Αριθμολογικές Προβλέψεις Οκτώβριος 2020


Προσωπικός αριθμός & ο μήνας πέντε (5).

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις για τους αριθμούς, θα θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι κάποιος είναι γεννημένος στη 1/10/2020. Για να βρούμε τον προσωπικό αριθμό του, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό : 1 + 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 0 = 6. Άρα ο αριθμός του είναι το έξι (6). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας φανερώνουν στοιχεία τόσο για τον χαρακτήρα, όσο και για το πεπρωμένο μας.

Ο Οκτώβριος του 2020 έχει την αριθμητική αξία του πέντε (5). Τούτο γιατί είναι ο 10ος μήνας κι αν προστεθεί στον αριθμό του έτους 4 (2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4 ) μας δίνει το αριθμολογικό άθροισμα 5  :  10 + 4 = 1 + 0 + 4 = 5.

Σύμφωνα με εκείνα που γράψαμε στις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις για το 2020, τόσο στην δυτική, όσο και στην ινδική αριθμολογία, ο αριθμός 5 «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Ερμή. Επομένως τούτος ο μήνας θα έχει μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του πλανήτη. Αυτά είναι : η κινητικότητα, οι μετακινήσεις, το εμπόριο, τα χρήματα (όχι ως αυτοσκοπός), η μάθηση, η αστρολογία-αριθμολογία ως γνώση, η ψυχολογία, οι φίλοι, τα φλερτ, ο έρωτας (με έντονα ρομαντικά στοιχεία), η διαίσθηση, η υγιείς παιδικότητα των ενηλίκων, η ευχάριστη εργασία, τα χόμπι, οι κάθε είδους καλές σχέσεις, οι τέχνες, ο λόγος κτλ.

Εκείνοι-ες που θα ωφεληθείτε κατά τι παραπάνω αυτόν το μήνα είστε όσοι-ες έχετε γεννηθεί στις 5, 14, 23, οποιουδήποτε μήνα. Επίσης όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό 5, ή 1,6,4,7, που είναι φιλικοί αριθμοί με το 5.

Επίσης θα έχετε κάποια επιπλέον εύνοια, εάν έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας τα γράμματα Ε, ε – Ν, ν – Φ, φ, που ανήκουν αριθμητικά στο 5. Τα γράμματα Α, α – Ι, ι – Ρ, ρ, που είναι αντιπροσωπευτικά του αριθμού 1, φιλικό με το 5. Τα Ξ, ξ – Χ, χ, του φιλικού αριθμού 6. Τα Δ, δ – Μ, μ – Υ , υ, του επίσης φιλικού αριθμού 4. Και τα Ζ, ζ – Ο, ο – Ψ, ψ, του φιλικού με το 5 αριθμού 7. * Η παραπάνω αντιστοιχία γραμμάτων και αριθμών βασίζεται στην πυθαγόρεια αριθμολογία. ** Όταν λέμε ονοματεπώνυμο εννοούμε εκείνο που αναγράφεται στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς μας.  *** Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στον αριθμό 5 είναι τα E, e – N, n – W, w.

Υ σ τ ε ρ ό  γ ρ α φ ο : Αξίζει να πούμε ότι ο αριθμός 5 προστίθεται στην πρώτη τετράδα των αριθμών και προκύπτει η δεύτερη! Έτσι τα 1,2,3,4 προστιθέμενα με το 5 γίνονται 6,7,8,9 αντίστοιχα. Εκείνο που αλλάζει ουσιαστικά είναι ότι από την πρώτη τετράδα, που είναι περισσότερο γήινη-πρακτική, περνάμε στην δεύτερη, που είναι περισσότερο ουράνια-θεωρητική. Το 5 βρίσκεται στην μέση μόνο του. Είναι αυτούσιος αριθμός, αλλά και συνθετικό στοιχείο των τεσσάρων πρώτων αριθμών (ώστε να προκύψουν οι τέσσερεις τελευταίοι), ή δομικό στοιχείο των τεσσάρων τελευταίων αριθμών!

                                  Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [1]

Ο μήνας αυτός θα σας ενθουσιάσει και θα σας προβληματίσει ταυτόχρονα. Ίσως να είστε μπερδεμένοι ανάμεσα στην θετική ή την αρνητική στάση κάποιων ανθρώπων απέναντί σας. Κάτι, που μπορεί να προέρχεται από τους άλλους, ή να ξεπηδά από έναν εσωτερικό σας προβληματισμό.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα βιώσετε ανάκατα συναισθήματα. Ενδεχομένως η διάθεσή σας να μεταπηδά από τον ρομαντισμό στον θυμό και το αντίθετο. Κοιτάξτε αν αυτό το προκαλεί η ή ο σύντροφος ή σύζυγός σας, ή εάν προέρχεται από μέσα σας, επειδή στο τώρα σας δεν γνωρίζετε τί ακριβώς θέλετε. Ορισμένοι-ες ίσως να αναθεωρήσετε, είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο, την άποψή σας για το ταίρι σας. Φροντίστε να βγει κάτι καλό τελικά από όλη αυτήν την κατάσταση. Για να είναι ωφέλιμες αυτές οι… αναταράξεις, μην μένετε στην θεωρία, αλλά κάντε μαζί με τον άνθρωπό σας δημιουργικά πράγματα. Θα δείτε πως όταν υπάρχει κοινή δράση μεταξύ σας, τα πράγματα είναι πιο απλά.

