Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!


Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία μας έχουν συγκλονίσει καθώς βλέπουμε πόσο μικροί είμαστε σε σχέση με τη φύση, αλλά και το γεγονός ότι θα πρέπει να γίνουμε πιο προσεχτικοί ενάντια στο μονοκύτταρο εισβολέα που έχει αλλάξει τη ζωή μας, έχουν αλλάξει την διάθεση μας.

Τα νέα αυτές τις ημέρες διαδέχονται το ένα το άλλο και θα έχουμε μια πρώτη κορύφωση στις 21/09 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 32’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να επηρεάσουμε τις αποφάσεις των συνομιλητών μας ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσουμε να κινήσουμε τα νήματα από το παρασκήνιο, θα είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και δύσπιστοι με τους συνομιλητές μας και με τους συνεργάτες μας, είναι πιθανό πίσω από την πλάτη μας να λέγονται πράγματα τα οποία θα μάθουμε σύντομα, ενώ αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να απογοητευτούμε από την πορεία υλοποίησης των σχεδίων και να πείσουμε τον εαυτό μας για το χειρότερο σενάριο.

Επίσης, εάν κάποιος μας έχει πειράξει δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τον εκδικηθούμε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που έχετε βάλει στόχο αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί είναι να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας βάζουν Τρίτα πρόσωπα ή εξωγενείς παράγοντες στο δρόμο σας προς την επιτυχία, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την διπλωματία ή την μεσολάβηση άλλων προσώπων τα οποία θα σας ανοίξουν το δρόμο προς την επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν στο χώρο της δουλειάς σας προσπαθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Ωστόσο αυτές τις ημέρες και  κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου δεν θα διστάσετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να επηρεάσετε τις απόψεις των συναδέλφων, ενώ θα κρατήσετε σε απόσταση τα πρόσωπα που ακόμα δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενθουσιασμένοι με τα μελλοντικά σας σχέδια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Βέβαια αυτές τις ημέρες, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , είναι πιθανό να περάσουν από το μυαλό σας αρνητικές σκέψεις και σενάρια καθώς διαπιστώνετε ότι τα σχέδια σας δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λύσεις σε θέματα σπιτιού προσπαθείτε να δώσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα που για λίγα χρόνια ακόμα θα συνεχίσει να  βρίσκεται απέναντι  από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει να νιώσετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι συνεργάτες σας προσπαθούν με τις συμβουλές τους να υπονομεύσουν την σχέση σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Σε έντονη κινητικότητα βρίσκεστε αυτή  χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες με πολλές και ιδιαίτερα εποικοδομητικές συζητήσεις. Αυτές τις ημέρες όμως, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πρέπει να κλείσετε τα αυτιά σας στα όμορφα λόγια και στις υποσχέσεις των συνομιλητών σας και να κρατήσετε όσο μπορείτε αποστάσεις, γιατί στην πραγματικότητα οι προθέσεις τους δεν είναι και οι πιο αθώες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα παραγωγικοί είστε αυτό το χρονικό διάστημα εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κινητοποιήσει ώστε να βάλετε σε εφαρμογή όλα τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και να εδραιώσετε την παρουσία σας στον χώρο της εργασίας σας. Φυσικά, εάν χρειαστεί δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε και πλάγιους τρόπους για να επιβάλλετε τις απόψεις σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η βασική σας επιθυμία είναι να ασκήσετε επιρροή στο ερωτικό σας ταίρι.

ΖΥΓΟΣ

Η ικανότητα σας να φέρνετε στα νερά σας ακόμα και τους πιο δύσκολους συνομιλητές είναι ένα από τα δυνατά σας όπλα. Αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες το ταξίδι του στο ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να χρησιμοποιήσετε τις διπλωματικές σας ικανότητες για να δώσετε λύσεις στα θέματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό να σας δημιουργηθούν αρνητικές σκέψεις για όσα άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον έχουν προσπαθήσει να σας υπονομεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς με τους συνομιλητές σας, ενώ στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα σχέδια σας δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα πρόσωπα έχουν κάνει την είσοδο τους στη ζωή σας και αυτό σας έχει κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους . Αυτές τις ημέρες όμως, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, απαιτεί από εσάς να κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας και να μην αποκαλύπτετε στα πρόσωπα που τώρα γνωρίσατε τα μυστικά και τις αδυναμίες, γιατί είναι πολύ πιθανό να τις εκμεταλλευτούν προς όφελος τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του  στο ζώδιο σας, θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι οι κόποι σας έχουν πάει χαμένοι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σας και να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον προσπαθείτε να προωθήσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε εμμονές και άσκοπες ενέργειες με αποτέλεσμα να σπαταλήσετε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια σας σε σχέδια τα οποία δεν θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.

ΙΧΘΥΣ

Άγχος για τα οικονομικά σας έχετε αυτή  χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να είστε πιο προσεχτικοί με τις οικονομικές σας υποθέσεις και να μην ενθουσιάζεστε με προτάσεις για οικονομικές συνεργασίες οι οποίες φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Επίσης, είναι πιθανό άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τους φόβους και τις ανασφάλειες που έχετε για τα οικονομικά για προσωπικό τους όφελος.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!