Αφροδίτη στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει!!


Η περίοδος που διανύουμε, με τις ανατροπές και τα νέα δεδομένα στην καθημερινότητα μας, απαιτεί να βάλουμε την ζωή μας σε μια τάξη, ώστε μετά να έρθει η πολυπόθητη ισορροπία. Οι τομείς της ζωής μας, που συνήθως  δυσκολευόμαστε να βάλουμε σε τάξη, είναι η συναισθηματική μας ζωή και τα οικονομικά μας.

Την δύσκολη αυτή δουλειά θα αναλάβει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου. Τα ξημερώματα στις 03/10 η Αφροδίτη θα αφήσει το ζώδιο του Λέοντα και θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει μέχρι τα ξημερώματα της 28/10.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, αυτή η Αφροδίτη, θα καταφέρει να κάνει κάτι που μόνο αυτή μπορεί, να βάλει τάξη τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις  όσο και στο πορτοφόλι μας δίνοντας ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στις λεπτομέρειες.

Η ικανότητα της αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά με την λογική και όχι με το συναίσθημα, γι’ αυτό και στην Παραδοσιακή Αστρολογία η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θεωρείται θέση αδυναμίας, αφού τις αρέσουν οι ξεκάθαρες καταστάσεις, τα λίγα λόγια με αποτέλεσμα οι  σύντροφοι που τους αρέσει να τους χαϊδεύεις τα αυτιά να δυσαρεστούνται από την αυστηρή κριτική.

Και μπορεί κάτω από την επιρροή της  να μην δείχνουμε την αδυναμία μας στο ερωτικό μας ταίρι με μεγάλα λόγια και υπερφίαλες δηλώσεις, θα την δείξουμε όμως με ουσιαστικές πράξεις που στο τέλος έχουν και μεγαλύτερη αξία.

Πολύ σημαντική επίσης, θα είναι και η βοήθεια που θα δώσει αυτή η Αφροδίτη στα οικονομικά μας, αφού θα μας βοηθήσει να δώσουμε πρακτικές λύσεις στις οικονομικές μας υποθέσεις και να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις οικονομικές μας υποχρεώσεις.

Σε ότι αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με την διατροφή μας, ξεκινώντας για παράδειγμα ένα πρόγραμμα διατροφής ή για να προχωρήσουμε σε μη επεμβατικές θεραπείες αισθητικής και περιποίησης του δέρματος μας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ σε ερωτικές περιπέτειες είναι πιθανό να μπλεχτούν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της οι όψεις που θα σχηματίσει  είναι :

  • Στις 10/10 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό (9ο 30’), υπόσχεται κεραυνοβόλους έρωτες στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 18/10 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (17ο 28’), θα παρασύρει σε ερωτικές αυταπάτες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 19/10 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία (19ο 27’), θα φέρει επιτυχία και τυχερές γνωριμίες για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 21/10 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα (22ο 24’), υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές και σημαντικές γνωριμίες για τα  ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/10 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (25ο 52’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική τους ζωή και τις σχέσεις τους τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τις καθημερινές σας υποχρεώσεις θα καταφέρετε να οργανώσετε με επιτυχία αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στο χώρο της δουλειάς σας ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προσέξετε την εμφάνιση σας, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους ή για να προχωρήσετε σε μια αισθητική θεραπεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η  είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας, να διασκεδάσετε, να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, και πάνω από όλα για να δεχτείτε τα βέλη του έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια θετική περίοδος ξεκινά για τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα, επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ασχοληθείτε με την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας ή να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα νιώσετε πιο όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια περίοδος έντονης κινητικότητας ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, παράλληλα όμως στην καθημερινότητα σας  θα γίνετε πιο αυστηροί και επικριτικοί με τους άλλους καθώς θα δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

ΛΕΩΝ

Τάξη στο πορτοφόλι σας θα προσπαθήσετε να βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα αποτελέσει το διαβατήριο για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με το ερωτικό σας ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο τυχερές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Παρθένους.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την πιο γοητευτική σας πλευρά. Ο έρωτας θα παίξει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας,  κάνοντας σας πιο θελκτικούς, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία.

ΖΥΓΟΣ

Μυστικές διαδρομές θα ακολουθήσετε εσείς οι  Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ένα κύκλο σημαντικών οικονομικών συζητήσεων οι οποίες θα πρέπει να μείνουν μυστικές μέχρι να ολοκληρωθούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα έντονο έρωτα ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την προσοχή σας στην κοινωνική σας ζωή θα στρέψετε εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με ιδιαίτερα σημαντικά πρόσωπα, ενώ μέσα από φίλους θα γνωρίσετε άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ για τους αδέσμευτους, είναι πιθανό να δεχτούν τα βέλη του έρωτα σε μια φιλική συνάντηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την αλλαγή της εικόνας σας θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά από εδώ και στο εξής εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους και να δώσετε νέα ώθηση στην καριέρα σας, αυτή σας η επιτυχία θα είναι καθοριστική για να αλλάξει η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Ενώ για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να στείλετε το βιογραφικό σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ερωτευτείτε ένα συνεργάτη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία θα αρχίσετε να βλέπετε το μέλλον σας εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε λεπτομέρειες που στο παρελθόν δεν δίνατε, ενώ με χαρά θα δείτε να προχωράνε οι Νομικές σας υποθέσεις. Επίσης αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο Σπουδών, ενώ για τους αδέσμευτους ένας νέος έρωτας θα τους βοηθήσει να αλλάξουν την Κοσμοθεωρία τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας θα είστε από εδώ και στο εξής εσείς οι Υδροχόοι.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), να συζητήσετε τις προοπτικές μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ παράλληλα ξεκινά μια πολύ καλή περίοδος και για την ερωτική σας ζωή όπου θα έρθετε πιο κοντά με τον /την σύντροφο σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε και σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα σας απογειώσει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!