Αριθμολογικές προβλέψεις Ιανουάριος 2022


Ιανουάριος  2022.  Μήνας  Επτά ( 7 ).

Χρόνια πολλά! Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Ιανουαρίου, με την αρχαία μέθοδο της αριθμολογίας, θα θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στην 1/1/2022, για να βρούμε τον αριθμό του, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του  :  1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 2 = 8. Άρα ο αριθμός του παραπάνω ατόμου είναι το οκτώ ( 8 ). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 μέχρι το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας δίνουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα, όσο και για το πεπρωμένο μας.

Ο Ιανουάριος του 2022 έχει την αριθμητική αξία του 7 ! Αυτό γιατί αν προσθέσουμε τον αριθμό του μήνα 1, επειδή είναι ο 1ος μήνας, στην αριθμητική αξία του έτους 6, επειδή 2022 = 2 + 0 + 2 + 2 = 6, μας δίνει το αριθμολογικό αποτέλεσμα 7  :  1 ( Ιανουάριος ) + 6 ( 2022 = 2 + 0 + 2 + 2 = 6 ) = 7. Στην δυτική αριθμολογία το 7 «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Ποσειδώνα. Ενώ στην Ινδική από τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Στους πυθαγόρειους ήταν ο αριθμός που ερμηνεύονταν ως η πνευματικότητα και ο νους στα νοήμονα όντα. Χαρακτηρίζονταν και ως «παρθένος», επειδή δεν προκύπτει από άλλους αριθμούς. Οι αρχαίοι τον απέδιδαν στην θεά ( παρθένα ) Αθηνά.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, μας περιμένει ένας μήνας πνευματικής ωρίμανσης, ή ένας επιλεκτικός μήνας! Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν στον καθένα μας εσωτερικά ξεκαθαρίσματα για το τι κρατάει και τι αφήνει στην ζωή του. Ίσως να προκύψει μία πιο συνειδητή κατάσταση ζωής, σε… αντίθεση με το όσα έρθουν κι όσα πάνε. Θα υπάρξει ειλικρίνεια, κυρίως απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό. Κατόπιν, ειλικρίνεια προς τους άλλους. Οι ερωτικές σχέσεις θα γίνουν πιο σταθερές. Η επιλογή συντρόφου θα είναι γενικότερα πιο συγκεκριμένη και στοχευμένη σε ένα πρόσωπο! Θα προκύψουν γάμοι ή αρραβώνες στις σχέσεις που θα έχουν βάθος, κι όχι από επιπόλαιη απόφαση. Οι επαγγελματικές αναζητήσεις και επιλογές θα έχουν ποιότητα. Τα χρήματα θα υπάρχου σε ικανοποιητικό βαθμό, όχι όμως σαν αυτοσκοπός, αλλά ως μέσον ικανοποίησης των αναγκών και των πραγμάτων που μας ευχαριστούν κτλ.

Επιπλέον τυχεροί-ες θα είστε όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό 7, ή είστε γεννημένοι-ες στις 7, 16, 25, οποιουδήποτε μήνα! Επίσης όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας, όπως αναγράφεται στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας, τα γράμματα  :  Ζ, ζ – Ο, ο – Ψ, ψ, τα οποία σύμφωνα με την πυθαγόρεια αριθμολογία αντιστοιχούν στο 7. Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στο 7 είναι τα  :  G, g – P, p – Y, y.

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ [ 1 ]

Χρόνια πολλά! Θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στις αλλαγές. Θα έχετε κάποιες προκλήσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας αγχώσουν ταυτόχρονα!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, ίσως να αιωρείται στην ατμόσφαιρα η υποψία για ένα εξωσυζυγικό φλερτ στο έναν από τους δύο σας. Μπορεί αυτό να έχει βάση, αλλά μπορεί να είναι και μία ψευδαίσθηση υπερβολικής ζήλειας. Δείξτε ψυχραιμία και μην προτρέχετε να βγάλετε συμπεράσματα. Καλύτερα να κρατήσετε το ταίρι σας κοντά σας με την καλή σας συμπεριφορά, ή εκείνο εσάς. Οι σκηνές ζήλειας, κυρίως αν είναι αβάσιμες, θα απομακρύνουν χειρότερα τον έναν από τον άλλον.

