Τετράγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, Τίτλοι τέλους σε σχέσεις …


Η φετινή χρονιά είναι για όλους μας σημαντική, όχι μόνο εξαιτίας των γεγονότων που σίγουρα μας έχουν ξαφνιάσει, αλλά κυρίως γιατί  μας έφερε πολλές φορές απέναντι στον εαυτό μας και στις κρυμμένες μας αλήθειες, τις οποίες εξαιτίας της αναβλητικότητας μας για πάρα πολλά χρόνια δεν τολμούσαμε να αγγίξουμε.

Ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, φέτος από το ζώδιο του Κριού έχει άλλες διαθέσεις, αφού μέσα στους επόμενους μήνες μέσα από τις όψεις που θα σχηματίσει θα μας αναγκάσει να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο στην ζωή μας.

Μια από αυτές τις πολύ σημαντικές συναντήσεις που θα έχει είναι η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα , μια όψη που θα σχηματίσει 3 φορές μέσα στους επόμενους 4 μήνες.

Στις 13/08 ο Άρης από το ζώδιο που κυβερνά τον Κριό θα συναντηθεί 1η φορά σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (23ο 05’).

Κάτω από την επιρροή της όψης θα αναγκαστούμε να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας και να βγάλουμε από τα βάθη της ψυχής μας φόβους και πεποιθήσεις που μας κρατάνε πίσω και μέσα από σκληρή δουλειά με τον εαυτό μας θα καταφέρουμε να αναγεννηθούμε.

Αρκετοί από εμάς μπορεί να κινηθούμε μυστικά στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους, θα καταφέρουμε να ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, θα ρίξουμε τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες που κρατούσαμε μόνο και μόνο για συναισθηματικούς λόγους και οι οποίες δεν μας είναι πια χρήσιμες.

Ενώ σε κοσμικό επίπεδο είναι πιθανό να έχουμε σε διάφορα μέρη του κόσμου έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, εκρηκτικές καταστάσεις, ή σε ότι αφορά την πανδημία του Κορωνοϊού να υπάρξει μια αύξηση των κρουσμάτων κυρίως στις περιοχές που είχε έξαρση ο ιός των προηγούμενο Μάρτιο.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 21 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν και να κάνετε μια νέα δυναμική αρχή στην καριέρα σας. Μπορεί στην αρχή να νιώσετε ότι θα βαδίσετε στο άγνωστο, ωστόσο, αυτή η αλλαγή μακροπρόθεσμα θα σας βγάλει κερδισμένους συνολικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε μπροστά είναι να αλλάξετε την Κοσμοθεωρία σας. Η αλλαγή αυτή για να στεφθεί με επιτυχία χρειάζεται δύο απαραίτητες συνθήκες, να ξεριζώσετε κρυμμένους φόβους και πεποιθήσεις οι οποίες σας κρατάνε πίσω και να δουλέψετε με ιδιαίτερο ζήλο για τους μελλοντικούς σας στόχους και την ζωή που σας αξίζει. Μπορεί στην αρχή να μην φαίνεται εύκολο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τέλος σε φιλικές σχέσεις μπορεί να δώσετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Μια σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων θα είναι η αφορμή για να βγάλετε από τη ζωή σας άτομα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία θα διαπιστώσετε ότι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Μην αφήσετε την δυσαρέσκεια να σας καταβάλει, γιατί όλη αυτή η κατάσταση θα είναι προς όφελος σας αφού θα φύγουν οριστικά άτομα τα οποία κάθε άλλο παρά αγαθούς σκοπούς είχαν για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τους δεσμούς σας με το παρελθόν θα αναγκαστείτε να κόψετε οριστικά και αμετάκλητα εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει να δείτε με πιο καθαρή ματιά τις προσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες, και θα σας ωθήσει να πάρετε οριστικές αποφάσεις για αυτές. Ήρθε η ώρα να δώσετε τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που κρατούσατε στην ζωή σας για συναισθηματικούς λόγους ή γιατί αισθανόσασταν εσείς οι δυνατοί, οι οποίες όμως όχι μόνο δεν σας βοηθούσαν να προχωρήσετε μπροστά, αλλά αντιθέτως σας κρατούσαν σε μια στασιμότητα.

