Τα Ναι και τα όχι της ημέρας Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020


-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:11’ το πρωί και θα δύσει στις 20:49’  το βραδάκι. Η μέρα του ξεκίνησε από τη 17η μοίρα και 22΄του Καρκίνου, κάνοντας αντίθεση με τον φαινομενικά ανάδρομο Δία από την 23η μοίρα του Αιγόκερου αλλά και τον Πλούτωνα από την 23η μοίρα και 53’, προσδίδοντας υπερβολή στην έκφραση, μηδενιστικές τάσεις, ανάγκη με όποιον τρόπο πλουτισμού από τους ισχυρούς.

Συνεχίζεται η όψη εξαγώνου που κάνει με τον Ουρανό από την 10η μοίρα και 07’ του Ταύρου, που σημαίνει ότι το ασυνήθιστο και αντισυμβατικό τραβάει την προσοχή. Όπως και το τρίγωνο που κάνει με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 53’ των Ιχθύων. Κάπου το ψέμα και η αλήθεια μπερδεύονται, όπως και η τάση να πιστεύει κάποιος σε ουτοπίες. Είναι όμως μια όψη εξαιρετικά δημιουργική και καλλιτεχνική.

Τέλος, συνεχίζει να βρίσκεται σε τετραγωνική όψη με τον Χείρωνα από την 9η μοίρα και 26’ του Κριού, όπου τραυματικές εμπειρίες και απωθημένα, βγαίνουν στην επιφάνεια.

-Η Σελήνη τη στιγμή της ανατολής, θα ξεκινήσει το ταξίδι της από την 4η μοίρα και 39’ των Ιχθύων, κάνοντας τρίγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή από την 5η μοίρα και 55’. Η ευαισθησία και το συναίσθημα έχει το λόγο, ενώ το εξάγωνό της με τον Ουρανό από την 10η μοίρα και 07’ του Ταύρου, δίνει συναισθηματική υπερχείλιση και την τάση να λέγονται τα πράγματα άτεχνα.

-Ο Ερμής που εξακολουθεί την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από την 5η μοίρα και 55’  του Καρκίνου, θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη από την 6η μοίρα και 30’ του φλογερού Κριού, εξάγωνο με τον Ουρανό από την 10η μοίρα και 07’ του Ταύρου και όψη τετραγώνου με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 26’ του Κριού, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να ειπωθούν με απότομο και άτεχνο τρόπο, που θα έχουν την αφετηρία τους από παλιά απωθημένα και ίσως να δημιουργηθούν ρήξεις σε διαπροσωπικές σχέσεις.

-Η Αφροδίτη, από την 8η μοίρα και 39’ των Διδύμων, εξακολουθεί να κάνει όψη εξαγώνου με τον με τον Άρη από την 6η μοίρα και 30’ του φλογερού Κριού, μία όψη άκρως ερωτική, γεμάτη πάθος αλλά και κτητική συμπεριφορά.

Ενώ η επίσης εξαγωνική όψη της με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 26’ του ίδιου ζωδίου, την κάνει να αναζητά την εκπλήρωση των απωθημένων της, όχι απαραίτητα σε ερωτικό επίπεδο αλλά και σε οικονομικό. Δεν αποκλείεται κάποιοι να ασχοληθούν με θέματα κληρονομικά.

-Μία σύνοδο με τον Χείρωνα  που βρίσκεται την 9η μοίρα και 26’ του ίδιου ζωδίου τον Κριό κάνει ο Άρης από την 6η μοίρα και 30’.  Το άτομο που έχει την όψη και τις μοίρες αυτές στο γενέθλιο χάρτη του, μπορεί να ανακαλέσει ταλέντα και δεξιότητες και να βρει τον τρόπο καθώς και την υποστήριξη άλλων ανθρώπων για να τα δρομολογήσει.

-Ο φαινομενικά ανάδρομος Δίας από την 23η μοίρα του Αιγόκερου βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον επίσης φαινομενικά ανάδρομο  Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 53’ των Ιχθύων, που δίνει υπέρμετρη ή αμετροεπή φαντασία, πίστη στην ουτοπία και σε όψη συνόδου με τους φαινομενικά ανάδρομους από το ίδιο ζώδιο Πλούτωνα 23η μοίρα και 59’ και Κρόνο 29η μοίρα και 30’.

Μια σύνοδος που είναι υπεύθυνη για τα κοσμοϊστορικά γεγονότα και ανατροπές που συμβαίνουν και επιτείνονται, αφού συμμετέχει στη σύνοδο αυτή με όψη χιαστή και ο βόρειος δεσμός της Σελήνης στην 29η μοίρα των Διδύμων. Αυτός ο κόσμος αλλάζει με πολλούς οδυνηρούς τρόπους.

-Εξακολουθεί να υφίσταται η  όψη εξαγώνου των φαινομενικά ανάδρομων Ποσειδώνα από τις  20 μοίρες και 53’ των Ιχθύων και Πλούτωνα 23η μοίρα και 53’ του Αιγόκερου. Η όψη αυτή δίνει αυξημένη διαίσθηση και ενισχύει τα ανθρωπιστικά συναισθήματα. Από την άλλη μεριά δημιουργεί θρησκευτικό φανατισμό με τάσεις να επιβληθεί και να χειραγωγήσει, από όπου και αν προέρχεται.

*Καλή εποχή για να ρυθμίσουν κληρονομικά θέματα ή θέματα σπιτιού, ακόμα και διαφορές και αντιθέσεις συγγενικών σχέσεων, οι Καρκίνοι Αιγόκεροι Κριοί και Ζυγοί γεννημένοι κοντά στη 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Τυχεροί αλλά και κτητικοί στον έρωτα θα είναι οι Δίδυμοι και οι Κριοί γεννημένοι κοντά στις 15, 16 και 17 μοίρες των παραπάνω ζωδίων, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Ας προσέξουν λίγο τις συναισθηματικές υπερβολές και υπερχειλίσεις, οι Καρκίνοι της 5ης μοίρας, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Αυξημένη διαίσθηση και τον τρόπο να διαβάζουν τι κρύβεται, πίσω από λέξεις και τις συμπεριφορές ανθρώπων, θα έχουν οι Σκορπιοί Ιχθύς Αιγόκεροι και Καρκίνοι, γεννημένοι γύρω από την 20η  και 21η μοίρα των ζωδίων αυτών,  καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

 

Να έχετε μία όμορφη αισιόδοξη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!