Αν έχετε χωρίσει, και θέλετε να είστε και πάλι μαζί με τον ή την πρώην σας, καλό θα είναι να κάνετε υπομονή, και να μην πιέζετε τα πράγματα, ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος! Αυτό από μόνο του θα δείξει και στους δύο σας πως σέβεστε ο-η ένας-μία τον χρόνο της-του άλλης-ου, όπως και την ψυχολογία σας. Ίσως η μεγαλύτερη παρεξήγηση στην σχέση σας να ήταν, ότι θεωρούσατε αυτονόητη την απόλυτη αφοσίωση μεταξύ σας, χωρίς να την διεκδικείτε σωστά. Προς το τέλος του μήνα θα έχετε μία καλή ευκαιρία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία με γυναίκα ή με άντρα αντίστοιχα που θα σας συναρπάσει. Καλό θα είναι να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από την αρχή τουλάχιστον, επειδή έτσι, πολύ εύκολα θα απογοητευτείτε, και εσείς και ο άλλος, εάν γίνει ένα λαθάκι. Να έχετε κατανόηση και επιμονή μεταξύ σας, ώστε να κτίσει αυτή η γνωριμία γερή βάση.

Στην εργασία σας θα έχετε άνοδο. Θα είναι ένας δυνατός μήνας, γεμάτος ευχάριστες επαγγελματικές εκπλήξεις. Ίσως κάποιος συνάδελφος ή συνεργάτης σας να σας εκνευρίσει με την συμπεριφορά του. Παρόλα αυτά μην δώσετε σημασία και διαστάσεις. Αφήστε την ενέργεια να ισορροπήσει. Χρηματικά θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Θα λάβετε απρόσμενα χρήματα!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία που θα σας βάλει στην διαδικασία να μάθετε νέες δεξιότητες ή τεχνικές. Αυτό θα σας αρέσει, ενώ θα είναι και μια ευκαιρία να εμπλουτίσετε την επαγγελματική εμπειρία σας. Γενικότερα θα είστε ευχαριστημένοι και χρηματικά ικανοποιημένοι.

Προσωπικός αριθμός  ΔΥΟ [ 2 ]

Χρόνια πολλά! Θα σας απασχολήσουν κυρίως οι σχέσεις σας, είτε οι προσωπικές, είτε οι επαγγελματικές. Κάποια πράγματα θα κριθούν  από την  ποιότητα στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας πρόκειται να έρθετε πιο κοντά με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Παρόλα αυτά θα χρειαστεί και ο ένας και ο άλλος να δείξετε ήρεμη και χαλαρή διάθεση. Τούτο γιατί, αν δεν προσέξετε, μπορεί αυτή η προσέγγιση να εξελιχθεί σε ένα… χείμαρρο παραπόνων, που τελικά αντί για να ωφελήσει, θα ταλαιπωρήσει χειρότερα την σχέση σας. Με καλή θέληση θα ανασυγκροτηθείτε και θα ανανεωθείτε σαν ζευγάρι.

