Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2021


           ΚΡΙΟΣ  :  Το Εννιά από τα Ξίφη.

Η Άνοιξη μπαίνει και σας βρίσκει κάπως αγχωμένους. Προσέξτε, αν αξίζει να αγχώνεστε τόσο πολύ. Μην αφήνετε το άγχος σας, να γίνετε αγωνία για το πώς θα πάνε τα πράγματα.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, μάλλον θα προβληματιστείτε με την συμπεριφορά της ή του συντρόφου ή συζύγου σας. Αυτό δεν θα σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι χάθηκε η μεταξύ σας συναισθηματική ένωση. Ωστόσο, μάλλον θα πρέπει να βελτιώσετε το κομμάτι της επικοινωνίας σας. Μία ιδέα θα ήταν να δεχτείτε την κατάσταση όπως είναι και να μείνετε παρατηρητές. Μην προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας εδώ και τώρα. Αφήστε τον χρόνο να σας οδηγήσει. Δυστυχώς δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για μελλοντικά σχέδια ή για την υλοποίησή τους.

Οι χωρισμένοι-ες που ψάχνεστε ακόμη μέσα σας σχετικά με την ή τον πρώην σας, αφήστε να έρθουν μόνες τους οι απαντήσεις. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Ασφαλώς θα ήταν κάπως αψυχολόγητο να προσπαθήσετε τώρα να τα βρείτε ξανά με την ή τον πρώην σας. Καλύτερα να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και στον άλλον. Οι απαντήσεις και οι ευκαιρίες θα έρθουν παρακάτω. Αν πράγματι υπάρχει αληθινή αγάπη μεταξύ σας, θα τα ξαναβρείτε, όταν είστε έτοιμοι-ες για ουσιαστικές αλλαγές.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, προσέξτε το άγχος σας για το αν θα κάνετε σχέση ή όχι. Ενδεχομένως κάτι τέτοιο να σας οδηγήσει σε λάθος επιλογή, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσετε στον εαυτό σας, και σε κάποιους φίλους σας, ότι δεν θα μείνετε μόνοι-ες. Αν και θα ακουστεί παράδοξο, σχέση θα κάνετε όταν σταματήσετε να το… προσπαθείτε. Κοιτάξτε κοντά σας! Εκεί βρίσκεται ο-η μελλοντικός-η σύντροφός σας! Πιο κοντά σας από ότι νομίζετε…

Αν εργάζεστε, απλά χαλαρώστε! Όχι επαγγελματικά, αλλά δυνητικά! Μην σκέφτεστε τι θα γίνει αύριο και μην κάνατε μακροπρόθεσμα σχέδια, τα οποία… το Σύμπαν μπορεί να τα διαψεύσει. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας τώρα, κι εμπιστευτείτε το Σύμπαν για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Όλα στην ώρα τους! Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι ικανοποιητικά και… θα διαψεύσουν το άγχος σας ότι δεν θα πληρωθείτε στην ώρα σας!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα εισέλθετε άμεσα σε έναν επαγγελματικό χώρο, όπου θα σας αγχώνει η ιδέα για το αν θα τα καταφέρετε ή όχι. Ενδεχομένως λίγο άγχος να είναι εποικοδομητικό, αλλά στην υπερβολή του μπορεί να σας καθηλώσει και να μην λειτουργήσετε άνετα. Προσπαθήστε να αποφύγετε κάτι τέτοιο. Κατά τ’ άλλα όλα θα πάνε καλά. Θα είστε ευχαριστημένοι με την οικονομική σας ανάκαμψη.

               ΤΑΥΡΟΣ  :  Ο Μάγος.

Ο μήνας αυτός θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω σε ότι κάνετε και επιδέχεται ανταμοιβής. Κινηθείτε έξυπνα σε κάθε τομέα της ζωής σας, που σας απασχολεί άμεσα, και θα δείτε να γίνονται όλα όπως τα θέλετε!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα περάσετε μία όμορφη περίοδο. Θα είστε αποφασιστικοί-ες να διεκδικήσετε την προσοχή της ή του συντρόφου ή συζύγου σας. Έχετε τον τρόπο να το κάνετε έτσι, που να μην μπορεί να σας αντισταθεί. Παρόλα αυτά μην γίνεστε καταπιεστικοί-ες. Αρκετά πράγματα θα τα προχωρήσετε παρακάτω ως ζευγάρι και με καλή συνεννόηση. Μπορεί να αποφασίσετε μαζί τον γάμο ή την συγκατοίκηση, στην περίπτωση που βρίσκεστε σε δεσμό.

Όσοι-ες έχετε χωρίσει, όμως πιστεύετε πως ακόμη υπάρχει λόγος να είστε μαζί, οπωσδήποτε θα διεκδικήσετε την ή τον πρώην σας, ή εκείνη-ος εσάς. Η επανασύνδεση δεν θα είναι δύσκολη υπόθεση. Το μυστικό της επιτυχίας στην προκειμένη περίπτωση, θα βρίσκετε στο κατά πόσο θα ασχοληθείτε με την προσπάθεια της επαναπροσέγγισης, εσείς ή ο-η άλλος-η. Εάν δηλαδή τα παρατήσετε, ακόμη κι αν η σχέση έχει πολλά να δώσει στο μέλλον, θα μείνει… ανεκμετάλλευτη. Αν διεκδικήσετε την επανασύνδεση, μαζί ή έστω ο ένας από τους δύο σας, θα τα ξαναβρείτε και θα καταφέρετε να βελτιώσετε πράγματα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να μπείτε σε ένα παιχνίδι ερωτικής διεκδίκησης με άτομο που σας ενδιαφέρει. Ή εναλλακτικά να ολοκληρώσετε το τελικό στάδιο ενός τέτοιου «παιχνιδιού», που έχει αρχίσει από πιο πριν. Μόλις θα ομολογήσετε ο-η ένας-μία στην-στον άλλην-ον ότι θέλετε να είστε μαζί, τα πράγματα θα κυλίσουν άνετε και αβίαστα. Αυτό θα συμβεί, επειδή θα έχετε καλή χημεία. Ωστόσο, μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο και μην σταματάτε, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, να διεκδικείτε συνεχώς την ποιότητα στην σχέση σας μέσω της σωστής σας συμπεριφοράς.

