Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2021


Πριν περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, ας θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Υποθέτουμε λοιπόν πως κάποιος είναι γεννημένος στην 1/8/2021. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του  :  1 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 = 14 = 1 + 4 = 5. Άρα ο αριθμός του εν λόγου ατόμου είναι το 5! Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας φανερώνουν στοιχεία τόσο για το πεπρωμένο, όσο και για τον χαρακτήρα μας.

Ο Αύγουστος του 2021 έχει την αριθμητική αξία του τέσσερα ( 4 ). Αυτό γιατί είναι ο 8ος μήνας, που όταν προστεθεί στην αριθμητική αξία του έτους πέντε ( 5 ), μας δίνει το αριθμολογικό άθροισμα 4. Δηλαδή  :  8 ( Αύγουστος ) + 5 ( 2021 = 2 + 0 + 2 + 1 = 5 ) = 13 = 1 + 3 = 4! Στην Δυτική Αριθμολογία ο αριθμός 4 «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Ουρανό. Ενώ στην Ινδική από τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Στους πυθαγόρειους το 4 σήμαινε την ολοκλήρωση. 4 είναι οι εποχές του χρόνου! 4 είναι τα στοιχεία της φύσης ( Γη, Νερό, Αέρας, Φωτιά )! 4 είναι τα σημεία του ορίζοντα ( Ανατολή, Δύση, Βοράς, Νότος )! Κτλ. Το 4 λοιπόν ήταν ( και είναι ) ο αριθμός του «Όλα»! Στην αρχαιότητα το 4 ήταν συνδεδεμένο με τον Αίολο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω θα διανύσουμε έναν μήνα όπου θα κυριαρχήσουν οι ανατροπές, οι αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα. Οι προκλήσεις θα είναι απανωτές, όχι απαραίτητα για κακό. Τουναντίον σε αρκετές περιπτώσεις θα ωθήσουν στην λύση ταλαιπωρημένες ή αργοπορημένες καταστάσεις. Θα προκύψουν ξαφνικές γνωριμίες. Ξαφνικά κέρδη ή χρήματα από απρόσμενη πηγή. Ξαφνικές ειδήσεις και νέα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω, αλλά ίσως αυτό να χρειάζεται να γίνει! Ξαφνικές ευκαιρίες. Θα ολοκληρωθούν ημιτελείς καταστάσεις. Θα επισημοποιηθούν σχέσεις ξαφνικά! Ίσως να γίνουν ξαφνικοί χωρισμοί, όταν τα πράγματα δεν πάνε άλλο. Ξαφνικές νέες γνωριμίες! Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου! Τούτο όμως θα ξημερώσει μία καινούργια μέρα, μετά την ανεμοθύελλα!

Επιπλέον τυχεροί-ες θα είστε όσοι-ες έχετε προσωπικό αριθμό το 4 κι εκείνοι-ες που έχετε γεννηθεί στις 4, 13, 22, 31, οποιουδήποτε μήνα. Επίσης όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας ( όπως αυτό αναγράφεται στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς σας), τα γράμματα  Δ, δ – Μ, μ – Υ, υ, τα οποία σύμφωνα με την πυθαγόρεια Αριθμολογία αντιστοιχούν στον αριθμό 4. Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που έχουν την αριθμητική αξία του 4 είναι τα  :  D, d – M, m – V, v.

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΑ  [ 1 ]

Ο ενθουσιασμός σας για κάποια πράγματα ή για κάποιους ανθρώπους μπορεί να σας βλάψει, αν δεν είστε αρκετά παρατηρητικοί. Καλό θα είναι να προσέχετε πού δίνετε, ώστε να μην επωφελούνται κάποιοι σε βάρος του ενθουσιασμού ή του αυθορμητισμού σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θέλετε να βοηθήσετε για τα όποια προβλήματα υπάρχουν, δίνοντας την θετική σας ενέργεια και την αισιοδοξία σας. Θα χρειαστεί ωστόσο αυτό να το εισπράξει ο ή η σύζυγος ή σύντροφός σας και να ανταποκριθεί ανάλογα. Διαφορετικά η προσπάθειά σας θα πάει χαμένη, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε επιλέξει λάθος τρόπο επίλυσης των προβλημάτων σας. Εάν το ταίρι σας επιμένει να κρατάει αρνητική στάση, καλύτερα να δείξετε αδιαφορία, ώστε να του δώσετε τον χρόνο να αναγνωρίσει την αξία σας και γενικότερα την αξία του δεσμού ή του γάμου σας.