Οι χωρισμένοι-ες που σκέφτεστε την επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, θα έχετε μία καλή ευκαιρία μέσα στον μήνα. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να είναι καθοριστική, και να σηματοδοτήσει την επανένωσή σας, ή να επιβεβαιώσει τον χωρισμό σας. Γι αυτό καλό θα είναι να μην φερθείτε επιπόλαια, ούτε ο-η ένας-μία, ούτε η-ο άλλη-ος. Εάν ωστόσο ορισμένοι-ες επιβεβαιώσετε τελικά τον χωρισμό σας, τούτο θα σημαίνει ότι παρακάτω σας περιμένει μία καλύτερη τύχη με μία-έναν πιο ταιριαστή-ο σύντροφο!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ίσως να ταλαιπωρηθείτε κάπως με μία καινούργια γνωριμία, ή με μία που ήδη έχετε κάνει. Μπορεί να περάσετε από σκαμπανεβάσματα, τα οποία θα προέρχονται από μικρότερες ή μεγαλύτερες παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Για να υπάρξει καλή έκβαση θα χρειαστεί να έχετε λίγη παραπάνω εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Χωρίς αυτήν, θα υπάρχει ανασφάλεια, η οποία θα οδηγεί σε ασυνεννοησία.

Στην εργασία σας θα έχετε σταθερότητα και μαζί μία άνοδο. Προσέξτε πιθανά σενάρια ζήλειας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα ξεκινούν από την σύγκρισή σας με άλλα άτομα, είτε από την μεριά σας, είτε από την μεριά τους. Αποφύγετε τέτοιες συμπεριφορές και εστιάστε στο έργο σας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας. Οι χρηματικές αμοιβές σας θα βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και θα είναι τακτικές.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία που θα σας αρέσει, και θα σας προκαλεί ταυτόχρονα να την μάθετε καλύτερα. Εναλλακτικά,  θα επιστρέψετε σε μία δουλειά που ήσασταν στο παρελθόν. Ωστόσο οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και θα δείτε ανανέωση. Οικονομικά θα αρχίσετε να ανεβαίνετε με σταθερότητα.

Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ [ 3 ]

Χρόνια πολλά! Θα έρθετε κοντά με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Είτε γίνουν φίλοι σας, είτε όχι, θα έχετε κάτι ουσιαστικό να αποκομίσετε από την γνωριμία μαζί τους.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, ίσως να υπάρξει μία διχόνοια, η οποία ωστόσο δεν θα οφείλετε στην χαλάρωση των συναισθημάτων σας. Το αντίθετο μάλιστα, ενώ τα μεταξύ σας συναισθήματα θα είναι δυνατά, οι απόψεις του καθενός σας ενδέχεται να είναι πολύ διαφορετικές. Πόσο μάλλον όταν αφορούν σε πρακτικά θέματα για τον δεσμό ή τον γάμο σας. Μη χάνετε την ψυχραιμία σας και μην θέλετε οπωσδήποτε να βρείτε εδώ και τώρα την λύση. Αφήστε τις συζητήσεις σας να οδηγήσουν μόνες τους σε ένα συμπέρασμα.

Αν έχετε χωρίσει και αναρωτιέστε για την πιθανότητα μίας επανασύνδεσης, τότε καλό θα είναι να δείξετε καρτερικότητα. Δεν προβλέπεται μία σύντομη εξέλιξη. Κι αυτό επειδή χρειάζεστε και οι δύο σας χρόνο, ώστε να κατανοήσετε την ποιότητα της σχέσης σας, και να δείτε σε ποια σημεία θα μπορούσαν να γίνουν εποικοδομητικές αλλαγές. Παρόλα αυτά, αυτές οι αλλαγές δεν θα έχουν επιτυχία, εάν δεν γίνουν κι από τους δύο σας. Η ευκαιρία θα δοθεί προς το τέλος του μήνα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε μία γυναίκα ή ένα άντρα αντίστοιχα με την-τον οποία-ο θα υπάρξει χημεία. Από την άλλη, μπορεί να ανήκετε σε διαφορετικές κουλτούρες, ή να έχετε διαφορετική στάση ζωής. Θα χρειαστεί αυτό να γεφυρωθεί με καλή θέληση, εάν θέλετε πραγματικά να πάτε παρακάτω μαζί.

