Αφροδίτη στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει


Μετά από ένα καλοκαίρι που περάσαμε όμορφα, διασκεδάσαμε και κάποιοι μπορεί να μην ήταν πολύ φρόνιμοι, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να βάλουμε σε τάξη την προσωπική μας ζωή και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό μας μέλλον.

Σε αυτές τις αποφάσεις θα μας βοηθήσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου. Στις 05/09 και συγκεκριμένα στις 07:05 π.μ. η Αφροδίτη θα αφήσει το Πύρινο ζώδιο του Λέοντα, και θα κάνει την είσοδο της στο Γήινο ζώδιο της Παρθένου,  όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29/09 στις 10:47 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου , θα βάλουμε την ζωή μας σε κουτάκια, δηλαδή θα μπορέσουμε μετά από καιρό να βάλουμε  σε τάξη την συναισθηματική μας ζωή,  αλλά και στα οικονομικά μας, καθώς  εξαιτίας των καλοκαιρινών διακοπών ή κάποιων αγορών να έχουμε οδηγηθεί εκτός προϋπολογισμού.  Το θετικό για τα οικονομικά μας είναι,  ότι από εδώ και στο εξής  θα είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και δεν θα αφήνουμε τίποτα στην τύχη, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και στα ψιλά γράμματα.

Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή και τις σχέσεις μας, είναι  ότι πλέον θα καταφέρουμε να τιθασεύουμε το συναίσθημα μας, ώστε οι αποφάσεις που θα πάρουμε για την προσωπική μας ζωή να είναι με οδηγό την λογική, και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει να είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί έως επικριτικοί με τον ερωτικό μας σύντροφο, αφού πλέον δεν θα βρίσκουμε δικαιολογίες για τις αντιδράσεις του.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, θα καταφέρουμε να βάλουμε σε τάξη, όπως αναφέραμε και παραπάνω στο πορτοφόλι μας, ενώ αρκετοί από θα είναι και αυτή που θα προχωρήσουν σε συνεργασίες ή σχέσεις με βάση το προσωπικό τους συμφέρον. Γι’ αυτό άλλωστε και αυτή η Αφροδίτη στην Παραδοσιακή Αστρολογία είναι λιγάκι παρεξηγημένη.

Η Αφροδίτη όμως είναι και ο πλανήτης που έχει άμεση σχέση με την εμφάνιση μας, γι’ αυτό και καθώς έχουμε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να  ασχοληθούμε με την διατροφή μας, να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή για να περιποιηθούμε το δέρμα μας από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία της Αφροδίτης στο  ζώδιο της Παρθένου θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ τις  ερωτικές περιπέτειες θα πρέπει να προσέξουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου οι όψεις που θα σχηματίσει  είναι :

  • Στις 16/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη(14ο 24’),  θα ανεβάσει τους τόνους και θα προκαλέσει εντάσεις εξαιτίας της ζήλειας στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 20/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό (18ο 38’), θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες, οι οποίοι θα αλλάξουν ευχάριστα την ερωτική ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (23ο 49’), θα παρασύρει σε ερωτικές αυταπάτες και θα λανθασμένες εκτιμήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 26/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα (26ο 09’), υπόσχεται έντονες ερωτικές εμπειρίες ,  αλλά και καταλυτικές γνωριμίες για  τα  ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 26/09 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου (26ο 47’), θα βοηθήσει να εξωτερικεύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Στους κανονικούς ρυθμούς θα επιστρέψετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες στην δουλειά σας και να βρείτε  πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν σε αυτή, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει  να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με όσους συναδέλφους σας είχαν διαταραχθεί, και γιατί όχι,  να έρθετε με ορισμένου και πάλι κοντά. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την  εμφάνιση σας, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους, ώστε να χάσετε γρήγορα τα κιλά των διακοπών, και να περιποιηθείτε το δέρμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από ένα ιδιαίτερα έντονο και όχι πολύ εύκολο θα λέγαμε καλοκαίρι, θα ξεκινήσει, για τους περισσότερους από εσάς μια από τις χαρούμενες, δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς. Η  είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια για τα οποία δουλεύεται εδώ και καιρό, και θα επαναφέρει το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό σας. Επίσης, θα βρείτε χρόνο για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα,  θα διασκεδάσετε μαζί τους, ενώ αρκετοί από εσάς θα βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας αθλητικές δραστηριότητες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να αναθερμάνουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να υποδεχτούν στην ζωή τους ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας  θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις τις οικογένειας , ενώ παράλληλα θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα, εκτός από τη χρονική περίοδο όπου θα βρίσκεστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη. Επίσης, θα  ασχοληθείτε με την οργάνωση του  χώρου του σπιτιού σας και θα προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές που θα τον ανανεώσουν, ενώ κάποιοι μπορεί να έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.
Ιδιαίτερα τυχεροί θα είναι και όσοι αποφασίσουν να ξεκινήσουν μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους αλλά ιδιαίτερα ευχάριστους ρυθμούς θα μπει η καθημερινή ζωή αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα, καθώς θα  εκφράζετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, θα είστε πιο ευέλικτοι και κατανοητοί, ενώ παράλληλα θα είστε, κάτι όχι συνηθισμένο για εσάς, αυστηροί με τους συνεργάτες σας, καθώς θα πάψετε να τους δικαιολογείτε και θα δίνετε μεγαλύτερη  προσοχή στις λεπτομέρειες. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα  έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, στις οποίες κάποιοι από εσάς μπορεί να έχουν και  ερωτικές περιπέτειες.

