Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!


Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδεμένη με την πιο ωραία πλευρά της ζωής, τον έρωτα, την αρμονία, την  ομορφιά, την απόλαυση, την καλή ζωή και το χρήμα.

Η είσοδος της στο ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό έρχεται ίσως την πιο κατάλληλη στιγμή για όλους μας , αφού θα προσπαθήσει με την παρουσία της να εξισορροπήσει τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας σχέσεις, οι οποίες το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας της ιδιαίτερης περίοδος που περνάμε έχουν πληγεί.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 στις 3:42 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 21/11 στις 15: 21 μ.μ.  όπου θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Σκορπιού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα μας βοηθήσει να εξομαλύνουμε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας σχέσεις, θα έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο όμορφο και αρμονικό τον χώρο του σπιτιού μας.

Βασικό μας μέλημα θα είναι να αποφεύγουμε τις εντάσεις και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις αλλά να είμαστε πιο τρυφεροί και να ελισσόμαστε με διπλωματικό τρόπο, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε και στις αναγκαίες υποχωρήσεις, στην κοινωνική μας ζωή θα συμπεριφερθούμε με ευγένεια, δείχνοντας τους καλούς μας τρόπους.

Σε ότι αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με την εξωτερική μας εμφάνιση και να προχωρήσουμε σε θεραπείες ή αλλαγές που θα μας βοηθήσουν να ανανεωθούμε και να αναδείξουμε την ομορφιά μας.

Η παρουσία  της Αφροδίτης από το ζώδιο Ζυγού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) τα οποία θα δουν την ερωτική τους ζωή αλλά και τα  οικονομικά τους να ανακάμπτουν. Ενώ σε ερωτικές περιπέτειες θα παρασύρει τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) τα οποία θα δουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις να μεταμορφώνονται.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης  στο ζώδιο του  Ζυγού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 09/11 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Άρη (15ο 22’), θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 15/11 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα (22ο 55’), θα ωθήσει σε μοιραίους έρωτες και οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές τους σχέσεις και στις συνεργασίες τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 16/11 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (23ο 26’), θα παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και ερωτικά σκάνδαλα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/11 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (27ο 26’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να είναι ψυχροί και απόμακροι στις προσωπικές τους σχέσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε ουσιαστικά εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι  από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ζυγού και τον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε και πάλι ουσιαστικά με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις επαναφέροντας  τις ισορροπίες που είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με χαρά θα δείτε την ερωτική σας διάθεση να βελτιώνεται ,  ενώ μόλις ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα έχετε την δυνατότητα  να προχωρήσετε και σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ ευχάριστη θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Ταύρους .
Η είσοδος  της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας  στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα θα εισπράξετε και την επιβράβευση τους για την καλή σας δουλειά. Σε  προσωπικό επίπεδο αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία και την εξωτερική σας εμφάνιση προχωρώντας σε θεραπείες ομορφιάς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις χαρές του έρωτα θα απολαύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο υπόσχεται ότι θα σας φέρει ένα νέο έρωτα ο οποίος θα σας βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας σας , θα βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε, να περάσετε δημιουργικές στιγμές με τους αγαπημένους και τα παιδιά σας  και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την αρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις θα προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε  εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα , ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου ή σε μια ανακαίνιση. 

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ευχάριστες συζητήσεις , να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με ευκολία , ενώ θα περάσετε όμορφα σε ένα επαγγελματικό σας ταξίδι στο οποίο μπορεί να έρθετε πιο κοντά σε συναισθηματικό επίπεδο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλά νέα για το πορτοφόλι σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια  οικονομική συνεργασία, μετά την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία,  η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στο πορτοφόλι σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε χωρίς δεύτερες σκέψεις τα συναισθήματα σας. 

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο θετικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς.
Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την γοητεία σας και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις των άλλων γύρω σας με μεγάλη ευκολία.  Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε πολύ σημαντικές ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα γλυκό παρασκήνιο ετοιμάζεστε να ζήσετε εσείς οι Σκορπιοί, Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει μυστική, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση θα πρέπει να μείνει μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές γνωριμίες θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με σημαντικές γνωριμίες . Τα νέα πρόσωπα που θα έρθουν στην ζωή σας θα λειτουργήσουν καταλυτικά τόσο στην εξέλιξη της καριέρας σας όσο και στην προσωπική σας ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η καριέρα σας αυτή  τη χρονική περίοδο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες οι οποίες θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σας  και θα βελτιώσουν την δημόσια εικόνα σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια σχέση με ένα συνεργάτη σας.  Επίσης όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο αισιόδοξοι για το μέλλον είστε πλέον εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια με μεγάλη ευκολία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε ερωτική σχέση από απόσταση.

ΙΧΘΥΣ

Σε νέες οικονομικές συνεργασίες ετοιμάζεστε να προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει όσους από εσάς θέλετε να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές ρυθμίσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ όσοι από εσάς θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία το ιδανικότερο διάστημα είναι μετά την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία.  Σε ότι αφορά την  προσωπική σας ζωή ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός θα είναι ιδιαίτερα τονισμένοι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!