Στην εργασία σας θα έχετε άνοδο και υποστήριξη μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως να σας γίνει κάποια αύξηση στον μισθό σας. Κάποιο σημαντικό άτομο, ή και περισσότερα, θα πιστέψουν σε εσάς και θα θελήσουν να σας προωθήσουν στην ιεραρχική κλίμακα. Από χρηματικής πλευράς οι αμοιβές ή τα κέρδη σας θα ανέβουν αισθητά.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα δεχτείτε βοήθεια γι αυτόν τον σκοπό από άτομο του περιβάλλοντός σας με γνωριμίες. Θα εισέλθετε ως το τέλος του μήνα σε έναν επαγγελματικό χώρο, που θα ταιριάζει με τις γνώσεις ή τις δεξιότητές σας. Οι χρηματικές αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές και τακτικές.

Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Χρόνια πολλά! Θα νιώσετε ότι δικαιώνεστε σε θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Μπορεί να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας προς το καλύτερο.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα υπάρξει ταύτιση και συνεννόηση. Σε μερικές περιπτώσεις αυτό ίσως να γίνει κάπως μηχανικά, όμως πρακτικά θα λειτουργήσει και θα σας πάει ένα βήμα παρακάτω. Στα ανύπαντρα ζευγάρια μπορεί να γίνει πρόταση γάμου.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να έχετε μία νέα ευκαιρία με τον ή την πρώην σας, αυτό από μόνο του στην δική σας περίπτωσή είναι καλό σημάδι! Τούτο σημαίνει ότι η χημεία της σχέσης σας είναι αρκετά δυνατή, ώστε να γνωρίζετε αν είναι… γραφτό να συνεχίσετε μαζί ή όχι! Όλα θα εξαρτηθούν από το τι πραγματικά θέλετε εσείς ή ο-η άλλος-η. Μερικές φορές και για έναν… ανεξήγητο λόγο, τυχαίνει να γυρνάμε την πλάτη και σε κάτι που αξίζει!

Οι ελεύθεροι άντρες πρόκειται να γνωρίσετε μία γυναίκα πολύ ταιριαστή με εσάς. Δεν θα έχει ενδοιασμούς να σας ακολουθήσει. Εάν πραγματικά θέλετε μία αρμονική σχέση στην ζωή σας, θα είναι η ευκαιρία σας να την δημιουργήσετε. Αποφύγετε τις πολλές διακυμάνσεις από την πλευρά σας. Ή τουλάχιστον μην αφήνεται να φανούν.

Οι ελεύθερες γυναίκες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με άντρα, που θα σας δείξει από την αρχή έναν βαθμό θαυμασμού! Μπορεί να νιώθει ότι τον έχετε συναρπάσει. Καλό θα είναι ωστόσο να μην… κρεμαστεί από επάνω σας, εφόσον του δώσετε την ευκαιρία να σας γνωρίσει καλύτερα. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ενδέχεται να σας κουράσει κάπως η τάση του να… εξαρτάτε από εσάς!

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Στον επαγγελματικό σας χώρο θα υπάρχει αρμονία και συνεννόηση. Εάν έχετε διευθυντική θέση, θα είστε δίκαιοι-ες και αγαπητοί-ες από τους υφισταμένους σας. Θα εργάζονται με καλή διάθεση εξαιτίας την δικής σας σωστής διαχείρισης. Από χρηματικής πλευράς θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, ενδέχεται να… κολυμπήσετε εξ αρχής στα… βαθιά νερά! Τούτο σημαίνει ότι θα εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο, στον οποίο από το ξεκίνημα σας θα σας δώσουν μία υπεύθυνη θέση, ή μία θέση ανώτερη ιεραρχικά. Αυτό μπορεί να οφείλετε στις δεξιότητές σας, ή στην προϋπηρεσία σας. Κυρίως βέβαια στο κύρος που θα εμπνέετε. Από χρηματικής πλευράς θα έχετε πολύ καλές αποδοχές.

Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Χρόνια πολλά! Θα διανύσετε έναν μήνα γεμάτο εκπλήξεις! Ίσως αυτές να προέρχονται από κοντινά σας άτομα. Καλό θα είναι να φιλτράρετε τα γεγονότα που σας συμβαίνουν, προτού βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ίσως να υπάρξει μία τάση να κατηγορήσετε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ον για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Κάτι τέτοιο θα οξύνει την σχέση σας. Καλό θα είναι να μη αναζητάτε απαραίτητα το… δίκιο σας, αλλά να κοιτάτε πώς θα κρατηθεί η σχέση σας σε ηρεμία. Εκτός βέβαια εάν πρόκειται για ένα ακραίο πρόβλημα. Ωστόσο, για αρκετά ζευγάρια μπορεί όλη αυτή η διαδικασία να βοηθήσει στο να ωριμάσει κι άλλο η σχέση σας.

Εάν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε αν θα είστε και πάλι μαζί με τον ή την πρώην σας, αυτό ίσως να μη είναι μια υπόθεση ρουτίνας. Καλό θα είναι να κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν της σχέσης σας. Να δείτε εάν η σχέση σας, σας έχει εξελίξει εσωτερικά ή και εξωτερικά σαν άνθρωπο, ή αν σας έχει κρατήσει πίσω. Τούτο θα έχει σημασία, εφόσον δεν θα υπάρχει λόγος να επιστρέψετε σε μία σχέση που σας έχει βάλει φρένο στην προσωπική σας εξέλιξη. Διαφορετικά οι όποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν και θα είστε πάλι μαζί.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας… κλέψει την καρδιά και το μυαλό! Μάλλον κι εσείς σε εκείνην-ον! Η εξέλιξη της γνωριμίας προβλέπεται να είναι γρήγορη. Ωστόσο καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από το πάθος σας και οι δύο σας, ώστε να… συμπεριφέρεστε σαν να υπάρχει μόνο η γνωριμία σας και τίποτα άλλο! Κάτι τέτοιο θα δυσαρεστήσει τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Στην δουλειά σας προβλέπεται να τα πηγαίνετε καλά. Η καλή σας εξέλιξη ίσως να παρακινήσει κάποιους να σας κάνουν μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Φροντίστε να διερευνήσετε αρκετά τα συν και τα πλην αυτής της πρότασης, και κατόπιν να την δεχτείτε ή να την αρνηθείτε. Από χρηματικής πλευράς θα είστε ασφαλείς και ικανοποιημένοι.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία μπορεί να χρειαστεί να περάσετε από κάποιον διαγωνισμό για την κατάκτηση κάποιας θέσης. Ή να σας επιλέξουν με τα σχετικά κριτήρια που χρειάζονται. Διαφαίνεται να έχετε επιτυχία και να κατακτάτε την θέση που σας ενδιαφέρει. Οι αμοιβές σας θα είναι καλές και τακτικές.

Προσωπικός αριθμός  ΕΞΙ [ 6 ]

Χρόνια πολλά! Μπορεί αυτός ο μήνας να είναι για εσάς μία περιπλάνηση! Θα έχει σημασία, εάν θα την κάνετε μόνοι σας ή με… συντροφιά. Πολλά θα καθοριστούν τούτον τον μήνα για την συνέχεια της νέας χρονιάς!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ίσως να μην… βγαίνει άκρη και συμπέρασμα. Αφήστε τα πράγματα να πάρουν την δική τους πορεία και μην επεμβαίνετε καθοριστικά. Η εξέλιξη θα είναι η καλύτερη, εφόσον δεν πιέσετε, εσείς ή ο-η σύζυγος ή σύντροφό σας την κατάσταση. Αργότερα, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε καλύτερα. Μάλιστα θα εκτιμήσετε παρακάτω ο ένας την υπομονή και την κατανόηση του άλλου!