Όσοι-ες έχετε χωρίσει κι επιζητάτε μία ευκαιρία επανασύνδεσης, καλό θα είναι να σκεφτείτε αρχικά, αν αυτό είναι ουσιαστικό για εσάς, ή πρόκειται για ζήτημα συνήθειας. Εάν συμβαίνει το πρώτο, αξίζει να κάνετε μία τολμηρή και ξεκάθαρη κίνηση προσέγγισης. Αν ισχύει το δεύτερο, ίσως είναι καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα όπως έχουν εξελιχθεί. Κι αυτό γιατί μία επανασύνδεση χωρίς βαθύ περιεχόμενα θα παρατείνει την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει αληθινή σχέση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε μοιραία μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα ασκήσει επάνω σας έντονη γοητεία. Η γνωριμία αυτή θα έχει την δυνατότητα να σταθεροποιηθεί και να εξελιχθεί μέσα στον χρόνο. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να προσέξετε είναι η ποιότητά της. Δηλαδή να έχετε τον νου σας, ώστε ο-η άλλος-η να μην  σας θεωρήσει δεδομένη-ο και σας επιβληθεί, ποντάροντας πάνω στα συναισθήματά σας! Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει ανισότητες και αδικίες στην μελλοντική σχέση σας.

Στη εργασία σας θα έχετε άνοδο και βελτίωση των οικονομικών δεδομένων σας. Χωρίς να γίνετε καχύποπτοι, μην εμπιστεύεστε εύκολα «έξυπνες» προτάσεις και υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη! Προσπαθήστε να μαντέψετε τις πραγματικές προθέσεις του άλλου και κατόπιν κάντε τις κινήσεις σας. Ενδέχεται επίσης να κουραστείτε λίγο παραπάνω. Αυτό θα χρειαστεί να το επιτρέψετε έως ένα συγκεκριμένο σημείο και από εκεί και πέρα να βάλετε τα όριά σας. Θα εισακουστείτε.

Αν ψάχνετε για νέα εργασία, θα ακούσετε κάτι που θα σας αφορά από γνωστό σας πρόσωπο. Γενικότερα η πληροφορία για μία εργασία θα σας έρθει από συγγενή, γνωστό ή φίλο σας. Θα πρόκειται για κάτι που θα έχει να κάνει με το αντικείμενο εργασίας που αγαπάτε και γνωρίζετε να κάνετε καλά. Αν το ακολουθήσετε, θα κουραστείτε λίγο στην αρχή μέχρι να προσαρμοστείτε εντελώς, αλλά θα έχετε καλές οικονομικές απολαβές.

Προσωπικός αριθμός  ΔΥΟ  [ 2 ]

Τα πράγματα θα σας έρθουν όπως τα θέλετε. Οι κοντινοί σας άνθρωποι θα δείξουν κατανόηση για τα μικρά λάθη σας. Είναι καλό να «εκμεταλλευτείτε» εποικοδομητικά αυτήν την καλή περίοδο.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα δεχθείτε αρκετή υποστήριξη από τον ή την σύζυγο ή σύντροφό σας. Η σχέση σας θα αρχίσει να σταθεροποιείται, παρότι ενδέχεται να σας βγει μία κυκλοθυμική συμπεριφορά. Παρόλα αυτά τούτο δεν θα έχει να κάνει με τον άνθρωπό σας αλλά με τα δικά σας «απωθημένα». Καταστήστε το σαφές στον άλλον για να σταθεί δίπλα σας χωρίς να νιώθει ενοχές. Ταυτόχρονα φροντίστε να ανέβετε ψυχολογικά για να δώσετε χαρά και στο ταίρι σας.

Αν έχετε χωρίσει, ενδεχομένως να μην είναι η πρώτη φορά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Εάν πράγματι ισχύει αυτό, σημαίνει ότι η σχέση σας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα που μάλλον οφείλονται στην βιασύνη και των δύο σας να βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα. Θα έχετε άλλη μία επιτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης. Όμως προσέξτε να μάθετε κι οι δύο σας να κάνετε υπομονή. Κάθε προσωρινός χωρισμός μεταξύ σας είναι κι ένα βήμα προς τον οριστικό χωρισμό, εάν δεν προσέξετε.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία απρόβλεπτη γνωριμία, ίσως την στιγμή που θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα είχατε στο μυαλό σας. Αυτό θα σας οδηγήσει στην πιο χαλαρή διεκδίκηση τούτης της γνωριμίας. Όμως αυτή η αυθόρμητη κατά τ’ άλλα στάση σας, θα κάνει τον-την άλλον-η να σας «κυνηγήσει» πιο έντονα.

