Προβλέψεις Ταρώ Νοέμβριος 2021


ΚΡΙΟΣ  :  Το Άρμα.

Θα κατακτήσετε τους στόχους σας, τους επαγγελματικούς αλλά και τους αισθηματικούς. Προσέξτε να έχετε τον νου σας, ώστε να μην υπερβάλετε. Αυτό δεν θα είναι ευχάριστο για τους άλλους.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας φαίνεται να έχετε περάσει τα δύσκολα και να βρίσκεστε τώρα σε μία περίοδο συμφωνίας ή… ανακωχής! Προσέξτε ωστόσο να μην το βλέπετε ως κάτι προσωρινό, αλλά να απεύχεστε μέσα σας να επανέλθετε σε προηγούμενες φάσεις ασυνεννοησίας. Δηλαδή καλό θα είναι να μην προβλέπετε πως απαραίτητα θα έρχονται στην σχέση σας οι δυσμενείς στιγμές. Μπορείτε να κρατήσετε σταθερά τον δεσμό ή τον γάμο σας σε ένα επίπεδο ειρήνης.

Οι χωρισμένοι-ες δείχνετε έναν ενθουσιασμό ο-η ένας-μία για την-τον άλλη-ο μετά από μία μικρότερη ή μεγαλύτερη περίοδο απομάκρυνσης. Φαίνεται να έχετε αναθεωρήσει πράγματα και να έχουν αναθερμανθεί τα συναισθήματά σας. Ο ένας από τους δύο σας θα κάνει μία δυναμική κίνηση επαναπροσέγγισης, η οποία θα συμπαρασύρει και τον άλλον. Έτσι θα έχετε μία καινούρια αρχή που θα ξεκινήσει με αμοιβαίο ενθουσιασμό. Φροντίστε να διατηρήσετε μεταξύ σας μία καλή συμπεριφορά.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που θα σας ενθουσιάσει με την πρώτη ματιά. Η γνωριμία αυτή μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε χώρο και θα είναι απρόβλεπτη αλλά δυνατή. Ο ενθουσιασμός θα είναι αμοιβαίος. Προσέξτε τα πιθανά συναισθήματα ανασφάλειας που θα μπορούσατε να νιώσετε, ώστε να οδηγηθείτε σε μία πολύ κτητική συμπεριφορά. Αυτό θα μπορούσε να αποδομήσει την δυνατή σας εικόνα απέναντι στον άλλον.

Στην εργασία σας θα θριαμβεύσετε, παίρνοντας πλέον την ανταμοιβή σας για τους προηγούμενους κόπους σας. Θα γίνετε ακόμη πιο καταξιωμένοι και με πλέον ανεβασμένες χρηματικές αμοιβές. Τούτο δεν σημαίνει ότι θα χαλαρώσετε τους ρυθμούς εργασίας σας. Ωστόσο θα έχετε ένα επιπλέον κίνητρο, εφόσον η αναγνώριση στο πρόσωπό σας θα είναι πια εμφανής.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα πετύχετε τον πιο δύσκολο στόχο σας. Ενδεχομένως εκείνο που νομίζατε ότι είναι άπιαστο όνειρο, θα γίνει τελικά πραγματικότητα. Θα χρειαστεί παρόλα αυτά να τα δώσετε όλα!

ΤΑΥΡΟΣ  :  Ο Ακόλουθος από τα Κύπελλα.

Θα σας έρθουν ευχάριστα νέα για θέμα που σας ενδιαφέρει, ή για κάτι απρόσμενο αλλά σημαντικό για εσάς.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ένας θα κάνει τον μαθητή κι ένας το δάσκαλο. Τούτη η διαδικασία της σχέσης σας, ενώ δεν θα είναι απόλυτα υγιής, εάν έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια, μπορεί να ωφελήσει τον δεσμό ή τον γάμο σας. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να φροντίσετε, ώστε να είστε ισότιμοι μεταξύ σας, ο-η καθένας-μία με τα δικά του-της ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό κι αναρωτιέστε εάν θα προκύψει τελικά επανασύνδεση, δεν έχετε παρά να αφήσετε την διαχείριση αυτού του θέματος στο Σύμπαν! Μία είδηση από την ή τον πρώην σας, ή μία ευτυχής συγκυρία, θα γίνει η αφορμή για την νέα ευκαιρία σας. Προσπαθήστε κι οι δύο σας να μετράτε τα λόγια σας και να μην ξεστομίζετε αρνητικές κουβέντες. Για παράδειγμα, καλύτερα να πείτε  :  «Ήθελα να μιλήσουμε», παρά να πείτε  :  «Δεν περίμενα εμείς οι δυο να ξαναμιλήσουμε» κτλ.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα σαγηνέψετε ένα νεαρότερο άτομο από εσάς, ή θα σαγηνευτείτε από μία-έναν νεαρότερη-ο σας. Τούτο ενδέχεται να δημιουργήσει μία σχέση πάθους, η οποία θα χαρακτηρίζεται κατά τ’ άλλα από ανασφάλεια. Η διάρκεια και ο χρόνος θα δείξουν το πεπρωμένο αυτής της σχέσης, η οποία ή θα εξελιχθεί σε κάτι σταθερό, ή θα παραμείνει ως μία αξιαγάπητη εμπειρία!

