Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου


Λίγες ημέρες πριν την Εαρινή Ισημερία και την Αστρολογική Πρωτοχρονιά θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, μια Πανσέληνος η οποία θα χρωματιστεί από ξαφνικά γεγονότα, έντονο παρασκήνιο, όνειρα για το μέλλον αλλά και αυταπάτες.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου θα πραγματοποιηθεί  στις 18/03 στις 9:17 π.μ. στην 27ο 40’ , ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με την υγεία, τον Στρατό, την τάξη, την λεπτομέρεια την επίκριση, την εργασία και τις εργασιακές σχέσεις, αλλά και την διατροφή,  θα επηρεάσει τους εκπροσώπους τους Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Αθήνα είναι στην 27ο 40’ του Σταθερού Ταύρου, ενός ζωδίου που είναι συνδεδεμένο με την ύλη, το χρήμα, την αξία, τα κεκτημένα, και τις απολαύσεις. Μια σημαντική λεπτομέρεια,  στην μοίρα του Ωροσκόπου πραγματοποιήθηκε η Έκλειψη Σελήνης του Νοεμβρίου.

Ποια είναι τα ιδιαίτερα στοιχεία αυτής της Πανσελήνου; Αρχικά, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα της Δημιουργίας (5ο -11ο ), αυτό μας δείχνει ότι θα μας απασχολήσουν πάρα πολύ τα θέματα αφορούν τα παιδιά, τις ερωτικές σχέσεις, οι οποίες για άλλη μια φορά θα περάσουν από το μικροσκόπιο, αλλά και οι φιλικές και κοινωνικές μας συναναστροφές, αλλά οι σχέσεις μας με άτομα που μοιραζόμαστε κοινά οράματα.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Σελήνη με την σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα, θα μας επηρεάσει την κρίση μας και θα μας παρασύρει σε αυταπάτες. Η επιθυμία μας να βοηθήσουμε αυτούς που βρίσκονται σε θέση αδυναμίας, δεν θα μας επιτρέψει να δούμε τις πραγματικές τους προθέσεις.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ωροσκόπο, θα ενισχύσει την ερωτική μας διάθεση και θα μας βοηθήσει να επαναφέρουμε την ηρεμία και την ομαλότητα στις προσωπικές μας σχέσεις.

Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου του Δία με τον Ερμή, που θα ολοκληρωθεί με ακρίβεια σε λίγες  ημέρες, θα μας φέρει σημαντικές ευκαιρίες αλλά και τυχερές γνωριμίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε, ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουμε τον ενθουσιασμό μας, γιατί μπορεί να μας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες.

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη με τον Ουρανό, είναι το παρασκήνιο και τις ξαφνικές ανατροπές που μπορεί να υπάρχουν στα σχέδια μας, και τα οποία μπορεί να επηρεάσουν καθοριστικό ρόλο στην εικόνα μας, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε τα μυστικά μας.

Η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Ουρανό, μας δηλώνει ότι μπορούμε να βρούμε έξυπνους και ανατρεπτικούς τρόπους για να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας ή για να προωθήσουμε τα σχέδια μας, αρκεί να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και στις ικανότητες μας.

Ενώ η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη και το Μεσουράνημα, μας βεβαιώνει ότι για να πετύχουμε τους στόχους, τις φιλοδοξίες μας, αλλά και την αναγνώριση, θα δουλέψουμε ακούραστα, και δεν θα διστάσουμε,  αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσουμε ακόμα και την γοητεία μας.

Άλλωστε, μετά από καιρό, αυτό το φεγγάρι, μας προσφέρει όλες τις βοήθειες για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που μπορεί μέχρι τώρα να είχαμε στον δρόμο μας, και πετύχουμε τους μελλοντικούς προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους, οι οποίοι θα μεταμορφώσουν την ζωή μας. Αυτά θα γίνουν πραγματικότητα με την βοήθεια που μας προσφέρει ο Πλούτωνας και οι όψεις τριγώνου που σχηματίζει τόσο με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου όσο και με τον Ωροσκόπο, αλλά και με την όψη εξάγωνου που σχηματίζει με τον Ήλιο.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 3ο 30’ της Παρθένου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους. Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των πρώτων ημερών, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της είναι στην 3ο 09’ του Ταύρου.

Στην σύνθεση Τροπικού και Αστρικού χάρτη, οι όψεις που έχουν ιδιαίτερη δυναμική και χρειάζονται προσοχή είναι, η όψη συνόδου που σχηματίζει η σύνοδος του Αστρικού Ερμή – Δία με τον Τροπικό Κρόνο, και αυτό μας δείχνει ότι οι φιλοδοξίες μας για να υλοποιηθούν θα πρέπει να οργανωθούν σωστά, ενώ θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για την ανάληψη σημαντικών ευθυνών.

Επίσης η όψη συνόδου του Αστρικού Κρόνου με τον Τροπικό Πλούτωνα , φωτογραφίζει τα σκληρά παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε διάφορα μέρη του πλανήτη, από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι ένδειξη και για έντονα γεωφυσικά φαινόμενα.