Στην εργασία σας θα τα πάτε πολύ καλά και θα έχετε υποστήριξη μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Εάν η δουλειά σας έχει να κάνει με την δημόσια προβολή σας, θα έχετε τα φώτα στραμμένα επάνω σας! Από χρηματικής πλευράς προβλέπεται να είστε σε καλή μοίρα. θα ήταν καλό ωστόσο να μην αφήνετε την οικονομική σας κατάσταση στην καλή της τύχη μόνο, αλλά να μεριμνάτε ταυτόχρονα γι αυτήν.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, πρόκειται να σας δοθεί μία ευκαιρία για δουλειά από γνωστό σας άτομο, που γνωρίζει την επαγγελματική σας ποιότητα. Μπορεί να είναι ένας παλιός σας εργοδότης, ή ένας φίλος σας που εργάζεται σε χώρο όπου ζητούν άτομα κτλ. Εάν δεν έχετε κάτι να χάσετε, αξίζει να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας!

Προσωπικός αριθμός  ΤΡΙΑ  [ 3 ]

Θα είστε αρκετά βοηθητικοί αυτόν τον μήνα! Οι πρωτοβουλίες σας ενδέχεται να φέρουν όφελος σε κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ίσως να έχετε δώσει και να δίνεται ακόμη αρκετά, αλλά να μην έχετε πάρει, τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάτι από αυτά που κι εσείς θέλετε. Η κατάσταση μπορεί να είναι άβολη, όμως θα χρειαστεί να μιλήσετε με το ταίρι σας και να προσπαθήσετε να εξακριβώσετε τις προθέσεις του. Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιείστε ήπιους τόνους, ώστε να μην προκαλέσετε ένταση. Ξεκινώντας να ασχολείστε  με το πρόβλημα, αρχίζετε ταυτόχρονα να οδηγήστε σιγά-σιγά προς την λύση του.

Οι χωρισμένοι-ες πρόκειται να πάρετε την πρωτοβουλία για μία εκ νέου προσέγγιση προς το πρώην ταίρι σας. Ίσως ο ή η πρώην σας να περιμένει κάτι τέτοιο, επειδή μπορεί να έχει κάνει περισσότερα λάθη από ότι εσείς, ή έστω να δόθηκε αυτή η εντύπωση. Έτσι… καιροφυλακτεί για να δει εάν τον ή την έχετε… συγχωρήσει. Κάνοντας την πρώτη κίνηση εσείς θα βρείτε ανταπόκριση. Κατόπιν φροντίστε κι οι δύο σας να συνεννοηθείτε καλύτερα! Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας παριστάνοντας και ο ένα και ο άλλος αυτό κι εκείνο κτλ.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα με αφορμή κάποιο κοινό σας ενδιαφέρον. Το άτομα αυτό θα είναι κάπως… ασταθές σε σχέση τουλάχιστον με την δική σας αποφασιστικότητα και σταθερότητα. Εάν θέλει να σας κάνει δύσκολη την κατάκτησή του, προτιμήστε να κάνετε μικρά βήματα προς τα πίσω παρά να είστε επίμονοι-ες. Αυτό γιατί έτσι θα αγχωθεί μήπως σας χάσει και θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Γενικότερα βρείτε τον τρόπο, ώστε να… ξυπνήσετε την αποφασιστικότητα αυτού του ατόμου!

Στην  εργασίας σας προβλέπεται να έχετε ισχυρή θέση ή μεγάλη αξία, έστω κι από υποδεέστερη ιεραρχικά θέση. Φροντίστε να είστε δίκαιοι και μην χαρίζεστε σε κανέναν. Αυτό δεν σημαίνει να είστε σκληροί, αλλά να μην καλομαθαίνετε πολύ τους άλλους, κάνοντας είτε τα στραβά μάτια στα λάθη τους, είτε αναλαμβάνοντας εσείς την δική τους δουλειά. Αντικειμενικά η δουλειά σας θα είναι σε άνοδο, όπως επίσης και οι χρηματικές σας αποδοχές ή τα κέρδη σας.

