Τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας …


Η πορεία της ζωής μας, και οι μεγάλες αλλαγές σε αυτή καθορίζονται από συγκεκριμένα γεγονότα, τα οποία είναι η αφορμή για  να απομυθοποιήσουμε πράγματα και καταστάσεις που θεωρούσαμε δεδομένα ή για να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας.

Τα γεγονότα που αλλάζουν την Κοσμοθεωρία μας οφείλονται, κυρίως, στην σύγκρουση των αργών πλανητών, τα οποία αφήνουν το αποτύπωμα τους όχι μόνο στις ζωές μας, αλλά και στην χρονιά που πραγματοποιούνται. Το αποτύπωμα στην φετινή χρονιά θα το αφήσει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου.

Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια 3 φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ωστόσο, θα επηρεάζει τις ζωές μας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της. Ο Κρόνος συμβολίζει τη συνήθεια και το κατεστημένο, ενώ ο Ουρανός συμβολίζει την ανατροπή και το καινούργιο, αυτό που θα δούμε λοιπόν να συμβαίνει είναι η πάλη της αξίας με την αρχή.

Δηλαδή, θα δούμε πράγματα τα οποία θεωρούσαμε δεδομένα να αλλάζουν και να ανατρέπονται, ενώ, άτομα τα οποία είχαν δημιουργήσει γύρω από το όνομα τους  ένα μύθο και μια υπεραξία, που στην πραγματικότητα δεν άξιζαν,  να γκρεμίζονται.

Ο επαναπροσδιορισμός της ζωής και των αξιών μας σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο, καθώς θα αναγκαστούμε να ξεριζώσουμε πεποιθήσεις με τις οποίες είχαμε γαλουχηθεί  , ωστόσο, είναι απαραίτητο να γίνει, η αφορμή άλλωστε δόθηκε από την Πανδημίας του Κορωνοϊου, καθώς όλοι μας είχαμε το χρόνο να βουτήξουμε στα αχαρτογράφητα νερά της ψυχής μας.

Σε κοσμικό επίπεδο, θα δούμε πολλές αλλαγές στο Χρηματοοικονομικό σύστημα, αλλά και σε συμφωνίες μεταξύ κρατών, ενώ δεν θα λείψουν και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (7ο 13’), θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Οι επόμενες συναντήσεις των 2 αυτών πλανητών θα είναι στις 15/06 (13ο 06’) και στις 24/12 (11ο 05’).

ΚΡΙΟΣ

Πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σας παίζουν οι σχέσεις σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε αλλαγές τις φιλικές σας σχέσεις. Η αφορμή θα είναι γιατί εσείς έχετε αλλάξει την οπτική θέασης και τις αξίες σας, γι’ αυτό και θέλετε στην ζωή σας άτομα με τα οποία θα μοιράζεστε κοινές αξίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αλλαγές σε θέματα καριέρας αλλά και στην εικόνα σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρει απέναντι στα θέλω και στα πρέπει σας. Αρκετοί από εσάς θα τολμήσετε να κάνετε στροφή στην καριέρα σας και να γκρεμίσετε την εικόνα που είχατε δημιουργήσει τόσα χρόνια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον οι αντιδράσεις και τα σχόλια του περιβάλλοντος σας δεν σας επηρεάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα πορεία ετοιμάζεστε να χαράξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να τολμήσετε να απελευθερωθείτε από τα βαρίδια του παρελθόντος. Μην φοβηθείτε την αλλαγή, γιατί η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες πρέπει να αποτινάξετε από τη ζωή σας εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, και να διώξετε από την ζωή σας ανθρώπους από το παρελθόν τους οποίους είχατε κοινή διαδρομή και κρατούσατε από ανασφάλεια. Το αύριο δεν πρέπει να σας τρομάζει γιατί θα έχετε δίπλα σας αυτούς που πρέπει.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας καλείστε να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας και να βγείτε από σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες ήταν τοξικές. Η πορεία που θα επιλέξετε θα είναι εντελώς διαφορετική, αναγκάζοντας σας να αφήσετε πίσω τις ευκολίες σας, ωστόσο, είναι σημαντικό γιατί μέσα από αυτή την διαδικασία θα βγείτε από το τέλμα στο οποίο νιώθετε ότι έχετε μπει εξαιτίας της συνήθειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις παλιές σας συνήθειες θα πρέπει να αφήσετε πίσω αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε στην δουλειά σας, ώστε να καταφέρετε να προσαρμοστείτε γρήγορα στις προκλήσεις του μέλλοντος. Αφήστε στην άκρη την πεπατημένη, και να είστε σίγουροι ότι η επιτυχία θα έρθει πολύ γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει, εάν θέλετε να προωθήσετε τα σχέδια σας, σε κινήσεις που πιθανόν να εμπεριέχουν και ένα ρίσκο. Η παρόρμηση της στιγμής είναι κακός σύμβουλος, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, η επιθυμία σας είναι να ζήσετε την έξαψη της στιγμής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια δύσκολη καλείστε να λύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η συνήθεια και η σταθερότητα που τόσα χρόνια είχατε, δεν σας άφηναν να εξελιχθείτε, αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι πως αν δεν πάρετε εσείς την πρωτοβουλία να προχωρήσετε σε αλλαγές, θα την πάρουν οι άλλοι για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαφνικές αλλαγές στην δουλειά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε τόσο στις φιλικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Οι απαιτήσεις της δουλειάς σας είναι πολλές και για να καταφέρετε να ξεχωρίσετε θα πρέπει να γίνεται ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Το συντηρητικό κοστούμι ήρθε η ώρα να βγάλετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε ένα φιλόδοξο και ιδιαίτερα ανατρεπτικό σχέδιο σας. Για να το πετύχετε, θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας παγιωμένες αντιλήψεις και να αναθεωρήσετε τις αξίες σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό μπορεί να παίξει ένας νέος ξαφνικός έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πάλη της αξίας με την αρχή. Την σημαντική αυτή εξίσωση καλείστε να λύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Και μπορεί ως ζώδιο να πρεσβεύεται την αλλαγή και την ανατροπή, ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας δυσκολέψει, καθώς θα σας αναγκάσει να αφήσετε πίσω τις συνήθειες σας και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Άγχος για το μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, απαιτεί από εσάς να αλλάξετε τις αντιλήψεις σας και να προσαρμοστείτε, εάν θέλετε να ξεχωρίσετε, να βρείτε νέους διαύλους επικοινωνίας, μέσα από τους οποίους θα διαφημίσετε τον εαυτό σας και προωθήσετε τις θέσεις σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!