Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…


Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική καταιγίδα που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχημάτισε η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Άρη, ήρθε η στιγμή να γλυκάνει και πάλι η ατμόσφαιρα.

Αυτό θα συμβεί στις 03/06, όπου, η ανάδρομη Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Ήλιο σε όψη συνόδου στο ζώδιο των Διδύμων (13ο 36’), αυτό που θα καταφέρει αυτή η συνάντηση είναι, να αποκαταστήσει την επικοινωνία ανάμεσα στα ζευγάρια που τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντάσεις, να μας βοηθήσει να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας χωρίς να μας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, και  να ξεγλιστρήσουμε με πολύ έξυπνο τρόπο από δύσκολες καταστάσεις, να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο γλυκιά μας πλευρά.

Ενώ σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, παρόλο που η Αφροδίτη είναι σε ανάδρομη πορεία, θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα ολοκληρωθούν λίγο αργότερα.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και εκφραστικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Σε προσωπικό επίπεδο δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε σε εκμυστηρεύσεις στον / στην ερωτικό/ή σας σύντροφο, ενώ στις επαγγελματικές σας συζητήσεις θα πείτε ακόμα και τα πιο δύσκολα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην θίξετε κανέναν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι, σε αυτή σας την προσπάθεια είναι πιθανό να τους κάνετε και μερικά δώρα για να τους καλοπιάσετε. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, αυτές οι μέρες είναι καλές για να ξαναδείτε με προσοχή τους όρους και τις προϋποθέσεις μιας νέας οικονομικής συνεργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα γύρω σας γυρίζουν αυτές τις ημέρες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει τον ερωτισμό σας και θα σας βοηθήσει γίνετε ακόμα πιο γοητευτικοί και ακαταμάχητοι. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, η γλύκα και ο ερωτισμός που βγάζει αυτή η όψη θα σας ακολουθεί σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονες ερωτικές στιγμές αλλά προστατευμένες από τα αδιάκριτα βλέμματα θα ζήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι, μέσα από τις οποίες θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σας ζωή. Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε πολλές συζητήσεις που αφορούν νέες συνεργασίες τις οποίες, εάν δεν θέλετε να σας δημιουργήσουν προβλήματα, πρέπει να κρατήσετε κρυφές από τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ

Η ικανότητα σας να τραβάτε πάνω σας όλα τα βλέμματα χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια είναι γνωστή. Αυτές τις ημέρες όμως, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ήλιο, θα έχετε την δυνατότητα όχι μόνο να γοητεύσετε τους φίλους σας, αλλά να κεντρίσετε και το ενδιαφέρον ισχυρών προσώπων του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου με την προσωπικότητα και τον εκφραστικό σας λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκτός από την καριέρα σας αυτό που σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες είναι η δημόσια εικόνα σας. Με την βοήθεια της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ήλιο, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς σας και να δείξετε σε όλους τις ικανότητες σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να βγάλετε προς τα έξω το πιο γλυκό και επικοινωνιακό σας προφίλ.

ΖΥΓΟΣ

Το άγγιγμα της τύχης έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί σε όλους τους τομείς της ζωής. Πιο συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε σημαντικές επαφές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο ξεκάθαρα τους μελλοντικούς σας στόχους και πως θα τους πετύχετε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ευνοούνται οι ερωτικές σχέσεις από απόσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για να συνεργαστείτε και πάλι με ένα παλιό σας συνεργάτη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπέμπετε πολύ έντονο ερωτισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πολεμική ατμόσφαιρα των προηγούμενων ημερών επηρέασε πάρα πολύ τόσο τις προσωπικές σας σχέσεις όσο και τις επαγγελματικές. Με τη βοήθεια όμως της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει από την μια πλευρά να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ από την άλλη πλευρά, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον / την σύντροφο σας και να του εκφράσετε όχι μόνο την συγνώμη σας για τα σκληρά λόγια που μπορεί να ανταλλάξατε, αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι, αφού η ένταση των προηγούμενων ημερών απομακρύνεται και η ηρεμία και η ισορροπία επανέρχεται στο χώρο της δουλειά σας, αυτό θα κάνει πολύ πιο εύκολη την ζωή σας αφού θα μπορέσετε να είστε πιο αποτελεσματικοί και να περνάτε με ευκολία τις απόψεις σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γοητευτικοί και άκρως ερωτικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον με ιδιαίτερα εκφραστικό τρόπο ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΙΧΘΥΣ

Τον χώρο του σπιτιού σας θα προσπαθήσετε να ομορφύνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες, αλλάζοντας την εσωτερική του διακόσμηση και κάνοντας αγορές οι οποίες θα το κάνουν ακόμα πιο όμορφο και ζεστό. Αυτό όμως από μόνο του δεν φτάνει, την σημαντική πινελιά θα την βάλει η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ήλιο, η οποία θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!