Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει


Μέσα στον κυκεώνα των δύσκολων ειδήσεων που ακούμε αυτή τη χρονική περίοδο, η Πανσέληνος στους Ιχθύς, υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να έρθουμε σε επαφή με την ψυχή και τα όνειρα μας, και να τα ξαναδούμε από την αρχή, καθώς πραγματοποιείται σε μια χρονική περίοδο που σχεδόν όλοι οι πλανήτες είναι ανάδρομοι, και ο Ερμής ετοιμάζεται να ξεκινήσει και αυτός σε λίγες ώρες την ανάδρομη πορεία του.

Η Πανσέληνος τους Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 10/09 στις 12:59 μ.μ. στους  Ιχθύς (17ο41’), ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αγάπη θυσία, το Θείο,  το παρασκήνιο, τα όνειρα, το συλλογικό ασυνείδητο,  τα βάθη της ψυχής μας αλλά και την ψυχική μας υγεία, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που είναι γεννημένοι μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου  , καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 28ο 44’ του Σταθερού Σκορπιού.

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον  (4ος -10ος ) στον άξονα της Persona, και στην ουσία αυτό που έρχεται να μας πει είναι ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται,  ενώ όσο δύσκολες και αν είναι οι καταστάσεις που περνάμε ή έχουμε περάσει στο τέλος, είναι σημαντικό να ακολουθούμε τα οράματα μας.

Η ανοιχτή όψη συνόδου που σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα μας ωθήσει να ακούσουμε το ένστικτο μας και να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο, ενώ η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να θολώσει την κρίση μας και να μας αποπροσανατολίσει, για λίγο από τους στόχους μας και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Κρόνος με τον ανάδρομο Ουρανό, μας προετοιμάζει για ακόμα περισσότερες αλλαγές, οι οποίες στόχο έχουν να κλείσουμε , όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει, ένα κύκλο τοξικών και μη χρήσιμων για την ζωή τους καταστάσεων και να κάνουν μια νέα αρχή.

Σε αυτή τη νέα αρχή σημαντικό ρόλο θα παίξει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό, το οποίο θα φέρει νέα πρόσωπα και νέες καταστάσεις στην ζωή μας, ενώ θα μας βοηθήσει να βγάλουμε προς τα έξω την νέα μας εικόνα.

Κάποιες σχέσεις όμως δεν θα περάσουν εύκολα, καθώς κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης τόσο με τον Ήλιο όσο και με την Αφροδίτη, θα ξεκινήσει ένα χρονικό διάστημα αρκετών εντάσεων και συγκρούσεων.

Ενώ από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Δήμητρα με τον ανάδρομο Κρόνο, θα μας αναγκάσει να αντιμετωπίσουμε την ζωή μας με μεγαλύτερη σοβαρότητα.

Μια από τις αλλαγές που θα δούμε άμεσα, είναι ότι θα αντιμετωπίσουμε τους ανθρώπους γύρω μας με μεγαλύτερη ευαισθησία, και θα ασχοληθούμε με τα προβλήματα του πιο ουσιαστικά, σε αυτή την αλλαγή θα συντελέσει σημαντικά η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ποσειδώνας με τον Ωροσκόπο.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 23ο 31’ του Υδροχόου  και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ ο Ωροσκόπος της είναι στην 04ο 44’ του Σκορπιού.

Στη σύνθεση των δυο αυτών χαρτών οι βασικές όψεις που θα μας απασχολήσουν είναι η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Αστρικός Άρης με τον Τροπικό Ουρανό, μια όψη που πραγματοποιήθηκε στις 02/08, θα προκαλέσει ξαφνικές εντάσεις, ανατροπές και πιθανόν κάποιους ξαφνικούς χωρισμούς.

