Ερμής στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει !!


Έχοντας αφήσει πίσω μας ένα Νοέμβριο, αρκετά δύσκολο και περιοριστικό, τα καλά και αισιόδοξα νέα, θα λειτουργήσουν θετικά στην ψυχολογική μας διάθεση. Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς, φέρνει πολλά σημαντικά πλανητικά γεγονότα, και αυτό φαίνεται άλλωστε, από το ξεκίνημα του.

Την 01/12 στις 21: 51 μ.μ. ο Ερμής θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού, και θα κάνει την είσοδο του στο Πύρινο και πιο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη.

Η είσοδος του θα εγκαινιάσει μια περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα αρχίσουμε να έχουμε τις πρώτες θετικές ειδήσεις και μηνύματα στα ζητήματα που μας απασχολούν, ώστε να αρχίσουμε σταδιακά να χαιρόμαστε και να γινόμαστε λιγάκι πιο εξωστρεφείς. Τίποτα όμως δεν γίνεται τυχαία, αφού, η γνώση που έχουμε αποκομίσει θα μας βοηθήσει να δούμε την κατάσταση με πιο φωτεινά χρώματα.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα μας ωθήσει να εκμεταλλευτούμε τις ευκολίες της τεχνολογίας, όχι μόνο στην μάθηση, προσφέροντας σε αρκετούς από εμάς την δυνατότητα να ξεκινήσουμε ένα διαδικτυακό σεμινάριο. Αλλά, θα μας βοηθήσει να έρθουμε και πάλι σε επαφή με τα φιλικά μας πρόσωπα, διατηρώντας τις αποστάσεις.

Ένα από τα πράγματα που θα στερηθούμε, εξαιτίας των φετινών συνθηκών, είναι τα ταξίδια, ωστόσο, μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε ταξίδια γνώσης.

Από την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), τα οποία θα έχουν όχι μόνο την δυνατότητα να προωθήσουν τα σχέδια τους, αλλά, θα ξαναβρούν και πάλι την χαμόγελο και την καλή τους διάθεση. Ενώ, τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες), θα αναγκαστούν να δώσουν λύσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη οι όψεις που θα σχηματίσει είναι:

  • Στις 13/12 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (18ο 13’), η οποία είναι πιθανό να παραπλανήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 14/12 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη (20ο 53’), θα βοηθήσει να πάρουν δυναμικές αποφάσεις τα ζώδια της Γης (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαήμερου και στις αρχές του 3ου δεκαήμερου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 20/12 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (28ο 42’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Τοξότη  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία θα αρχίσετε να βλέπετε την ζωή σας εσείς οι Κριοί.
Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις Νομικές ή γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε και ένα πρόγραμμα Σπουδών ή ένα σεμινάριο μέσω διαδικτύου. Φυσικά, θα εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές συζητήσεις για τα οικονομικά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει όσους από εσάς έχετε οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Δημόσιο, Εφορία) να τις ρυθμίσετε, ενώ, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς στις ερωτικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονες συζητήσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, βοηθώντας σας παράλληλα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφο σας. Ενώ, είναι ιδιαίτερα βοηθητική, για όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε εσείς οι Καρκίνοι.
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις, στα ζητήματα που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τάξη στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα προσπαθήσετε να βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε πιο ευχάριστους ρυθμούς θα κινηθεί η καθημερινότητα σας από εδώ και στο εξής. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, κάνοντας σας πιο εξωστρεφείς, προβάλλοντας παράλληλα τις επιτυχίες σας. Η επικοινωνία με τους φίλους σας, θα είναι κάτι που θα σας γεμίσει χαρά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.
Η  είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την δυνατότητα να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις σκέψεις αλλά και τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να τα υλοποιήσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε η χαρά της ζωής, και δεν θα δυσκολευτείτε να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μυστικές συναντήσεις και έντονο παρασκήνιο θα υπάρχει γύρω από εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά, προχωρώντας σε μυστικές επαφές, κυρίως για τα θέματα που αφορούν την δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να επανέλθει στην ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του  Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε στα φιλικά σας πρόσωπα, και να μοιραστείτε μαζί τους τα σχέδια σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας κύκλο. 

ΙΧΘΥΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στην καριέρα σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, και να κάνετε τα επόμενα πετυχημένα βήματα στην καριέρα σας, βελτιώνοντας παράλληλα την εικόνα σας. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, συνεχίστε να στέλνετε το βιογραφικό σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!