Ανάδρομος ‘Αρης στον Κριό και πως θα επηρεάσει τα ζώδια !!


Τους τελευταίους μήνες η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού μας έχει βοηθήσει να γίνουμε πιο τολμηροί και διεκδικητικοί, πιο αυθόρμητοι και ριψοκίνδυνοι, να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και δράσεις που πιθανό στο παρελθόν να διστάζαμε, παράλληλα όμως έχουμε παρατηρήσει ότι αρκετές φορές η ατμόσφαιρα γύρω μας γίνεται πολεμική.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, και όταν η κατάσταση φτάνει σε οριακό σημείο, το σύμπαν φροντίζει να μας  δίνει  την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα πίσω, ώστε να πάρουμε αποστάσεις, και σκεφτούμε πιο λογικά πριν προχωρήσουμε σε δράση.

Την δυνατότητα αυτή θα μας την δώσει η ανάδρομη πορεία του Άρη η οποία θα ξεκινήσει στις  11/09 από την 28ο 08’ και μέχρι τις 14/11 θα φτάσει στην 15ο 14’ όπου θα μπει σε στάση, ενώ στις 16/11 θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία από την 15ο 14’.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη στο ζώδιο του Κριού, θα πρέπει να κάνουμε κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Άρη και στο ζώδιο του Κριού, δηλαδή θα πρέπει να αναβάλουμε για λίγο την δράση μας, να  εκμεταλλευτούμε την δυνατότητα που μας δίνετε  ώστε να  επανεξετάσουμε τα σχέδια μας και να μην προχωρήσουμε σε βιαστικές αποφάσεις.

Αντίθετα, θα μάθουμε να λειτουργούμε με στρατηγική και να σκεφτόμαστε πολύ καλά την κάθε μας κίνηση πριν αντιδράσουμε, θα έχουμε την δυνατότητα να απαλλαγούμε από πράγματα που μας κρατάνε πίσω όπως συνήθειες και απωθημένα, ενώ θα μπορέσουμε να λύσουμε τις διαφορές μας με άτομα από το φιλικό ή οικογενειακό μας περιβάλλον.

Από την άλλη ,αυτή η χρονική περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να ξεκινήσουμε νέες δράσεις όπως για παράδειγμα εάν δεν γυμναζόμαστε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα έντονης άσκησης ή αυστηρής διατροφής, να κάνουμε μεγάλες αγορές, να ξεκινήσουμε μια κόντρα με αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες, να προχωρήσουμε σε τεχνικές εργασίες ή σε ανακατασκευή του χώρου μας εκτός εάν αυτές είχανε μείνει στην μέση.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν προς όφελος τους και να μην αφήσουν την βιασύνη και την παρόρμηση της στιγμής τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) παρόλο που θα υπάρξουν στιγμές που θα απογοητευτούν καθώς θα νιώθουν ότι εξωγενείς παράγοντες βάζουν εμπόδια στο δρόμο τους. Ενώ, από την άλλη  την δυνατότητα να κινηθούν  σωστά να αλλάξουν αν χρειαστεί την στρατηγική του θα έχουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Το μήνυμα της ανάδρομης πορείας του Άρη είναι:

Μαθαίνω να κάνω υπομονή, να μην βιάζομαι και να χάνω άσκοπα την ενέργεια μου σε διαμάχες χωρίς ουσία, αλλά εάν χρειαστεί, κάνω ένα βήμα πίσω, αποφεύγω την κατά μέτωπο επίθεση και βρίσκω άλλους τρόπους για να κερδίσω τη μάχη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Άρη στο ζώδιο του Κριού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι  :