Εάν εργάζεστε, μπορεί να δείτε σημαντικές αλλαγές στην δουλειά σας. Αν είστε σε εταιρία, ίσως να γίνει κάποια συγχώνευση ή να αλλάξει διοίκηση και επωνυμία. Κάτι τέτοιο, παρότι μπορεί να σας ανησυχήσει, τελικά πρόκειται να σας ωφελήσει, αφού θα δώσει νέα ώθηση στο μέλλον της εργασίας σας και θα φέρει βελτίωση στα οικονομικά σας. Κάποιοι άλλοι ίσως να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο επιμόρφωσης, ώστε να γίνετε ακόμη πιο εξειδικευμένοι πάνω στο αντικείμενό σας. Τα οικονομικά σας κέρδη ή ο μισθός σας προβλέπονται γενικότερα ανεβασμένα.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα εισέλθετε σε χώρο, όπου θα κατέχετε αρκετά καλά το αντικείμενο που θα σας ζητηθεί να κάνετε. Για ορισμένους η εξειδίκευσή σας πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα, ενδέχεται να ανταμειφθεί γενναιόδωρα! Κατά προτίμηση λοιπόν αναζητήστε εργασία σε χώρους που θα είστε στο στοιχείο σας. Θα σας προτιμήσουν ξεκάθαρα!

  ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Ο Ιππότης από τα Ραβδιά.

Ίσως αυτόν το μήνα να αμφιταλαντευτείτε. Κάτι που άλλωστε θα είναι εσωτερικό σας θέμα, και δεν θα προκληθεί από εξωτερικές πιέσεις. Φροντίστε να μην γίνετε εξαιρετικά κυκλοθυμικοί, με αποτέλεσμα να προβληματίσετε τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές απογοητεύσεις. Θα χρειαστεί να κοιτάξετε μέσα σας, κι οι δύο σας, εάν αυτές είναι πραγματικές ή όχι. Δηλαδή, αν προέρχονται όντος από την «κακή» συμπεριφορά του-της συζύγου ή συντρόφου σας, ή εάν είναι αποτέλεσμα των δικών σας υπερβολικών απαιτήσεων από τον-την άλλον-η. Στην δεύτερη περίπτωση φροντίστε να μην είστε πολύ απαιτητικοί-ες με το ταίρι σας. Μερικές φορές η σιωπή και η υπομονή λύνουν καλύτερα τα προβλήματα, από την ανάλυση και την υπερβολική προθυμία.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό, και θέλετε να είστε και πάλι μαζί με την ή τον πρώην σας, καλό θα είναι να ελέγξετε αρχικά τις παρορμήσεις σας. Εάν περιμένετε πολλές αλλαγές από την-τον άλλην-ον, μάλλον πρόκειται να απογοητευτείτε. Μην ανακηρύσσετε τον εαυτό σας ως τον-την τέλειο-α. Ξεκινήστε να αλλάζετε εσείς πρώτοι-ες στοιχεία στην συμπεριφορά σας. Ασφαλώς το πρώην ταίρι σας θα το κατανοήσει και θα ακολουθήσει. Διαφορετικά, τόσο εσείς, όσο και ο-η άλλος-η μπορείτε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε ένα καινούριο πρόσωπο. Κι εκεί όμως η αυτοκριτική θα σας φανεί πολύτιμη!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία, ενδεχομένως σε επαγγελματικό χώρο, τον δικό σας, της-του άλλης-ου, ή στον κοινό σας, με αρκετή δόση ενθουσιασμού. Αυτό θα είναι αμοιβαίο! Φροντίστε να μην χάσετε γρήγορα τον ενθουσιασμό σας, εφόσον θέλετε να κάνετε σχέση. Κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα αντιληπτό από το άλλο άτομο και θα νιώσει αμήχανα. Υποστηρίξτε την γνωριμία και δώστε της χρόνο, ακόμη κι αν σας βγει μία τάση φυγής. Εννοείται πως εάν η αρχική σας άποψη αλλάξει παντελώς, και χάσετε τελείως το ενδιαφέρον σας, τότε δεν θα έχει νόημα να το παλέψετε μέσα σας.

Η δουλειά σας θα ανέβει θεαματικά. Ίσως να είναι το δυνατότερο κομμάτι σας μέσα στον μήνα. Θα είστε εξαιρετικά δημιουργικοί και αποφασιστικοί. Κάτι το οποίο θα σας βγει σε καλό στην εργασία σας. Προσέξτε απλά να μην κάνετε το οτιδήποτε ή να μην πάρετε αποφάσεις, χωρίς πρώτα να τις διερευνήσετε στις λεπτομέρειές τους. Τα οικονομικά σας θα κινηθούν σε καλό επίπεδο. Ίσως να βρείτε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάποια αποταμίευση χρημάτων.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία, η οποία θα σας δώσει μεγάλη ευχαρίστηση με το ξεκίνημά της. Ενδεχομένως να είναι το αγαπημένο σας αντικείμενο κι ο αγαπημένος σας χώρος. Ρεαλιστικά όλα θα πάνε καλά. Προσέξτε, ωστόσο, να μην χάσετε γρήγορα τον ενθουσιασμό σας και την επαγγελματική σας ζωντάνια. Ελέγξτε τις παρορμήσει και τις διαθέσεις σας. Από χρηματικής πλευράς θα είστε πολύ ικανοποιημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Το Δύο από τα Πεντάκτινα.

Ο μήνας αυτός θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας στο να συνεργάζεστε με τους άλλους. Αυτό θα είναι καθοριστικό της προόδου σας μέσα στον Μάρτιο, είτε αφορά στα οικονομικά, είτε στα αισθηματικά σας.

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια καλείστε να συμφωνήσετε επιτέλους σε ορισμένα θέματα, εάν πραγματικά θέλετε να τα εξελίξετε. Παρότι οι διαφωνίες σε ένα ζευγάρι μπορεί να είναι εποικοδομητικές, πολλές φορές χρειάζεται η συμφωνία και η «συνεργασία» για να πάει αυτό το ζευγάρι μπροστά. Κυρίως θα συνεννοηθείτε επάνω σε οικονομικά ζητήματα, που ωστόσο θα φέρουν κατόπιν και την ηρεμία στην επικοινωνία σας. Οι περιπτώσεις πρότασης γάμου, συγκατοίκησης, αγοράς κοινού περιουσιακού στοιχείου κτλ. είναι πολύ πιθανές!