Στην εργασία σας θα διαπιστώσετε ότι οι εξελίξεις είναι και ευχάριστες αλλά και πρωτότυπες. Κάποια πράγματα που θα αλλάξουν θα σας αγχώσουν, όμως θα σας ενθουσιάσουν κιόλας ταυτόχρονα. Η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου σε θέση κλειδί ή και σε πιο απλή θέση, θα φέρει ευχάριστο κλίμα και θα ανανεώσει την ενέργεια του χώρου σας. Από χρηματικής πλευράς θα είστε απόλυτα καλυμμένοι. Θα σας έρθουν κι επιπλέον χρήματα.

Όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία θα βρείτε μία δια μέσου μίας ευχάριστης σχετικής είδηση που θα ακούσετε και θα σας αφορά. Ίσως να είχατε υπόψη σας αυτήν την δουλειά και νωρίτερα. Θα καλύψετε όχι μόνο τις οικονομικές αλλά και τις πνευματικές και ψυχικές ανάγκες σας πηγαίνοντας σε αυτόν το χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ  :  Το Εννιά από τα Ραβδιά.

Εάν είχατε θέματα με την αστάθεια ορισμένων σημαντικών πραγμάτων στην ζωή σας, αυτά τελικά θα σταθεροποιηθούν. Ο αγώνας που δώσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τώρα θα πιάσει τόπο.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας διαφαίνεται να ξεπερνιέται μία περίοδος σχετικής δυσαρέσκειας. Μην σκέφτεστε με την λογική πως αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Ίσα-ίσα δώστε έναν νέο αέρα στην σχέση σας, φροντίζοντας ταυτόχρονα ο καθένας να μην εστιάζετε στα αρνητικά αλλά στα θετικά του άλλου. Τα αρνητικά μπορείτε να τα λέτε, αλλά πάντα με την  αίσθηση να τα επισημαίνετε κι όχι να τα κρίνετε. Επίσης διατηρείστε και οι δύο σας έναν ευγενικό κώδικα επικοινωνίας.

Αν έχετε χωρίσει, αυτό θα είναι κάτι που συνέβη κατόπιν κάποιων «χοντροκομμένων» λαθών! Όμως υπάρχει η καλή πρόθεση και στους δύο σας, ώστε να διορθωθούν τέτοια λάθη. Επομένως δεν έχετε παρά να δείξετε με πράξεις κι όχι με λόγια, αυτήν την πρόθεσή σας. Οι ευκαιρίες θα δοθούν. Αν κι οι δύο σας περάσετε τις… εξετάσεις, θα είστε και πάλι μαζί!

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες μάλλον έχει περισσότερη σημασία μια σταθερή γνωριμία, παρά οι εφήμερες γνωριμίες. Έτσι θα κινηθείτε με γνώμονα αυτό το πλαίσιο. Ενδεχομένως οι φίλοι ή οι γνωστοί σας να σας γνωρίσουν με μία γυναίκα ή με έναν άντρα αντίστοιχα, που πιστεύουν ότι ταιριάζει μαζί σας. Ή να «ψαχτείτε» σε επίπεδο σταθερής γνωριμίας από μόνοι-ες σας. θα κάνετε τελικά αυτήν τη γνωριμία και θα είναι με άτομο που ψάχνει τα ίδια με εσάς.

Στην δουλειά σας θα ξεπεραστεί με επιτυχία ένα πρόβλημα και θα πάρει τα επάνω της. Αυτό θα έχει ευεργετικές συνέπειες στην προσωπική σας επαγγελματική εξέλιξη. Θα φύγει η προηγούμενη δυσαρέσκεια που νιώσατε και θα αντικατασταθεί από το αίσθημα της ικανοποίησης. Ταυτόχρονα θα δείτε αύξηση των μηνιαίων αποδοχών σας ή των κερδών σας.

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία, θα πετύχετε να σας προσλάβουν σε έναν επαγγελματικό χώρο, που παλεύατε από πριν να εισέλθετε! Με λίγα λόγια θα πετύχετε τον επαγγελματικό σας στόχο! Οι αμοιβές σας εκεί θα είναι καλύτερες από τις προσδοκίες σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  :  Ο Τροχός της Τύχης.

Η ζωή σας προχωράει και σας εκπλήσσει ευχάριστα. Μερικές φορές σκέφτεστε τι θέλετε εσείς και μερικές φορές τι θέλουν οι άλλοι από εσάς.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας κάποια πράγματα από το παρελθόν δημιουργούν μία ανασφάλεια στο παρόν σας. Ωστόσο δείχνετε να κρατάτε την σχέση σας σε ένα καλό επίπεδο συνεννόησης. Υπάρχει και στους δύο σας η θέληση να υποστηρίξετε τον δεσμό ή τον γάμο σας. Στα ανύπαντρα ζευγάρια θα υπάρξει πρόταση γάμου!