Όσοι αναζητάτε καινούργια δουλειά, δεν έχετε παρά να ψάξετε εκεί όπου το αντικείμενο εργασίας είναι εκείνο που κατέχετε καλά. Είτε επειδή έχετε προϋπηρεσία, είτε επειδή έχετε κάνει τις αντίστοιχες σπουδές ή και τα δύο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εργαστείτε σε έναν χώρο, όπου από την αρχή θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Παρόλα αυτά μην διστάζετε να πείτε κάτι που νιώθετε ότι είναι δίκαιο για εσάς. Σημασία έχει ο τρόπος που θα το πείτε. Να είστε ευγενικοί και να μην μιλάτε σαν να έχετε το πάνω χέρι.

Προσωπικός αριθμός  ΤΕΣΣΕΡΑ  [ 4 ]

Θα εισέλθετε σε έναν ήρεμο για εσάς μήνα. Ενδέχεται να κάνετε διακοπές και να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Έτσι ή αλλιώς ο μήνας θα κυλίσει χωρίς εντάσεις.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα υπάρξει συνεννόηση ή ακόμη κι ένας μικρός συμβιβασμός εκεί που χρειάζεται, προκειμένου να διατηρηθεί η ηρεμία. Θα περάσετε με το ταίρι σας χαλαρές στιγμές και θα μιλήσετε για τα μελλοντικά σας κοινά σχέδια, σε φάση όμως συζήτησης και ιδεών. Θα αφήσετε την υλοποίησή τους για αργότερα.

Εάν έχετε χωρίσει, τόσο εσείς όσο και ο ή η πρώην σας πρόκειται να αποφύγετε κατά βάση τις προσπάθειες επανασύνδεσης, ώστε να κερδίσετε χρόνο για να σκεφτείτε καλύτερα. Αναλόγως του τι θα συμπεράνετε από την μεταξύ σας σιωπή, προβλέπεται προς το τέλος του μήνα ο-η ένας-μία από τους δύο σας να κάνει το πρώτο βήμα. Η εξέλιξη θα κριθεί από την ανταπόκριση ή μη της-του άλλης-ου. Ωστόσο εάν τελικά τα ξαναβρείτε, θα είστε και οι δύο σας πιο προσεκτικοί στο να αποφεύγετε τα προηγούμενα λάθη σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, όπου από την αρχή θα νιώσετε ιδιαίτερη οικειότητα. Αυτό από την μια θα είναι καλό, γιατί θα εμπνεύσει και στους δύο σας εμπιστοσύνη. Από την άλλη θα ενέχει την παγίδα να έρθετε πολύ κοντά επικοινωνιακά, ώστε αυτό να γύρει εναντίον του μεταξύ σας πάθους. Η γνωριμία στην βάση της θα είναι καλή. Φροντίστε να κρατήσετε την ισορροπία ανάμεσα στην επικοινωνιακή άνεση και στο ερωτικό πάθος σας.

Στην εργασία σας θα κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια και επιτυχία. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι απόλυτα ασφαλή. Θα βρίσκεστε σε καλή οικονομική εξέλιξη. Παρόλα αυτά μπορεί να θελήσετε να είστε προνοητικοί και προσεκτικοί με τα χρήματά σας. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι σε καλό επίπεδο και θα βοηθούν στην επιπλέον επαγγελματική επιτυχία της δουλειάς σας.

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία, κάποιος δικός σας άνθρωπος θα διαμεσολαβήσει για να απορροφηθείτε σε έναν καλά οργανωμένο επαγγελματικό χώρο. Θα είναι μία δυνατή επαγγελματική ευκαιρία, η οποία θα μπορούσε να σας οδηγήσει στην σταθερή εργασιακή αποκατάστασή σας.

Προσωπικός αριθμός  ΠΕΝΤΕ  [ 5 ]

Θα πλεύσετε στα κύματα, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι το αρνητικό. Είναι όμως ένας μήνας δοκιμασίας, αλλά και ξεκαθαρίσματος για το τί θα κρατήσετε και τί θα αφήσετε.

Ο δεσμός ή ο γάμος σας θα περάσει μία ρευστή φάση επαναπροσδιορισμού, η οποία όμως θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ορισμένα πράγματα. Το θετικό θα είναι ότι δεν διαφαίνεται να υπάρχουν εντάσεις ή τελεσίγραφα από τον έναν ή τον άλλον. Απλώς θα «αιωρείται» ανάμεσά σας μία αμφισβήτηση, η οποία κάπου θα καταλήξει και κάτι θα βγει από όλο αυτό! Στην χειρότερη περίπτωση ίσως θα πρέπει είτε ο-η ένας-μία, είτε η-ο άλλη-ος να κατεβάσετε λίγο τον πήχη των αξιώσεων που έχετε μεταξύ σας και να αποδεχτείτε ότι κανείς-μία δεν είναι τέλειος-α!