ΛΕΩΝ

Μια θετική περίοδος ξεκινά για τα οικονομικά σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί το ξεκίνημα  μιας  νέας επαγγελματικής  συνεργασίας, η οποία μελλοντικά θα σας φέρει σημαντική οικονομική βοήθεια, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με το ερωτικό σας ταίρι, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσετε να τιθασεύσετε τα συναισθήματα σας και να πάρετε αποφάσεις με οδηγό την λογική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής  θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, μόνο ευχάριστη και θετική θα είναι για εσάς, αφού θα ενισχύσει την γοητεία σας,  την οποία δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε στις επαγγελματικές σας επαφές, για να πετύχετε μια συμφωνία ή για να κάνετε πιο βατή την ζωή σας στο χώρο της εργασίας σας, μετά την επιστροφή σας από τις διακοπές. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ο έρωτας θα πάρει τον   πρωταγωνιστικό ρόλο, και θα βοηθήσει τους δεσμευμένους να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, ενώ στους αδέσμευτους υπόσχεται νέες κατακτήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και μυστικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια ή να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συμφωνία, η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό να κρατηθεί μυστική. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κρατήσετε την ερωτική σας ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ κάποιοι από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια απαγορευμένη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες και ιδιαίτερα κοινωνικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Σκορπιούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο εξωστρεφείς περιόδους της χρονιάς, όπου θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, στις οποίες θα έχετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε και μια επαγγελματική πρόταση για συνεργασία από ένα φιλικό σας πρόσωπο.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα σε ένα φιλικό κάλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην επιτυχία των φιλόδοξων στόχων σας θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας  βοηθήσει να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους και να κάνετε τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας. Ενώ, είναι ιδανική για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, να στείλετε το βιογραφικό σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο που βρίσκετε σε θέση ισχύος στην δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ιδιαίτερη αισιοδοξία βλέπετε το μέλλον σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας δώσει την δύναμη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες, ενώ, αρκετοί από εσάς θα εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να τακτοποιήσετε και  αρκετές από τις  Νομικές σας υποθέσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να αναθερμάνουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα άτομο μέσο διαδικτύου ή κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά από αρκετό καιρό νιώθετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται να σας σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο  τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) φέρνοντας κοντά σας ανθρώπους που έχουν όχι μόνο τις γνώσεις αλλά και τις σωστές γνωριμίες, ενώ κάποιοι άλλοι,   θα έχετε την δυνατότητα  να προχωρήσετε και σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, με τον ερωτικό σας σύντροφο θα βρείτε τρόπους για να την ανανεώσετε.

ΙΧΘΥΣ

Στις διαπροσωπικές σας  σχέσεις θα ρίξετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ιχθύς. Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας , αφήνοντας πίσω σας τις εντάσεις και τα προβλήματα του παρελθόντος, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας και να προχωρήσετε σε  μια νέα συνεργασία. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον σύντροφο σας, θα βελτιωθεί και θα βάλετε τις βάσεις για να κάνετε μια νέα αρχή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!