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό, μάλλον δεν θα είστε ικανοποιημένοι-ες από αυτό το αποτέλεσμα. Κατά βάση η απομάκρυνσή σας έχει γίνει για εγωιστικούς λόγους, αφού διαφαίνεται ότι είστε ένα ταιριαστό ζευγάρι κατά τ’ άλλα. Αυτές οι παρεξηγήσεις εύκολα θα λυθούν και θα είστε και πάλι μαζί! Ενδεχομένως να χρειάζεστε καλύτερη συνεννόηση στο θέμα της διαχείρισης των χρημάτων σας. Προφανώς κάτι τέτοιο να έχει επηρεάσει αρνητικά την σχέση σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, κάτω από… απρόβλεπτες συνθήκες. Μία διαφωνία, που μπορεί να εξελιχθεί και σε καυγά, θα σας φέρει κοντά. Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε! Από την ουρά στο super market, μέχρι την ουρά σε κάποιο μποτιλιάρισμα αυτοκινήτων κτλ. Εναλλακτικά, σε χώρο που συνήθως κινείστε και θα μπορούσε να προκύψει μία παρεξήγηση. Παρόλα αυτά η παρεξήγηση τούτη θα γίνει η αρχή ενός παθιασμένου κι ενδιαφέροντος έρωτα!

Στον οικονομικό σας τομέα θα τα πάτε πολύ καλά, αφού προβλέπονται να έρχονται χρήματα στα χέρια σας. Οι πληρωμές από την εργασία σας θα γίνονται στην ώρα τους και με ακριβοδίκαιο τρόπο. Μία οικονομική συμφωνία σε ορισμένους, ίσως να φέρει αύξηση των εσόδων ή των κερδών σας. Αν επιδιώκετε μία καλή συνεργασία, αυτή θα πετύχει και στο να ολοκληρωθεί και στο να φέρει οικονομικό κέρδος.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, κυρίως θα έχετε πιθανότητες να μπείτε σε έναν επαγγελματικό χώρο, με καλές οικονομικές απολαβές. Αυτό θα σημαίνει πως ταυτόχρονα θα έχουν κάποιες απαιτήσεις από εσάς, χωρίς όμως αυτές να είναι υπερβολικές. Απλά θα χρειαστεί να είστε συνεπείς και υπεύθυνοι. Θα βγάζετε χρήματα, ενώ ίσως το αντικείμενο της εργασίας σας να μην είναι απαραίτητα εκείνο των ονείρων σας.

                 ΛΕΩΝ  :  Ο Θάνατος.

Ορισμένα πράγματα τελειώνουν αυτόν το μήνα και πάτε γι άλλα. Ασφαλώς τελειώνουν εκείνα που δεν έχουν τίποτα πια να σας δώσουν. Ίσως η φθορά τους  να είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Όταν όμως κάτι παλιό σταματά, κάτι καινούριο ξεκινάει!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα δείτε μία σχετική αδράνεια. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αυτό, κάτι θα θέλει να σας πει, και κάπου θα τείνει να σας οδηγήσει. Πιθανές εξελίξεις είναι οι εξής  :  α) Να μείνετε για λίγο έτσι και κατόπιν ο δεσμός ή ο γάμος σας να ανανεωθεί! β) Να αποφασίσετε να τελειώσετε κάτι που δεν πάει άλλο. γ) Να κάνετε μία καινούρια γνωριμία με τρίτο πρόσωπο, περιμένοντας από εκεί να πάρετε αυτό που σας λείπει. Αφήνοντας ταυτόχρονα την σχέση με το ταίρι σας να λειτουργεί υποτονικά. δ) Εναλλακτικά, να κάνει νέα γνωριμία ο άνθρωπός σας, ή και οι δύο σας ταυτόχρονα! Παρόλα αυτά πάντα έχετε την δυνατότητα να παλέψετε προς την κατεύθυνση που θέλετε!

Οι χωρισμένοι-ες ενδεχομένως να προσπαθείτε να συμφιλιωθείτε με την ιδέα του χωρισμού, χωρίς τελικά να το κατορθώνετε. Οι δυνατότητές σας θα είναι οι εξής  :  α) Να συνηθίσετε στην ιδέα του χωρισμού και να στρέψετε το βλέμμα σας σε μία καινούρια μελλοντική σχέση. β) Να δώσετε όλες σας τις δυνάμεις για την επανασύνδεση! Θα την κερδίσετε! Εκείνο που θα χρειαστεί, ωστόσο, να δείτε αργότερα, είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις που θα πρέπει να γίνουν. Εάν δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με κάτι τέτοιο, καλύτερα, όταν είστε έτοιμοι-ες, να κάνετε μία πιο… σοφή επιλογή καινούριας-ου συντρόφου!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες, και όσοι-ες έχετε χωρίσει οριστικά πριν κάποιο χρονικό διάστημα, πρόκειται να κάνετε νέα γνωριμία, με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, εκ διαμέτρου διαφορετική-ο από τον παλιό δεσμό σας! Είναι πιθανόν κάτι παρόμοιο να ισχύει και για τον-την άλλον-η! Τολμήστε να μπείτε σε… καινούρια νερά, και ακούστε την διαίσθησή σας. Μην μοιρολατρείτε για το παρελθόν σας και κοιτάξτε αισιόδοξα το μέλλον σας, ώστε να μεταδώσετε ο-η ένας-μία στην-στον άλλην-ον θετική ενέργεια!

Στην εργασία σας προβλέπονται αλλαγές, ίσως και ριζικές! Σε ορισμένους μία επαγγελματική πόρτα θα κλείσει και μία άλλη θα ανοίξει ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να γίνει στον ίδιο χώρο που βρίσκεστε, ή να αλλάξετε επαγγελματικό χώρο. Ότι γίνει θα είναι για καλό. Θα σας βοηθήσει αρκετά η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε στα νέα δεδομένα. Θα σας έρθουν μαζεμένα χρήματα. Καλό θα είναι προς ώρας να κινηθείτε με πνεύμα οικονομίας στα έξοδά σας, μέχρι να μπείτε για τα καλά στον νέο σας ρυθμό πληρωμών.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση καινούριας εργασίας, θα χρειαστεί να μπείτε σε μία τελείως νέα λογική επαγγελματικής κατάστασης. Θα έρθουν τα πάνω κάτω! Μην διστάζετε να παίξετε με τους νέους όρους. Σύντομα θα διαπιστώσετε πως περνάτε καλά τελικά. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η Βασίλισσα από τα Κύπελλα.