Όσοι-ες έχετε χωρίσει όμως θέλετε να γίνει επανασύνδεση με την ή τον πρώην σας, θα έχετε τις ευκαιρίες σας και μάλιστα με μία συχνότητα. Η επιτυχής ή μη εξέλιξη αυτών των ευκαιριών θα εξαρτηθεί κυρίως από το εάν έχει μπει τρίτο πρόσωπο στην ζωή σας, ή στην ζωή του ή της πρώην συντρόφου σας. Αν έχει όντος συμβεί αυτό, τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα και θα χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο χρόνο για μια πιθανή επανασύνδεση. Εάν όμως δεν έχει μπει άλλο πρόσωπο στην ζωή του ενός ή του άλλου, η επανασύνδεση θα γίνει αυτόν το μήνα. Καλό θα είναι να συγκεντρωθείτε στην προοπτική της σχέσης σας και να μην σκορπίζετε το μυαλό σας εδώ κι εκεί.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα σχεδόν χωρίς να καταλάβετε πώς. Θα βρεθείτε σε συναισθηματική εμπλοκή πριν καλά-καλά το συνειδητοποιήσετε. Η γνωριμία αυτή θα γίνει σε απίθανο χώρο! Μολαταύτα δεν θα είναι βέβαιη η εξέλιξή της σε σχέση. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι-ες στην γνωριμία σας και να μην ψάχνεστε ταυτόχρονα για κάτι άλλο, ίσως από κεκτημένη ταχύτητα!

Στην εργασία σας θα γίνουν αλλαγές, ίσως και μεγάλες! Το σημαντικό είναι ότι θα αφορούν στην σταθεροποίηση ή την αναβάθμιση του επαγγελματικού σας χώρου. Προσπαθήστε να φανείτε ευέλικτοι και να πιστέψετε στο καλό σας επαγγελματικό μέλλον. Τα χρηματικά σας δεδομένα εκτός που θα είναι σταθερά , θα σας έχουν και ευχάριστες τονωτικές χρηματικές εκπλήξεις!

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, καλύτερα να αφήσετε το Σύμπαν να κάνει την δουλειά του για εσάς! Θα σας φέρει μία ευχάριστη επαγγελματική λύση, αρκεί μόνο να την θέλετε. Αν ναι, θα σταθείτε τυχεροί!

ΛΕΩΝ  :  Ο Ιππότης από τα Ξίφη.

Κάποιος νέος άντρας, εμφανίσιμος, θα επιμένει! Ίσως να σας δημιουργήσει ανασφάλεια, ή να σας ενεργοποιήσει να τον σκέφτεστε κι εσείς! Τελικά μπορεί και να τον ερωτευτείτε.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ένα τρίτο πρόσωπο, αντρικό, ή γυναικείο αλλά με αντρικό δυναμισμό, θα παίξει ρόλο… κόκκινου πανιού! Θα επιμένει ακόμη κι ας εσείς ή ο-η σύντροφος ή σύζυγός σας έχετε δείξει την απροθυμία σας να ανταποκριθείτε. Αυτό θα δημιουργήσει μία δυναμική ανάμεσά σας, η οποία θα φέρει αλλαγές στις ισορροπίες σας. Μπορεί τελικά να βγείτε συναισθηματικά κερδισμένοι-ες, εάν δε σκοπεύετε να εμπλακείτε  συναισθηματικά, αλλά να αξιοποιήσετε αυτήν την συγκυρία για να αναθερμάνετε τον δεσμό ή τον γάμο σας!

Εάν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε για την τελική έκβαση αυτής της κατάστασης, δεν θα περιμένετε για πολύ, αφού ο ή η πρώην σας πρόκειται να σας πλησιάσει με σκοπό την επανασύνδεση. Τούτο θα γίνει γιατί ο χαρακτήρας του-της τον-την έχει οδηγήσει στο να παραδεχτεί τα δικά του-της λάθη και να θέλει να προσπαθήσει ξανά με ανανεωμένη νοοτροπία. Εάν κι εσείς θέλετε να ακολουθήσετε σε αυτήν τι κίνηση, τότε η επανασύνδεση θα γίνει και θα είναι σε καλό δρόμο για ευεργετικές αλλαγές!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να ανταποκριθείτε στις επίμονες ερωτικές προκλήσεις μίας γυναίκας ή ενός άντρα αντίστοιχα. Μπορεί να είναι συνομήλικη-ος σας, ή μικρότερη-ος σας. Διαφαίνεται να μην  το… μετανιώνετε, αφού θα έχει καλό και σταθερό χαρακτήρα. Απομένει να συμφωνήσετε και να συνεννοηθείτε στο το θέλει ο-η καθένας-μία σας και πού μπορεί αυτό να συγχρονιστεί.

