Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Νοέμβριος 2020


Ένας μήνας, γεμάτος ανατροπές και σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας. Οι ανάδρομες κινήσεις πλανητών αλλά και οι αλλαγές οίκων, θα φέρουν ευκαιρίες και ευκολίες στην πλειοψηφία των ζωδίων. Οικονομική άνεση, αισθηματική πληρότητα αλλά και εξελίξεις σε υποθέσεις συνεργασιών και κοινωνικών δράσεων… είναι στα προσεχώς! 

Πιο αναλυτικά: 

Κριός   Ο Εορτασμός

Κάποιες στιγμές αναρωτιέστε και εσείς, αν ξέρετε τον σύντροφο σας καλά και αληθινά. Με τόσες αλλαγές που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό, μάλλον θα χρειαστεί να ξανασυστηθείτε!  Οι τελικές αποφάσεις βαραίνουν μόνο εσάς.

Ταύρος  Οι Ιδέες και η Έμπνευση

Οι σκέψεις σας δεν φεύγουν στιγμή, από κάποιον που έχετε γνωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει και στην άλλη πλευρά. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, θα τα συζητήσετε και από πιο κοντά!

Δίδυμοι  Η Ελευθερία

Βιώνετε μια ευχάριστη αναμονή, μέχρι να συναντήσετε το ταίρι σας. Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια που εντός του Νοεμβρίου, θα μπορέσετε να κλείσετε, και όλες τις αισθηματικές σας εκκρεμότητες με το παρελθόν.

Καρκίνος  Η Μουσική

Δεν είστε έτοιμοι, σε κανένα επίπεδο για να εμπλακείτε σε νέα σχέση… καθώς ακόμη η καρδιά σας, πονάει από τον τελευταίο σας χωρισμό. Από την νέα σελήνη του Νοεμβρίου και μετά, μια παλιά σας φιλία θα μπει ενεργά στην προσωπική σας καθημερινότητα. 

Λέων  Το Ρομαντικό Ειδύλλιο

Όλα αυτά που σκέφτεστε, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε. Εσείς που είστε σε ιδιαίτερους συσχετισμούς, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι και ποιον τελικά θέλετε κοντά σας. 

Παρθένος  Η Φύση

Όλος ο μήνας, θα σας απασχολήσει κυρίως πάνω σε ζητήματα επαγγελματικά και οικογενειακά. Πολλοί από εσάς, θα πάρουν τελικές αποφάσεις γύρω από γάμου και απόκτηση απογόνων. Ίσως και μερικοί να μετοικήσουν. 

Ζυγός  Η Νέα Αγάπη

Πιο μπερδεμένοι δεν θα μπορούσατε να ήσασταν. Παρελθόν και παρόν σας προσκαλούν σε καινούργιους καταστάσεις και μέσα από ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στα θετικά είναι και κάποιες απρόσμενες επανενώσεις ζευγαριών. 

Σκορπιός  Ο Φύλακας Άγγελος

Το μυαλό σας είναι μόνο γύρω από τα εργασιακά σας ζητήματα. Σίγουρα έχετε απογοητευτεί, από το παρελθόν σας, αλλά ο Νοέμβριος που ακόμη θα υποστηρίζει το ζώδιο σας, είναι πιθανόν και να σας δώσει μια έντονη ιστορία αγάπης! 

Τοξότης Το Ησυχαστήριο

Οι καλοί σας φίλοι, είναι κοντά σας και σας δίνουν την αγάπη και την παρουσία τους. Αυτό σίγουρα σας ανακουφίζει από την έντονη σας καθημερινότητα. Προσεχώς, θα έρθει στην ζωή σας και μια αισθηματική σχέση.  

Αιγόκερως Η Δύναμη

Υπάρχει ένα φλογερό πάθος μέσα στην καρδιά σας, για κάποιον που όμως ακόμη δεν έχει δεχτεί να ξεκινήσετε κάτι σοβαρό και επίσημο. Μετά το τέλος της εποχής του Σκορπιού, θα αλλάξουν πολλά σε όλους τους τομείς. 

Υδροχόος Η Αρμονία

Υπάρχουν καταστάσεις μέσα στην ζωή και την καθημερινότητα του συντρόφου σας, που σας ενοχλούν. Ότι δεν σας αρέσει τελικά, μπορείτε να το πείτε. Επιπροσθέτως, κοιτάξτε και πιο επισταμένα την επαγγελματική σας διαδρομή. 

Ιχθύς  Η Υλοποίηση

Αποκαλύψεις σας έρχονται, και μάλιστα από το παρελθόν. Υπάρχουν θέματα κυρίως ερωτικά που θα σας αναζητήσουν. Είστε το ζώδιο, που θα έχει τις περισσότερες επανασυνδέσεις μέσα στον μήνα του Νοεμβρίου.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!