Αφροδίτη στον Καρκίνο, Καλοκαιρινοί έρωτες !!!


 Μετά την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, όπου κυριάρχησε το φλερτ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι επικοινωνιακές κυρίως σχέσεις, εξαιτίας του Κορωνοϊού, έχουμε πλέον την ανάγκη να νιώσουμε συναισθηματικά ασφαλείς και ότι ανήκουμε κάπου.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου θα μας ωθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια τις κρυμμένες μας ευαισθησίες, και να ζητήσουμε συναισθηματική ασφάλεια στους δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους και στην οικογένεια μας με τους οποίους αισθανόμαστε οικεία.

Ενώ θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να απολαύσουμε τις οικογενειακές διακοπές στις οποίες θα τους δείξουμε την αγάπη και την φροντίδα μας, ενώ την ίδια φροντίδα θα την δείξουμε και στο χώρο του σπιτιού μας, ενώ είναι πιθανό να αναζητήσουμε τις παραδοσιακές μας αξίες.

Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτής της Αφροδίτης, είναι η γκρίνια της όταν αισθάνεται συναισθηματικά ευάλωτη, γι’ αυτό και θα υπάρξουν στιγμές  κατά τη διάρκεια της παραμονής της, που μπορεί να νιώσουμε συναισθηματική ανασφάλεια και όλο αυτό θα εκφραστεί με έντονη γκρίνια και δυσαρέσκεια.

Και μιας και είμαστε στην κατ’ εξοχήν περίοδο του καλοκαιριού, στις ερωτικές ιστορίες που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα κυριαρχούν η φροντίδα, το συναίσθημα αλλά και η ανάγκη αυτή η σχέση να προχωρήσει με τον παραδοσιακό τρόπο.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου στις 07/08 στις 18:21 μ. μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 06/09 στις 10:21 π. μ. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα της θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) όπου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με τους αγαπημένους τους ή να προχωρήσουν σε ενδιαφέρουσες ερωτικές ιστορίες, ενώ, τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα περάσουν στιγμές όπου οι προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις θα φορτιστούν συναισθηματικά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Καρκίνου  θα έχει τις ακόλουθες συναντήσεις :

  • Στις 18/08 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό (10ο 42’), υπόσχεται ξαφνικές γνωριμίες στους Καρκίνους και στους Αιγόκερους και στους Ταύρους και στους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαήμερου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 25/08 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία (17ο 55’), είναι πιθανό να παρασύρει σε σπατάλες και ερωτικές επιπολαιότητες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 27/08 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (19ο 57’), θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 30/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα (22ο 46’),θα ωθήσει σε οριστικούς χωρισμούς ή μοιραίους έρωτες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 02/09 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο (25ο 25’), θα ενισχύσει την ανασφάλεια σε θέματα καρδιάς των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 04/09 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (27ο 55’), θα δημιουργήσει εντάσεις και θα παρασύρει σε σκηνές ζηλοτυπίας τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Επίσης στις 04/09 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ερμή (28ο 26’), θα ενισχύσει τις εκφραστικές δεξιότητες ενώ παράλληλα ευνοεί και τις γνωριμίες για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους καθώς και για τους Παρθένους και τους Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Έντονα συναισθηματική θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας ωθήσει να δείξετε στους αγαπημένους σας την κρυμμένη σας τρυφερότητα, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την επιθυμία σας να νιώσετε ότι ανήκετε κάπου. Επίσης, αυτή η χρονική συγκυρία είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας, να αποφασίσετε την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου ή για να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πιο όμορφη καθημερινότητα περιμένει από εδώ και στο εξής εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα κάνει πιο όμορφη την καθημερινή σας ζωή ενώ θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για εσάς αφού πλέον θα μπορείτε να εκφράζεστε πιο εύκολα στις φιλικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς με τους αγαπημένους σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλο που ο Αύγουστος είναι ο κατ’ εξοχήν μήνας των διακοπών, το μυαλό των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας θα είναι στραμμένο στο πορτοφόλι σας και στις οικονομικές συμφωνίες που θέλετε να υλοποιήσετε άμεσα. Γι’ αυτό μη διστάσετε να διαθέσετε λίγο από τον χρόνο των διακοπών σας για να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που σας αφορούν, από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας γιατί στην προσπάθεια σας να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας είναι πιθανό να κάνετε περισσότερα έξοδα από όσα αντέχει η τσέπη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο αισθησιακοί και γοητευτικοί θα αρχίσετε να νιώθετε από εδώ και στο εξής εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την γοητεία σας αλλά και την διάθεση σας για ερωτικές περιπέτειες στις οποίες θα αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει. Ενώ σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για να βγείτε κερδισμένοι.