Είτε είστε άντρας, είτε γυναίκα, θα σας βγει μίας μορφής φροντίδα προς τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Καλό θα είναι να προσέξετε το όριο ανάμεσα στην έννοια του νοιάζομαι και στην έννοια του καταπιέζω.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας φαινομενικά τα πράγματα θα κυλήσουν εξαιρετικά. Παρόλα αυτά εγκυμονεί ο κίνδυνος να περιορίζετε πολύ ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον, σε σημείο να δημιουργείται μία ψευδαίσθηση ευτυχίας κι όχι η πραγματική ευτυχία. Ασφαλώς η πίεση, και ειδικά σε υψηλό βαθμό, καταπατά τον συμπαντικό νόμο της αυτοπειθαρχίας! Οι συνέπειες αργότερα μπορεί να είναι του τύπου αχαριστία, ενώ στην πραγματικότητα θα πρόκειται για ανάγκη να αποτινάξει ο ένας τον ζυγό που του επιβάλλει ο άλλος! Προσέξτε τούτες τις ισορροπίες για να έχετε μία υγιή εξέλιξη και πορεία στον δεσμό ή στον γάμο σας.

Αν έχετε χωρίσει και αυτό σας καθιστά δυστυχείς, πριν διεκδικήσετε την επανασύνδεση, κερδίστε χρόνο. Κάντε έναν απολογισμό, όσο επώδυνο κι αν είναι, για την δική σας συμπεριφορά, και για του-της άλλου-ης. Αν χρειαστεί, μιλήστε με έναν δικό σας άνθρωπο που εμπιστεύεστε την κρίση του. Εφόσον βγάλετε ειλικρινή συμπεράσματα, θα ξέρετε εάν βασικά αξίζει ή όχι να τα ξαναβρείτε με την ή τον πρώην σας. Όταν πράγματι πιστέψετε πως αξίζει, θα σας έρθουν όλα βολικά. Στην αντίθετη περίπτωση, κρατήστε τα λάθη σας ή τα λάθη του άλλου, ως φάρο προστασίας για την μελλοντική σας συναισθηματική εξέλιξη με καινούριο-α σύντροφο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ενδέχεται να κάνετε νέα γνωριμία με φόντο, οι μεν κύριοι το οιδιπόδειο σύμπλεγμα, οι δε κυρίες το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας! Τούτα σημαίνουν ότι η γυναίκα που θα γνωρίσετε θα έχει στοιχεία που θα σας θυμίζουν την μητέρα σας, ενώ ο άντρας που θα γνωρίσετε στοιχεία που θα σας θυμίζουν τον πατέρα σας! Αυτό δεν είναι λάθος, αρκεί να μην χαθείτε μέσα σε ιδιόρρυθμους ρόλους! Ταυτόχρονα, η ώριμη και ενήλικη συμπεριφορά μέσα στην σχέση είναι ξεκάθαρα εγγύηση υγείας και μακροβιότητας αυτής της σχέσης. Για παράδειγμα, μιλάτε με σταθερή και μεστή φωνή, κι όχι τραβηγμένα ή… ναζιάρικα κτλ.

Η εργασία σας θα έχει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα. Ενδεχομένως να την ευνοήσει κατά τι παραπάνω η εποχή της Άνοιξης! Το χρήμα θα σας έρχεται με ροή και απρόσκοπτα. Μην το σπαταλάτε, ωστόσο, από ενθουσιασμό εδώ κι εκεί, αλλά υπολογίζετε τις κινήσεις σας, χωρίς να χρειάζεται να γίνεστε υπερβολικά οικονόμοι. Η κίνηση ή η απόδοση στην δουλειά σας θα αυξηθεί αισθητά. Ενδεχομένως να κουραστείτε λίγο παραπάνω. Παρόλα αυτά οι καλές χρηματικές σας αποδοχές θα σας ξεκουράσουν.

Όσοι-ες αναζητάτε καινούρια εργασία, θα εισέλθετε σε επαγγελματικό χώρο, που θα βρίσκεται σε άνθηση και θα ζητά προσωπικό ή στελέχη. Η πιθανότητα, επίσης, να μπείτε σε πόστο του δημοσίου φορέα είναι μεγάλη. Γενικότερα διαφαίνεται να σας απορροφά μία εργασιακή πόρτα, που θα έχει επαγγελματική ζωντάνια και ζήτηση! Οι αποδοχές σας θα είναι άριστες!

     ΖΥΓΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά.

Θα θελήσετε να κυριαρχήσετε τόσο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όσο και στο αισθηματικό σας κομμάτι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος, εφόσον… η επικράτησή σας θα γίνεται με θεμιτά μέσα, και με την αξία σας!

Οι παντρεμένοι-ες κι οι δεσμευμένοι-ες θα ξεκινήσετε έναν αγώνα διεκδίκησης της ή του συζύγου ή συντρόφου σας. Ο τρόπος που θα το κάνετε αυτό, προβλέπεται να είναι θετικός. Δηλαδή, μάλλον θα προσπαθήσετε να γίνετε ευχάριστοι-ες και μαγνητικοί-ες, παρά πιεστικοί-ες. Όντος ένας τέτοιος τρόπος διεκδίκησης μπορεί να κάνει το ταίρι σας να έρθει πιο κοντά σας. Κάτι που θα βελτιώσει την ποιότητα της σχέσης σας. Επίσης, η παρατεταμένα ουδέτερη συμπεριφορά του ανθρώπου σας, θα μπορούσε να γίνει αιτία επιπλοκών, αφού ταυτόχρονα θα έχετε αρκετούς θαυμαστές-ριες, που θα ψάχνουν το κενό για να τρυπώσουν στην ζωή σας!