Στην εργασία σας θα είστε ένα δυνατό χαρτί, αφού έχετε ήδη αποδείξει την αξία σας και την αποδεικνύετε συνεχώς. Για κάποιους-ες φτάνει η ώρα να σας αναγνωρίσουν εμπράκτως, δίνοντάς σας μία ανώτερη θέση, ή επιβραβεύοντάς σας με σταθερή αύξηση των αποδοχών σας. Μερικοί μπορεί να κληθείτε να εκπαιδεύσετε καινούργιους εργαζόμενους.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία, θα βρείτε μία που ενδέχεται να έχει κάποιον συγκεκριμένο κώδικα ντυσίματος. Ορισμένοι θα εργαστείτε σε χώρο που θα αφορά κυρίως σε νέους ανθρώπους. Μερικοί θα ενημερωθείτε για μια αγγελία ή μία προκήρυξη εργασίας, που θα σας ενθουσιάσει και θα σας αφορά. Θα έχετε επιτυχία, εάν την διεκδικήσετε. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα πάρουν σταθερά τα επάνω τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  :  Το Δύο από τα Κύπελλα.

Θα περάσετε έναν μήνα πάθους. Ταυτόχρονα θα οργανώσετε καλύτερα το αισθηματικό μέλλον σας με την πρωτοβουλία ενός αρραβώνα ή ενός γάμου!

Τα δεσμευμένα και παντρεμένα ζευγάρια θα έρθετε πιο κοντά τόσο συναισθηματικά όσο και ερωτικά. Οι ανύπαντροι-ες θα οργανώσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας με προοπτική τον γάμο. Προσέξτε ωστόσο, εξίσου οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες, να είστε συνειδητοποιημένα κοντά και να μην αφήνεστε στους παρορμητισμούς της στιγμής, γιατί τότε εύκολα οι καλές στιγμές θα μπορούσαν να μεταστραφούν σε εντάσεις.

Εάν έχετε χωρίσει, όμως σας ενδιαφέρει να είστε και πάλι μαζί με τον ή την πρώην σας, καλό θα είναι να αφήσετε έως τα μέσα του μήνα τα πράγματα να ηρεμήσουν. Διαφαίνεται σαν να υπάρχει μία νευρικότητα, η οποία δεν θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε ψύχραιμα, τουλάχιστον στις αρχές του μήνα. Τούτη η νευρικότητα θα περάσει και κατόπιν θα μιλήσετε για επανασύνδεση με περισσότερη ευθύνη. Να ελέγχετε με τον νου σας και οι δύο τα πιθανά ξεσπάσματά σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα σε χώρο στον οποίο θα σας συνδέει κάποιο επαγγελματικό ή πνευματικό ενδιαφέρον. Ο-η ένας-μία θα σαγηνέψει την-τον άλλη-ο με το μυαλό του-της, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε δυνατή χημεία! Εάν προσέξετε να κρατάτε… μικρό καλάθι, και δεν περιμένετε από τον-την άλλον-η να είναι αλάνθαστος-η, τότε θα είστε δεκτικές-οι και υπομονετικές-οι, ώστε να πάει καλά αυτή η γνωριμία.

Στην δουλειά σας θα τα πάτε εξαιρετικά, ενώ κάποιες νέες αρμοδιότητες που θα σας δοθούν ενδέχεται να σας παθιάσουν και να θέλετε να τα δώσετε όλα. Αυτό θα εκτιμηθεί από τους προϊσταμένους ή από τους πελάτες σας. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα ανέβουν παράλληλα με την εξέλιξή σας.

Όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία θα έχετε την καλή ευκαιρία να εργαστείτε στον χώρο τον οποίο θέλετε. Μπορεί να έχετε κάνει ήδη τις αντίστοιχες κινήσεις γι αυτό, ή να σας ωθήσει ένας δικός σας άνθρωπος με ισχύ.  Θα είστε ευχαριστημένοι, όμως προσέξτε να μην δείξετε υπερβολικό ζήλο. Αφήστε να σας καθοδηγήσουν οι παλιοί εργαζόμενοι που θα είναι εκεί. Τούτο θα σας επιτρέψει να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης.

ΖΥΓΟΣ  :  Ο Αυτοκράτορας.

Μία αντρική παρουσία θα επηρεάσει τον μήνα σας. Μπορεί να είναι ένα συγγενικό πρόσωπο, ή ο εργοδότης σας, ή ο σύντροφός σας, ή ένας άντρας σε θέση κλειδί που θα βρεθεί στον δρόμο σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας μάλλον τούτον το μήνα τις πρωτοβουλίες θα τις πάρει ο κύριος της σχέσης. Η πρόταση γάμου για τις ανύπαντρες δεσμευμένες συντρόφους είναι εξαιρετικά πιθανή. Ταυτόχρονα η οικονομική κατάσταση του συζύγου ή συντρόφου θα ανέβει, με ευεργετική επίδραση τόσο για την μεταξύ σας σχέση όσο και για τις καλές αλλαγές στο κοινό σας μέλλον!

