Τετράγωνο Δία-Ουρανού, Χάνοντας την αίσθηση του μέτρου ..


Οι ιστορικοί του μέλλοντος, όταν θα αναφέρονται στις μέρες που διανύουμε, θα τις χαρακτηρίζουν ως μέρες  κοσμοϊστορικών αλλαγών και ανατροπών.

Η αλλαγή άλλωστε είναι απαραίτητη συνθήκη για την εξέλιξη, ωστόσο το μέγεθος και η σφοδρότητα της θα πυροδοτηθεί από την συνάντηση του πλανήτη της επέκτασης Δία με τον πλανήτη της αλλαγής και της ανατροπής Ουρανό.

Στις 17/01 ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου (6ο 44’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου, το πρώτο πράγμα που χάνεται είναι η αίσθηση του μέτρου, γι’ αυτό και σε Κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να δούμε να συμβαίνουν έντονες κοινωνικές αντιδράσεις, αναταραχές, προκλητικές συμπεριφορές, αλλά και ακραία μετεωρολογικά και γεωφυσικά φαινόμενα.

Σε πιο μικρή κλίμακα, θα δούμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει και στις προσωπικές μας σχέσεις αφού θα βγάλουμε στην επιφάνεια τον επαναστάτη που κρύβουμε μέσα σας.

Για την αντικοινωνική μας συμπεριφορά μπορεί να ευθύνεται είτε η ισχυρογνωμοσύνη μας,  είτε η επιθυμίας μας να σπάσουμε τα δεσμά με το παρελθόν και τις παλιές μας αντιλήψεις, είτε να προχωρήσουμε σε κινήσεις υψηλού ρίσκου ή σε αψυχολόγητες ενέργειες χωρίς να σκεφτούμε τις επιπτώσεις που αυτές μπορεί να έχουν στην ζωή μας και στην ζωή των δικών μας ανθρώπων.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Το θετικό είναι ότι αυτοί οι δύο πλανήτες δεν θα ξανασυναντηθούν μέσα στην χρονιά, ενώ κάτω από την επιρροή τους θα είμαστε για 20 περίπου ημέρες.

Η επόμενη συνάντηση του Δία με τον Ουρανό στο Σταθερό Σταυρό (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), θα είναι σε όψη συνόδου στις 20/04/2024.

ΚΡΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά σας, όχι απαραίτητα κακές. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο θα σας παροτρύνει, είτε να δώσετε τέλος σε μια οικονομική συνεργασία που δεν σας ωφελεί, είτε να τολμήσετε να ανοίξετε τα φτερά σας. Το κύριο μέλημα όμως για εσάς, θα πρέπει να είναι, πως πριν κάνετε οτιδήποτε, θα πρέπει να γνωρίζετε το μέγεθος του ρίσκου που αναλαμβάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέα μονοπάτια χαράζετε στη ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός που συνεχίζει το ταξίδι στο ζώδιο σας, με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ξαφνικά αποφασίζετε να κάνετε στροφή στην καριέρα σας, αφήνοντας την σταθερότητα που σας παρείχε η προηγούμενη επαγγελματική σας δραστηριότητα. Ενώ άλλοι, μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή και να κόψετε δεσμούς με το παρελθόν, και να αναζητήσετε την ελευθερία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μελλοντικά σας βήματα σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει ανατρεπτικές ιδέες, τις οποίες θέλετε να προωθήσετε άμεσα. Επειδή όμως, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε αχαρτογράφητα νερά το άγχος σας για το μέλλον είναι μεγάλο. Για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα κάνουν αλλαγή στις Σπουδές τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέους ανθρώπους στην ζωή σας θα βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή και στις συνεργασίες σας. Αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι κλείνουν φιλικούς και κοινωνικούς κύκλους που συντηρούσαν από ανασφάλεια, με εντυπωσιακό τρόπο. Ενώ για άλλους, ότι ξεκινούν ξαφνικά μια οικονομική συνεργασία, υψηλού ρίσκου, με φιλικά τους πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Πολλές αλλαγές συμβαίνουν στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στην ζωή σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δώσετε ξαφνικά τέλος σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, που είχαν μείνει σε στασιμότητα εδώ και καιρό. Ενώ άλλοι, μπορεί να προχωρήσουν ξαφνικά σε μια σχέση ή μια συνεργασία η οποία είναι ασύμβατη με την εικόνα τους και το κοινωνικό τους status.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές στην δουλειά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στο χώρο της εργασίας σας, φέρνοντας για ορισμένους από εσάς νέες ευθύνες. Ενώ για άλλους, οι αλλαγές που θα συμβούν, θα ανατρέψουν, μακροπρόθεσμα προς όφελος τους, τα σχέδια που κάναν για το μέλλον, αλλάζοντας τους κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Η χαρά της δημιουργίας και ο ενθουσιασμός έχουν επιστρέψει στην ζωή σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει, να αποτινάξετε φόβους και ανασφάλειες που σας κρατούσαν πίσω, και να τολμήσετε να προχωρήσετε σε μια αρκετά τολμηρή οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε αρκετά ρίσκα στην προσωπική σας ζωή, ακολουθώντας έναν έρωτα που στα μάτια των άλλων μπορεί να αποβεί μοιραίος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα μεγεθύνει τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να σας ωθήσει σε προκλητικές συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφο σας και στους συνεργάτες, με τα ανάλογα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την συμπεριφορά σας στο χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με προκλητικό τρόπο στους συναδέλφους σας, ενώ είναι πιθανό, να υπάρξουν στιγμές που η εμμονή σας και οι άκαμπτες ιδέες σας μπορεί να λειτουργήσουν εμπρηστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και ανατρεπτικό σχέδιο, με αποτέλεσμα να ρισκάρετε οικονομικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο θα εισβάλει ξαφνικά στην ζωή σας και θα την αναστατώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την αίσθηση του μέτρου είναι πιθανό να χάσετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει σε αποφάσεις και συμπεριφορές που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε το ρόλο του σωτήρα απέναντι στους αδύναμους και τους κατατρεγμένους, ενώ άλλοι είναι πιθανό να βγάλουν μια εντελώς αντικοινωνική συμπεριφορά τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Μια διαφορετική πλευρά του εαυτού σας θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες.
Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει σε ξαφνικά νευρικά ξεσπάσματα και επαναστατικές συμπεριφορές, ενώ οι απόψεις σας, κατά τη διάρκεια των φιλικών και των επαγγελματικών σας συζητήσεων θα είναι απόλυτες, και η στάση σας αρκετά αυταρχική.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!