Αν έχετε χωρίσει, ενδεχομένως να είναι νωρίς, ή να είναι αργά για μία επανασύνδεση. Νωρίς θα είναι, εφόσον εσείς ή ο-η άλλος-η έχετε παραμείνει μόνοι-ες. Κάπως αργά θα είναι, εάν εσείς ή ο-η πρώην σας έχετε ξεκινήσει ένα καινούριο φλερτ. Στην δεύτερη περίπτωση, η πιθανότητα να επανασυνδεθείτε δεν θα είναι μηδενική. Ωστόσο θα περάσει περισσότερος χρόνος για να γίνει. Κι αυτό, με την προϋπόθεση ότι η καινούρια γνωριμία δεν θα σημαίνει τίποτα άλλο, παρά το υποκατάστατο της σχέσης σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, η-ο οποία-ος θα σας… πολιορκήσει με τον δικό της-του τρόπο. Ενδεχομένως η γνωριμία αυτή να γίνει σε κάποιον κοινό χώρο συνάντησης. Αυτή η συνθήκη της… πολιορκίας θα σας κολακέψει, όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να κάνετε συνεχώς τον-την δύσκολο-η! Αφεθείτε, αναλόγως βέβαια των συναισθημάτων που σας βγάζει η θαυμάστρια ή ο θαυμαστής σας! Τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Στην εργασία σας προβλέπεται θεαματική άνοδος και πρόοδος. Τα οικονομικά δεδομένα του επαγγελματικού σας χώρου θα ανέβουν κατά πολύ. Αυτό θα ευνοήσει κι εσάς τους ίδιους. Ενδεχομένως να προκύψουν αντιζηλίες ή ανταγωνισμός. Επίσης μπορεί να δημιουργηθούν τεταμένες σχέσεις ανάμεσα σε προϊσταμένους και υφισταμένους. Για να μην οξυνθεί μία τέτοια κατάσταση, σκεφτείτε ότι δεν είναι τόσο σημαντικό το… συμφέρον σας, αλλά η ηρεμία του χώρου σας. Εφόσον βέβαια μιλάμε για λεπτομέρειες που μπορείτε να προσπεράσετε, οι μεν και οι δε, και ασφαλώς όχι για έντονες αδικίες. Τα χρηματικά σας δεδομένα, ωστόσο, προβλέπονται επαυξημένα!

Όσοι ψάχνετε για νέα εργασία, μάλλον θα περάσετε από μία διαδικασία επιλογής σε χώρο που σας ενδιαφέρει. Ενδέχεται, επίσης, να δώσετε εξετάσεις, ή γενικότερα να διαγωνιστείτε για να κατακτήσετε μία θέση. Θα έχετε ένα επιπλέον αβαντάζ της τύχης, όμως δεν θα πρέπει να επαναπαυτείτε μέχρι να σας ανακοινώσουν ότι πήρατε την θέση. Εννοείται πως στην συνέχεια θα είναι καλό να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας!

               ΣΚΟΡΠΙΟΣ  :  Ο Πύργος.

Κάτι σας ενοχλεί, όμως ενδεχομένως να μην προσδιορίζετε τί! Τα πράγματα φαίνονται πως πηγαίνουν καλά, όμως εσείς νιώθετε σαν να βαδίζετε σε ένα ήρεμο δάσος, που όμως από στιγμή σε στιγμή θα μπορούσε να πεταχτεί μπροστά σας… ο κακός λύκος!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας μία πληροφορία ή ένα συμβάν θα μπορούσε να φέρει αποκαλύψεις που θα καθηλώσουν! Εάν εσείς δεν αποκρύπτετε κάτι, που θα μπορούσε να φανερωθεί, ίσως τότε πρόκειται για τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας. Η σχέση σας θα δοκιμαστεί, όχι απαραίτητα με κάτι τρομερό. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από το πώς εσείς θα δείτε την κατάσταση. Είστε αυστηροί-ες με τον εαυτό σας; Μήπως είστε αυστηροί-ες με την-τον άλλην-ον; Ή συμβαίνει το αντίθετο; Δηλαδή είναι αυστηρός-η ο-η άλλος-η με τον εαυτό του-της, ή με εσάς; Κατά βάση θα χρειαστεί ψυχραιμία και επιείκεια. Όταν τα πράγματα τα φιλτράρουμε καλά στο μυαλό μας, οι κρίσεις ή οι αποφάσεις μας είναι συνήθως πιο σωστές!

Εάν έχετε χωρίσει, όμως θέλετε να έχετε μία ευκαιρία με τον ή την πρώην σας, αρχικά αναρωτηθείτε, αν αυτό οφείλετε στον υπερβολικό συναισθηματισμό σας! Η κάρτα του Πύργου συνήθως υποδηλώνει την απαλλαγή μας από κάτι που δεν μας έδινε καμία χαρά! Αν όντος έχετε έρθει τόσο κοντά στην ελευθερία σας, αξίζει να επιστρέψετε πίσω; Εφόσον δώσετε με την καρδιά σας θετική απάντηση, τότε διεκδικείστε την επανασύνδεση. Αν η καρδιά σας, σας λέει ότι απλά θα χάσετε χρόνο στην ζωή σας, τότε κοιτάξτε μπροστά και κάνετε στο μέλλον μία πιο ταιριαστή επιλογή συντρόφου! Ένας μύθος λέει ότι κάπου υπήρχε ένα χωριό, που οι ηλικιωμένοι κάτοικοί του δήλωναν την ηλικία τους πάντα με μικρά νούμερα και σπάνια πάνω από τα είκοσι χρόνια! Κάποιος ξένος που τους ρώτησε γιατί το έκαναν αυτό, απάντησαν πως γι αυτούς μέτραγαν μόνο τα χρόνια στα οποία υπήρξαν ευτυχισμένοι!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα είστε του ύψους ή του βάθους! Αν είστε του… βάθους, θα σημαίνει ότι δεν παρατηρείτε τα σημάδια που βλέπετε στον άλλον και αφήνετε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί χωρίς να το αξίζει ο άλλος! Αν είστε του… ύψους, θα σημαίνει ότι βλέπετε τα σημάδια και κρατάτε προσγειωμένη και ρεαλιστική στάση. Με λίγα λόγια, αν θέλετε να κάνετε σταθερή γνωριμία, αυτή θα γίνει με άτομο που θα σας θέλει και θα σας το δείχνει με… χίλιους καλούς τρόπους. Διαφορετικά «κινδυνεύετε» να προχωρήσετε σε νέα γνωριμία με άτομο, που σύντομα θα αρχίσει να βγάζει τα απωθημένα του μέσα στην σχέση σας. Το δυσάρεστο θα είναι ότι αυτό το είχατε δει από την αρχή, αλλά παρόλα αυτά προχωρήσατε!