Όσοι-ες έχετε χωρίσει κι ελπίζετε σε μία επανασύνδεση, θα έχετε μία δυναμική ευκαιρία με πρωτοβουλία του κυρίου. Έτσι αν εσείς είστε ο κύριος της σχέσης, τότε κάντε την πρώτη κίνηση προσέγγισης. Αν είστε η κυρία της σχέσης, περιμένετε μέχρι να δεχτείτε την προσέγγιση του κυρίου. Το μόνο που χρειάζεται για την τελική επιτυχία είναι να έχετε θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Μην ξεκινάτε με γκρίνια και παράπονα.

Αν είστε ελεύθερος άντρας, θα διεκδικήσετε, ή διεκδικείτε ήδη μία γυναίκα που σας έχει εντυπωσιάσει. Της αρέσετε αλλά ταυτόχρονα κάτι σε εσάς της δημιουργεί ανασφάλεια. Εάν θέλετε να την κατακτήσετε, δείξτε της ότι ακόμη κι αν έχετε δυναμικό χαρακτήρα, μπορείτε να είστε συνεπής σε μία σχέση.

Εάν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα δεχτείτε την διεκδίκηση ενός δυναμικού άντρα. Θα σας γοητεύσει αλλά και θα σας μπερδέψει! Ίσως κάποιες στιγμές να υπερβάλει στο ταπεραμέντο του. Φροντίστε να του περάσετε διακριτικά το μήνυμα ότι σας αγχώνει, ώστε να χαμηλώσει τους τόνους του και να σας αφήσει να δείτε την ευαίσθητη πλευρά του!

Η εργασία σας θα έχει μία δυναμική άνοδο και μάλλον ήδη τα πάτε καλά. Ένας ισχυρός άντρας στον επαγγελματικό σας χώρο θα γίνει η αιτία να αυξηθούν τα γενικότερα έσοδα αλλά και οι προσωπικές σας αμοιβές! Προφανώς και των υπόλοιπων εργαζομένων. Αν εσείς είστε ο εργοδότης ή η εργοδότρια θα κάνετε κάποιες αλλαγές, που θα σας πάνε ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Προσέξτε ωστόσο να μην προβληματίσετε τους εργαζομένους σας. Από χρηματικής πλευράς για όλους θα είναι ένας γενναιόδωρος μήνας!

Αν αναζητάτε νέα εργασία, μάλλον θα σας ωθήσει ένας άντρας με ισχύ και επιρροή. Θα πιστεύει σε εσάς και θα θέλει να σας υποστηρίξει, ώστε να ξεκινήσετε μία εργασία στην οποία θα είστε καλοί. Εάν αδράξετε την ευκαιρία, θα έχετε υποστήριξη κυρίως δείχνοντας εργατικότητα και ενδιαφέρον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο Βασιλιάς από τα Πεντάκτινα.

Ένας ώριμος άντρας θα σας εξυπηρετήσει σε μία σημαντική σας υπόθεση. Ίσως να εργάζεται σε μεγάλη πόρτα, ή ίσως να είναι άτομο από το περιβάλλον σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας διαφαίνεται να σας απασχολούν κυρίως πρακτικά θέματα. Τα περισσότερα από αυτά μάλλον στρέφονται γύρω από τις οικονομικές σας μέριμνες. Συνεργάζεστε καλά ως ζευγάρι για να ανταποκριθείτε στους οικονομικούς στόχους σας. Αυτό δείχνει την καλή σας συνεννόηση και την εμπιστοσύνη που έχετε ο-η ένας-μία στην-στον άλλη-ο. Οι ανύπαντροι κύριοι ξεσηκώνεστε για να κάνετε πρόταση γάμου στην σύντροφό σας.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό και θέλετε να είστε ξανά μαζί με την ή τον πρώην σας, θα έχετε μέσα στον μήνα μία καλή ευκαιρία. Κυρίως θα ξεχωρίσει η ειλικρίνεια με την οποία θα μιλήσετε μαζί με το πρώην ταίρι σας, η οποία θα είναι αμοιβαία. Γι αυτό θα έχει σημασία να δώσετε την προσοχή σας ο-η ένας-μία στην-στον άλλη-ο, ώστε να κατανοήσετε αμοιβαία τις προθέσεις σας. Έτσι θα ξέρετε αν θα υπάρξει επανασύνδεση, ή εάν θα πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω την ζωή σας. Τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα.

Οι ελεύθερες κυρίες θα γνωρίσετε έναν γοητευτικό άντρα, μάλλον σε επαγγελματικό χώρο, όχι απαραίτητα στον δικό σας. Προβλέπεται να έχει καλή επαγγελματική θέση και αντιστοίχως καλή οικονομική κατάσταση. Θα είναι άμεσος και ειλικρινής απέναντί σας. Εάν σας ενδιαφέρει πραγματικά, θα χρειαστεί να του δείξετε πως ενδιαφέρεστε γι αυτόν, χωρίς να διατηρείτε για πολύ καιρό μία μυστηριώδη στάση.

Οι ελεύθεροι κύριοι θα γνωρίσετε μία ελκυστική γυναίκα σε επαγγελματικό χώρο, που θα μπορούσε να είναι και ο δικός της χώρος. Θα σας γοητεύσει και θα θελήσετε να την γνωρίσετε καλύτερα. Καλό θα είναι να είστε ειλικρινείς μαζί της, χωρίς να δείχνετε βιαστικοί.