Ενώ η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αστρική  Σελήνη με τον Τροπικό Κρόνο, θα μας ωθήσει να κρατήσουμε τις αποστάσεις από τους άλλους γύρω μας, αποτρέποντας μας από το να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Από  την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Δίας με τον Τροπικό Άρη, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές, συγκρούσεις, και βίαια επεισόδια, ενώ σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσει και αρκετές φυσικές καταστροφές ή φωτιές.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Επαναπροσδιορίζω τους στόχους μου και ακολουθώ τα όνειρα μου χωρίς να φοβάμαι τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στους Ιχθύες τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Σε επαφή με τα όνειρα σας θα έρθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ξεφύγετε από την πεζή πραγματικότητα,  και μετά από καιρό να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι ξεκούραση και χαλάρωση, ενώ αρκετοί από εσάς θα απολαύσετε όμορφες στιγμές στην ερωτική σας ζωή, τις οποίες θα πρέπει να κρατήσετε κρυφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα ευχάριστες θα είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Ταύρους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο,  σας θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε για λίγο με τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις,  ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε σε επαφή και με νέα πρόσωπα, τα οποία θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επίσης, είναι πιθανό να ξεκινήσετε ξαφνικά μια ερωτική σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στους φιλόδοξους  στόχους έχετε εστιάσει την προσοχή σας αυτές  τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε εξιδανικεύσεις που θα επηρεάσουν την κρίση και την πορεία σας. Αυτό που πρέπει να προσέχετε, εάν δεν θέλετε να χαλάσετε την εικόνα σας, είναι την συμπεριφορά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι .  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον  σας , και σας υπόσχεται ότι ,  ότι ονειρευτείτε μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να είστε σίγουροι ότι έχετε κλείσει του λογαριασμούς σας με το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Με τον εαυτό σας θα έρθετε αντιμέτωποι  αυτές τις  ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας γύρω από τα οικονομικά σας, και αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει θετικά, αφού θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο προσεχτικοί και να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα σας αναγκάσει να κοιτάξετε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να τις ξεπεράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στους Ιχθύς στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις προσωπικές και επαγγελματικές, και να εστιάστε την προσοχή σας σε όσες έχουν πραγματική αξία για εσάς. Επίσης, θα πρέπει να αποφύγετε τους καυγάδες οι οποίοι θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές ευθύνες  στην δουλειά σας έχετε αναλάβει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 6ο Ηλιακό σας οίκο , θα ενισχύσει το άγχος που έχετε στην δουλειά σας, ενώ είναι πιθανό να ανέβουν οι τόνοι αυτές τις ημέρες ανάμεσα σε εσάς και στους συναδέλφους σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις ερωτικές σας σχέσεις θα ρίξετε όλη σας την προσοχή  αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τη  δημιουργικότητα σας, και να εκφραστείτε μέσω της Τέχνης.  Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αυτές τις ημέρες να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας, εκπλήσσοντας ευχάριστα το ταίρι σας. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν και κεραυνοβόλοι έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα ωθήσει να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα   ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ  είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να εξιδανικεύσετε ορισμένες καταστάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα έρθετε αντιμέτωποι με τα συναισθήματα και τις ανασφάλειες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι αυτές τις ημέρες η καθημερινή σας ζωή.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, καθώς θα καταφέρετε να εκφράσετε τις απόψεις σας με τους πιο ευφάνταστους τρόπους. Ωστόσο, επειδή το μυαλό σας θα τρέχει σε διάφορα θέματα, είναι πιθανό να μην είστε συγκεντρωμένοι όταν οδηγείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε με κάθε τρόπο  αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να επαναπροσδιορίσετε τα σχέδια σας, και να προστατεύσετε, με κάθε τρόπο τα κεκτημένα σας τόσο στην δουλειά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή.  Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε αγορές για τους αγαπημένους σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή αυτές τις ημέρες είναι δικός σας.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, σε όψη συνόδου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να ονειρευτείτε το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον, ώστε σταδιακά να προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων σας. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι τους καυγάδες με τα συγγενικά σας πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!