Εάν έχετε χωρίσει, όμως σας νοιάζει η πιθανότητα μίας επανασύνδεσης, θα διαπιστώσετε ότι μετά από κάποια μπερδεμένα μεταξύ σας μηνύματα, θα έχετε μία καλή ευκαιρία. Αυτό που θα χρειαστείτε, είναι η επιμονή σας πάνω στην σχέση. Μην την εκθέτετε σε επαναλαμβανόμενες προσεγγίσεις και απομακρύνσεις, γιατί έτσι θα επέλθει ανεπανόρθωτη φθορά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα συνάψετε σχέση με άτομο που περιστρέφεστε γύρω του εδώ και κάποιον καιρό. Μπορεί αυτό να συμβαίνει σε έναν επαγγελματικό χώρο, ή γενικότερα σε έναν χώρο που κινείστε κι οι δύο. Μάλλον, δηλαδή, θα είναι κάτι που συμβαίνει κι όχι κάτι που θα το έχετε επιδιώξει εξεπίτηδες. Η αρχική σας συμπάθεια θα εξελιχθεί σε έρωτα, που θα αποκαλύψετε μεταξύ σας. Επειδή μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω, θα είναι προτιμότερο να συγκεντρωθείτε στον συναισθηματικό στόχο σας, εφόσον θέλετε πραγματικά να έχετε κοινό μέλλον.

Όσοι εργάζεστε, θα χρειαστεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω αυτόν τον μήνα. Τούτο είναι κατά βάση καλό, εφόσον δείχνει ότι η εργασία σας θα είναι στα επάνω της. Αν έχετε να αντιμετωπίσετε έναν-μια απαιτητικό-ή εργοδότη-ρια, κάντε υπομονή και ελιχθείτε διπλωματικά κι όχι επιθετικά. Αργότερα θα του-της γίνεται απαραίτητοι και θα χαλαρώσει την πίεση προκειμένου να μην σας χάσει. Τα οικονομικά σας οφέλη θα είναι σε άνοδο.

Εάν ψάχνετε για εργασία, θα μπορέσετε να μπείτε σε χώρο, που σας ενδιέφερε εδώ και κάποιον καιρό. Θα ανοίξει μία πόρτα, για την οποία δεν ήσασταν αρκετά βέβαιοι ότι θα σας υποδεχτεί. Πρόκειται να ξεκινήσετε με ενθουσιασμό. Οι οικονομικές σας αποδοχές θα είναι επαυξημένες. Χαρείτε με την καλή ενέργεια που θα συναντήσετε, όμως μην ξεχνάτε τον επαγγελματισμό και το ήθος σας.

                                    Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [2]

Ένας μήνας δοκιμασίας ξεκινά για εσάς, όχι απαραίτητα με την αρνητική έννοια. Ίσα – ίσα, επειδή ο αριθμός σας δύσκολα απομακρύνεται από τους δεσμούς με το περιβάλλον του, είναι μία ευκαιρία να τολμήσετε να απελευθερωθείτε από σχέσεις ή καταστάσεις που σας προκαλούν σταθερά ψυχικό πόνο.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες, που η λέξη ελευθερία σας… τρομάζει, ίσως ήρθε η ώρα να την δείτε με πιο θετική ματιά. Τούτο δεν σημαίνει πως θα χωρίσετε, αλλά ότι, ακόμη και μέσα στον γάμο ή στον δεσμό σας, θα μπορείτε να νιώθετε πιο ελεύθεροι-ες. Αυτό θα σας κάνει ταυτόχρονα περισσότερο γοητευτικούς-ες στην-στον σύζυγο ή σύντροφό σας. Είναι πιθανόν το ταίρι σας να έχει κάποιες αντιδράσεις, που δείχνουν ότι «πνίγεται» μέσα στην σχέση. Μην φοβάστε να το αγνοήσετε επιτηδευμένα και να του δείξετε πως μπορείτε να περνάτε χρόνο μόνη-ος σας. Αυτό θα καθησυχάσει τις ανησυχίες του ότι έχετε περιορίσει τις προσωπικές του ελευθερίες. Ταυτόχρονα θα σας αναζητήσει εκείνο. Είναι, ωστόσο, μία καλή ευκαιρία η σχέση σας να πάρει ανάσες και να ανανεωθεί μέσω μίας πιο χαλαρής μεταξύ σας φάσης.

Οι χωρισμένοι κι οι χωρισμένες, που επιθυμείτε την επανασύνδεση με την-τον πρώην σας, σκεφτείτε τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν. Βασική «αλλαγή» θα είναι η αποδοχή της-του συντρόφου σας όπως είναι. Εφόσον όμως πιστεύετε ότι αυτή-ος πρέπει να αλλάξει, και μάλιστα σε πολλά σημεία, ίσως να μην είναι καλή η ιδέα της επανασύνδεσης. Προφανώς θα διαρκέσει λίγο. Εξάλλου, αν πραγματικά νομίζετε ότι υπάρχουν αρκετά λάθη στην συμπεριφορά του-της, γιατί να επιδιώξετε την επανασύνδεση; Ίσως είναι προτιμότερο να αφήσετε την ζωή να φέρει στον δρόμο σας ένα πιο ταιριαστό με εσάς ταίρι.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα σταθεροποιήσετε μία νέα γνωριμία, εφόσον σας αρέσουν τα… δύσκολα. Η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε αντίστοιχα, θα έχει καλά στοιχεία, όμως μάλλον θα είναι διαφορετική-ος από εσάς. Παρόλα αυτά, κάτι θα σας τραβήξει, ώστε να έρθετε κοντά ο ένας με τον άλλον. Για να γίνει σχέση θα χρειαστεί να έχετε υπομονή και κατανόηση για τις διαφορές σας. Ωστόσο, μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί μία πολύ εποικοδομητική σχέση!