Η εργασία σας θα είναι στο φόρτε της! Εάν ασχολείστε με το εμπόριο θα τα πάτε εξαιρετικά καλά! Εναλλακτικά, αν τα οικονομικά σας δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, προσπαθήστε να ασχοληθείτε με το εμπόριο, έστω και ως δεύτερη εργασία! Γενικότερα τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ή θα ανέβουν ακόμη και από τον παράγοντα της τύχης ή από κάποιον απρόβλεπτο παράγοντα.

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία, θα δεχτείτε την βοήθεια ενός ώριμου άντρα, ή ενός νέου άντρα με ώριμη σκέψη! Θα σας ωθήσει σε μία εργασία στην οποία θα έχετε υποστήριξη και καλή ενέργεια. Τούτη την εργασία μάλλον θα την θέλετε έτσι κι αλλιώς. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας και την καλή σας διάθεση!

ΤΟΞΟΤΗΣ  :  Το Πέντε από τα Ξίφη.

Κάποιος ή κάποια σας θέλει ερωτικά και θα κινήσει γη και ουρανό για να σας κατακτήσει! Γενικότερα θα μαγνητίσετε το περιβάλλον σας και θα έχετε προτάσεις σε διάφορους τομείς που σας ενδιαφέρουν, και όχι μόνο!

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η φροντίδα του-της συζύγου ή συντρόφου σας προς εσάς είναι εμφανής. Παρά ταύτα δείχνετε πιεσμένες-οι. Μάλλον θέλετε το ενδιαφέρον από το ταίρι σας σε μικρότερες δόσεις. Ή να είναι μεν αληθινό, αλλά να εκδηλώνετε πιο… αθόρυβα. Ελέγξτε μέσα σας, αν πράγματι το ενδιαφέρον του-της άλλου-ης είναι τελικά καταπιεστικό, ή εάν εσείς το νιώθετε έτσι χωρίς να είναι. Κατόπιν, κι αφού αξιολογήσετε την κατάσταση, βρείτε τον κατάλληλο χρόνο και τρόπο για να μιλήσετε με το ταίρι σας πάνω σ’ αυτές τις σκέψεις σας.

Οι χωρισμένοι-ες που ενδιαφέρεστε ακόμη για την ή τον πρώην  σας, καλό θα είναι να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, πριν κάνετε κάποια κίνηση. Ή πριν απαντήσετε ξεκάθαρα στην κίνηση της-του άλλης-ου. Θα χρειαστεί να γνωρίζετε, αν πράγματι η σχέση σας ωφελεί και τους δυο σας ψυχικά, πέραν της φαινομενικής σας συντροφικότητας. Αν ναι, τότε ο χωρισμός θα ωφελήσει τελικά την πορεία την σχέσης. Αν όχι, τότε μην χάνετε τον χρόνο σας και προχωρήσετε αργότερα παρακάτω, κάνοντας μία πιο σοφή επιλογή συντρόφου.

Εάν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, είναι πιθανόν να δέχεστε την επίμονη διεκδίκηση μίας γυναίκας ή ενός άντρα αντίστοιχα. Το άτομο αυτό σας αρέσει κι εσάς, όμως δεν αποφασίζετε να ενδώσετε στο φλερτ του. Ψάξτε μέσα σας να βρείτε την αιτία. Είναι επειδή δεν είστε έτοιμοι-ες για σχέση; Ή επειδή κάτι σας λέει πως με το άτομο αυτό δεν θα ταιριάξετε όπως θα θέλατε; Αν συμβαίνει το πρώτο, ίσως να αξίζει να δώσετε μία ευκαιρία. Εάν συμβαίνει το δεύτερο, ενδέχεται ο πειραματισμός να μην σας πάει καλά, οπότε καλύτερα να ξεκαθαρίσετε με ειλικρίνεια την θέση σας στον άλλον και να προχωρήσετε παρακάτω.

Στην εργασία σας μπορεί να δείτε να συμβαίνουν κάποιες αλλαγές, οι οποίες ωστόσο εσάς δεν θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Τούτο όμως δεν σημαίνει πως θα ισχύσει για όλους. Καλό θα είναι να επικεντρωθείτε στο έργο σας, εάν μάλιστα δεν περνάει κάτι από το χέρι σας. Μείνετε για λίγο επιφυλακτικοί αλλά και ψύχραιμοι, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι σκέψεις σας. Από χρηματικής πλευράς θα έχετε σταθερότητα και ευχάριστες οικονομικές εκπλήξεις.

Αν αναζητάτε καινούργια εργασία, θα βρείτε μία η οποία θα σας  κερδίσει μέσα από την δυναμική της διάσταση! Δηλαδή θα είναι μία δουλειά που θα ενέχει το στοιχείο της εξέλιξης και της αυτοβελτίωσης! Από οικονομικής πλευράς θα είναι ικανοποιητική και μάλλον θα σας δίνει την δυνατότητα να μπορείτε να προσπαθείτε για το μεγαλύτερο κέρδος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  :  Η Κρίση.