Αν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για μία πιθανή επανασύνδεση, μάλλον θα συμβεί ένα από τα εξής δύο  :  α) Ή θα παραμείνετε φίλοι, έχοντας αφήσει στην άκρη την αμοιβαία σας ερωτική διεκδίκηση. β) Ή θα τα ξαναβρείτε, εκτονώνοντας την ερωτική σας χημεία και δυναμώνοντας την συναισθηματική σας προσέγγιση! Εάν συμβεί το πρώτο, τότε λίγο παρακάτω ένα νέο ταίρι θα διεκδικήσει μία θέση στην ζωή σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες αρχικά θα… περιπλανηθείτε σε μία ερωτική αναζήτηση, μέχρι να κατανοήσετε ότι δεν υπάρχει το… τέλειο ταίρι! Ίσως προς το τέλος του μήνα να κάνετε μία σταθερή γνωριμία με γυναίκα ή με άντρα αντίστοιχα, που θα σας κερδίσει, έχοντας και κάποια ασήμαντα ελαττώματα!

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά! Όμως μία αλλαγή, ίσως και απρόβλεπτη, θα σας απογειώσει! Θα έρθει μία εξαιρετική εξέλιξη, την οποία δεν θα πρέπει να προσπεράσετε αβασάνιστα. Κυρίως αν θέλετε να βελτιώσετε την επαγγελματική και οικονομική σας κατάσταση. Ενδεχομένως τούτη η αλλαγή να είναι μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο προερχόμενη, ή και από έναν παραπλήσιο χώρο! Χρηματικά θα ανέβετε σημαντικά!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία… άνετη δουλειά, με την έννοια ότι θα σας ταιριάζει τόσο, που δεν θα σας κουράζει, και θα την κάνετε με κέφι. Παρόλα αυτά μην επαναπαυτείτε και χάσετε τον επαγγελματισμό σας. Από χρηματικής πλευράς θα είστε ευχαριστημένοι, ενώ και το περιβάλλον εργασία σας θα είναι φιλικό.

Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ [ 7 ]

Χρόνια πολλά! Θα ξεκινήσετε την νέα χρονιά σας με… χαριτωμένες εντάσεις! Τούτο δείχνει την πολιτισμένη προσωπικότητά σας. Παρόλα αυτά, ίσως αυτές οι εντάσεις, αν και αθώες, να κρύβουν ένα βαθύτερο ρήγμα στις σχέσεις σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα επικρατήσει μία ελαφριά διαμάχη για ένα συγκεκριμένο θέμα, ή για περισσότερα. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί-ες, ώστε αυτή η διαμάχη να μην κρατήσει για όλον τον μήνα. Παρότι υπάρχει βαθιά αγάπη μεταξύ σας, χρειάζεται να την δείχνετε ο-η ένας-μία στην-στον άλλη-ον με την υπομονή και την κατανόησή σας. Τα συνεχόμενα ξεσπάσματα ενδέχεται να δημιουργήσουν έναν εθισμό στις αψιμαχίες.

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να τα βρείτε και πάλι με τον ή την πρώην σας, τούτο θα μοιάζει σαν την μάχη μεταξύ… Τιτάνων! Έχοντας και οι δύο σας ισχυρές προσωπικότητες, θα χρειαστεί να γίνεται πιο διαλλακτικοί-ες, εάν θέλετε να υπάρξει ένα ήρεμο μέλλον μεταξύ σας. Διαφορετικά, ακόμη και μία επανασύνδεση ενδέχεται να ναυαγήσει σύντομα. Γι αυτό αν δεν σκοπεύετε, ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος να δείξετε διαλλακτικότητα και ευελιξία, αφήστε την ζωή να σας φέρει ένα άλλο ταίρι, που θα σας θαυμάζει για τον δυναμισμό σας, χωρίς να σας ανταγωνίζεται.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα ξεκινήσετε αναπάντεχα μία καινούργια γνωριμία μετά από… καυγά! Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε κι οποτεδήποτε, από την ουρά σε μία δημόσια υπηρεσία, μέχρι την αναμονή στην στάση ενός λεωφορείου κτλ. Ωστόσο αυτός ο… καυγάς θα κρύβει από κάτω ένα ερωτικό… κίνητρο. Τα υπόλοιπα θα εξελιχθούν από μόνα τους! Καλό θα είναι να μην το πάρετε σχοινί-κορδόνι και καυγαδίζετε συνεχώς!