Η εργασία σας θα υποστεί σημαντικές αλλαγές. Ενδεχομένως αρχικά να μην σας ικανοποιήσουν, με αποτέλεσμα να σκεφτείτε να παραιτηθείτε. Ίσως να βρεθείτε σε ένα οριακό σημείο. Εκ πρώτης όψεως τούτο δεν ακούγεται ως κάτι ευχάριστο. Σκεφτείτε όμως ότι το ουράνιο τόξο βγαίνει μετά από την καταιγίδα! Αν λοιπό η δουλειά σας είχε φτάσει σε σημείο  φθοράς, η… ριζική της ανακύκλωση ίσως να μην ακούγετε τόσο τρομακτική! Το μεταβατικό στάδιο ενδέχεται να σας προβληματίσει, όμως το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανανεώσει! Στα οικονομικά σας θα είστε σταθεροί, αλλά γι αυτόν το μήνα κινηθείτε με πνεύμα οικονομίας.

Αν αναζητάτε νέα εργασία, μάλλον θα σας απορροφήσει ένας χώρος, που θα αναδυθεί επάνω στα… συντρίμμια ενός προηγούμενου. Για παράδειγμα μία εταιρία που θα μετασχηματιστεί εντελώς και θα ψάχνει νέο ανθρώπινο δυναμικό κτλ. Εργασίες που θα έχουν σχέση με το κομμάτι της ανακύκλωσης, θα είναι ιδιαίτερα προσιτές για εσάς και καλοπληρωμένες! Επίσης εργασίες σχετικές με αναπαλαιώσεις, συντηρήσεις έργων τέχνης, μεταποιήσεις κτλ. θα μπορούσαν να σας δώσουν μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική λύση τόσο σε ιδιωτικό, όσο και σε δημόσιο εργασιακό περιβάλλον.

     ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Ο Βασιλιάς από τα Ξίφη.

Μπορεί να είστε κάπως διχασμένοι αυτόν το μήνα ανάμεσα σε παλιά και νέα πράγματα. Ενδεχομένως να βρεθείτε μπροστά σε προκλήσεις, που δεν θα ξέρετε ακριβώς πώς να τις διαχειριστείτε. Ταυτόχρονα δεν θα σας κάνει καρδιά να τις προσπεράσετε.

Στους-στις δεσμευμένους-ες μία πρόταση γάμου ή συγκατοίκησης θα διχάσει. Ενώ προβλέπεται ως θετικό γεγονός, ταυτόχρονα θα φέρει ανασφάλεια και άγχος. Μπορεί, αν δεν υπάρξει σωστή διαχείριση, να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αφιερώστε χρόνο στο να συζητήσετε, ώστε να διαλυθούν οι σκιές στην σχέση σας. Ο-η ένας-μία θα θέλει επισημοποίηση, κι η-ο άλλη-ος θα το αποφεύγει. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς, κι ο-η καθένας-μία σας να πει τους λόγους του-της για το ένα και για το άλλο. Με διάλογο και με αμοιβαία κατανόηση, θα καταλήξετε σε ένα κοινό συμπέρασμα, χωρίς να ταλαιπωρηθεί η σχέση σας.

Στους-στις παντρεμένους-ες ίσως να υπάρξει μία λεκτική διαμάχη ανάμεσα στην αφοσίωση του ενός προς τον άλλον και στην ανεξαρτησία του. Κάτι τέτοιο θα ταρακουνήσει τα νερά του γάμου σας και θα προκύψουν νέες ισορροπίες, όχι απαραίτητα λανθασμένες. Μπορεί κατά βάθος να ανανεωθεί ο γάμος σας.

Εάν έχετε χωρίσει και επιθυμείτε να υπάρξετε ξανά μαζί με τον ή την πρώην σας, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε μία πιο παραδοσιακή «μέθοδο» προσέγγισης! Πριν από αυτό όμως αναρωτηθείτε, εάν μία πατροπαράδοτη μορφή της σχέσης σας, σας δημιουργεί ενοχές. Δηλαδή εάν νιώθετε ότι, ακόμη κι αν περνάτε καλά με τον-την άλλον-η, τελικά σας προβληματίζουν οι προκαθορισμένοι ρόλοι του άντρα ή της γυναίκας. Δείτε ποιο είναι πραγματικά το πρόβλημα! Είναι η σχέση με τον ή την πρώην σας; Ή η σχέση σας με το παραδοσιακό στυλ του δεσμού; Η ευκαιρία για επανασύνδεση θα σας δοθεί. Θα χρειαστεί να ξέρετε τι θέλετε και τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία σε κλασικό χώρο και με κλασικό τρόπο! Λέγοντας «κλασικό χώρο» εννοούμε το φλερτ στο δρόμο, στο super market, στην λαϊκή αγορά, στην ουρά ενός καταστήματος κτλ. Λέγοντας «κλασικό τρόπο» εννοούμε την ευγενική και διακριτική προσέγγιση που κάνει ένας τζέντλεμαν σε μία γυναίκα, κολακεύοντάς την και περιμένοντας με σεμνότητα την αντίδρασή της. Εάν όντος προκύψει τελικά σταθερή γνωριμία, ενδέχεται να έχει τα στοιχεία μία «κλασικής σχέσης», όπου οι ρόλοι άντρας-γυναίκα θα είναι ευδιάκριτοι!

Η εργασία σας θα βρίσκεται σε σταθερή κι ακλόνητη πορεία. Ίσως κάποιες ρυθμιστικές διατάξεις να σας ευνοήσουν. Θα είστε καλυμμένοι από κάθε άποψη και προστατευμένοι. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα είναι ασφαλή και αισιόδοξα. Αν χρειαστεί να εκσυγχρονίσετε κάπως την διαδικασία της δουλειά σας, μην το δείτε αρνητικά. Ίσα-ίσα κάτι τέτοιο θα σας προωθήσει επαγγελματικά για ένα σίγουρο μέλλον.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα εισέλθετε σε χώρο, που θα έχει κλασική… σφραγίδα, όπως μία εταιρία με την παραδοσιακή έννοια, ένα… κλασικό μαγαζί, ένας όμιλος, ένα γκρουπ κτλ. Ασφαλώς θα υπάρχουν και κάποια στοιχεία εκσυγχρονισμού, που θα αναδύονται σιγά-σιγά και θα είστε και σεις συνδημιουργοί τους στο νέο σας χώρο. Οι αμοιβές σας θα κινούνται σε τυπικό μοτίβο, δηλαδή μισθός, ωρομίσθιο κτλ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  :  Το Οκτώ από τα Κύπελλα.