Κάποια πράγματα που καθυστέρησαν να ολοκληρωθούν, ίσως να ήρθε η ώρα τους να γίνουν. Η ζωή σας θα βρεθεί σε μία λογική αλληλουχία αιτίας και αποτελέσματος!

Στον δεσμό ή στο γάμο σας θα κυριαρχήσει η λογική, με την καλή έννοια. Θα είστε δημιουργικοί μαζί. Εάν στα ανύπαντρα ζευγάρια υπήρξε μία παρατεταμένη αναμονή για την απόφαση ενός γάμου, μάλλον τώρα αυτή η απόφαση θα παρθεί! Μην επιζητάτε στο τώρα σας ούτε ο-η ένας-μία ούτε η-ο άλλη-ος να έρθετε πολύ κοντά συναισθηματικά. Μείνετε στην «συνεργασία» σας για τα πρακτικά θέματα και αποδείξτε πόσο καλοί… συνεργάτες είστε! Κάθε πράγμα στην ώρα του.

Οι χωρισμένοι-ες θα έχετε μία καλή ευκαιρία για να ξανασμίξετε, εάν βέβαια τούτο είναι κάτι που σας ενδιαφέρει. Η πιθανή προηγούμενη ανυπομονησία σας θα έχει τώρα καλμάρει. Αυτό θα είναι σημαντικό και για την εξέλιξη της σχέσης σας στο μέλλον. Το να μάθετε δηλαδή να είστε υπομονετικοί-ες και το να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.

Εάν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, θα δεχτείτε μία πρόκληση από το παρελθόν σας. Μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα από τα παλιά θα θελήσει να ξαναμπεί στην ζωή σας. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο με το οποίο απλά είχατε φλερτάρει, ή ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε στο παρελθόν σχέση. Θα ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά και θα αποφασίσετε, ενώ ταυτόχρονα θα μετρήσουν και τα συναισθήματά σας. Η παρουσία αυτού του προσώπου θα μπλοκάρει κατά μία έννοια την πιθανότητα μίας καινούργιας γνωριμίας.

Στην εργασία σας θα είστε ήρεμοι κι απροβλημάτιστοι. Η δουλειά σας θα ρέει απρόσκοπτα. Όλα θα είναι στην θέση τους! Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για επιπλέον έργο ή παραπάνω κέρδη. Μπορεί να σας προσεγγίσει ένας συνεργάτης σας από το παρελθόν για νέα συνεργασία. Θα σκεφτείτε αυτά που θα σας πει και θα του απαντήσετε ανάλογα. Οικονομικά θα είστε πολύ καλά. Κάποιοι θα λάβετε καθυστερημένα χρήματα.

Εάν αναζητάτε καινούργια εργασία, σας περιμένει μία, που θα συνδέετε με κάποιον τρόπο με το επαγγελματικό παρελθόν σας ή με τις γνώσεις σας. Ίσως να σας γίνει η πρόταση από παλιό συνεργάτη ή εργοδότη σας. Διαφαίνεται να είναι μία συμφέρουσα ευκαιρία, γι αυτό μη την προσπεράσετε αβασάνιστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  :  Ο Βασιλιάς από τα Ραβδιά.

Θα τα βάλετε με την… εξουσία στο περιβάλλον σας, ή εναλλακτικά θα συνεργαστείτε άψογα μαζί της. Είναι για εσάς η ώρα να ηρεμήσετε, ή να τινάξετε από πάνω σας ότι σας καταπιέζει και να πάτε παρακάτω.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας διαφαίνεται μία υποβόσκουσα κόντρα. Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει η σχέση με τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας, μην αφήσετε να εκδηλωθεί απροκάλυπτα αυτή η… υποχθόνια κόντρα. Εάν χρειαστεί πείτε κάποιες καλές δικαιολογίες που θα σώσουν την κατάσταση  :  όπως  :  «Φταίει η κούραση που νιώθω τον τελευταίο καιρό» κτλ. Και όχι  :  « Με έχεις κουράσει εσύ με την αδιαφορία σου, ή την γκρίνια σου, ή την φλυαρία σου, ή την σιωπή σου κτλ». Σιγά-σιγά φροντίστε και οι δύο σας να σκέφτεστε και να πράττετε θετικά, ώστε αυτό να αντιστρέψει την αρνητική ατμόσφαιρα.

Οι χωρισμένοι-ες που έχετε ακόμη συναισθήματα για την ή τον πρώην σας, καλό θα είναι να ψάξετε μέσα σας να βρείτε τι σας οδήγησε στον χωρισμό. Ασφαλώς ο χωρισμός σας είναι αποτέλεσμα της συμπεριφοράς και των δύο. Ωστόσο είναι η ώρα και στους δύο για αυτογνωσία, παρά για την επίρριψη ευθυνών του ενός στον άλλον. Πολλά θα κατανοήσετε από αυτήν την διαδικασία και θα είστε έτοιμοι-ες προς το τέλος του μήνα για την επανασύνδεση. Η ευκαιρία θα έρθει την κατάλληλη ώρα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα με αφορμή μία εργασία ή ένα γενικότερο επαγγελματικό ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται με το άτομο που θα γνωριστείτε να υπάρχει κάποια σχέση ανωτέρου- υφισταμένου κτλ. Σε μία τέτοια περίπτωση θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή στις κινήσεις σας, αφού οι ισορροπίες θα είναι πιο εύθραυστες! Αν είστε συγκρατημένοι-ες χωρίς να βγάζετε εμπάθεια, τότε η γνωριμία αυτή θα εξελιχθεί σε σχέση!

