Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Προσοχή στις ψεύτικες υποσχέσεις !!!


Επιρρεπείς στα όμορφα λόγια θα είμαστε αυτές τις ημέρες όλοι μας, και αυτό δεν γίνεται τυχαία, αφού, έχουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από την πιεστική κατάσταση που βιώνουμε και να επιστρέψουμε στην παλιά μας ζωή.

Οι ειδήσεις που θα ακούσουμε αυτές τις ημέρες, θα έχουν ένα τόνο αισιοδοξίας. Όμως, ιδιαίτερα στις 13/12 θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με αυτά που θα ακούσουμε, καθώς, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (18ο 13’), είναι πιθανό να κρύβει αρκετές παγίδες.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να παρερμηνεύσουμε τα λόγια των άλλων και να ακούσουμε αυτά που εμείς θέλουμε, να δώσουμε υποσχέσεις που δεν έχουμε σκοπό να κρατήσουμε, να παρασυρθούμε σε κατά συνθήκη ψέματα για να μην στεναχωρήσουμε τους αγαπημένους μας, θα υπάρξουν αρκετές αναβολές και καθυστερήσεις, θα είμαστε επιρρεπείς σε λάθη εξαιτίας της έλλειψης προσοχής, ενώ είναι πιθανό να χάσουμε ή να ξεχάσουμε αγαπημένα αντικείμενα εξαιτίας της αφηρημάδας μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Δυσκολία να συγκεντρωθείτε θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και τον 9ο Ηλιακό σας οίκο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες , είναι πιθανό να σας κάνει να χάσετε ή να ξεχάσετε ένα αγαπημένο σας αντικείμενο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε έντονες τάσεις φυγής από την πεζή πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πίσω από τις λέξεις θα πρέπει να βλέπετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας κάνει να πιστέψετε στις υποσχέσεις των φίλων σας οι οποίες κάθε άλλο παρά πραγματικές είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες , είναι πιθανό να σας ωθήσει σε λάθη, καθώς θα εστιάσετε την προσοχή σας σε πράγματα που δεν πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αυτιά σας στα καλά λόγια των συναδέλφων σας θα πρέπει να κλείσετε εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη  με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας κάνει να πέσετε εύκολα θύματα εξαπάτησης από τους συναδέλφους σας, οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν την ανάγκη σας για επιβράβευση.

ΛΕΩΝ

Αναβλητικοί και αναποφάσιστοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο τους Ιχθύες , είναι πιθανό να μεγεθύνει το άγχος και τις ανασφάλειες σας, με αποτέλεσμα να αναβάλετε για λίγο αργότερα την υλοποίηση ενός προσωπικού ή επαγγελματικού σας σχεδίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε κατά συνθήκη ψέματα θα παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι δεν θα τηρήσετε, ή να πείτε μικρά αθώα ψεματάκια στους δικούς σας ανθρώπους, επειδή θέλετε να τους βλέπετε χαρούμενους.

ΖΥΓΟΣ

Την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας θα προσπαθήσετε να προβάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να ωθήσει να κρύψετε επιμελώς τα ελλείμματα στην δουλειά σας και να προβάλλετε τις ικανότητες σας όσο καλύτερα μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που ξέρετε πολύ καλά είναι ότι κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη  με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα, και να γοητεύσετε αυτούς που θέλετε , τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, με ιδιαίτερη ευκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα είναι πιθανό να παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες , είναι πιθανό να σας ωθήσει να δώσετε υποσχέσεις και να πείτε αυτά που οι άλλοι θέλουν να ακούσουν από εσάς, μόνο και μόνο για να πετύχετε τους στόχους σας. Προσέξτε όμως, γιατί το ψέμα έχει κοντά πόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την αξιοπιστία σας θα πρέπει να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον, ενώ στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα σχέδια σας, είναι πιθανό να υποσχεθείτε γη και ύδωρ.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσεχτικοί με τους φίλους σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να εμποδίσει την σωστή σας κρίση, με αποτέλεσμα να υπερεκτιμήσετε κάποια πρόσωπα από τον φιλικό σας κύκλο, ή να παρασυρθείτε σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις σε ανθρώπους που δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τους στόχους της επόμενης χρονιάς ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα,  θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για την δουλειά σας, και με την υπόσχεση μιας μελλοντικής αναβάθμισης. Αυτό που πρέπει να κάνετε, αντί να πετάξετε στα σύννεφα, είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!