Εάν εργάζεστε, υπάρχουν κυρίως δύο ενδεχόμενα: α) Ή να έχετε προβλήματα στην δουλειά σας, που θα λυθούν πολύ σύντομα. Ίσως με την έλευση καινούριου προσώπου σε θέση κλειδί. β) Ή να έχετε προβλήματα, και να επιλέξετε να αποχωρήσετε για μία νέα εργασία με καλύτερα δεδομένα. Επομένως είτε με τον πρώτο, είτε με τον δεύτερο τρόπο, θα βρεθεί η λύση, ώστε να είστε ήρεμοι από εδώ και στο εξής στα επαγγελματικά σας. Ταυτόχρονα προβλέπεται άνοδος των οικονομικών σας δεδομένων. Η επαγγελματική σας ψυχολογία και αυτοεκτίμηση θα ανέβουν διαμέσου τούτων των αλλαγών.

Εάν δεν εργάζεστε και αναζητάτε νέα δουλειά, ενδεχομένως να κάνετε την αυτοκριτική σας, η οποία θα σας βγει σε καλό. Τούτο σημαίνει ότι θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε εφικτούς στόχους, που θα σας επαναφέρουν στον επαγγελματικό στίβο. Ενδεχομένως η αναμονή δύσκολων στόχων να σας άφησε σε αργία για αρκετό καιρό. Ταυτόχρονα, δεν σημαίνει πως οι εύκολοι στόχοι δεν θα έχουν την προοπτική ανέλιξης! Ασφαλώς θα υπάρξουν και οι πιο τυχεροί, που θα βρεθούν εκεί που πραγματικά επιθυμούν. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα πάρουν ξεκάθαρα ανοδική πορεία!

                                    Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ [3]

Ένας ευχάριστος μήνας, που ενδεχομένως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ρηχός», θα είναι για εσάς αυτός ο Οκτώβριος. Παρόλα αυτά, η ανάλαφρη φάση που θα περάσετε, θα σας δώσει την ευκαιρία να φρεσκάρετε το μυαλό και την σκέψη σας, και να χαρείτε με διασκεδαστικές στιγμές.

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα έρθετε κοντά με πρόσχαρη διάθεση, χωρίς να εμβαθύνετε στα εσώψυχά σας. Ίσως να περάσει από το νου σας ότι κάτι δεν πάει καλά, ή πως ο-η ένας-μία θέλει να ξεγελάσει την-τον άλλην-ον. Καλό είναι να αποφύγετε τέτοιες σκέψεις και τις αντίστοιχες διαστάσεις που μπορούν να πάρουν. Αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν ευχάριστα χωρίς να γίνεστε καχύποπτοι-ες, με την σκέψη πως κάτι κρύβεται πίσω από τούτην την «επιφανειακή» χαρά. Θα αναζωογονηθεί η σχέση σας. Αργότερα θα έρθει ο κατάλληλος χρόνος και για πιο βαθιά επικοινωνία.

Όσοι-ες έχετε χωρίσει, αλλά θεωρείτε πως ο χωρισμός σας δεν είναι οριστικός, θα έχετε συχνές επικοινωνίες με την-τον πρώην σας. Πρόκειται να περάσετε σε μία φάση, όπου θα φτάνετε στην πηγή χωρίς τελικά να πίνετε νερό. Αυτή η κατάσταση από την μία θα σας ανεβάζει, κι από την άλλη θα σας αφήνει ανικανοποίητους-ες. Προς το τέλος αυτού του μήνα, ή στις αρχές του άλλου, τα πράγματα θα δείξουν, εάν θα επανασυνδεθείτε ή αν έχουν τελειώσει τα… καύσιμα της σχέσης σας. Ωστόσο, επειδή γενικότερα ο μήνας έχει για εσάς ένα ανάλαφρο στοιχείο, ενδέχεται να φλερτάρετε σχετικά γρήγορα με άλλο άτομο. Δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας να θλίβεται για πολύ, εξαιτίας ενός πιθανού οριστικού χωρισμού.

Εάν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, θα κάνετε μία διασκεδαστική γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας ενθουσιάσει. Είναι πιθανό να σας κερδίσουν στοιχεία της προσωπικότητας της-του, όπως το επάγγελμα, το οικονομικό-κοινωνικό επίπεδο, οι απόψεις, το χιούμορ, η καλή επικοινωνία κτλ. , χωρίς απαραίτητα να την-τον έχετε ακόμα ερωτευτεί. Ωστόσο για να εμβαθύνετε σ’ αυτήν την γνωριμία, θα χρειαστεί να νιώσετε πιο έντονα συναισθήματα. Οπότε αφήστε την να εξελιχθεί, χωρίς να προβληματίζεστε και να βιάζεστε για την εξέλιξη.

Όσοι εργάζεστε θα δείτε άνοδο στην δουλειά σας. Πιθανά προβλήματα συνεννόησης και συνεργασίας στον χώρο σας, θα εξομαλυνθούν. Τα οικονομικά σας θα δυναμώσουν και θα τονωθούν. Ίσως ως το τέλος του μήνα να σας διακατέχει μία ανασφάλεια, για το αν οι ευχάριστες αλλαγές θα διατηρηθούν, ή θα κρατήσουν για λίγο. Ωστόσο προς το τέλος του μήνα θα είστε πεπεισμένοι ότι τα πράγματα πάνε σταθερά καλά.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, όμως σας απασχολεί το θέμα δουλειά, θα σταθείτε αρκετά τυχεροί. Τόσο από την άποψη ότι θα βρείτε εργασία, όσο κι από την άποψη της ίδιας της εργασίας. Θα είναι κάτι που θα σας αρέσει. Ο χώρος θα σας είναι ευχάριστος. Θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε τις δεξιότητες ή το ταλέντο σας αναλόγως. Οι αποδοχές σας προβλέπεται να σας ικανοποιούν, χωρίς ωστόσο, να είναι το κεντρικό σημείο ευχαρίστησής σας, αφού θα σας γεμίζει αρκετά η δουλεία που θα κάνετε. Δείξτε υπομονή για πιθανές μικρές αντιξοότητες. Ενδέχεται να παραμείνετε εκεί για πολύ καιρό, εάν δεν τα θέλετε όλα δικά σας, κι αν ξέρετε να περιμένετε τα πράγματα να εξελίσσονται στην ώρα τους.