Ένας… σύγχρονος Οδυσσέας θα είστε γι αυτόν το μήνα! Άραγε θα επιμείνετε να φτάσετε στην… Ιθάκη σας; Ή θα ξεχαστείτε στο νησί της Καλυψώς;!

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια μία ενοχική ηρεμία θα τείνει να αναταραχθεί. Ενδεχομένως να έχετε επαναπαυτεί στην φαινομενική γαλήνη της σχέσης σας, η οποία πατά πάνω σε όμορφες ψευδαισθήσεις της καθημερινότητά σας. Εάν αυτό σας γεμίζει, όλα είναι καλά. Αν όμως κάτι μέσα σας, σας ενοχλεί, τότε μάλλον ήρθε η ώρα, κι οι δύο σας, να τσαλακωθείτε, προκειμένου να ακουστούν εκείνα που αγχώνεστε να πείτε. Κάτι τέτοιο, κι εφόσον γίνει με ήπιο και ευγενικό τρόπο, θα φέρει ανανέωση στην σχέση σας. Έτσι θα ακολουθήσουν και όμορφες αλλαγές, που θα καλύψουν τις πραγματικές σας ( ψυχικές ) ανάγκες.

Εάν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την ανατροπή ή όχι του χωρισμού σας, αυτή θα γίνει! Δηλαδή θα έχετε ξεκάθαρα μία νέα ευκαιρία επανασύνδεσης! Η απομάκρυνση διαφαίνεται να σας έχει ανανεώσει, με αποτέλεσμα να συγχρονίζεστε στην πρωτοβουλία και την απόφαση να είστε και πάλι μαζί. Διατηρείστε σε καλή κατάσταση την μνήμη σας, ώστε να θυμάστε ποια πράγματα είναι εκείνα που σας δημιουργούν έντονα προβλήματα, για να μην τα επαναλαμβάνετε!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες, όχι σαν τον Οδυσσέα, αλλά σαν την Πηνελόπη θα υφαίνεται και θα ξηλώνετε… μία νέα γνωριμία, ή μία γνωριμία που έχει ήδη γίνει εδώ και κάποιον καιρό. Ή κάτι θα σας ενοχλεί στην-στον άλλην-ον, έστω και μία λεπτομέρεια. Ή απλά θα είστε αναποφάσιστοι-ες. Οι εξελίξεις για σας θα μπορούσαν να είναι πολλές και διαφορετικές. Από το να μπείτε τελικά σ’ αυτήν την  γνωριμία για τα καλά, μέχρι να γνωρίσετε ένα άλλο άτομο και να ακολουθήσετε εκείνο συναισθηματικά! Την οριστική σας απόφαση θα την πάρετε μάλλον με την καρδιά παρά με την λογική σας!

Στην δουλειά σας ενδεχομένως ένα χρονικό διάστημα απομάκρυνσής σας από αυτήν, που προηγήθηκε, να σας έκανε να επιστρέψετε με πολύ όρεξη και δυναμισμό. Μερικοί-ες ωστόσο, μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση, κι εφόσον η επιλογή-απόφασή σας δεν είναι επιπόλαιη, θα έχετε ένα εξαιρετικό επαγγελματικό αποτέλεσμα. Τα χρηματικά σας κέρδη ή ο μισθός σας θα αυξηθούν!

Όσοι αναζητάτε καινούρια εργασία, υπάρχουν δύο σημαντικές περιπτώσεις να συμβούν  :  α) Να επιστρέψετε σε έναν προηγούμενο επαγγελματικό σας χώρο, με καλύτερα δεδομένα από πριν. β) Να κάνετε το ίδιο αντικείμενο με πριν, όμως σε άλλον χώρο, και ίσως με περισσότερα περιθώρια ελευθερίας κινήσεων. Ασφαλώς και η περίπτωση να κάνετε κάτι εντελώς καινούριο, είναι πιθανή, αλλά με πιο μικρό ποσοστό πιθανοτήτων. Θα είστε καλά από χρηματικής πλευράς!

               ΥΔΡΟΧΟΟΣ  :  Ο Ήλιος.

Θα ήταν πολύ σύντομη η πρόβλεψη για το ζώδιό σας αυτό τον μήνα, με την κάρτα του Ήλιου να σας εκπροσωπεί! Η πρόβλεψη λοιπόν θα συνοψιζόταν στην εξής φράση  :  «Επιτυχία σε όλα!». Και έτσι είναι! Απλά, επειδή κάποιες φορές μερικά συννεφάκια κρύβουν τον Ήλιο, θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα περάσετε έναν ευτυχισμένο μήνα, που θα ενδυναμώσει κατά πολύ την σχέση εσάς των δύο! Εάν όμως έχει δημιουργηθεί εν τω μεταξύ ένα ερωτικό τρίγωνο από τον έναν από τους δύο σας, τα πράγματα θα είναι κάπως περίπλοκα. Η παράλληλη σχέση, αν όντος υπάρχει, θα ενδυναμωθεί επίσης! Κάτι τέτοιο θα υποδηλώνει μάλλον μία εικονική ευτυχία, παρά μία πραγματική. Δυστυχώς ο-η ένας-μία από τους δύο σας θα πρέπει να κινείται σε διπλό ταμπλό. Πέραν αυτών, υπάρχει η περίπτωση εγκυμοσύνης, ή η πιθανότητα πρότασης γάμου για τα ανύπαντρα ζευγάρια.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό, όμως σκέφτεστε, αν θα σμίξετε ξανά με την ή τον πρώην σας, θα βρεθείτε μπροστά σε μία από τις δύο παρακάτω επιλογές  :  α) Θα τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας, κάτι που θα γεμίσει με χαρά και τους δύο σας! β) Θα προχωρήσετε σε καινούρια γνωριμία, που σας έχει κερδίσει, και θα είστε ξεκάθαροι-ες με αυτήν σας την απόφαση! Εκείνο που ουσιαστικά θα είναι το σημαντικό, είναι πως θα ξέρετε ξεκάθαρα τι θέλετε και θα το διεκδικήσετε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούργια γνωριμία, με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα ταιριάζετε πολύ. Αυτό θα χρειαστεί να το εκτιμήσετε, και σε καμία περίπτωση να μην το θεωρήσετε δεδομένο. Ή να σκεφτείτε ότι θα σας συμβαίνει συνέχεια στην ζωή σας!  Ενδεχομένως με το άτομο που θα γνωρίσετε να έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Θα ξεκινήσει μία πολύ αρμονική επικοινωνία, η οποία θα τείνει να εξελιχθεί σε σχέση. Προσέξτε, κι οι δύο σας, τις λεπτομέρειες, ώστε να μην κάνετε συνεχώς λάθη, που θα οφείλονται στην βεβαιότητα ότι ταιριάζετε και έτσι τάχα δεν πειράζει το ένα ή το άλλο λάθος.