Αν έχετε χωρίσει κι επιθυμείτε μια ευκαιρία επανασύνδεσης, καλό θα είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι-ες και να αναρωτηθείτε γιατί πραγματικά θέλετε κάτι τέτοιο. Εάν ο λόγος είναι ο φόβος να μην μείνετε μόνοι-ες, τότε η επανασύνδεση δεν είναι η λύση. Εάν είναι ότι θέλετε πραγματικά να είστε με τον-την άλλον-η, επειδή τον-την αγαπάτε, τότε αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε. Ωστόσο θα δοθεί μία ευκαιρία μέσα στον μήνα κι ανάλογα με το πόσο πιστεύετε σ’ αυτήν την σχέση κι οι δύο σας θα προκύψει η νέα ευκαιρία να είστε μαζί.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούργια γνωριμία, ή ήδη την έχετε κάνει, στην οποία θα παίζετε… τον σκύλο με την γάτα! Αυτό σημαίνει ότι από την μία θα δείχνετε μεταξύ σας έντονο ενδιαφέρον κι από την άλλη θα φαίνεστε αφηρημένοι έως και αδιάφοροι! Κάτι τέτοιο θα έχει την χάρη του έως ένα σημείο, μέχρι να ξεκαθαρίσετε τελικά τι θέλετε ο-η ένας-μία από την-τον άλλην-ον. Καλό θα είναι να μην διατηρήσετε μία μόνιμη τέτοια συμπεριφορά, η οποία θα αδικήσει την ποιότητα της σχέσης σας στο μέλλον.

Εάν εργάζεστε, στην δουλειά σας θα ξεκαθαρίσει μία συνεργασία. Ή θα φτιάξει, ή θα σταματήσει, εφόσον δεν είναι αποδοτική ή έστω ευχάριστη! Ορισμένα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν στην εργασία σας γενικότερα θα σηματοδοτήσουν ένα καινούριο κεφάλαιο ανασυγκρότησης κι επαναπροσδιορισμού, με στόχο την άνοδο της δουλειάς. Οι χρηματικές σας αποδοχές, που ενδέχεται να πέρασαν από διακυμάνσεις, θα σταθεροποιηθούν προς το καλύτερο!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε τούτον το μήνα δύο επιλογές  :  α) Να εργαστείτε σε μία δουλειά που θα αμείβεστε καλά και σταθερά, όμως δεν θα σας ενθουσιάζει πολύ σαν αντικείμενο. β) Να προσπαθήσετε να εισέλθετε σε έναν επαγγελματικό χώρο της προτίμησής σας, όμως με αμφίβολο το αποτέλεσμα, αν τελικά θα σας δεχτούν ή όχι. Αναλόγως των προτεραιοτήτων σας και των στόχων σας, θα αποφασίσετε τι θα επιλέξετε.

Προσωπικός αριθμός  ΕΞΙ  [ 6 ]

Ίσως είναι καλύτερα να καθυστερήσετε κάποια πράγματα και να μην βιαστείτε να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας. Ο μήνας ενέχει την πιθανότητα να υπάρξει μία επιπόλαιη εξέλιξη, που μπορεί να σας κοστίσει.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας μπορεί να έρθουν τα πράγματα κάπως διαφορετικά από ότι προσπαθείτε να τα κατευθύνετε. Γι αυτό η υπερπροσπάθεια δεν θα ήταν η καλύτερη στάση. Αφήστε την κατάσταση να εξελιχθεί από μόνη της. Τα όποια μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα θα πάρουν τον δρόμο τους, όμως προς το παρόν δεν μπορείτε να έχετε μεγάλη επιρροή. Ενδεχομένως για τώρα η καλύτερη στάση να είναι η αποστασιοποίηση και η διακριτική επαφή με τον ή την σύζυγο ή σύντροφό σας.

