Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο Ζυγό …


Με  μια λαμπερή Πανσέληνο θα αποχαιρετήσουμε τον Μάρτιο. Το πρώτο φεγγάρι της άνοιξης θα λειτουργήσει ως μεγεθυντικός καθρέφτης για τις σχέσεις μας , μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά, καθώς μας υπόσχεται ότι θα ζήσουμε πιο γλυκές στιγμές.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου,  για την Αθήνα,  θα πραγματοποιηθεί στις 28/03 στην 08ο 18’ του Ζυγού στις 21:48 μ.μ., ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Εμείς και οι άλλοι, την συντροφικότητα, τις συνεργασίες, την αρμονία , την ισορροπία και την διπλωματία,  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ο Ωροσκόπος του χάρτη της Πανσελήνου είναι στην 4ο 07’ του Σκορπιού, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον έλεγχο, την χειραγώγηση, την σεξουαλικότητα και την αναγέννηση.

Ποια στοιχεία είναι όμως αυτά που κάνουν το Μαρτιάτικο φεγγάρι τόσο ξεχωριστό;

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, εξαιτίας της πανδημίας του covid και των αναγκαστικών περιορισμών στους οποίους όλοι ζούμε, οι προσωπικές και οι φιλικές μας σχέσεις πέρασαν από διάφορα στάδια.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της δημιουργίας και της ανάπτυξης συνείδησης (5ο – 11ο), θα μας ωθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας στις φιλικές και στις ερωτικές μας σχέσεις, ενώ μας υπόσχεται ότι την χαρά της ζωής και του έρωτα θα την βρούμε μέσα από τις φιλικές μας συναναστροφές.

Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ήλιο που προηγήθηκε, καθώς και η όψη συνόδου με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού, μας δηλώνει με τον πιο έντονο τρόπο, ότι ο έρωτας ήταν, είναι και θα παραμείνει η κινητήριος δύναμη στην ζωή μας.

Οι όψεις εξάγωνου που σχηματίζει τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο, θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε σίγουροι για τα συναισθήματα σας, και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα , κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες,να ζήσουμε μια ερωτική ιστορία μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες, βέβαια μπορούμε να τη εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας αν την χρησιμοποιήσουμε για να εκφράσουμε την δημιουργικότητα μας καθώς και τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος από τον Υδροχόο με τον Άρη από τους Διδύμους, έρχεται να εξισορροπήσει την κατάσταση, αφού μας ωθεί να δουλεύουμε ακούραστα και να μένουμε εστιασμένοι στους στόχους μας, να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθηση μας και πάνω από όλα να μην αναλωνόμαστε άσκοπα.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Δήμητρα από τον Κριό με τον Άρη από τους Διδύμους, μας δίνει τα πρώτα θετικά δείγματα τόσο στα εργασιακά όσο και σε θέματα που αφορούν την υγεία.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η όψη συνόδου του Ήλιου της Αφροδίτης και του Χείρωνα με το Μεσουράνημα, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους επαγγελματικούς μας στόχους και να αλλάξουμε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εμάς.

Βέβαια, υπάρχει και η ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που είναι αρκετά πιεσμένοι καθώς εδώ και καιρό  βρίσκονται κάτω επιρροή της όψης τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού, αυτή η Πανσέληνος  είναι πιθανό να πυροδοτήσει ξαφνικά γεγονότα και αντιδράσεις τα οποία θα τους ωθήσουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την ζωή τους και το μέλλον τους.

Αστρικά, η Πανσέληνος του Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στην 14ο 09’ των Ιχθύων, και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 9ο 58’ του Ζυγού, σε σύνοδο με την Τροπική Πανσέληνο.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Ο έρωτας είναι η πηγή της ζωής και της δημιουργικότητας μας, για να τον βρούμε δεν χρειάζεται να ακολουθήσουμε άγνωστες διαδρομές, κι αυτό γιατί  τις περισσότερες φορές είναι δίπλα μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο Ζυγό  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις έχετε το βλέμμα σας στραμμένο αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με άλλη ματιά τόσο την σχέση σας με τον σύντροφο σας, όσο και τις συνεργασίες σας. Με την γνωστή σας ορμή, θα πάρετε και πάλι τα ηνία στην προσωπική σας ζωή και στην καριέρα σας, και θα δείξετε χωρίς φόβο και ενοχές τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτές τις ημέρες στην δουλειά σας εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος σας καθώς, προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να είστε αποτελεσματικοί και στα χρονοδιαγράμματα που σας έχουν δοθεί, διατηρώντας παράλληλα και τις ισορροπίες στη σχέση σας με τους συνάδελφους σας. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η προσωπική σας ζωή, και ένα κομμάτι που διατηρείται μυστικό, το οποίο δεν θέλετε να αποκαλυφθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι ο έρωτας αποτελεί για εσάς πηγή ζωής και την κινητήριος σας δύναμη. Στο ερώτημα όμως, που θα συναντήσετε τον έρωτα εν μέσω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων, η απάντηση είναι απλή. Μπορεί να είναι εδώ και αρκετό καιρό δίπλα σας, και να μην το έχετε αντιληφθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει σας θα βρεθείτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ανάμεσα στο δίλημμα, ακολουθώ τα πρέπει και δεν διαταράσσω τις επίπλαστες ισορροπίες που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα,  ή ακολουθείτε τους στόχους, τα όνειρα και τις επιθυμίες σας με κόστος να αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε φιλικό επίπεδο. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να έρθετε πιο σε συναισθηματικό επίπεδο με φιλικά σας πρόσωπα που βρίσκονται μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος σας για τα οικονομικά σας, καθώς αυτές τις ημέρες προκύπτουν συνεχώς ξαφνικά έξοδα, ωστόσο, είστε από τους τυχερούς, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο νιώθετε και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και την σεξουαλικότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Όλα τα φώτα επάνω σας θα είναι στραμμένα αυτές τις ημέρες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να δείτε με άλλα μάτια τη σχέση σας με τους άλλους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, δεν θα διστάσετε να δείξετε στον ερωτικό σας σύντροφο τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο εσωστρεφείς θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας για το μέλλον και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε τόσο για την προσωπική σας ζωή, όσο και για το επαγγελματικό σας μέλλον. Με ψυχραιμία οργανώστε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, και τολμήστε μια αλλαγή στην εμφάνιση σας η οποία θα σας ανανεώσει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την εξωστρέφεια σας θα βρείτε και πάλι εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές με άτομα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ είναι πιθανό, ένας νέος έρωτας να προκύψει κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συγκέντρωσης ή ενός καλέσματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα καριέρας θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκερω. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ενισχύσει την επιθυμία σας να φτάσετε στην κορυφή. Αυτή την φορά δεν θα δυσκολευτείτε, καθώς νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας, τις επιλογές και τη συναισθηματική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επικοινωνήσετε, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, τα μελλοντικά σας σχέδια σε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία εμπιστεύεστε. Η εκφραστικότητα σας και ο ενθουσιασμός σας θα τους εκπλήξουν ευχάριστα.

ΙΧΘΕΙΣ

Άγχος για τα οικονομικά σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο  του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις μιας οικονομικής συνεργασίας. Ωστόσο, πίσω από αυτό κρύβετε η αγωνία σας να μην χάσετε τα κεκτημένα σας (οικονομικά και συναισθηματικά).

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!