Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 16 Μαΐου 2020


Κριός

Ο έρωτας έχει σκοπό να σας βάλει στη διαδικασία να τον κυνηγήσετε, στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, μιας γνωριμίας που κάνατε τελευταία, έστω και διαδικτυακά. Φανείτε περισσότερο τολμηροί και διεκδικείστε το κομμάτι που πραγματικά σας αξίζει. Η ερωτική τύχη θα είναι με το μέρος σας τις ημέρες αυτές. Αν σας επιτρέπεται μία έξοδος κλείστε ένα ραντεβού στα τυφλά. Αρέσετε και ένα από τα χαρακτηριστικά σας, είναι να μη φοβάστε να πέσετε με τα μούτρα στον έρωτα.

Ταύρος

Εάν στην παρούσα φάση η ερωτική σας ζωή, χρειάζεται να προστατευτεί από αδιάκριτα βλέμματα, θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι κοινοποιείτε στους χώρους που συχνάζετε, είτε φιλικά είτε επαγγελματικά. Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβεται και αυτό προσέξτε το, ιδίως εσείς που τώρα θα ξεκινήσετε μία σχέση, ή η σχέση που διατηρείτε είναι παράλληλη, ή μη κοινωνικά αποδεκτή. Έχετε κάθε δικαίωμα να καθορίζετε εσείς την προσωπική σας ζωή αλλά προστατέψτε τη.

Δίδυμοι

Περίεργα που τα φέρνει μερικές φορές η ζωή, ίσως να είναι η φράση που θα ταίριαζε απόλυτα σχεδόν, όταν διαπιστώσετε ότι ένα φιλικό σας πρόσωπο, όχι μόνο αλλάζει στάση απέναντί σας, αλλά μπορεί και να σας πολιορκήσει ερωτικά. Στην περίπτωση που είστε μόνοι και αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, δώστε του λίγο χώρο να σας εκφράσει τις σκέψεις του. Εάν όμως βρίσκεστε ήδη σε ένα μόνιμο δεσμό, πρέπει να προσέξετε τις ισορροπίες  μιας φιλίας που τώρα εξελίσσεται σε έρωτα.

Καρκίνος

Ένα έντονο φλερτ, ξεκινάει τώρα, με έναν άνθρωπο που σας γοητεύει αλλά και που ο ίδιος θα σας δείχνει πόσο πολύ καιρό τώρα, έχετε κατακτήσει το μυαλό του. Κάτι αμοιβαίο ερωτικά και με ένταση θα ζήσετε αυτές τις ημέρες και που θα σας ξεμυαλίσει. Αυτό μάλιστα θα σας συμβεί, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Ο έρωτας έρχεται να σας αιφνιδιάσει με περίεργους τρόπους και θα το καταφέρει.

Λέων

Με έφεση να πάρετε ένα ερωτικό ρίσκο, ή να γίνετε περισσότερο πολιορκητικοί, απέναντι στις αντιστάσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ίσως να κάνετε υπερβολές. Ίδιον του χαρακτήρα σας είναι η δοτικότητα, αλλά μέτρον άριστον λέγαν οι αρχαίοι. Μην το παρακάνετε με τη συμπεριφορά σας, γιατί αφενός θα φανεί ότι μπορεί οι πράξεις σας να μοιάζουν σαν να εξαγοράζουν τον άλλο και αφετέρου, θα ξοδευτείτε τόσο, που οικονομικά μπορεί και να ξεμείνετε.

Παρθένος

Δε χρειάζεται να επιδεικνύετε τα οργανωτικά σας ταλέντα, μόνο στους χώρους που δραστηριοποιείστε, ή στο εργασιακό σας περιβάλλον αλλά και για να κάνετε τη ζωή σας ομορφότερη. Πάρτε το σαν ευκαιρία και διοργανώστε μια εκδρομή ή μια μικρή απόδραση, έναν περίπατο με φίλους και αγαπημένα  πρόσωπα, που θα σας ανανέωνε ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα σε μια τέτοια συντροφιά, να πάρετε μαζί τον κρυφό σας έρωτα, ή να γνωρίσετε τον επόμενο.