                                  Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [4]

Ο μήνας αυτός θα σας απελευθερώσει από καταστάσεις ή ακόμη και από άτομα, που ίσως δεν σας προσφέρουν αρκετά, αλλά τουναντίον σας απορροφούσαν αρκετή ενέργεια. Μάλλον, λοιπόν, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι θα μπει μία τάξη στην ζωή σας, εάν την έχετε αφήσει… ακατάστατη.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, προβλέπεται να ξεκινάτε διορθωτικές κινήσεις! Ίσως να μιλήσετε στον-στην σύζυγο ή σύντροφό σας για πράγματα, που θέλατε από καιρό να πείτε. Αρχικά, μην αφήσετε τα συσσωρευμένα σας παράπονα να ξεχυθούν σας χείμαρρος, γιατί, ως γνωστόν, έτσι θα χάσετε το δίκιο σας! Επιλέξτε τον πιο ευγενικό τρόπο να εκφράσετε αυτά που θέλετε. Υπάρχουν δύο πιθανότητες : α) Ο άνθρωπός σας να καταλάβει τι του λέτε και να ανταποκριθεί, ή να συζητήσει μαζί σας. β) Να μην σας ακούσει κατά βάση, ή να μην θέλει να σας ακούσει. Στην πρώτη περίπτωση, τα πράγματα θα πάρουν καλό δρόμο. Στην δεύτερη περίπτωση, ενδέχεται να μεγαλώσει το χάσμα μεταξύ σας. Οπότε, ή κάνετε υπομονή και προσπαθείτε ξανά αργότερα, ή το παίρνετε απόφαση πως η μεταξύ σας αποξένωση πολύ δύσκολα θα βελτιωθεί, χωρίς, ωστόσο, να είναι και ακατόρθωτο.

Οι χωρισμένοι-ες, που σκέφτεστε την επανασύνδεση με νοσταλγία, θα διαπιστώσετε ότι η ή ο πρώην σας περιμένει από εσάς τα βήματα προσέγγισης. Η-ο ίδια-ος μάλλον λειτουργεί με την λογική του τραβάτε με κι ας κλαίω. Τούτο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό στην παρούσα φάση. Όμως θα είναι αρνητικό στοιχείο της σχέσης, εφόσον προϋπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει μέσα στην σχέση σας. Καλό θα είναι, λοιπόν, μετά την επανασύνδεση να ζητήσετε ευγενικά από το ταίρι σας να είναι εξίσου υπεύθυνο με εσάς και να μην βγάζει την… ουρά του απ’ έξω!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που θα σας απορυθμίσει! Τούτο θα συμβεί γιατί θα σας πλησιάζει και θα σας αποφεύγει εναλλακτικά. Αν αυτό το κάνει για να παίξει με το μυαλό σας, μικρό το πρόβλημα. Αν, ωστόσο, είναι στοιχείο του χαρακτήρα του-της, τότε θα χρειαστεί να σκεφτείτε διπλά να δώσετε ή όχι την ευκαιρία για σχέση. Θα πρέπει να υπάρχουν άλλα δυνατά στοιχεία στον χαρακτήρα του-της, ώστε να ισορροπούν την σχετική αστάθεια τούτου του ατόμου.

Όσοι εργάζεστε θα χρειαστεί να αναλάβετε, επίσημα ή ανεπίσημα, ρόλο ρυθμιστή ή συντονιστή μέσα στην εργασία σας. Ενδεχομένως η συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων ή συνεργατών σας να σας κουράσει. Στην περίπτωση που είστε εργοδότης-ρια ή προϊστάμενος-η, μπορεί να σας απασχολήσει η στάση ενός ή περισσότερων υφισταμένων σας. Διερευνήστε αν δικαιολογείται ή όχι από το ευρύτερο πλαίσιο της δουλειάς σας και επέμβετε αναλόγως και ψύχραιμα. Ίσως χρειαστεί να γίνουν ορισμένες εσωτερικές μετακινήσεις στον χώρο της δουλειάς σας, κυρίως στα πόστα εργασίας, ώστε να επέλθει αρμονία. Τα οικονομικά δεδομένα σας θα είναι καλά και θα εξελίσσονται δυναμικά.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν κι επιθυμείτε να εργαστείτε, θα σας δοθεί η ευκαιρία σε έναν χώρο, όπου θα είναι σημαντική η προσοχή και η συγκέντρωσή σας σ’ αυτό που θα κάνετε. Όσοι έχετε προϋπηρεσία σε μία δουλειά ή έχετε σπουδάσει κάτι, που χρειάζεται έμφαση στην ακρίβεια και στην λεπτομέρεια, θα απασχοληθείτε σε αντίστοιχο χώρο. Ενδεχομένως να δεχτείτε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση κάποιου ατόμου σε θέση κλειδί. Τα οικονομικά σας θα ανακάμψουν σταθερά.

                                  Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [5]

Ένας άνετος μήνας σας υποδέχεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και υποτονικός. Αντιθέτως, μπορείτε να πετύχετε στόχους και να κινηθείτε δυναμικά. Όλα θα γίνουν χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια ή καθυστερήσεις. Θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους με θετική ενέργεια.

