Ο Ήλιος στην Παρθένο, και τι θα φέρει για τα 12 ζώδια !!


Ο Ήλιος αφού ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά τον Λέοντα, θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της προσφοράς υπηρεσίας και της οργάνωσης , στην Παρθένο στις 23/8 στις 13:02 μ.μ.  όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/9 στις 10:51 π.μ. όπου θα  μπει στο ζώδιο του Ζυγού. Η Παρθένος είναι το 2ο  ζώδιο της Γης και ανήκει στο Μεταβλητό Σταυρό. Αυτό που κάνει τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου να ξεχωρίζουν είναι η οργάνωση , το πρακτικό τους μυαλό και η ικανότητα τους να επικεντρώνονται σε λεπτομέρειες, έχουν άλλωστε την δυνατότητα να εντοπίζουν τις λεπτές αποχρώσεις των διαφορών μεταξύ τους, ενώ κατέχουν την αίσθηση της ακρίβειας. Είναι επίσης εργασιομανής, και είναι εξίσου αποδοτικοί σε οποιαδήποτε δουλειά τους δοθεί, την οποία πάντα καταφέρνουν να τελειοποιούν. Η αγάπη τους στην τάξη και η τελειομανία τους  βοηθάει να ξεχωρίζουν ωστόσο,  αυτά τα στοιχεία μπορεί να γίνουν και τα βασικά τους μειονεκτήματα, καθώς στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τους συνεργάτες τους να γίνουν καλύτεροι, άλλοτε γίνονται επικριτικοί και άλλοτε παίρνουν πάνω τους όλες τις ευθύνες με αποτέλεσμα να κουράζονται. Ενώ,  η τάση που έχουν να βλέπουν τα πάντα αυστηρά με τη λογική, τις περισσότερες φορές δεν τους επιτρέπει να βγάλουν στην επιφάνεια την πιο ευαίσθητη και συναισθηματική τους πλευρά. Αυτή η  στάση μεταφέρεται και στην προσωπική τους ζωή , γι’ αυτό και  η συμπεριφορά τους απέναντι στον σύντροφο και τα παιδιά τους πολλές φορές χαρακτηρίζεται ως τυπική, αφού μπορεί να φροντίζουν για την σωστή διατροφή, την υγεία , την υγιεινή των δικών τους ανθρώπων και του χώρου του σπιτιού τους δεν δείχνουν όμως την τρυφερότητα που μπορεί τα αγαπημένα τους πρόσωπα  να θέλουν.

Το ζώδιο  της Παρθένου συνδέεται με την υγεία, την μισθωτή εργασία, το στρατό, την καθημερινότητα, την διατροφή, την προσφορά της υπηρεσίας και τα επαγγέλματα υγείας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου, θα ασχοληθούμε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα είναι με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα, ενώ θα εστιάζουμε την προσοχή μας στις λεπτομέρειες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθούμε με την υγεία , την διατροφή μας, και να απαλλαγούμε από μερικές κακές συνήθειες. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ θα είναι αρκετά  απαιτητική αυτή η  χρονική  περίοδος  για τα υπόλοιπα ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες)

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 29/8 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό (6ο 29’), θα βοηθήσει να γίνουν ευρηματικοί οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 30/8 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (6ο 46’), η οποία ευνοεί τα νέα ξεκινήματα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 2/09 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Άρη (9ο 41’), θα δώσει αστείρευτη ενέργεια στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 3/9 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ερμή (11ο 16’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 6/9 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (14ο 01’), θα επιβραβεύσει τις προσπάθειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 8/9 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (15ο 42’), θα παρασύρει σε υπερβολές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 10/9 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (17ο 12’), θα θολώσει την κρίση και θα δυσκολέψει την συγκέντρωση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 13/9 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (20ο 24’), θα βοηθήσει να προχωρήσουν στις μεταμορφωτικές τους αλλαγές οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 14/9 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων (21ο 04’), η οποία θα μεγεθύνει την συναισθηματική κατάσταση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) ) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Το ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 6ο ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να οργανώσετε  τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της εργασίας σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε αποτελεσματικοί, να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την υγεία σας,  να κάνετε το ετήσιο check up, να πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και φυσικά να περάσετε την πόρτα του γυμναστηρίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρούμενοι και γεμάτοι ενέργεια θα είστε από εδώ και στο εξής εσείς οι Ταύροι.
Η είσοδος  του  Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια από τις πιο χαρούμενες  διασκεδαστικές και ταυτόχρονα δημιουργικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Ταύρους. Κατά τη διάρκεια της παραμονή του, το χαμόγελο θα είναι ζωγραφισμένο στα χείλη σας, ενώ θα  προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις να προχωρήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Φυσικά, αυτή τη χρονική περίοδο ο έρωτας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο  ηλιακό σας οίκο θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχή σας τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την  οικογένεια σας ή έχουν σχέση με την ακίνητη σας περιουσία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι λύσεις που θα βρείτε μπορούν να μπουν σε πρακτική εφαρμογή και να υλοποιηθούν άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος  του Ήλιου στον 3ο ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο πολύ έντονης κινητικότητας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς, αλλά και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Παράλληλα όμως, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα του κοντινού κοινωνικού σας περιβάλλοντος, στα οποία και θα εκμυστηρευτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στον  2ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα έχει και άμεσα οικονομικά αποτελέσματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνετε ιδιαίτερα προστατευτικοί έως κτητικοί απέναντι σε όποιον και ότι θεωρείτε δικό σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα έξοδα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι να λάμψετε είστε εσείς οι Παρθένοι.  Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει τα φετινά σας γενέθλια με όλες τις τιμές. Αυτό σημαίνει ότι θα ενισχύσει την επιθυμία σας για δράση γεμίζοντας σας με ενέργεια, παράλληλα όμως θα σας οπλίσει με θάρρος και αισιοδοξία για το καινούργιο που έρχεται. Νέες πρωτότυπες ιδέες αλλά και διαφορετικά πρόσωπα θα συνθέσουν το νέο παζλ της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει την πιο εσωστρεφή περίοδο της χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, θα κάνετε την αυτοκριτική σας, ενώ εάν χρειαστεί θα προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και μυστικές συζητήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε αποφάσεις που θα τις ανακοινώσετε σύντομα στους δικούς σας ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της  Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα φέρει αέρα ανανέωσης στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολύ σημαντικούς ανθρώπους τους οποίους θαυμάζετε καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα πορεία με ένα άτομο από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και  στον 10ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εξέλιξη της καριέρας σας αλλά και την δημόσια εικόνα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να στείλετε το βιογραφικό σας ή να περάσετε από συνέντευξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις Νομικές ή γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τις Ανώτερες Σπουδές σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον / την σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του  Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο για εσάς τους Υδροχόους, κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) για τις οποίες θα βρείτε πρακτικές λύσεις, θα προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ με χαρά θα δείτε την σεξουαλική σας ζωή να ανανεώνεται.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της  Παρθένου και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχή σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας στην προσωπική τους διάσταση και θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που μέχρι τώρα δεν δίνατε, κάνοντας σας πιο προσεχτικούς. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα είστε πιο επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που θα έχετε δίπλα σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο φετινός Οκτώβριος ήταν ένας μήνας που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δύσκ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/10 – 24/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη σημαντικά γεγονότα και πλανητικές αλλαγές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλο ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από επικοινωνιακ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u