  • Στις 24/9 ο ανάδρομος Άρης θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ερμή (26ο 34’), θα παρασύρει σε τσακωμούς  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 28/9 ο ανάδρομος Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη (25ο 34’), θα ανανεώσει την ερωτική ζωή των ζωδίων της Φωτιάς (Κριών, Λεόντων, Τοξοτών) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 29/9 ο ανάδρομος Άρης θα σχηματίσει για τελευταία φορά στον Παρορμητικό Σταυρό όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (25ο 20’), θα πιέσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι , Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλοι όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να αλλάξουν την τακτική τους.
  • Στις 9/10 ο ανάδρομος Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα (22ο 30’), θα αναγκάσει να πάρουν οριστικές αποφάσεις οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι , Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 13/10 ο ανάδρομος Άρης θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ήλιο (21ο 05’), θα ωθήσει σε προσβλητικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 19/10 ο ανάδρομος Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (19ο 27’), θα παρασύρει σε υπερβολικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 9/11 ο ανάδρομος Άρης θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη (15ο 22’), θα παρασύρει σε σκηνές ζηλοτυπίας τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Κριού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ένα βήμα πίσω θα πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή τη χρονική περίοδο για να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας και να ξεκουραστείτε ώστε να μπείτε στην μάχη και πάλι πιο δυνατοί. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να ξαναδείτε τις προσωπικές και τις ερωτικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονο παρασκήνιο θα υπάρχει γύρω από εσάς τους Ταύρους για τους επόμενους δύο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι τους επόμενους δύο μήνες η φαινομενική σας ηρεμία θα πρέπει να προβληματίσει το περιβάλλον σας μιας και εσείς θα προετοιμάζετε  πυρετωδώς τα επόμενα σας βήματα, αλλάζοντας εάν χρειαστεί και την στρατηγική σας και προχωρώντας σε χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα μπείτε στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε εσείς οι Δίδυμοι. Αυτό σημαίνει ότι θα ξαναδείτε με προσοχή τις συμπεριφορές των φίλων σας όχι μόνο απέναντι σας άλλα και προς τους άλλους, ενώ καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να δεχτείτε την πρόταση για μια  νέα επαγγελματική συνεργασία εάν δεν μελετήσετε με μεγάλη προσοχή τους όρους και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσεχτικά βήματα στην καριέρα σας θα πρέπει να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη στο ζώδιο του Κριού, αποφύγετε όσο είναι δυνατόν, να προχωρήσετε σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα,  καθώς επίσης και να ξεκινήσετε διαμάχες με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον γιατί στο τέλος εσείς θα βγείτε χαμένοι. Όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας μην απογοητευτείτε εάν υπάρξουν καθυστερήσεις στις απαντήσεις που περιμένετε.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού ήταν ιδιαίτερα ωφέλιμη για εσάς τους Λέοντες, αφού σας βοήθησε να δρομολογήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.Η ανάδρομη πορεία του Άρη, θα είναι εξίσου ωφέλιμη για εσάς, αφού θα σας δώσει την δυνατότητα να δείτε τα ελλείμματα που υπάρχουν σε αυτά και να προχωρήσετε στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Επίσης, μην απογοητευτείτε εάν αναγκαστείτε να αναβάλετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό για λίγο αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε με ιδιαίτερη επιμέλεια το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Παρθένοι . Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα σας δώσει το χρόνο για να επανεξετάσετε τις προτάσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, το μόνο που πρέπει να διαχειριστείτε είναι το άγχος σας γύρω από το οικονομικό σας μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα ξαναδείτε εσείς οι Ζυγοί.
Η παρουσία του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, δημιούργησε αρκετές εντάσεις και συγκρούσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του θα έχετε την δυνατότητα να επανεξετάσετε με προσοχή τις σχέσεις σας και παίρνοντας απόσταση από τα πράγματα θα δείτε ποιες είναι σημαντικές για εσάς και ποιες όχι. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην ανοίξετε νέο κύκλο αντιπαραθέσεων εξαιτίας της αναβλητικότητας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας συνεχώς αυξάνονται και εσείς τρέχετε να τα προλάβετε όλα. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του Κριού, προσπαθήστε να κάνετε οικονομία δυνάμεων και να μην φέρνετε τον οργανισμό σας στα άκρα, αυτό σημαίνει ότι καλό θα ήταν για το επόμενο δίμηνο να αποφύγετε τις εξαντλητικές δίαιτες ή την έντονη γυμναστική και να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στους τυχερούς του καλοκαιριού ανήκετε εσείς οι Τοξότες αφού η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού σας βοήθησε να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας . Η ανάδρομη πορεία του Άρη θα είναι εξίσου βοηθητική και χρήσιμη για εσάς, αφού θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα μάθετε να μην ξοδεύετε άσκοπα τα συναισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του θα ασχοληθείτε και πάλι με υποθέσεις που θεωρούσατε ότι είχανε κλείσει, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να λύσετε οριστικά παρεξηγήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αυτό το χρονικό διάστημα είναι κατάλληλο για να τελειώσετε με τεχνικές εργασίες στο σπίτι σας που είχανε μείνει στην μέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστεί αρκετά το επόμενο δίμηνο, και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη στο ζώδιο του Κριού, θα υπάρξουν αρκετές αναβολές στα σχέδια σας. Αντί να δυσανασχετείτε και να εκνευρίζεστε, εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή τη χρονική περίοδο ώστε να κάνετε νέες επαφές οι οποίες μπορεί να σας φανούν πολύ πιο χρήσιμες στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η ανάδρομη πορεία του Άρη θα προκαλέσει αρκετές καθυστερήσεις στην υλοποίηση νέων οικονομικών συνεργασιών, ενώ παράλληλα τα έξοδα θα συνεχίζουν να τρέχουν. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις παρορμητικές σπατάλες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην είστε κτητικοί με τους αγαπημένους σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 25 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια ημέρα για νέες αρχές . Αναζητήστε τρόπου ...

Oroskopos.tv

Τι αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας η Πανσέληνος στο ζώδιο του σκορπιού στις 24/4

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος στο ζώδιο του σκορπιού Το κλείσιμο ενός κύκλο σηματοδοτεί η Πανσέληνος ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 23 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εστιάσετε στους στόχου ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τις σκέψεις κα ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 21-28 Απριλίου, μάθε πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο   ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Πανσέληνο στον Σκο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!