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε σταθερό δεσμό θα κάνετε μαζί δημιουργικά πράγματα. Θα ανεβάσετε το επίπεδο της ζωής σας. Αν σε ορισμένα ζευγάρια ο-η ένας-μία από τους δύο βρίσκεται σε επαγγελματική και οικονομική άνοδο, η-ο άλλη-ος θα τον στηρίξει με τρόπο που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά βοηθητικός. Κάποιοι-ες που βρίσκεστε σε δεσμό, θα προχωρήσετε σε σχέδια γάμου.

Αν είστε χωρισμένοι-ες, αλλά δεν το θέλατε πραγματικά να γίνει έτσι, θα έχετε την ευκαιρία ή τις ευκαιρίες να βρεθείτε ξανά μαζί. Θα υπάρξει ζωντάνια και καλή διάθεση κι από τους δύο σας. Θα χρειαστεί να κρατήσετε ισορροπία ανάμεσα στις δουλειές σας και στον χρόνο που αφιερώνετε ο-η ένας-μία στην-στον άλλην-ον. Προσέξτε να μην θεωρήσετε δεδομένη την κατανόηση και την υπομονή μεταξύ σας, γιατί θα βρεθείτε ξανά μπροστά σε έναν καινούριο χωρισμό. Οπότε, αν φροντίσετε την σχέση σας δίνοντάς της χρόνο και προσοχή, η επανασύνδεση θα σταθεροποιηθεί.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα σε χώρο κοινού ενδιαφέροντος. Πρόκειται να υπάρξει αμοιβαίος ερωτικός ενθουσιασμός. Οι παρόμοιες δραστηριότητές σας θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά. Θα μπορείτε να συζητάτε ενδιαφέροντα πράγματα και να ανταλλάσετε εποικοδομητικές απόψεις. Το ερωτικό-σαρκικό στοιχείο θα επέλθει αβίαστα και μέσα από την προηγούμενη σας εξοικείωση. Ταυτόχρονα με την σύναψη σχέσης, θα βοηθήσετε ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον να εξελιχθεί σε προσωπικές της-του δυνατότητες.

Όσοι εργάζεστε θα βρεθείτε σε μία αρκετά δυναμική επαγγελματική σας στιγμή. Ενδεχομένως αυτή να καθορίσει και την μελλοντική σας εξέλιξη. Εάν ασχολείστε με επαγγέλματα που έχουν προβολή σε ένα ευρύ κοινό, όπως καλλιτέχνες, πολιτικοί κτλ. θα ανεβάσετε δυναμικά την φήμη και το έργο σας. Δίπλα σας θα έχετε έναν ή περισσότερους ανθρώπους που θα σας στηρίξουν. Ενδεχομένως ταυτόχρονα με την επαγγελματική σας ιδιότητα να λάμψει και η προσωπικότητά σας. Οι οικονομικές σας προοπτικές διαφαίνονται εξαιρετικές.

Αν βρίσκεστε σε εργασιακή αδράνεια κι αναζητάτε μία νέα δουλειά, θα δεχτείτε την υποστήριξη κοντινού σας ατόμου με δυνατότητες. Προβλέπεται να σας δίνεται μία καλή ευκαιρία, την οποία παρεμπιπτόντως θα την αξίζετε. Ενδεχομένως πολλοί λόγοι θα σας κάνουν να θέλετε να ασχοληθείτε με αυτό που θα σας προταθεί. Ο οικονομικός θα είναι σίγουρα ένας από αυτούς.

                                          Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [6]

Αυτός ο μήνας θα έχει αρκετή σημασία για εσάς, χωρίς εσείς να κάνετε ιδιαίτερα πράγματα. Τούτο σημαίνει ότι θα είναι μία καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον εαυτός σας και να ανασυντάξετε τις (σκορπισμένες;) εσωτερικές σας δυνάμεις. Δίπλα σας θα βρεθεί ο ιδανικός άνθρωπος ή το ιδανικό περιβάλλον που θα σας βοηθήσει γι αυτό.

Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα νιώσετε την ορμέμφυτη ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τον δεσμό ή τον γάμο σας. Εάν η-ο σύζυγος ή σύντροφός σας «συνεργαστεί» σε αυτό, τα πράγματα θα έχουν την ιδανική εξέλιξη. Αν δείξει απροθυμία, είναι πιθανόν να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε ένα εξωσυζυγικό άτομο, που θα σας ταιριάζει αρκετά! Οπότε, στην παρούσα φάση η εσωτερική σας ανάγκη για αλλαγές και αναθεωρήσεις, ή θα εκτονωθεί εντός του δεσμού ή του γάμου σας, ή εκτός αυτού. Κατά βάση πρόκειται για μια πολύ προσωπική σας στιγμή, όπου θέλετε να απελευθερωθείτε από κλισέ που σας κούρασαν το προηγούμενο διάστημα ή ακόμη και τα προηγούμενα χρόνια!