Εάν έχετε χωρίσει, όμως επιθυμείτε να ξανασμίξετε με τον ή την πρώην σας, καλύτερα να αφήσετε την πρωτοβουλία σε εκείνον-η. Αυτό γιατί μία δική σας κίνηση μπορεί να μην έχει την αυτοπεποίθηση ή την σιγουριά που χρειάζεται, προκειμένου να επηρεάσετε τον-την άλλον-η. Έτσι είναι προτιμότερο και πιο ασφαλές για ένα καλό αποτέλεσμα να παραμείνετε σε αναμονή. Ο ή η πρώην σας θα σας διεκδικήσει και τότε θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε αλλά και να διαπραγματευτείτε κάποιες θετικές αλλαγές στην σχέση σας.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, προβλέπεται μία γνωριμία με άτομο που θα σας γοητεύσει εξωτερικά, όμως θα έχει ενδεχομένως μία δύσκολη επικοινωνιακή χημεία μαζί σας. Χωρίς να εγκαταλείψετε από την αρχή την γνωριμία, φροντίστε να διερευνήσετε εάν το άτομο αυτό έχει τα… κουμπιά του ή είναι σταθερά ένα πνεύμα αντιλογίας! Στην πρώτη περίπτωση αξίζει να ασχοληθείτε και να ανακαλύψετε διόδους καλής επικοινωνίας μαζί του-της. Στην δεύτερη περίπτωση ίσως είναι προτιμότερο να το αφήσετε και να πάτε παρακάτω, μιας και η επικοινωνία είναι από τα βασικά στοιχεία μίας υγιούς σχέσης.

Στην εργασία σας ίσως να αντιμετωπίσετε από συγκεκριμένο άτομο μία αντιδραστικότητα απέναντι στο πρόσωπό σας. Μην βιαστείτε να επικρίνετε τον εαυτό σας, γιατί ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα ζήλειας προς τις δικές σας ικανότητες. Κινηθείτε ψύχραιμα κι αν το θέμα είναι επιζήμιο πάνω στην ίδια την δουλειά σας, πάρτε θέση ή ζητήστε υποστήριξη. Κατά τ’ άλλα θα τα πάτε εξαιρετικά καλά και οι χρηματικές σας αποδοχές θα είναι γενναιόδωρες και τακτικές.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, η τύχη σας θα σας οδηγήσει σε μία δουλειά πολύ καλά αμειβόμενη! Αυτή η συγκυρία θα σας δώσει μεγάλη οικονομική ανάσα! Φροντίστε να επικεντρωθείτε στο έργο που θα κάνετε κι αποφύγετε τις φλύαρες επαφές με τους άλλους, μιας και υποβόσκει ο κίνδυνος άσκοπων παρεξηγήσεων.

Προσωπικός αριθμός  ΕΠΤΑ  [ 7 ]

Θα περάσετε έναν αρμονικό μήνα, αρκεί να το θέλετε. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι καλές, όπως και οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή. Στο χέρι σας είναι να κυλήσουν όλα ομαλά.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας, αν είστε ο κύριος, προσέξτε να μην φέρετε την κυρία σας στα άκρα, εκνευρίζοντάς την με πιθανή… γκρίνια σας. Σαφώς μπορείτε να διαχειριστείτε την κατάσταση με εξυπνάδα και να την πάρετε με το μέρος σας χωρίς να την πιέσετε. Αν είστε η κυρία, χειριστείτε με ψυχραιμία κάποια ενδεχόμενη έξαρση άγχους του συζύγου ή συντρόφου σας και εκείνος θα χαλαρώσει, αποφεύγοντας έτσι να έρθετε σε ένταση ή φιλονικία μαζί του. Κατά τ’ άλλα θα έχετε αρμονική συμβίωση. Οι ανύπαντροι-ες θα μιλήσετε για γάμο.

Αν έχετε χωρίσει και τώρα θέλετε επανασύνδεση, αυτή θα γίνει! Και μάλιστα σχεδόν από μόνη της! Ή αν προτιμάτε με την διαμεσολάβηση της συμπαντικής μέριμνας. Θα έρθετε ξανά κοντά, διαπιστώνοντας πως οι λόγοι που σας ώθησαν στον χωρισμό είναι πολύ ανίσχυροι μπροστά σε εκείνους που σας ενώνουν και σας κάνουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.

Αν είστε ελεύθερος άντρας, θα γνωρίσετε μία γυναίκα με καλό αλλά και δυναμικό χαρακτήρα. Μην προσπαθήσετε να της επιβληθείτε με την πυγμή σας, αλλά «σκλαβώνοντας» την με τον ρομαντικό και δοτικό σας τρόπο. Έτσι θα είστε και οι δύο ευτυχείς χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μεταξύ σας επιδείξεις… ισχύος!

