Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Σάββατο 23 Μαΐου 2020


-Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:09’ και δύει στις 20:35’ το βραδάκι. Θα βρίσκεται στη 2η μοίρα και 27’ των Διδύμων, σε όψη συνόδου με τη Σελήνη την ώρα αυτή από την 7η μοίρα. Εξακολουθεί να κάνει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στις 6 μοίρες και 45 λεπτά των Ιχθύων, τρίγωνα με Πλούτωνα Δία και Κρόνο κι ένα εξάγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό.

-Συναισθηματικές εκρήξεις και εσωτερικές καταπιέσεις θα βγαίνουν στην επιφάνεια λόγω του τετραγώνου της Σελήνης από την 7η μοίρα των Διδύμων με τον Άρη επίσης από την 7η σχεδόν των Ιχθύων. Ενώ δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με πολλά συμπλέγματα που θα βγάζουν συνεργάτες φίλοι και δικοί μας άνθρωποι, από απωθημένα τους. Κι αυτό γιατί η Σελήνη θα κάνει όψη εξαγώνου με το Χείρωνα που βρίσκεται στις 8 μοίρες και 24’ του Κριού.

-Η σύνοδος Ερμή Αφροδίτης από τις 19 και 22 μοίρες καλά κρατεί. Όψη καλοπροαίρετης επικοινωνίας. Τώρα μπορούμε να προβούμε σε συμφωνίες οικονομικής φύσεως αλλά και ερωτικές τόσο συνδέσεις, όσο και επανασυνδέσεις, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και όλα επανεξετάζονται.

-Το εξάγωνο του Άρη από τις 7 μοίρες περίπου των Ιχθύων, με τον Ουρανό στον Ταύρο και στις 8 μοίρες και 05’ , μπορεί να  ξεσπούν ξαφνικές εντάσεις ή λογομαχίες.

-Η Σύνοδοι Πλούτωνα που βρίσκεται στις 24 μοίρες και 49’ στον Αιγόκερω με το Δία στις 27 μοίρες απ το ίδιο ζώδιο και του Δία Κρόνου από τις 2 περίπου μοίρες του Υδροχόου ως δυνάμεις δείχνουν ότι στους καιρούς που ζούμε το παλιό μηδενίζεται για να γεννηθεί κάτι πιο υγιές και καινούργιο για την ανθρωπότητα και τα συστήματα που τη διοικούν.

-Τέλος η όψη χιαστί που κάνει ο βόρειος δεσμός της Σελήνης στις 29 μοίρες και 11 λεπτά των Διδύμων με Πλούτωνα Δία και Κρόνο, δείχνει ότι χρειάζονται πολλές αναπροσαρμογές για να λειτουργήσουν σε εγκόσμιο επίπεδο τα θέματα πολλές φορές και βίαιες. Ενώ η πειθαρχεία και η αφοσίωση σε οτιδήποτε εκ των πραγμάτων δε λειτουργεί πλέον όσο κι αν γίνονται προσπάθειες να συντηρηθεί, δε θα βοηθήσουν.

*Ευνοούνται και αισθάνονται πιο ισορροπημένοι σήμερα όσοι είναι Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι της 2ης και 3ης μοίρας αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπους πλανήτες και σημεία του γενέθλιου χάρτη τους στις μοίρες αυτές.

*Ας προσέχουν εριστικές συμπεριφορές και ας μη συμμετέχουν σε εντάσεις όσοι είναι Ταύροι Ιχθύς Σκορπιοί της 7η περίπου μοίρας των ζωδίων αυτών, καθώς και όσοι έχουν  ωροσκόπους πλανήτες και σημεία του γενέθλιου χάρτη τους στις μοίρες αυτές.

*Ναι στον έρωτα αλλά προσοχή στις εξιδανικεύσεις όσοι είστε Παρθένοι Ιχθύς αλλά και Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί στα ζώδια αυτά ή έχετε φώτα ωροσκόπους πλανήτες και σημεία του γενέθλιου χάρτη τους στις μοίρες αυτές.

*Σοβαρές αποφάσεις ζωής, καλούνται να πάρουν όσο δύσκολο και αν είναι οι γεννημένοι στις τελευταίες 3 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων Καρκίνοι Αιγόκεροι Ζυγοί και Κριοί και όσοι έχουν Σελήνη ωροσκόπους πλανήτες και σημεία του γενέθλιου χάρτη τους στις μοίρες αυτές.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astrotip ημέρας Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ακολουθήστε το ένστικτό σας και εκείνα που σας λέει η καρδιά και η λογική σας ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο έρωτας σας θέτει διλήμματα την εποχή αυτή και σας προβληματίζει. Ένα πρόσω ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:42′ το βραδάκι. Β ...

Astrotip ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Το καλό και συμφέρον για τον εαυτό σας, το γνωρίζετε εσείς καλύτερα από τον κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Εποχή ερωτικών επιστροφών και επανασυνδέσεων είναι η τωρινή και αν σας συμβ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:43′ το βραδάκι. Β ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u