Ζυγός

Καμιά φορά ο οργανισμός μας θέλοντας να μας θορυβήσει μας αιφνιδιάζει με μικροπροβληματάκια ή με τη μη στήριξη των μηχανισμών του. Τι σημαίνει αυτό. Ότι έχετε πιεστεί τόσο συναισθηματικά, που ερωτικά μπορεί να πάθετε ένα είδος αφλογιστίας. Να μη μπορέσετε δηλαδή να ανταποκριθείτε σε ένα σεξουαλικής φύσεως κάλεσμα σήμερα. Να ξέρετε ότι θα είναι ξεκάθαρα παροδικό, θα είναι όμως μια αφορμή να ηρεμήσετε, να κοιτάξετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας περισσότερο τώρα.

Σκορπιός

Το αν προχωράει η ήδη υπάρχουσα σχέση σας η όχι, θα θελήσετε αυτό να το συζητήσετε και να το ξεκαθαρίσετε με το σύντροφό σας, αφού, λόγω του προηγούμενου διαστήματος των εγκλεισμών, πολλά λέχθηκαν και συνέβησαν μεταξύ σας. Βρείτε όμως την κατάλληλη στιγμή για να είναι προετοιμασμένος και για δύσκολες συζητήσεις χωρίς να τον πιέζετε. Εάν περιμένατε μία απάντηση από ένα πρόσωπο που φλερτάρατε το τελευταίο καιρό, προετοιμάστε πρώτα κατάλληλα το κλίμα.

Τοξότης

Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα προβληματικά, που συμβαίνουν στον ερωτικό σας τομέα. Είτε γιατί μπορεί να διατηρείτε μέσα σας, συναισθήματα για έναν άνθρωπο που τελικά αν αφήσετε το χρόνο να σας δείξει, θα διαπιστώσετε ότι δεν του άξιζαν. Είτε γιατί μπορεί να διατηρείτε μια σχέση με έναν άνθρωπο που για εκείνον σχετίζεστε παράλληλα ερωτικά στη ζωή του. Είτε γιατί έχετε μείνει μόνοι καιρό, επειδή πληγωθήκατε & δυσκολεύεστε να ξανά ερωτευτείτε.

Αιγόκερως

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, νέες γνωριμίες και καινούργιες παρέες, διευρύνουν τον προσωπικό σας κύκλο. Φυσικά στον ερωτικό τομέα, έχετε αποφασίσει να μη μείνετε με σταυρωμένα χέρια κι έτσι ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον, δεν αποκλείεται να οδεύστε και στο ερωτικό. Αυτή την πρόθεση θα την έχετε όλοι, είτε ανήκετε στους δεσμευμένους του ζωδίου, είτε στους αδέσμευτους. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να ξεγελαστείτε από τις προθέσεις μερικών.

Υδροχόος

Θα φλερτάρετε σήμερα αγαπητοί φίλοι, θα φλερτάρετε ή θα σας φλερτάρουν. Κυρίως αυτό θα γίνει μέσω επικοινωνίας με ανθρώπους που ανήκουν στο φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Φυσικά αυτή η ανάλαφρη κατά τα άλλα στάση, προέρχεται από την ανάγκη για επιβεβαίωση που νιώθετε το τελευταίο διάστημα και ίσως, δεν την παίρνετε όσο θα θέλατε, είτε είστε σε σχέση, από τον άνθρωπο που συνοδεύει ερωτικά τη ζωή σας, είτε από επιλογή για καιρό θέλατε να είστε μόνοι.

Ιχθύς

Αν είστε σε μία μόνιμη επίσημη ή ανεπίσημη σχέση, καλό θα ήταν να προσέξετε να μην τη διαταράξετε, από την δημιουργία μίας παράλληλης ερωτικής κατάστασης. Τώρα περισσότερο που συναισθηματικά, ζητάει η καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, να ερωτευτείτε εκ νέου και αυτό να το εκδηλώσετε με αμετροέπεια. Αν είστε μόνη ή μόνος, προσέξτε να μην δημιουργήσετε μία σχέση  με έναν άνθρωπο, που είναι ήδη δεσμευμένος. Κι αυτό γιατί δε θα πάρετε συναισθηματικά ότι αξίζετε.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!