Εάν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα γνωρίσετε έναν άντρα με δυναμικό χαρακτήρα και ταυτόχρονα καλή χημεία μαζί σας. Θα θελήσει να σας εντυπωσιάσει μέσα από γενναιόδωρες και τακτικές κινήσεις διεκδίκησης. Κρατήστε την ισορροπία ανάμεσα στην μοιραία γυναίκα και στην μοντέρνα γυναίκα. Αφεθείτε αλλά ταυτόχρονα δείξτε του ότι έχετε και άποψη, όχι όμως ισχυρογνωμοσύνη! Κάτι τέτοιο θα ήταν εμπόδιο για μία αρμονική σχέση.

Στην εργασία σας θα έχετε την εύνοια της καλής συνεργασίας με τους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να έχετε έναν-μία κάπως πιεστικό-ή εργοδότη-ρια, που όμως σας πιστεύει και ποντάρει πάνω στις δεξιότητές σας. Καλό θα είναι να τον-την ακούτε, αλλά ταυτόχρονα να βάλετε και τα όριά σας! Θα τα δεχτεί γιατί δεν θέλει να σας χάσει. Ωστόσο μην κινηθείτε σε πνεύμα περιφρόνησης της ιεραρχίας! Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι άριστα και θα έχετε οικονομικές ευχάριστε εκπλήξεις!

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία, θα έχετε την ευχάριστη πληροφορία από δικό σας άνθρωπο που πιστεύει σε εσάς για μία καλή θέση! Εναλλακτικά θα πληροφορηθείτε κάτι τέτοιο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή από το διαδίκτυο. Προβλέπεται, εφόσον δείξετε ενδιαφέρον, να εισέρχεστε σε έναν επαγγελματικό χώρο, όπου θα γίνετε μέλος μιας εργασιακής ομάδας. Το αντικείμενο θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, ενώ οι αμοιβές σας θα είναι γενναιόδωρες!

Προσωπικός αριθμός  ΟΚΤΩ  [ 8 ]

Θα είστε ήρεμοι και θα βρείτε κατανόηση και συνεννόηση στο περιβάλλον σας. θα χρειαστεί να διακρίνετε ποιοι είναι οι πραγματικά δικοί σας άνθρωποι, τους οποίους μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας έρχεστε πιο κοντά με τον-την  σύζυγο ή σύντροφό σας. Προβλέπονται καλές προθέσεις κι από τους δύο σας. Ίσως να διαφοροποιηθείτε κάπως στις πρωτοβουλίες και στη δράση, που θα αναλάβει ο καθένας σας, προκειμένου να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα και το μέλλον σας. Καλό θα είναι να μην έχετε μεγάλη απόκλιση στις «συχνότητές» σας! Οι ανύπαντροι-ες θα μιλήσετε για τον μελλοντικό γάμο σας και θα οριοθετήσετε τα πλάνα σας.

Αν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την πιθανότητα μίας επανασύνδεσης, αυτή δεν θα είναι δύσκολο να συμβεί, αρκεί να μην επηρεάζεστε από τρίτα άτομα. Τούτο σημαίνει ότι οι όποιες αμφιβολίες έχετε και ο-η ένας-μία και η-ο άλλη-ος για την αξία της επανασύνδεσής σας, μπορεί να γιγαντώνονται υπό την γνώμη κοντινών σας ανθρώπων, που θεωρούν ότι δεν ταιριάζετε. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και αναλόγως κινηθείτε. Η ευκαιρία για μία καλή επικοινωνία με τον ή την πρώην σας θα σας δοθεί.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία καινούργια γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα μπει μέσα στο μυαλό σας και θα σας κατανοήσει μοναδικά. Ίσως να συμβεί το ίδιο κι από την μεριά σας προς τον-την άλλον-η. Θα ξεκινήσει μία αισθηματική πορεία που θα στηριχθεί επάνω στην καλή επικοινωνία και συνεννόηση. Φροντίστε να διατηρήσετε αυτήν την αίσθηση.

Στην δουλειά σας θα έχετε δυναμικές εξελίξεις και άνοδο στις αποδοχές ή στα κέρδη σας. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποια τολμηρά επαγγελματικά βήματα τα οποία θα σας αγχώσουν. Ένας συνάδελφος ή συνεργάτης σας μπορεί να σας ενθαρρύνει, έχοντας την ειλικρινή πρόθεση να σας βοηθήσει. Ωστόσο την τελευταία κουβέντα θα την πείτε εσείς!