Έχετε χωρίσει; Οι πιθανότητες μίας επανασύνδεσης δεν είναι πολλές, αλλά τούτο οφείλετε κυρίως σε σας! Ακόμη κι αν λέτε στον εαυτό σας πως επιθυμείτε την επανένωση με τον ή την πρώην σας, κατά βάθος το θέλετε αυτό μόνο εάν υπάρξει συνεννόηση και αρμονία. Δεν θα παραμείνετε σε μία πιθανή επανασύνδεση, εάν καταλάβετε ότι ο-η πρώην σας επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. Τούτο ενδεχομένως να ακούγετε κάπως… εγωιστικό για το άτομό σας, όμως οι εσωτερικές δυνάμεις που σας ωθούν για ανανέωση είναι τόσο ισχυρές, που δύσκολα θα τις παραβλέψετε. Έτσι, ίσως χρειαστεί να πείτε «όχι» και να προχωρήσετε την συναισθηματική σας ζωή παρακάτω.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία εξαιρετική νέα γνωριμία. Το άτομο που θα μπει στην ζωή σας, θα σας ωφελήσει ψυχικά και θα σας μεταδώσει θετική ενέργεια. Ενδεχομένως να σας κάνει να δείτε πιο αισιόδοξα την προοπτική μίας σχέσης, εάν είχατε χάσει κάπως το ενδιαφέρον σας για κάτι τέτοιο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Εφόσον το αφήσετε να εξελιχθεί, θα προκύψει κάτι σταθερό και σημαντικό με αυτό το άτομο.

Όσοι εργάζεστε θα διαπιστώσετε ότι γίνονται αλλαγές στον χώρο σας, που βοηθούν στην λύση διαφόρων προβλημάτων ή δυσλειτουργιών. Θα ανανεωθεί η επαγγελματική σας ψυχολογία. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Εάν υπήρξαν παρεξηγήσεις θα εκτονωθούν και θα επέλθει ηρεμία. Ενδεχομένως ένα άτομο που σας έβγαζε αρνητικά συναισθήματα, να απομακρυνθεί σε άλλο πόστο, ή εσείς, και τελικά να μην χρειάζεται να συνεργάζεστε άμεσα. Γενικότερα οι προοπτικές σας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι ευοίωνες και τα οικονομικά σας οφέλη επαυξημένα!

Στην περίπτωση που αναζητάτε νέα δουλειά, και δεν εργάζεστε προς το παρόν, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι δυναμικό, που θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες για το μέλλον σας. Καλό θα είναι να ποντάρετε εξίσου στον επαγγελματισμό σας και στο χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης με τους μελλοντικούς συνεργάτες ή συναδέλφους σας. Εάν είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας θα καταφέρετε να αναστρέψετε εντελώς την επαγγελματική σας πορεία προς μία δυνατή εξέλιξη. Κυρίως θα σας γεμίζει ψυχικά αυτό που θα κάνετε. Ορισμένοι θα διαπρέψετε σε θέσεις με ευρεία εμβέλεια, όπως καλλιτέχνες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συγγραφείς κτλ. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται σταθερά.

                                   Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [7]

Θα σας έρθουν έτσι τα πράγματα, ώστε θα ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας, ή των ανθρώπων που ζουν κοντά σας, που ενδεχομένως δεν γνωρίζατε ότι τις έχετε! Θα χρειαστεί να προσέξετε τόσο τις αντιδράσεις σας, όσο και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στους άλλους.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα αποκαλυφθούν πράγματα, τα οποία θα φέρουν ανατροπές. Χρειάζεται προσοχή ως προς την αξιολόγηση των πληροφοριών που θα λάβετε εσείς ή ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας. Μην αφήσετε τα όποια συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε υπερβολικές αντιδράσεις. Δείξτε ψυχραιμία και αξιολογήστε με την λογική τις καταστάσεις. Για παράδειγμα δεν είναι το ίδιο να μάθετε ότι το ταίρι σας διατηρεί έναν κρυφό τραπεζικό λογαριασμό και το ίδιο ότι έχει παράλληλη σχέση.  Καλό θα είναι και ο-η ένας-μία και η-ο άλλη-ος να είστε συγκρατημένοι, ώστε να μην πείτε ή κάνετε πράγματα, τα οποία μετά θα είναι δύσκολο να «συμμαζευτούν». Αυτές οι αντιξοότητες μπορούν με σωστή διαχείριση, όχι μόνο να μην φθείρουν τον δεσμό ή τον γάμο σας, αλλά και να τον ενδυναμώσουν.

Οι χωρισμένοι κι οι χωρισμένες ίσως θα πρέπει να αναλογιστείτε για ποιο λόγο επιζητάτε την επανασύνδεση. Αν το κάνετε επειδή τρέφετε συναισθήματα για την ή τον πρώην σας, ο λόγος αυτός είναι δυνατός, αλλά ίσως όχι αρκετός! Δηλαδή, αν νομίζετε ότι η ή ο πρώην σας θα αλλάξει, και έτσι θα λυθούν τα προβλήματα που είχατε αντιμετωπίσει, ίσως τούτο να αποτελεί μία ψευδαίσθηση. Δεν είναι λάθος, στην περίπτωση αυτή, να παραδεχτείτε ότι δεν τα καταφέρατε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας, ώστε να υπάρξει αρμονία. Καλύτερα λοιπόν να προχωρήσετε την ζωή σας παρακάτω, λαμβάνοντας ως κέρδος το πολύτιμο μάθημα που πήρατε από αυτή την σχέση. Αν, παρόλα αυτά επιμείνετε στη επανασύνδεση, αυτή θα γίνει, όμως θα χρειαστεί «δουλειά» τόσο από εσάς, όσο κι από την-τον άλλην-ον.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες προβλέπεται να γνωρίζεστε με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα είναι διαφορετική-ος από εσάς. Αυτό ενδεχομένως να σας αγχώσει και να μπείτε στην διαδικασία να ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας με θετικές και αρνητικές σκέψεις, οι οποίες θα εναλλάσσονται. Εάν αυτό συμβεί σε μεγάλο βαθμό, ίσως είναι καλύτερα να αφήσετε τούτη την γνωριμία να προσπεράσει, περιμένοντας να σας έρθει παρακάτω κάτι πιο αρμονικό. Αν, ωστόσο, πιστέψετε ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε, τότε δώστε ευκαιρία και αφιερώστε χρόνο και ενέργεια. Μερικές φορές τα δύσκολα είναι πιο γοητευτικά, αρκεί να μην γίνονται άχαρα και χάνουν την αισθητική τους!

