Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!


Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλογή της σωστής στιγμής. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι έχουμε δίπλα μας άτομα τα οποία θα μας δώσουν την ανάλογη ώθηση για να ξεκινήσουμε, είτε γιατί επιλέγουμε την στιγμή όπου θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα με τον λιγότερο κόπο. Και φυσικά, επειδή το Σύμπαν είναι δίκαιο,  φροντίζει να δημιουργεί σε όλους τις προϋποθέσεις  για να πετύχουν τους στόχους τους.

Μια από αυτές τις συνθήκες είναι η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στις 26/02 (6ο 44’), συνεχίζοντας τις καλές όψεις που έχουν ξεκινήσει για τον Άρη και τον Ερμή μετά την Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο των Ιχθύων στις 23/02, και η οποία δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να υποστηρίξουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας, αφού πρώτα τις έχουμε επανεξετάσει, τόσο στην δουλειά μας όσο και στις φιλικές μας συναναστροφές και να μείνουμε σταθεροί σε αυτές, θα κλείσουμε υποθέσεις από το παρελθόν, να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή και να μην διστάσουμε να εκφράσουμε τους προβληματισμούς χωρίς να κάνουμε δεύτερες σκέψεις, οι αποφάσεις μας να είναι άμεσες. Ενώ, μπορούμε να ασχοληθούμε και με τεχνικές εργασίες που αφορούν την αποκατάσταση ζημιών του χώρου του σπιτιού ή του γραφείου μας.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 1ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.

 Η επιρροή της όψης ισχύει για 2 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η λέξη ξανά είναι αυτή που αυτή την χρονική περίοδο βρίσκεται συνέχεια μπροστά σας, και αυτό δεν είναι αρνητικό, αφού, αυτή τη φορά θα επανεξετάσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο σας και αφού κάνετε τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις, θα μπείτε στην διαδικασία να το υλοποιήσετε . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια συζήτηση με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν θα είναι η αφορμή για να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς και συζητήστε τα σχέδια σας με τους φίλους σας, μια λέξη τους μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε λεπτομέρειες που πιθανό να σας είχαν ξεφύγει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί κάποιες φορές να σας δυσκολεύει, ωστόσο, αυτή την στιγμή λειτουργεί προστατευτικά, αφού θα σας βοηθήσει πριν προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία να επανεξετάσετε τις θέσεις σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ξαναβρίσκετε την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη κινητικότητα υπάρχει αυτή τη στιγμή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα, μια νέα συνεργασία θα σας βοηθήσει, κάνοντας κάποιες αλλαγές, να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια άμεσα.

ΛΕΩΝ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι η καθημερινότητα στο χώρο της δουλειάς σας αυτή τη χρονική περίοδο. Και επειδή η επιτυχία είναι συλλογική δουλειά, προσπαθήστε να δείξετε το καλό παράδειγμα και να εμπνεύσετε τους συναδέλφους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καλή σας διάθεση και η ζωντάνια σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι μεταδοτική. Γι’ αυτό και όχι μόνο δεν θα κάνετε πίσω στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέλω, αλλά θα παρασύρετε και τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα αποφασισμένοι να βάλετε σε μια τάξη τα πράγματα που σας δυσκολεύουν στην καθημερινή σας ζωή είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Για να το καταφέρετε είστε αποφασισμένοι να συγκρουστείτε, εάν χρειαστεί και με τους οικείους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείται η ζωή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι με αποφασιστικότητα θα υποστηρίξετε τις απόψεις σας στις επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ εάν χρειασθεί δεν θα διστάσετε με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο να ελιχθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας. Γι’ αυτό δεν θα διστάσετε να μπείτε μπροστά για να τους υπερασπιστείτε. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και έξοδα για το σπίτι, είτε κάνοντας κάποιες αγορές είτε ξεκινώντας κάποιες τεχνικές εργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του πλανήτη της δράσης Άρη έχει βγάλει στην επιφάνεια την πιο δυναμική και αποφασιστική σας πλευρά. Η αποφασιστικότητα σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε γρήγορα υποθέσεις που σας απασχολούν καιρό, ενώ η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός σας αυτή τη φορά θα εκτιμηθούν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα ωφέλιμη και εποικοδομητική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Υδροχόους, και αυτό γιατί δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε σε συζητήσεις με ένα παλιό σας συνεργάτη ώστε να ξεκινήσετε και πάλι μια πετυχημένη συνεργασία.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για εσάς τους Ιχθύες. Και αυτό γιατί σας δίνει την δυνατότητα πριν πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή, η οποία σας λέει ποια άτομα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον μπορείτε να εμπιστευτείτε και με ποιους μπορείτε να προχωρήσετε μελλοντικά.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u