Στην δουλειά σας έρχεται μεγάλη επιτυχία! Μία πρόταση που θα σας γίνει μέσα στον επαγγελματικό χώρο σας, θα σας ξαφνιάσει σε βαθμό που δεν θα πιστεύετε στην τόσο καλή σας τύχη! Ενδεχομένως να βλέπετε τον τελευταίο καιρό περίεργα και προφητικά όνειρα που ερμηνεύονται ως αποκαλυπτικά της επαγγελματικής ανόδου σας! Τα οικονομικά και χρηματικά δεδομένα σας θα ανέβουν! Οι κάρτες σας ή το πορτοφόλι σας θα είναι γεμάτα από χρήματα. Ίσως σας έρθουν χρήματα κι από άλλες μεριές, πέραν της εργασίας σας.

Εάν αναζητάτε καινούργια δουλειά, θα ξεπεράσετε επιτέλους τα εμπόδια που σας κρατούσαν σε αδράνεια, και θα εισέλθετε σε έναν χώρο, που ονειρευόσασταν. Ή θα κάνετε πραγματικότητα το πιο γλυκό επαγγελματικό σας όνειρο! Το Σύμπαν ξέρει τον τρόπο που θα σας το υλοποιήσει! Με ότι ασχοληθείτε, θα χαράξετε μία νέα και ανεξίτηλη επαγγελματική πορεία. Τα συννεφάκια διαλύονται! Ο Ήλιος τώρα λάμπει για εσάς!

  ΙΧΘΥΣ  :  Ο Ιππότης από τα Πεντάκτινα.

Αυτόν το μήνα θα νιώσετε ασφαλείς, ή θα φροντίσετε γενικότερα για την ασφαλή έκβαση των υποθέσεων που σας αφορούν. Καλό θα είναι να μην γίνετε υπερπροστατευτικοί με τα άτομα που αγαπάτε, ώστε να προκαλέσετε την εντύπωση, πως η φροντίδα σας γι αυτά είναι τελικά καταπίεση!

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια ίσως να δημιουργηθεί η εντύπωση πως κάτι λείπει! Αυτό μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι. Αφήστε λίγο χρόνο να περάσει και παρατηρήστε την κατάσταση, πριν κάνετε δυναμικές κινήσεις. Εάν προτρέξετε, ενδέχεται να φέρετε το ταίρι σας σε δύσκολη θέση, ή εναλλακτικά εκείνο εσάς, επειδή είτε ο ένας είτε ο άλλος θα αναλάβει τον ρόλο του… σωτήρα! Επομένως δεν είναι λάθος να ρωτήσετε τον άνθρωπό σας, εάν κάτι του λείπει, όμως θα είναι υπερβολή να τον ρωτάτε συνέχεια τι έχει, αν φταίτε εσείς σε κάτι, αν γενικότερα κάτι τον-την έχει πειράξει κτλ. Ο-η καθένας-μία έχει το δικαίωμα να περνάει μία φάση πιο υποτονική, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως τρέχει κάτι κακό!

Αν έχετε χωρίσει και σας απασχολεί το θέμα της επανασύνδεσης, απλά μην κάνετε τίποτα! Διαφαίνεται ότι ο χωρισμός σας μπορεί να προήλθε από την υπερβολική προστασία και φροντίδα του ενός προς τον άλλον. Τούτο είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει ένα είδος υποχρεωτικής χαράς μέσα στην σχέση, ωσάν να μην είχατε το δικαίωμα να έχετε κάποιες άκεφες στιγμές. Δείξτε με την αποχή σας επιτέλους ο-η ένας-μία στην-στον άλλην-ον ότι έχετε χαλαρώσει. Αφήστε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους. Θα έρθουν όντος και θα φέρουν την ευκαιρία της επανασύνδεσης. Αποφύγετε κατόπιν να υπερπροστατεύεστε μεταξύ σας, χωρίς να φτάσετε στο άλλο άκρο της αδιαφορίας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούρια γνωριμία σε χώρο όπου θα υπάρχουν κάποιοι κανόνες… ασφαλείας! Όπως για παράδειγμα η ουρά-αναμονή σε κάποιο κατάστημα κτλ. Η γνωριμία αυτή θα σας ενθουσιάσει αμοιβαία, ωστόσο θα εξελίσσεται με αργά βήματα. Φροντίστε κι ο-η ένας-μία κι η-ο άλλη-ος, να τηρήσετε το μέτρο κι όλα θα πάνε καλά! Δηλαδή ούτε πολύ έντονο ενδιαφέρον, ούτε επιδεικτική αδιαφορία!

Η εργασία σας θα κινηθεί σε πλαίσιο ασφάλειας. Ενδέχεται ορισμένοι να νιώσετε πως κινδυνεύει η θέση σας, όμως αυτό δεν θα σας φέρει σε απομάκρυνση από αυτήν. Αν χρειαστεί, ωστόσο, ζητήστε συμπαράσταση από έναν ανώτερο ή ένα συνάδελφο σας, που μπορεί να σας υποστηρίξει. Θα τα καταφέρετε! Οι πληρωμές σας θα γίνονται στην ώρα τους και με ακριβοδίκαιο τρόπο.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, πρόκειται να εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο, ιδιωτικό ή δημόσιο, όπου θα γίνονται καινούριες προσλήψεις! Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να περάσετε από μία διαδικασία επιλογής, που όμως θα έχετε τις γνώσεις και τα προσόντα να επιτύχετε. Οικονομικά θα αρχίσετε πια να ανασάνετε για τα καλά!

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 5Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!