Στην εργασία σας θα υπάρξουν ορισμένες παραπάνω απαιτήσεις, οι οποίες όμως θα σας «εκπαιδεύσουν» ως επαγγελματία και για τις οποίες θα ανταμειφθείτε ανάλογα! Τούτο θα σημαίνει το προστάδιο της επαγγελματικής σας αναγνώρισης και ανέλιξης! Ένας άντρας με δύναμη στην δουλειά σας θα σας πιστέψει και θα σας υποστηρίξει. Εναλλακτικά μία ισχυρή γυναίκα. Χρηματικά θα ανέβετε ανέλπιστα!

Εάν αναζητάτε νέα εργασία θα υποστηριχθείτε από έναν άντρα με κύρος, ή από μία γυναίκα με ισχύ και γνωριμίες. Παρόλα αυτά στην εργασία που θα σας προταθεί, θα χρειαστεί να αποδείξετε την αξία σας και τίποτα δεν θα είναι δεδομένο. Θα πρόκειται για έναν σεβαστό χώρο με άψογες αμοιβές. Αναλόγως των αναζητήσεών σας μπορεί να πρόκειται για εργασία που θα αφορά σε αγροτικό ή κτηνοτροφικό επάγγελμα!

ΙΧΘΥΣ  :  Το Οκτώ από τα Πεντάκτινα.

Θα σας δοθούν ευκαιρίες να πλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω στο αντικείμενό σας. Καλό θα είναι να μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Έτσι θα γίνετε ακόμη πιο ειδικοί, ενώ οι προοπτικές σας κατά τι θα διευρυνθούν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας τα πράγματα κινούνται σε μία γαλήνια συχνότητα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγάλετε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σας, αφού οι συνθήκες που θα σας πλαισιώνουν δεν θα είναι πιεστικές. Φροντίστε να μην μείνετε στην αδράνεια, αλλά να δώσετε ο-η ένας-μία στην-στον άλλην-ον από τα αποθέματα της αγάπης σας. Οι ανύπαντροι-ες θα μιλήσετε για γάμο!

Εάν έχετε χωρίσει και θέλετε να τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας, φροντίστε να κρατήσετε μία έξυπνη στάση. Το πρώην ταίρι σας έχει ακόμη συναισθήματα για εσάς, όμως χρειάζεται να δει ότι το καταλαβαίνετε. Ασφαλώς το ίδιο χρειάζεστε κι εσείς. Γι αυτό μην κάνετε κινήσεις ρίσκου, αλλά πιο μελετημένες. Μην ζητάτε πράγματα που δεν είναι στην ώρα τους. Δείξτε υπομονή και μπείτε στην θέση του-της άλλου-ης. Με μία τέτοια ήπια στάση η επιτυχία μίας επανασύνδεσης θα είναι σχεδόν βέβαιη.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με αφορμή κάποιο κοινό ενδιαφέρον με την-τον άλλη-ο. Μπορεί να είναι ένα γνωστικό αντικείμενο και να βρεθείτε σε μία κοινή ομάδα μάθησης. Εναλλακτικά σε μία σχολή ή σε ένα σεμινάριο. Θα υπάρξει αμοιβαίος ενθουσιασμός και ενδιαφέρον. Φροντίστε να μην αποδομήσετε την αρχική σας εικόνα, τουλάχιστον σε σύντομο χρόνο και πριν ο-η άλλος-η προλάβει να αναπτύξει συναισθήματα για εσάς.

Στην εργασία σας προβλέπεται να κάνετε κάποιο σεμινάριο επιμόρφωσης, ή μία ενημερωτική συνάντηση με τους ιθύνοντες. Αυτό θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει επιπλέον γνώση και κατ’ επέκταση ενέργεια. Να είστε υπομονετικοί και να παρατηρείτε τις αλλαγές χωρίς να αντιδράτε αψυχολόγητα. Τα χρηματικά σας δεδομένα θα είναι ασφαλή και με μικρές ενισχύσεις.

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε χώρο, στον οποίο θα αξιοποιηθούν οι γνώσεις ή η προϋπηρεσία σας. Με λίγα λόγια θα κινηθείτε σε… γνώριμα νερά και θα έχετε αυτοπεποίθηση ως προς το αντικείμενο. Αποφύγετε να κάνετε ή να πιστεύετε μεγαλόστομες φιλοφρονήσεις. Χρηματικά θα είστε ικανοποιημένοι.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

3 1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!