Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 2 Ιουνίου 2020


-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:42′ το βραδάκι. Βρίσκεται στις 11 μοίρες και 5′ των Διδύμων. Βρίσκεται στις 12 μοίρες και 3 πρώτα λεπτά των Διδύμων και κάνει όψη συνόδου με την Αφροδίτη που είναι στις 14 μοίρες και 36′, όπου από την όψη αυτή γεννιέται η ανάγκη συναισθηματικής και υλικής κάλυψης. Συνεχίζει να βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Άρη από τους Ιχθύες και συγκεκριμένα στις 13 μοίρες και 26′, που σημαίνει ότι δημιουργούνται ανταγωνισμοί, προβάλλεται περισσότερο το “εγώ” και οι καταπιεσμένες επιθυμίες. Ενώ κατάλληλα το εξάγωνο που κάνει με το Χείρωνα από την 8η μοίρα και 46′ του Κριού, δημιουργείται η εσωτερική ανάγκη να εκφράσει κάποιος τα βαθύτερα συναισθήματά του, να διεκδικήσει ότι πιστεύει ότι του το χρωστούν κτλ.

-Η Σελήνη από την ώρα αυτή της ανατολής, θα βρίσκεται στις 22 μοίρες και 2΄του Ζυγού, κάνοντας τρίγωνο με την Αφροδίτη από τις 14 μοίρες και 36′ των Διδύμων, που δίνει αγάπη για τις μικρές ή μεγάλες πολυτέλειες. Παράλληλα θα έχει όψη τετραγώνου με τον Δία στις 26 μοίρες και 42′ από τον Αιγόκερω. Θα δημιουργεί συναισθηματικές υπερβολές και την ανάγκη να ξοδευτούν άσκοπα χρήματα προκειμένου να καλυφθούν συναισθηματικά κενά.

-Ο Ερμής από την 5η μοίρα και 24′ του Καρκίνου, θα κάνει όψη χιαστί με τον Κρόνο. Κάπου εδώ η κριτική και όσα λέγονται θα χρειάζονται αποδείξεις για να είναι πειστικά. Εξάγωνο με τον πλανήτη Ουρανό που βρίσκεται στην 8η μοίρα και 36′ του Ταύρου όπου όλα θα γίνονται στο όνομα της υποτίμησης ή όχι της νοημοσύνης. Άρα η αμφισβήτηση θα έχει τον πρώτο λόγο στα πράγματα. Τέλος θα κάνει τετράγωνο με το Χείρωνα 8η μοίρα και 46′ στον Κριό, όπου ίσως να εκφραστούν παλιά απωθημένα.

-Εξακολουθεί να υπάρχει το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους 14 μοίρες και 36′ *R, με τον Άρη 13 μοίρες και 26′ από τους Ιχθύες, όπου οι προσωπικές ανάγκες για αισθηματική σεξουαλική και ερωτική γενικότερη κάλυψη συνυπάρχουν συγκρουσιακά. Όπως και το εξάγωνό της με το Χείρωνα από την 8η μοίρα και 46′ του Κριού, όπου παλιά απωθημένα ζητούν εκτόνωση, υλικά ή συναισθηματικά.

-Ο Άρης τώρα στις 13 μοίρες και 26′ των Ιχθύων, κάνει όψη εξαγώνου με τον πλανήτη Ουρανό από τις 8 μοίρες και 36′. Όψη συγκρουσιακή που δίνει όμως δίνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Ενώ η όψη του με την Αφροδίτη δίνει αισθήματα ανασφάλειας, διεκδίκησης, ζήλιας κυρίως σε ερωτικό επίπεδο.

-Η όψη χιαστί του Δία στις 26 μοίρες και 42′ *R με το Χείρωνα, τονίζει τον τρόπο που υπηρετεί τις πεποιθήσεις και τα “πιστεύω” του κάποιος, ή θέλει να τα επιβάλλει στο σύνολο.

-Η σύνοδος Πλούτωνα στις 24 μοίρες και 40′ *R, του Δία στις 26 μοίρες  και 42′ *R στον Αιγόκερω και Κρόνου από την 1η μοίρα και 34′ *R στον Υδροχόο, είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη.

Όπου *R φαινομενικά ανάδρομοι πλανήτες

-Το εξάγωνο του Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 50′ των Ιχθύων με τον Πλούτωνα, δίνει διαστρέβλωση μιας πραγματικότητας, εξαιτίας της έντονης παραπληροφόρησης. Δημιουργεί ψεύτικες ανάγκες και πίστη να υπηρετεί κάποιος πράγματα που δεν έχουν ουσιαστικό ρόλο για την εξέλιξη της προσωπικής του κατάστασης, ζωής και πραγματικότητας. Από την άλλη μεριά όμως το σημαντικό κίνητρο της όψης είναι η ανάγκη να συνεισφέρουμε κοινωνικά.

*Ευννοούναι ως προς το να τα βάλουν με τα δύσκολα και να πάρουν τις αποφάσεις τους όσοι έχουν Ήλιο Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους γύρω από τις 13 μοίρες των Ιχθύων και στις 7-8 μοίρες του Ταύρου, ακόμα και αν χρειαστεί να κάνουν υπερβάσεις στον τρόπο που σκέφτονταν ή δρούσαν.

*Ας προσέχουν τις απάτες και τις αυταπάτες, όσοι έχουν Ήλιο Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους στις 15 και 20 μοίρες των Διδύμων, Ιχθύων και Παρθένων.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!