ΛΕΩΝ

Νέα σελίδα ετοιμάζεστε να ανοίξετε στην ζωή σας εσείς οι Λέοντες, αυτό όμως δεν θα γίνει και με τον πιο εύκολο τρόπο. Για να προχωρήσετε μπροστά, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε ποιους αποκαλύπτετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να προσπαθήσετε να διώξετε από τη ζωή σας ανθρώπους οι οποίοι μπροστά σας, σας κολακεύουν, ενώ πίσω από την πλάτη σας προσπαθούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Παρθένοι, και αυτό γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να ξεπεράσετε τους προσωπικούς σας εσωτερικούς σας φόβους και τις οικονομικές σας ανασφάλειες και θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε σεξουαλικά και συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση αυτές τις ημέρες θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Και αυτό γιατί ήρθε η στιγμή να πάρετε οριστικές αποφάσεις, που για πολλά χρόνια αναβάλατε και αφορούν τις προσωπικές σχέσεις ζωής αλλά και τις συνεργασίες σας. Πολλοί από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι, για να βρείτε τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα πρέπει να κόψετε τους δεσμούς σας με το παρελθόν και τους ανθρώπους που ήταν μέρος της καθημερινότητας σας, και να βάλετε στην ζωή σας νέα πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί που σας αξίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείται η ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Από την μια πλευρά οι απαιτήσεις της δουλειάς σας και τα πιεστικά χρονοδιαγράμματα στα οποία είστε αναγκασμένοι να δουλεύετε, και από την άλλη πλευρά η ανάγκη σας να αλλάξετε αρκετά πράγματα στην καθημερινή σας ζωή και να εξελιχθείτε, θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τις προτεραιότητες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να απογοητευτείτε από την συμπεριφορά των συναδέλφων σας ή ατόμων από το κοντινό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με πεδίο μάχης θα μοιάζει αυτές τις ημέρες η προσωπική σας ζωή. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε, αλλά και να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των αγαπημένων σας προσώπων, με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις τους να είναι κάτι παραπάνω από έντονες. Στο χέρι σας είναι να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ ένταση θα έχετε αυτές τις ημέρες , εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας, εσείς οι Αιγόκεροι. Από την μια πλευρά οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και από την άλλη πλευρά το άγχος και η συναισθηματική πίεση που έχετε από την οικογένεια σας θα ωθήσουν πολλές φορές την κατάσταση στα άκρα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να θωρακίσετε τον εαυτό σας και να μην αφήσετε τις δικές τους ανασφάλειες να επηρεάσουν την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η ανάγκη σας να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας μπορεί να σας γεμίζει με αρκετό άγχος και ανασφάλεια και αυτό να βγαίνει στις αντιδράσεις σας με έντονη επιθετικότητα. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγείτε γιατί είναι πιθανό εξαιτίας του άγχους σας να οδηγείτε πιο απρόσεχτα ή πιο γρήγορα από ότι συνήθως.

ΙΧΘΥΣ

Η μεγαλύτερη σας ικανοποίηση είναι να βλέπετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα χαρούμενα. Για να το πετύχετε δεν διστάζετε να τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα, χωρίς να σας ενδιαφέρει τι θα γίνει μετά. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες η απογοήτευση θα είναι πολύ μεγάλη και αρκετοί από εσάς θα αναγκαστείτε να απομακρύνετε αρκετά πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον , όταν διαπιστώσετε ότι πολλά από τα πρόσωπα που εμπιστευόσασταν ήταν δίπλα σας μόνο και μόνο γιατί είχαν να κερδίσουν από εσάς. Μην στεναχωριέστε όμως, γιατί είναι πολύ θετικό να φεύγουν τοξικοί άνθρωποι από τη ζωή σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!