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα έχετε βοήθεια από άτομο η άτομα του περιβάλλοντός σας, που θα σας δώσουν καλές ιδέες ή πληροφορίες για την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο εργασίες, αν και είναι πιθανόν να ακολουθήσετε εκείνη που σας καλύπτει περισσότερο οικονομικά μέσα από τις καλές και τακτικές αμοιβές.

Προσωπικός αριθμός  ΕΝΝΙΑ  [ 9 ]

Μπορεί να ζήσετε εφήμερες καταστάσεις με την αμφιβολία της σταθερότητας ή της μονιμότητας. Θα κινηθείτε σε έναν ρευστό μήνα, όπου η σταθεροποίηση των πραγμάτων θα είναι δικό σας κατόρθωμα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα ζήσετε στιγμές, που ενδέχεται να εναλλάσσονται από την ηρεμία στην ένταση και πάλι στην ηρεμία. Η αδυναμία και των δύο σας να κρατήσετε μία σταθερή στάση, θα οδηγήσει σε σειρά από κυκλοθυμικές συμπεριφορές. Παρόλα αυτά ίσως προς το τέλος του μήνα να βάλετε τα πράγματα κάτω για να βρείτε τον κοινό παρονομαστή σας. Μην λειτουργείτε με διδακτικό τρόπο ο-η ένας-μία απέναντι στην-στον άλλη-ο. Η αμοιβαία ταπεινότητα θα βοηθήσει περισσότερο να σταθεροποιήσετε την σχέση σας σε μία βάση ηρεμίας.

Αν έχετε χωρίσει και θέλετε να έχετε άλλη μία ευκαιρία με τον ή την πρώην σας, εστιάστε περισσότερο στην διαδρομή παρά στο αποτέλεσμα. Δηλαδή αποφύγετε στις ευκαιρίες που θα δοθούν να μιλήσετε για επανασύνδεση, αλλά κυρίως εστιάστε στην καλή επικοινωνία και στην διάθεση να καταλάβετε ο-η ένας-μία την-τον άλλη-ο. Μην αγχώνεστε για το αποτέλεσμα σαν να είναι ο άλλος το όχημα για να πετύχετε έναν στόχο. Αφήστε τις ευκαιρίες να σας οδηγήσουν από μόνες τους απολαμβάνοντας ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με άτομο που θα σας βγάλει πολλά καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας κι ενδεχομένως κάποια ταλέντα σας, όπως για παράδειγμα τον χορό, την ποίηση κτλ. Το άτομο αυτό θα σας εμπνεύσει κι εσείς θα το… ξεκλειδώσετε από τα στενά του όρια! Ωστόσο θα χρειαστεί να σεβαστείτε ο-η ένας-μία τα θέλω της-του άλλης-ου για να μην υπάρξει κατά μία έννοια αλλοτρίωση στις προσωπικότητές σας. Με μία τέτοια λογική θα τα πάτε πολύ καλά στο μέλλον μαζί. Θα αλληλοσυμπληρώνεστε!

Στην εργασία σας θα έχετε δραστηριότητα και άνοδο. Στον χώρο της δουλειά σας θα υπάρχει ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, σε όσους αφορά αυτό. Ωστόσο δεν αποκλείονται και κάποιες αλλαγές, ή ακόμη και αποχωρήσεις ή νέες προσλήψεις που ίσως να αφορούν και σε προσωπικούς λόγους. Καλό θα είναι να είστε προσαρμοστικοί και να εστιάσετε κατά βάση στην δική σας παρουσία μέσα στην δουλειά, ανεξάρτητα με τις πιθανές διακυμάνσεις κάποιων άλλων. Οι χρηματικές σας αποδοχές θα είναι άριστες!

Όσοι θέλετε να βρείτε νέα εργασία θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε ένα  επαγγελματικό χώρο κατόπιν καλέσματός σας. Τούτο μπορεί να συμβεί εφόσον θα έχουν διαβάσει κάποιο βιογραφικό σας, ή θα έχουν ακούσει καλά σχόλια από γνωστό σας άνθρωπο που θα μιλήσει για εσάς. Αν ακολουθήσετε αυτήν την ευκαιρία, θα βρεθείτε σε έναν χώρο όπου θα σας εκπαιδεύσουν άμεσα ή έμμεσα και θα σας εξελίξουν ως επαγγελματία. Θα αμείβεστε πολύ καλά!

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 5Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!