Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ..


Το τελευταίο χρονικό διάστημα κατακλυζόμαστε από πληθώρα πληροφοριών, αρκετές από τις οποίες είτε είναι ανακριβείς είτε συγκεχυμένες.

Στις 06/07 ο Ερμής από τους Διδύμους θα συναντηθεί για 3η φορά με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (23ο 10’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα καλό θα είναι να μην  βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα πριν διασταυρώσουμε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας,  ενώ τα  κατά συνθήκη ψέματα θα είναι η αιτία που αρκετές σχέσεις θα δοκιμαστούν.

Ιδιαίτερα , κατά τη διάρκεια των σημαντικών συζητήσεων καλό θα είναι να αποφύγουμε  να δώσουμε υποσχέσεις που εκ των προτέρων γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε,  γιατί στο τέλος θα φανούμε ασυνεπείς.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είμαστε και με όσους προσπαθήσουν να προβάλλουν  μια εικόνα που απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Επίσης αυτές τις ημέρες θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή καθώς θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές  στο πρόγραμμα μας , ενώ η  έλλειψη συγκέντρωσης θα είναι η αιτία  να χάσουμε προσωπικά μας αντικείμενα, ή να κάνουμε λάθη στην δουλειά μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν  στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υποσχέσεις που ξέρετε  ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε, ή να πείτε στους άλλους λόγια που επιθυμούν να ακούσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα μεγάλα λόγια θα πρέπει να κλείσετε τα αυτιά σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να φέρει στο τραπέζι μια ενδιαφέρουσα  οικονομική πρόταση, η οποία κατά βάθος μπορεί να μην είναι όπως αρχικά σας έχει παρουσιασθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις υποσχέσεις σας θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό σας παρασύρει σε κινήσεις εντυπωσιασμού  στην προσπάθεια σας να δείξετε πιο ικανοί  από ότι πραγματικά είστε, κρύβοντας με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες σας,  ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να υποσχεθείτε πράγματα που αδυνατείτε να υλοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την φωνή της διαίσθησης καλό θα ήταν να μην ακούσετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σας κάνει εύκολα θύματα εξαπάτησης από συνεργάτες που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη και τις αδυναμίες σας. Ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για ξαφνικές αναβολές.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Στα όμορφα λόγια θα πρέπει να κλείσετε τα αυτιά σας  αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να φέρει κοντά σας άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία θα προσπαθήσουν να  εκμεταλλευτούν τις γνωριμίες σας χρησιμοποιώντας πλάγιους τρόπους για να σας προσεγγίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις θα έχετε στην δουλειά  σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στους Ιχθύς, θα σας ωθήσει , στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, να προβάλλετε με τέτοιο τρόπο τις επιτυχίες ώστε να φανείτε αναντικατάστατοι,  ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε να αναλάβετε  ευθύνες τις οποίες γνωρίζετε ότι δεν έχετε ούτε τις γνώσεις αλλά ούτε και τις ικανότητες.

ΖΥΓΟΣ

Τα όνειρα σας για το μέλλον προσπαθείτε να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης  αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε όνειρα που αυτή την στιγμή δεν μπορείτε να υλοποιήσετε με αποτέλεσμα να χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να κάνετε λάθη εξαιτίας της αφηρημάδας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε οικονομικές επιλογές οι οποίες μπορεί να σας στοιχίσουν . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο αυτές τις ημέρες για εσάς τους  Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε στην προσπάθεια σας να αποφύγετε τις δύσκολες καταστάσεις στις σχέσεις σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό οι δικοί σας άνθρωποι να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σας και να σας εξαπατήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας μπορεί να είναι η αφορμή , κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, να σας ωθήσει σε κατά συνθήκη ψέματα ώστε να κερδίσετε λίγο χρόνο, από  τους προϊσταμένους σας. Επίσης, εάν δεν βιάζεστε καλό θα ήταν για λίγες ακόμα ημέρες να αποφύγετε τις ιατρικές εξετάσεις γιατί το πιθανότερο είναι τα αποτελέσματα να μην είναι σωστά.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιφυλακτικοί στα ωραία λόγια θα πρέπει να είστε αυτές τις  ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας ενισχύσει το ενθουσιασμό σας μετά από τις υποσχέσεις που μπορεί να σας δώσει ένα φιλικό σας πρόσωπο σχετικά με την βοήθεια που θα σας προσφέρει για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε με τα πρόσωπα που θα γνωρίσετε αυτές τις ημέρες.

ΙΧΘΥΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Ιχθύς . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας ωθήσει να αναλάβετε ευθύνες που δεν είναι δικές σας. Ενώ είναι πιθανό, συγγενικά σας πρόσωπα να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!