιχθύς. Όψη που δίνει αποφασιστικότητα ενέργεια και ζωτικότητα συναισθηματική. Ενώ φαντασία ευαισθησία και έντονη διαίσθηση, δίνει το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 51′.

-Ο Ερμής από την 7η μοίρα και 30′ του Καρκίνου, κάνει όψη εξαγώνου με τον πλανήτη Ουρανό από την 8η μοίρα και 42΄του Ταύρου. Προσδίδει εκκεντρικές συμπεριφορές, πρωτοτυπία στις ιδέες, περίεργες φιλίες αλλά και συμμαχίες.

-Δύο είναι οι πιο σημαντικές όψεις της Αφροδίτης σήμερα που θα βρίσκεται στις 13 μοίρες και 21′ στους Διδύμους. Η πρώτη είναι το τετράγωνο που εξακολουθεί να κάνει με τον Άρη στις 14 μοίρες και 45′ από τους Ιχθύες και φέρνει ερωτικά, ζήλια πάθη ανασφάλειες αλλά και κτητικότητα. Και η δεύτερη είναι το εξάγωνο που κάνει με το Χείρωνα που βρίσκεται στην 8η μοίρα και 50′ του Κριού. Παλιά απωθημένα και κρυφές επιθυμίες ζητούν εκτόνωση.

-Ο φαινομενικά ανάδρομος Δίας από τις 26 μοίρες και 34′ στον Αιγόκερω, εκτός από την παρατεταμένη σύνοδο που κάνει με τον φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα απ το ίδιο ζώδιο στις 24 μοίρες και 38′ αλλά και το Κρόνο στην 1η μοίρα και 30 λεπτά του Υδροχόου, είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη. Κάνει και όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 51′, ελπιδοφόρα όψη, αφού προάγει τον ανθρωπισμό, τη φαντασία τις τέχνες, τη φιλανθρωπία.

-Το εξάγωνο του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, τονίζει την ικανότητα της διαίσθησης.

-Ενώ η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από τις 29 μοίρες και 7′ των Διδύμων, δείχνει ότι μπορεί να προωθηθούν κάποιοι κοινοί στόχοι που έχουν σαν κίνητρο το γενικότερο καλό.

*Ευνοούνται όσοι θέλουν να προωθήσουν τις πρωτότυπες ιδέες τους και έχουν Ήλιο Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους στις στην 7η και 8η μοίρα του Καρκίνου και Αιγόκερου, ή του Ταύρου και Σκορπιού.

*Καλλιτεχνική έμπνευση σε ότι και αν δημιουργήσουν θα έχουν όσοι έχουν Ήλιο Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους στις 20 μοίρες των Ιχθύων.

*Τη ζήλια και την κτητικότητα θα χρειαστεί να προσέξουν, όσοι έχουν Ήλιο Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους στις 13 με 14 μοίρες της Παρθένου των Ιχθύων του Ταύρου και του Σκορπιού.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astrotip ημέρας Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Προσπαθήστε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, να έρθετε σε επαφή με τα ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Το σκηνικό στην προσωπική και ερωτική σας ζωή αλλάζει. Νέες ερωτικές προκλήσ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Σήμερα είναι μία εξαιρετικά τυχερή ημέρα, αφού ο Ήλιος από τις 22 μοίρες και 20΄του Κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Μπορεί η αρχή της ημέρας να έχει λίγο γκρίνια από το σύντροφό σας, όμως λίγο α ...

Astrotip ημέρας Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Μην νιώθετε κουρασμένοι από όσα θα σας φορτώσει από το πρωί η σημερινή ημέρα, ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Από τις σημαντικότερες όψεις της ημέρας, είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u