Ενώ η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αστρική Δήμητρα με τον Τροπικό Ουρανό μας προετοιμάζει για αρκετές εκπλήξεις.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Οι προσωπικοί και επαγγελματικοί μου στόχοι μπορούν πλέον να υλοποιηθούν αν ακολουθήσω με αποφασιστικότητα και πείσμα τα όνειρα μου. Επίσης, είναι σημαντικό να βλέπω ξεκάθαρα τις προθέσεις των άλλων και να μην τους αφήνω να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες μου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στην Παρθένο  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Η δουλειά σας αλλά και οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, σας απασχολούν πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους Κριούς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε με την αποτελεσματικότητα σας, ενώ δεν θα διστάσετε να αναλάβετε και νέες ευθύνες. Πολύ σημαντικό για εσάς είναι το γεγονός ότι πλέον, σε ότι και αν κάνετε, έχετε την αποδοχή των συναδέλφων σας. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά για να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και δημιουργικοί αισθάνεστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα νέα σχέδια σας, για τα οποία είστε έτοιμοι να δώσετε όλη σας την ενέργεια. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι  θα ζήσετε έντονες στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι, και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα πρόσωπο που θα αλλάξει την Κοσμοθεωρία τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθεί η οικογένεια σας και τα ζητήματα που απασχολούν τους οικείους σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να εστιάσετε με προσοχή στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, και να δώσετε οριστικές λύσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς θα αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στις οικογενειακές σας σχέσεις. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε όνειρα για το μέλλον οικογένειας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινήστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας λέει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι ήρθε η στιγμή να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά σας σχέδια, και να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις εύστοχες και σωστά μελετημένες προτάσεις σας. Επίσης, πολύ εύστοχες θα είναι και οι συμβουλές που θα δώσετε στα φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να διαφυλάξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας στην δουλειά σας, και να δείξετε στους άλλους ότι τους είστε απαραίτητοι. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και αυτό μπορεί να προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Στο επίκεντρο των γεγονότων θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να δείτε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις με άλλη ματιά, ενώ αρκετοί από εσάς θα δεχτείτε και νέες επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να αποδεχτείτε. Σε προσωπικό επίπεδο, είστε σίγουροι για τις επιλογές σας  και έτοιμοι να παλέψετε εάν χρειαστεί για αυτές.

ΖΥΓΟΣ

Άγχος για το μέλλον έχετε αυτή  την χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει κινηθείτε στο παρασκήνιο στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ αρκετοί από εσάς είστε έτοιμοι να κόψετε τους δεσμούς σας με ότι σας κρατάει πίσω. Πολύ σημαντικό όμως για εσάς είναι να διαχειριστείτε το άγχος σας, γιατί αρκετές φορές σας παρασύρει σε λανθασμένες αποφάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, ενώ καταλυτικό ρόλο παίζει για εσάς αυτή τη χρονική περίοδο και η σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, καθώς μέσα από αυτές μπορείτε να προωθήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μέσα από τις παρέες σας να γεννηθούν νέοι έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τους μελλοντικούς σας στόχους σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, για τις οποίες είστε έτοιμοι να δουλέψετε με πείσμα. Ενώ, σημαντική θα είναι αυτή τη χρονική περίοδο και η βοήθεια που θα έχετε από την οικογένεια σας. Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να βρείτε τις ισορροπίες και να μην αναλώνετε όλη σας την ενέργεια για να ικανοποιήσετε τις δικές τους επιθυμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεμάτοι ενθουσιασμό και όνειρα για το μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας επαναφέρει το χαμόγελο, την όρεξη και τον ενθουσιασμό στην ζωή σας και θα αποτελέσει την αφορμή να αρχίσετε να σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις σας. Τα δυνατά σας όπλα είναι η ισχυρή σας θέληση, αλλά και ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο θα τα επικοινωνήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την αυτοπεποίθηση και τον αυτοέλεγχο σας ξανά βρίσκετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε και σημαντικές οικονομικές προτάσεις από μελλοντικούς συνεργάτες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τα οικονομικά σας και να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες στην προσπάθεια σας να κερδίσετε την προσοχή των αγαπημένων σας προσώπων. 

ΙΧΘΥΣ

Με ρομαντική διάθεση αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας ωθήσει να δείτε με ιδιαίτερο ρομαντισμό τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και αυτό σε προσωπικό επίπεδο, δεν είναι κακό γιατί θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο τρυφερή και ευαίσθητη πλευρά σας. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις όμως, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί έχετε την τάση να αφήνετε τους άλλους να σας δημιουργούν υπερβολικές προσδοκίες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώθετε ενθουσιασμένοι και φορτωμένοι ενέργει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 28 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 28/4 έως 5/5 Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Με πολλές και σημαντικές πλανητικές μετακινήσει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με τους ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πάρ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 25 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!