Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, Το κλείσιμο ενός κύκλου …


Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2020, μια χρονιά που σίγουρα θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη, θα πραγματοποιηθεί για 3η και τελευταία φορά φέτος, και συγκεκριμένα στις 23/12  η όψη τετραγώνου του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (23ο 55’).

Αυτό που παρατηρούμε, από τον Αύγουστο που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, είναι ότι με κάποιο τρόπο σε όλους μας έχουν γίνει αποκαλύψεις και έχουν βγει στην επιφάνεια πράγματα που γινόταν πίσω από την πλάτη μας, ήρθε η στιγμή να κλείσουμε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν και να προχωρήσουμε μπροστά, να ρίξουμε τους τίτλους τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν είναι ωφέλιμες για εμάς καθώς μέσα σε αυτό το 4μηνο συνειδητοποιήσαμε ότι μας έκαναν περισσότερο κακό ή μας εκμεταλλευόταν συναισθηματικά και οικονομικά.

Να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας πιο δυνατοί, ενώ θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, μιας και οι αποφάσεις μας μπορεί να μην αρέσουν είναι πιθανό να δεχτούμε επιθέσεις ή πισώπλατα μαχαιρώματα.

Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να δούμε έντονα γεωφυσικά φαινόμενα αλλά και αναταραχές, ενώ σε ότι αφορά την πανδημία του Κορωνοϊου, επειδή η Έριδα έχει άμεση εμπλοκή σε αυτό το τετράγωνο καθώς βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Άρη, είναι πιθανό να έχουμε μια νέα έξαρση των κρουσμάτων, ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες ακούσαμε και για την μετάλλαξή του ιού, η οποία κάνει πιο εύκολη την μεταδοτικότητα του. .

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.

Η επιρροή της όψης ισχύει για 15 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των 2 αυτών πλανητών στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), θα είναι σε όψη αντίθεσης στις 06/06/2021.

ΚΡΙΟΣ

Πιο δυνατοί από ποτέ αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε ένα τέλος σε καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει. Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, θα κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα, έχοντας πάρει τα μαθήματα σας μέσα από την πιο απαιτητική οδό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πιο δύσκολο για εσάς τους Ταύρους είναι να αλλάξετε ρότα ζωής. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να σταματήσετε να ξοδεύετε άσκοπα την ενέργεια σας για πράγματα που δεν προχωράνε, και να τολμήσετε να επανασχεδιάσετε το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές αποφάσεις πρέπει να πάρετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να τελειώσετε μια φιλική σχέση , η οποία όχι μόνο δεν σας βοηθούσε να εξελιχθείτε, αλλά σας εκμεταλλευόταν και οικονομικά. Οι αποκαλύψεις μπορεί να σας απογοητεύσουν, να είστε σίγουροι όμως ότι από αυτή την κατάσταση θα βγείτε πιο δυνατοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις διαπροσωπικές σας σχέσεις κάτω από το μικροσκόπιο θα βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να δείτε με πιο καθαρή ματιά τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Όσες από αυτές έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε, θα πρέπει να πάρετε την απόφαση και να τις λήξετε οριστικά, οι αντιδράσεις τους στην απόφαση σας θα σας εκπλήξουν δυσάρεστα. Ενώ άλλες, θα πρέπει να τις ξεκινήσετε από την αρχή σε νέες βάσεις.

ΛΕΩΝ

Τα μελλοντικά σας σχέδια σε τροχιά υλοποίησης είστε έτοιμοι να βάλετε εσείς οι Λέοντες. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πρέπει να κινηθείτε προσεχτικά, και να μην μοιραστείτε με ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε, μέσα από το χώρο της εργασίας σας τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς πολύ θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εμπόδια στον δρόμο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφάσεις ζωής είστε έτοιμοι να πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Παρθένοι. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει να δείτε κατάματα τους προσωπικούς σας φόβους, οι οποίοι αφορούν κυρίως τα οικονομικά σας, και αποτελούν τροχοπέδη στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Ψυχολογικά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να δώσετε το οριστικό τέλος σε μια κατάσταση τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, η οποία σας δημιουργεί δυσάρεστα συναισθήματα. Αυτή η αλλαγή μπορεί να μην σας αρέσει, μιας και έχετε την τάση να δένεστε με τους άλλους, ωστόσο, μέσα από αυτή την διαδικασία θα καταφέρετε να αναγεννηθείτε συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ πιεσμένοι νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους συναδέλφους σας, καθώς θα ανακαλύψετε αρκετά πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα πιεστικούς απέναντι στους αγαπημένους σας, στην προσπάθεια σας να πάρετε την επιβεβαίωση που θέλετε. Προσέξτε όμως, τα ξεσπάσματα της ζήλειας, ώστε να μην ξεπεραστούν τα όρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστούν αρκετά  αυτές τις ημέρες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για το προσωπικό σας μέλλον όσο και για το μέλλον της οικογένειας σας. Πιθανόν κάποιες από τις αποφάσεις σας να γίνουν εύκολα αποδεκτές, ωστόσο, εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με γνώμονα την προσωπική σας εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να κινηθείτε μυστικά, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι αρκετά πιεστική με αποτέλεσμα, να μην μπορείτε να συγκρατήσετε το άγχος ή το θυμό σας.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες εξαιτίας, της λανθασμένης συμβουλής ενός φιλικού σας προσώπου ή να διαπιστώσετε ότι κάποια πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον ήταν δίπλα σας μόνο από συμφέρον.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!