Στην εργασία σας θα έχετε πολύ καλή εξέλιξη. Ίσως όμως να χαλαρώσει ή και να σταματήσει μία συνεργασία, που δεν σας εξυπηρετεί πια. Αυτό, αν προκύψει, θα είναι κάτι που θα σας απελευθερώσει από ένα φρένο, το οποίο σας κρατούσε πίσω. Κατά τ’ άλλα οι χρηματικές σας αποδοχές θα είναι πολύ καλές και τα κέρδη σας ανεβασμένα.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα βρεθείτε σε χώρο στον οποίο θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή. Κυρίως στο θέμα της έκφρασής σας. Ενδέχεται να πρέπει να ακολουθήσετε τη γραμμή που θα σας δοθεί, χωρίς να μπορείτε, τουλάχιστον στην αρχή, να έχετε άποψη. Αυτό μάλλον θα σας κακοφανεί κάπως, όμως θα ισορροπήσει μέσα σας από τα άλλα καλά αυτής της δουλειάς. Θα έχετε καλές και τακτικές αμοιβές.

Προσωπικός αριθμός  ΟΚΤΩ [ 8 ]

Χρόνια πολλά! Ο μήνας αυτός θα εκτονώσει την δοτικότητά σας! Θα σας αρέσει να δίνετε! Καλό θα είναι ωστόσο, εάν θέλετε να έχετε υγιείς σχέσεις, να κρατάτε μία ισορροπία ανάμεσα στο να δίνετε και στο να παίρνετε!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ίσως να νιώσετε μία αδικία από την μεριά του-της συζύγου ή συντρόφου σας προς εσάς. Τούτο θα σημαίνει ότι ενώ δίνετε αρκετά, το ταίρι σας φαίνεται σαν να έχει καλομάθει να παίρνει. Καλό θα είναι ωστόσο να διερευνήσετε αν αυτό συμβαίνει, επειδή το ταίρι σας έχει πολλά να κάνει και είναι κουρασμένο, ή επειδή έχει… επαναπαυτεί. Μην ασκείτε αυστηρή κριτική, κι αρχίσετε να ζητάτε κι εσείς κάποια απλά και εύκολα πράγματα, που ξέρετε ότι ο άλλος μπορεί να σας τα δώσει.

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να έχετε μία νέα ευκαιρία με τον ή την πρώην σας, τότε καλύτερα να περιμένετε από εκείνον-η την πρώτη κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι συνήθως κάνατε εσείς τις φιλότιμες κινήσεις κι όχι ο-η άλλος-η. Αν πράγματι γίνει η κίνηση από τον ή την πρώην σας, αυτό θα δείχνει ότι αναγνωρίζει την αξία σας. Επίσης ότι έχει συναισθήματα για εσάς. Αν δεν γίνει η κίνηση αυτή, καλύτερα παρακάτω να γνωρίσετε ένα καινούργιο ταίρι, που θα εκτιμά την δοτικότητά σας και θα ανταποδίδει!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο, το οποίο ενδέχεται στην αρχή τουλάχιστον να σας φανεί… σνομπ! Παρόλα αυτά διαφαίνεται να το διεκδικείτε! Στην πορεία βέβαια το άτομο αυτό θα χαλαρώσει και θα αφεθεί. Καλό θα είναι να γνωρίσετε καλά τον χαρακτήρα του, ώστε να καταλάβετε για ποιόν λόγο θέλει να φαίνεται κάπως… απόμακρο!