Τα επαγγελματικά σας, για όσους εργάζεστε, θα κινηθούν σε ένα απροσδόκητο πλαίσιο. Ίσως ο επαγγελματικός σας χώρος να περάσει μία φάση ανασύνταξης, κατά την οποία οι διαδικασίες δεν θα είναι ιδανικές. Ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε κάπως. Εφόσον κάτι δεν σας βγάζει εντελώς έξω από τα νερά σας, κάντε υπομονή και δείτε το ως μία δοκιμασία. Κάτι καλό θα μείνει τελικά από όλο αυτό. Αν νιώσετε τελείως αποξενωμένοι, ίσως να πρέπει να κάνετε υπομονή αλλά ταυτόχρονα να αναλογίζεστε εναλλακτικές επαγγελματικές λύσεις. Τα οικονομικά σας δεν θα θιχτούν και μάλιστα ενδέχεται να εισπράξετε απροσδόκητα χρήματα!

Όσοι δεν εργάζεστε και ψάχνετε για νέα δουλειά, καλό θα είναι να προσέξετε την επιλογή σας. Καλύτερα να βρεθείτε σε χώρο, όπου ξέρετε την ποιότητά του κι ας υπάρχουν δυσκολίες. Αποφύγετε την «εύκολη» λύση σε μία πολλά υποσχόμενη εργασία. Ίσως πολύ σύντομα να σας απογοητεύσει. Πιστέψτε λίγο παραπάνω στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας, ώστε να μην αξιολογείτε το άτομό σας μόνο για τα «εύκολα». Η σωστή επιλογή εργασίας θα σας οδηγήσει στην ουσιαστική επαγγελματική αποκατάσταση. Τα οικονομικά σας προβλέπονται αισιόδοξα!

                                    Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [8]

Ο μήνας που μπαίνει, θα σας φέρει μπροστά στην αξιολόγηση του ίδιου σας του εαυτού. Η πιθανή υπερβολική σας αυτοπεποίθηση, ενδέχεται να κλονιστεί, και να δώσει την θέση της σε μία εποικοδομητική αμφιβολία για το αν τα κάνετε όλα σωστά.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, οι πιθανές αθώες διαφορές του χαρακτήρα σας, με εκείνον του ή της συζύγου ή συντρόφου σας, θα γίνουν αιτία για στοχασμό ή προβληματισμό! Κάποια πράγματα πρόκειται να ξεφύγουν από το ασφαλές πλαίσιο ασφαλείας, που είχατε θέσει. Θα κληθείτε να δείτε με ανοχή και συμπάθεια την ανάγκη του άλλου να εκφραστεί όπως του αρέσει. Διαφορετικά ενδέχεται να ξεσπάσει μία αναπάντεχη κόντρα μεταξύ σας, που θα σας φέρει μπροστά σε πρωτόγνωρες αντιδράσεις δικές σας ή εκείνου-ης. Αποφύγετε επίσης να αδιαφορήσετε επιδειχτικά, γιατί έτσι θα απομακρύνετε το ταίρι σας από κοντά σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, δοκιμάστε να συζητήσετε με ειλικρίνεια. Ασχοληθείτε ο-η ένας-μια με την-τον άλλη-ο, με τρόπο που δείχνει πρόθεση για κατανόηση.

Οι χωρισμένοι-ες είναι πιθανόν να περιμένετε μία κίνηση από το πρώην ταίρι σας, ώστε να δοθεί καινούρια ευκαιρία. Κατά βάση προβλέπεται να αποφεύγετε να την κάνετε εσείς. Η προσέγγιση, λοιπόν, που περιμένετε από την-τον άλλην-ον, θα γίνει. Η καλύτερη περίπτωση για την επιτυχία μίας επανασύνδεσης, είναι να φανείτε αμοιβαία ανεκτικοί ο ένας με τον χαρακτήρα του άλλου. Εξάλλου είναι σχεδόν αστείο να φτάνετε στον χωρισμό εξαιτίας των χαρακτηριστικών σας. Αναρωτηθείτε μήπως τελικά δεν είναι οι διαφορές σας το θέμα, αλλά το ακραίο πείσμα, το δικό σας ή του-της άλλου-ης, ότι πρέπει να γίνονται όλα με τον δικό σας τρόπο. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση μέσα στο προλεγόμενο πνεύμα. Θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Εάν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα θα… χτυπηθείτε από τα βέλη του έρωτα, όμως με άτομο που θα σας προκαλεί… άρνηση! Από την μία η έλξη, κι από την άλλη η πεποίθηση ότι το άτομο αυτό θα σας βγάλει έξω από τα νερά σας, η εικόνα σας θα είναι τελικά εκείνη ενός-μίας ερωτευμένου-ης. Παρόλα αυτά, ή θα βάλετε νερό στο κρασί σας και θα το ξεκινήσετε, ή θα το αφήσετε να σας φύγει μέσα από τα χέρια σας, περιμένοντας για το αισθηματικό μέλλον σας κάτι πιο… προβλέψιμο!

Όσοι εργάζεστε θα βρεθείτε σε φάση ανόδου! Ενδέχεται να σας δοθεί μία θέση ισχύος, εάν δεν την κατέχετε ήδη. Καλό θα είναι να αποφύγετε να κάνετε κατάχρηση εξουσίας, ενδεχομένως κι από τελειομανία. Προσπαθήστε να συνδυάσετε επαγγελματισμό και συμπόνια για τους άλλους, σε όποιαν θέση κι αν βρίσκεστε. Είτε τυπικά, είτε άτυπα θα είστε από τα δυνατά χαρτιά του χώρου σας. Τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά. Προσέξτε, εάν ελέγχετε χρήματα, να μην αδικήσετε κανέναν, εφόσον θα υπάρξει αργότερα η αντίστοιχη συμπαντική… χρέωση!