ΛΕΩΝ

Μυστικές  διαδρομές θα ακολουθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου   στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε στο παρασκήνιο και να προχωρήσετε σε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες θα φροντίσετε να μην αποκαλυφθούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι ερωτικές περιπέτειες που θα προκύψουν αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είστε έτοιμοι να αφήσετε για λίγο πίσω και να ασχοληθείτε με τους φίλους και την κοινωνική σας ζωή εσείς οι Παρθένοι . Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου θα εγκαινιάσει μια από τις πιο εξωστρεφείς περιόδους της χρονιάς κατά τη διάρκεια της οποίας θα δείτε φίλους, θα γνωρίσετε νέα και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πρόσωπα μέσα από τις παρέες σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον που δεν περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ

Τρόπους για να δώσετε νέα πνοή στην καριέρα σας και να βελτιώσετε την εικόνα σας θα προσπαθήσετε να βρείτε εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ όσοι από εσάς θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα σας ακούστε με προσοχή την αυστηρή κριτική των φίλων σας. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας στείλτε το βιογραφικό σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, να είστε προετοιμασμένοι για φλερτ και ερωτικά καλέσματα μέσα στον χώρο της δουλειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος της   Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας δώσει την δυνατότητα να ασχοληθείτε και να αναπτύξετε με ιδιαίτερη χαρά  στους φίλους σας  τα μελλοντικά σας σχέδια,  ενώ με ιδιαίτερη χαρά θα περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας. Επίσης, όσοι από εσάς κανονίζετε τις διακοπές σας με το ταίρι σας θα περάσετε μοναδικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας θα νιώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου  θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία), ενώ θα δεχτείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα έντονη και αυτό θα φέρει ένα αέρα ανανέωσης στην σεξουαλική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο παιχνίδι του έρωτα θα παρασυρθείτε εσείς οι Αιγόκεροι. Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον /τη ερωτικό/ή σας σύντροφο, σπάζοντας το αυστηρό σας προσωπείο και εξωτερικεύοντας τα συναισθήματα σας, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας με τους συνεργάτες. Φυσικά κατά τη διάρκεια της παραμονής της δεν θα λείψουν οι προτάσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, καθώς και οι ερωτικοί πειρασμοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο όμορφη και αρμονική θα γίνει η καθημερινότητα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου . Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να γλυκάνετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ δεν θα δεχτείτε τρικλοποδιές ή πισώπλατα μαχαιρώματα όσοι από εσάς αναλάβετε νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δεχθείτε ερωτικά καλέσματα από τους  συναδέλφους σας, ενώ σε ότι αφορά την υγεία και την εμφάνιση σας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε αλλαγές στην διατροφή σας ή να κάνετε το μεγάλο βήμα και να κάνετε μια αισθητική παρέμβαση.

ΙΧΘΥΣ

Καλοκαιρινοί έρωτες προ των πυλών. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της η διάθεση σας για χαρά, δημιουργία, διασκέδαση και έρωτα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες, ενώ θα έχετε και την διάθεση να κάνετε γνωστά σε όλους τα σχέδια σας . Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα έντονο έρωτα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!