Στην δουλειά σας θα έχετε εξαιρετική πορεία. Θα είναι έξυπνο από μέρους σας να δείχνετε δεκτικότητα, όταν κάποιος ανώτερός σας, σας καθοδηγεί ή σας συμβουλεύει. Μην πέσετε στην παγίδα να βγάλετε εκνευρισμό σε κάποιον προϊστάμενό σας. Η έξυπνη αυτή στάση σας θα σας βοηθήσει να περνάτε καλύτερα, αλλά και να διατηρήσετε καλές σχέσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι χρηματικές αμοιβές ή τα κέρδη σας θα είναι ανεβασμένα.

Αν αναζητάτε νέα εργασία, θα σας υποδεχτεί ένας επαγγελματικός χώρος, στον οποίο εκτός από εργαζόμενοι θα είστε και μαθητευόμενοι! Θα αποκτήσετε εκεί καινούργιες δεξιότητες! Δείξτε ταπεινότητα και υπομονή. Μην κάνετε σαν να τα ξέρετε όλα! Θα αμείβεστε καλά και τακτικά.

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Χρόνια πολλά! Ο καινούργιος χρόνος ξεκινάει με προκλήσεις για εσάς. Μέσα από αυτές θα εξελίξετε τον εαυτό σας και ίσως να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας μπορεί να δεχτείτε κάποια παράπονα από τον-την σύντροφο ή σύζυγό σας, τα οποία θα έχουν να κάνουν κυρίως με θέματα συνεννόησης και κατανόησης. Δείξτε διαλλακτικότητα και μην σκληραίνετε την στάση σας προκειμένου να έχετε το πάνω χέρι. Κάτι τέτοιο θα σας κρατήσει σε απόσταση με τον άνθρωπό σας. Ακούστε τι σας λέει ο-η άλλος-η και δείξτε υποχωρητικότητα, εκεί που χρειάζεται, για να είστε ευχαριστημένο και οι δύο σας.

Εάν έχετε χωρίσει, όμως θέλετε να έχετε μία ευκαιρία με το πρώην ταίρι σας, καλό θα είναι να σκεφτείτε πρώτα την βασική αιτία του χωρισμού σας. Ενδεχομένως έχετε μεταξύ σας δυνατά συναισθήματα, όμως διαφαίνεται να υπήρξε αναποτελεσματική επικοινωνία. Ίσως ο ένας να προσπαθούσε, συνειδητά ή ασυνείδητα, να… καπελώσει τον άλλον! Εάν και οι δύο σας έχετε πλέον την καλή διάθεση να βάλετε νερό στο κρασί σας, τότε μία ευκαιρία επανασύνδεσης που προβλέπεται μέσα στον μήνα, θα έχει επιτυχία.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα με την-τον οποία-ο θα έχετε ενδιαφέρουσα επικοινωνία μεταξύ σας! Προσέξτε ωστόσο κι οι δύο σας, ώστε να μην… χαθείτε σε επικοινωνιακά μονοπάτια, προσπαθώντας να δείξετε το πόσο καλοί συνομιλητές είστε! Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να κρύβει τον κίνδυνο η γνωριμία σας να εξελιχθεί σε μια ερωτική φιλία παρά σε σχέση. Αφήστε την διαίσθησή σας να σας οδηγήσει και μην αναλύετε τα πάντα.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Θα έχετε έμπνευση και υποστήριξη στο χώρο της δουλειά σας. Μην… πασχίζετε να αρέσετε σε όλους ως άνθρωποι, και αρκεστείτε στην καλή επαγγελματική επικοινωνία με τους άλλους. Θα υπάρξει προσωπική σας πρόοδος. Οι αμοιβές σας θα είναι πολύ καλές!

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία, θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε χώρο στον οποίο θα μπορείτε να εκφραστείτε, ή να εκτονώσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Καλό θα είναι να ποντάρετε πάνω στις καλές σχέσεις με τους άλλους. Αυτό θα σας γειώσει με την καλή έννοια, ώστε να μην πέσετε στην παγίδα της υπερβολικής αυτοπεποίθησης. Οι αμοιβές σας θα είναι δίκαιες και τακτικές.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!