Όσοι αναζητάτε εργασία, και δεν απασχολείστε κάπου, θα τύχετε ευκαιρίας σε μία υπεύθυνη θέση. Οι πιθανές γνώσεις σας, ή η επαγγελματική σας προϋπηρεσία, θα εκτιμηθούν, ώστε να εισέλθετε σε χώρο που θα σας εμπιστευτεί. Γενικότερα προβλέπεται να εργάζεστε κάπου, όπου θα υπάρχει το στοιχείο της υπευθυνότητας. Αρκετοί θα κατακτήσετε αμέσως μία αρχηγική θέση, έχοντας κάποιους υφισταμένους στην επίβλεψή σας. Φροντίστε να είστε δυναμικοί αλλά και ευαίσθητοι με τις ανάγκες των άλλων. Θα ανεβάσετε δυναμικά τα οικονομικά σας!

                                      Προσωπικός αριθμός ΕΝΙΑ [9]

Αυτόν το μήνα θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε μερικές αλλαγές στις προτεραιότητές σας. Κάτι που δεν θα είναι αυτονόητα εύκολο, αφού ενδέχεται να δεχτείτε αντιστάσεις από το περιβάλλον σας.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα υπάρξει μία σύγχυση. Ίσως να εναλλάσσονται, σε εσάς ή στο ταίρι σας, τα συναισθήματα και οι σκέψεις της αδικίας και της ενοχής. Δηλαδή την μία θα νιώθετε ότι κάνετε εσείς τα λάθη και την άλλη ότι τελικά γίνονται από τον ή την σύζυγο ή σύντροφός σας. Αν βρεθείτε σε αδιέξοδο, είναι προτιμότερο να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν με τον δικό τους ρυθμό, παρά να επιδιώξετε μία άμεση και πιεστική λύση. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να προκαλέσει περισσότερη σύγχυση και να δημιουργήσει επιπλέον παρεξηγήσεις. Με την υπομονή σας και την εμπιστοσύνη σας στην ζωή, θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όσοι-ες έχετε χωρίσει, ωστόσο σας έλκει όσο τίποτα η ιδέα της επανασύνδεσης, είναι προτιμότερο να μην κάνετε κάτι γι αυτό. Όχι επειδή δεν υπάρχει ελπίδα, αλλά γιατί η συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν συνίσταται για μία ήρεμη επανένωση. Το πιθανότερο λοιπόν είναι, εσείς ή ο-η άλλος-η, να πάτε για… μαλλί, αλλά  να βγείτε… κουρεμένοι. Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι χρόνος, ώστε τόσο ο-η ένας-μία, όσο και η-ο άλλη-ος να προλάβετε να ξεκουράσετε το μυαλό σας και να δείτε ψύχραιμα τί έφταιξε για να φτάσετε στον χωρισμό σας. Έτσι, οι περισσότερες πιθανότητες επιτυχημένης επανασύνδεσης, βρίσκονται προς το τέλος του μήνα ή τον επόμενο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα ζήσετε κάτι μπερδεμένο. Ενδέχεται να κάνετε γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο, τον δικό σας, ή της-του άλλης-ου, ή τον κοινό και των δύο σας. Επίσης, σε χώρο κοινού ενδιαφέροντος, χωρίς απαραίτητα να είναι ο επαγγελματικός. Εκείνο που θα σας προκαλέσει σύγχυση είναι η ποιότητα της πιθανής σχέσης με το άλλο άτομο. Δηλαδή, μπορεί να τον-την εκτιμάτε επαγγελματικά, αλλά να τον-την… φοβάστε για την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να σας αρέσει ερωτικά, αλλά να σας ξενίζει στις άλλες πτυχές της προσωπικότητάς του-της. Αναλόγως λοιπόν, εάν σας αρέσει να πειραματίζεστε ή όχι, θα το πάτε ένα βήμα παραπέρα ή θα το αφήσετε στάσιμο.

Στα επαγγελματικά σας, όσοι εργάζεστε, θα διαπιστώσετε ότι έχετε υποστήριξη ή ένα χέρι βοήθειας πάνω στην δουλειά σας. Το περιβάλλον σας θα είναι φιλικό προς εσάς. Προσέξτε όμως να μην παρεξηγηθείτε για αχαριστία, δια μέσου κάποιας απρόσεκτης συμπεριφοράς σας. Η δουλειά σας θα εξελίσσετε δυναμικά, οπότε μπορείτε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την ποιότητα των σχέσεων μέσα σε αυτήν. Οι αποδοχές σας θα είναι σε καλό επίπεδο.

Εάν δεν εργάζεστε και αναζητάτε την επαγγελματική σας αποκατάσταση, θα σας δοθεί μία καλή ευκαιρία, σχεδόν από το πουθενά! Ίσως να σας χτυπά την πόρτα η καλή σας τύχη! Με την διαίσθηση που διαθέτετε, θα νιώσετε εάν είναι κάτι που αξίζει, ή όχι. Κατά βάση θα πρόκειται για μία ευκαιρία στα μέτρα σας, που θα σας ανοίξει έναν νέο επαγγελματικό ορίζοντα. Παρόλα αυτά, θα χρειαστεί να την υποστηρίξετε, χωρίς να θεωρείτε τίποτα δεδομένο κι αυτονόητο. Θα ξεκινήσει ταυτόχρονα η οικονομική σας τόνωση!

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!